User
Pass
2FA

Joc de creativitate cu premiu [Genesis]
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message4974
gazi

[-Like a baws-]

Status: Offline
(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 19-08-2012, 10:39:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hearthstone ar fi imba:D.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Post Posted: 19-08-2012, 11:17:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

clar mage

1. Cand ma urmareste cineva de care n-am chef si vrea sa povesteasca cu mine si eu nu am chef de el , deep freeze + blink + inv
2. as sari de pe bloc in fata tuturor si as da slow fall pe cand sa ajung jos , apoi mi-as pune o masca cu troll face
3. invi sa spionez Surprise
4. mancare si apa cand vreau pe gratis , *** , as ajunge obez -
5. as da poly la toti prietenii is as incepe sa rad ca idiotu AHHAHAHAH si sa zic ca sunt becali -
6. cand intarzai la scoala - blink , blink
7. daca trece cineva cunoscut si m-ar putea vedea fumand - invi
8. mirror image cand ma bat

0 0

Back to top
ciont

[Basketball Nabzor]

(since 02-06-2025 14:43)

Votes: 30

Post Posted: 19-08-2012, 11:31:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Padurarul wrote:
Nu particip dar contribui cu o idee :

Cele mai bune skilluri sunt Stealth & pickpocket - . Si eventual mind control

cum ar merge padurarul pe strada si le`ar da la oameni pickpocket -

R . I . P LEGEND! -

0 0

Back to top
adrianad

[Fight Owens Fight ]

(since 22-08-2020 20:16)

Votes: 26

Post Posted: 19-08-2012, 15:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-Numele Caracterului ingame: Xmutilate
-Factiunea: Hoarda

"Ce ai face daca ti s-ar oferi ocazia sa ai in viata de toate zilele puterile unui caracter din Wow?''
Mirror Image,de ce?Fiindca sunt 3 clone + cu eu insumi 4.Eu m-as juca linistit la calculator,clona 1 as pune-o sa faca drumuri zilnice Giurgiu-Dristor ca sa imi cumpere shaorma,a 2-a clona as pune-o sa imi dea cu aspiratorul la 4 zile prin casa iar a 3-a clona as pune-o sa imi repare ce e de reparat in casa.
Strangulate,de ce?Strangulez pe cine vreau.
Immolate,de ce?Dau foc la cine vreau.

0 0

Back to top
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 19-08-2012, 15:56:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Froster wrote:
O alternativa foarte intersesanta de a promova forumul nostru. Te felicit pentru asta. Nu doresc sa particip, dar cu toate astea, imi voi lasa raspunsul:

"Ce ai face daca ti s-ar oferi ocazia sa ai in viata de toate zilele puterile unui caracter din Wow?"

Raspuns: Mirror Image.

Pentru ca uneori ai nevoie de clone sa-ti faca toata treaba.

OH da, si aia -
am fost cumva prea badaran cu clonele mele ?:)

Posturi unite automat, 19-08-2012, 16:56:00

ciont wrote:
Padurarul wrote:

nu face asta deja ?

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 19-08-2012, 16:56:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lockdownz wrote:
BRACE YOURSELVES,WALL OF TEXT IS COMING !

Mi-ar placea sa fiu un DK. De ce?

Se spune ca asa-zisul DK este o clasa de maxima utilitate,mai ales pe Unholy; practic,asta e spec-ul original de DPS al DK-ului. Ce-i drept,pe 4.0.6 e cam nerfed,dar totusi,alt spec mai util IRL nu prea este. Veti afla si de ce.

Vreau sa ma duc la supermarket? Eu iau produsele cu Death Grip (wowhead link) si le pun in cos,iar ghoulu' imi cara cosul de cumparaturi.

Vrea sa ma bata cineva? Imi angajez ghoul-ul ca bodyguard. Il hranesc cu niste Death Coil,si cand ma ataca cineva,folosesc Dark Transformation,si atunci OMG RUN BITCH RUN...sau mai bine,nu fugi si lupta ca un barbat ca mi-e lene sa folosesc Death Grip pe tine.

Vreau sa fac rost de bani? Imi summonez Army of Dead Ghoul si ne facem orchestra. Cantam pentru gold la nunti, petreceri, botezuri, inmormantari, wipe-uri, ress-uri si instalari de Windows (reducere pt Windows 95 si 98). - NOTA: acceptam si plata in epice BoE.

Am chef de scandal? Foarte bine,imi comand un trinket PVP de pe okazii dot ro si ma duc in club. Dupa ce ma iau de toata lumea de acolo,incepe BG-ul de FFA PVP, 100+v1 (acel 1 sunt eu,fara ghoul). Daca il mai summonez si pe el,sunteti depasiti numeric. Aaa stai,deja sunteti.

E Halloween? Imi pun gearul BiS de DPS pe mine,imi iau ghoul-ul cu mine,merg din casa in casa si intreb: "Ne dati ori v-o luati?".Daca-i raspuns negativ, expect full burst. Pop trinkets,outbreak,Festering strike etc. La cat HP are Human Citizen-ul clasic,ar trebui sa moara din vreo 3-4 ghoul autoattacks.

Cam acestea ar fi utilizarile DK-ului. Eu,Lockdownz,imi rezerv drepturile de autor asupra acestui post. Initial vroiam sa fac despre warlock,insa DK e mai awesome.

Acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Oricat de pamflet ar fi acest post ar trebui sa iti pui niste semne mari de intrebare legate de integritatea inteligentei tale in asemenea momente. Orice ai zice tu pare gandit cu amanuntitul semn ca... treaba nu merge neaparat bine. E doar opinia mea, nu e o jignire dar e un indemn la schimbare.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 19-08-2012, 17:08:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mind control stiti de ce ...
stealth iar stiti de ce
bula sa ma pot duce in galeria dinamovista la meci steaua dinamo si sa strig hai steaua
slowfall sa sar din avion fara parasuta
levitate sa devin noul iisus
si neaparat un fly mount preferabil elicopterul ala din ulduar nu grifoni ca mi-ar amorti fundu pe spatele lor.
si bonus sucubusul de la lock sa se biciuie aia langa mine mereu

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ciont

[Basketball Nabzor]

(since 02-06-2025 14:43)

Votes: 30

Post Posted: 19-08-2012, 17:12:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Barnie wrote:
Froster wrote:
O alternativa foarte intersesanta de a promova forumul nostru. Te felicit pentru asta. Nu doresc sa particip, dar cu toate astea, imi voi lasa raspunsul:

"Ce ai face daca ti s-ar oferi ocazia sa ai in viata de toate zilele puterile unui caracter din Wow?"

Raspuns: Mirror Image.

Pentru ca uneori ai nevoie de clone sa-ti faca toata treaba.

OH da, si aia -
am fost cumva prea badaran cu clonele mele ?-

Posturi unite automat, 19-08-2012, 16:56:00

ciont wrote:
Padurarul wrote:

nu face asta deja ?

nu stiu... eu doar am presupus -

R . I . P LEGEND! -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 24-07-2025, 18:27:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password