User
Pass
2FA

Liquidz0r mod guy
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help

Liquidz0r este un bun moderator?
Da
48%
 48%  [ 13 ]
Nu
51%
 51%  [ 14 ]
Total Votes : 27

Author Message12202
Inuyasha_23

[Creep]

Status: Offline
(since 31-07-2009 01:46)

Votes: 5

Post Posted: 18-06-2007, 22:26:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am votat ca e un MOd bun -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
MaZ

[Freakazoid]

(since 17-05-2009 08:11)

Votes: 7

Post Posted: 18-06-2007, 22:29:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
REGULILE MINIJOCURILOR SI JOCURILOR SUNT APLICATE DE FIECARE ADMINISTRATOR, SUPERMODERATOR SI MODERATOR CAND LE VEDE INCALCATE!

daca mai vad UN SINGUR post de sapat pe altu, voi considera ca persoana care da in gat cunoaste regulamentul la perfectie si deci la cea mai mica greseala va fi warnuit, DEASEMENEA, DACA ESTI INREGISTRAT DE MAI BINE DE O LUNA, AFLA CA NU MAI TINE FAZA CU AM GRESIT, STII PREA BINE REGULAMENTUL.

VA CONVINE CA PUTETI CONTESTA WARNURI!?
sau revenim la comunismul dinainte si nu va raspund la pm-uri?

DEASEMENEA, AM O NOUA REGULA PENTRU ACEST TOPIC/THREAD : IMI DATI LINKUL LA POSTUL WARNUIT, SI CINE STIE CA A DAT POSTEAZA "EU AM DAT", NU MAI VREAU SA VAD SPAM!

Quote de la Levier

Voi spuneti de liquidzor ca nu va iarta dar va ganditi ca ati mai fost iertati de y / x / z nustu cate ori.

"It is far better to grasp the unniverse as it really is than to persist in delusion, however satisfaying and reassuring." - Carl Sagan

0 0

Back to top
JohnCena

[Creep]

(since 22-03-2015 22:38)

Post Posted: 18-06-2007, 22:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am Vodat "DA" este un mod bun shi sa va zic eu acum :
1. Va oftikati voi ca va da warnuri .. credeti ca le da degeaba ? dak le da nu le da sa va vada pe voi cu warnuri ca nu are nici un sens ... le da pt ca meritati
2. Taifun pe tine tzi`a zis o data acolo la Funny sa citesti regulamentu ... nu tzi`a facut nimic .. dupaya warn
3. Katana` suntem prieteni .. dar parerea mea zic cand l`ai facut "idiot" pe Billy sau pe kare l`ai facut tu .. tu crezi ca lui ii placea sa i`se spuna ashea ... dak nu datea warn liq poate el sarea cu gura ... dupaya shi tu .. shi se ajungea la meai rau

PS : normal el shi`a facut treaba a dat warnuri ... nimanui nu ii convine sa ya warn deci acum celor care le`a dat warn zic ca nu e mod bun ... ganditiva bine de tot pt ce ati primit warn shi o sa vedeti ca greshiti
PS2 : nu cred ca ar fi bine dak i`sar scoate modul lu` liq pt asta ... am vazut ca mai mult userii au votat .. deci...
ps3 : nu cred ca suntem noi in masura sa le zicem administratorilor "daca yese NU scoatetii modu" ei l`au pus .. ei il scot - cand vor deci so ganditiva dc v`a dat warn -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
KaTTaNa`
[Banned user]

Banned

(since 07-11-2007 10:24)

Post Posted: 18-06-2007, 22:31:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MaZ wrote:
KaTTaNa` wrote:
Sunt impotriva ..
Raspunsul meu este NU
Nu este un moderator bun
Sunt de mult pe forumul acesta si nu am avut atatea warnuri niciodata .. macar recunosc atunci am primit warn aruncate intruna zilnic .. m`a salvat shocker ca mi`a scos un warn ca eram la un pas sa iau ban din motive aiuresti ..

Daca tu la 4 luni esti de mult -

Si intotdeauna cand cineva e moderator bun isi face treaba si da warn si incearca sa fac un forum mai bun se trezesc niste tipi care incep sa acuze fara dovezi si sa spuna ca sufera dar ma gandesc oare daca tot acuzati moderatorii ca isi fac treaba care in oponia unora este suferinta si abuz oare acei acuzatori de ce nu ajung ei moderatori si sa faca cum trebuiesc ei.Si se pare ca de ceva timp unor useri li s-o urcat democratia la cap intotdeauna moderatori buni sunt blamati si aia care nu fac nimica posteaza ca robotii spam sunt apreciati pupati in fund si ridicat in slavi.

PS: CobReX calm down sau ne supram si se lasa cu warn.Se pare ca fara injurii nu poti sa argumentezi o parere si dovezi 0 -

MaZ sunt aici de pe timpul lui ultimate .. oricum pot sa zic ca forumul era cam la inceput .. nu era ce e acum ..

0 0

Back to top
CobReX

[Screwed Freak]

(since 29-10-2022 02:08)

Votes: 16

Post Posted: 18-06-2007, 22:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MaZ wrote:
KaTTaNa` wrote:
Sunt impotriva ..
Raspunsul meu este NU
Nu este un moderator bun
Sunt de mult pe forumul acesta si nu am avut atatea warnuri niciodata .. macar recunosc atunci am primit warn aruncate intruna zilnic .. m`a salvat shocker ca mi`a scos un warn ca eram la un pas sa iau ban din motive aiuresti ..

Daca tu la 4 luni esti de mult -

Si intotdeauna cand cineva e moderator bun isi face treaba si da warn si incearca sa fac un forum mai bun se trezesc niste tipi care incep sa acuze fara dovezi si sa spuna ca sufera dar ma gandesc oare daca tot acuzati moderatorii ca isi fac treaba care in oponia unora este suferinta si abuz oare acei acuzatori de ce nu ajung ei moderatori si sa faca cum trebuiesc ei.Si se pare ca de ceva timp unor useri li s-o urcat democratia la cap intotdeauna moderatori buni sunt blamati si aia care nu fac nimica posteaza ca robotii spam sunt apreciati pupati in fund si ridicat in slavi.

PS: CobReX calm down sau ne supram si se lasa cu warn.Se pare ca fara injurii nu poti sa argumentezi o parere si dovezi 0 -

Deci maz,ce dovezi vrei ?? poze ce?? scris ...

Uitati,din cauza lui liq,daca intra vreun NOU VENIT zice ca sunt handicapati !! Yo cel putin asa as zice...

si unk,tu asa vb cu mine?? si cand m`am dat yo mare ca am mod? nici macar nu l`am folosit inca,ca nu sa mai postat la grafica !! Cred ca de era liq la grafica erau deja toti banati .. si yo nu l`a mod m`am referit ca "Insf am ce merit",s`a intamplat ceva in viata,si am pus la semnatura,tot ce pui la semnatura are legatura numa cu forumu?? doh

Cum sa faci film Counter Strike | Shocker's ShockingSoft

RIWIX : zice ca-s retard daca il intreb asa ceva.
Cobrex : asta era si ideea
0 0

Back to top
MaZ

[Freakazoid]

(since 17-05-2009 08:11)

Post Posted: 18-06-2007, 22:34:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intotdeauna cand cineva ia un Warn imediat sare cu gura sa i se scoata in 10 secunde warnu ca el e sfant , dar se pare ca nimeni nu se gandeste cu ce a gresit si apoi sa ajute forumul si userii si sa scape de warn.Dar sa spameze toata stie.

"It is far better to grasp the unniverse as it really is than to persist in delusion, however satisfaying and reassuring." - Carl Sagan

0 0

Back to top
Dark^
[Banned user]

Banned

(since 16-08-2007 22:59)

Post Posted: 18-06-2007, 22:34:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e destul de bun ca mod -
0 0

Back to top
illuSion

[Creep]

(since 08-04-2008 18:43)

Votes: 6

Post Posted: 18-06-2007, 22:35:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dak era liq la grafica aveam ban la kte offtopicuri am facut,iar cei c erau akolo au trecut cu vederea si nu au zis nik

//dust here: hai ca verific si yo si iei ban -))

0 0

Back to top
Unknown Hero

[Maniac]

(since 21-12-2017 10:16)

Votes: 8

Post Posted: 18-06-2007, 22:36:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

illuSion wrote:
dak era liq la grafica aveam ban la kte offtopicuri am facut,iar cei c erau akolo au trecut cu vederea si nu au zis nik

Asta inseamna .. sa treaca toti cu vederea.. si sa te inveti - sa nu iei warn ! Deci te inveti prost -

Nu îmi daþi PM-uri , nu ofer suport sau altceva .

0 0

Back to top
illuSion

[Creep]

Post Posted: 18-06-2007, 22:39:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

atunci m-am invatat minte........si poti s verifici dak mai e vreun offtopic facut de mn de atunci incoace
0 0

Back to top
CobReX

[Screwed Freak]

Post Posted: 18-06-2007, 22:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

illuSion wrote:

au trecut cu vederea,da,dar yo nu voi fi nici 50% un mod rau,sunt om bun,iert,de 2 ori,daca e minora problema,dar daca toti iau warn,toti pleaca de pe forum,si baga la status la mess ca freakz e DUS !! Cum au facut toti ... mai ales din cauza la ban .... deci,mai bine ierti,si apoi daca tot asa face,dai + warn ... daca face unu off,dau edit si scriu,ai grija cu off. .. .
Si CENA,stai numai bine pe forum,postezi bine,si iei warn de la liq pt o mica greseala !! PAi asta ce drq face ?? Deja nush ce sa mai spun,decat sa injur imediat

0 0

Back to top
r@mbo

[Luptator K1]

(since 01-02-2016 20:49)

Post Posted: 18-06-2007, 22:41:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in primu rand :
1. Nu am nimic cu liq
2. Nu am vazut la nimeni sa ii oferi o a doua sansa...
3. E un moderator corect dar prea rau.( mai usor cu warn,se mai poate sa il si avertizezi inainte de warn)
4. 2 warn-uri le am numai de la liq pe niste prostii da fie , oricum nu am nik cu el , e de trb si putin imi pasa de warn ,dar nu suport k arata urat acolo - . Atat am avut de spus.
5. AM votat ca este un admin BUN .

0 0

Back to top
CobReX

[Screwed Freak]

Post Posted: 18-06-2007, 22:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca ceva
-Un moderator trebuie sa si ajute,nu numai sa aiba grija de forum !!!

Tu ai facut asa ceva pana acum??? Ia ZIIII !! -

0 0

Back to top
illuSion

[Creep]

Post Posted: 18-06-2007, 22:51:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ultimul post al meu p acesti topic
dak liq va continua asa cu warnurile cred k o s ramana forumul fara useri

0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

(since 18-06-2007 21:36)

Votes: 4

Post Posted: 18-06-2007, 22:51:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fara useri care nu respecta regulile da -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Divine_uniqat, 19 June 2007 07:39

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 14-02-2025, 23:09:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x