User
Pass
2FA

[FIXED] [Multiple] Dot/Hot Clipping/Refreshing

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs
Author Message2290
Groovy

[PIErate]

Status: Offline
(since 12-12-2017 07:45)

Votes: 60

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-12-2012, 03:03:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: n/a
Descrierea bugului / Bug description: Ok o sa incepem usor cu ilustratii pentru a se intelege mai bine.
Dotul din WOTLK:
Aveam 15 secunde din dot. Acesta tickuie o data la 3 secunde rezultand 5 tickuri. Clipping sau refreshing inseama reaplicarea dotului peste cel deja existent.
tick 1 tick 2 tick 3 tick 4 tick5
---------------------------,(clip) am reaplicat dotul si observam da a disparut tickul 5 si avem un dot tot de 15 secunde tot cu 5 tickuri.
Asta inseamna: (primul dot) tick 1 tick 2 tick 3 tick 4 tick 5
-----------------------------------------(dotul al 2-lea) ,(clip)(tickul 5 din primul dot dispare si nu da dmg) tick 1 tick 2 tick 3 tick 4 tick 5
Concluzia: atunci cand reaplicam dotul fara ca ultimul tick sa dea dmg, acesta (ultimul tick) dispare. Urma apoi noul dot care avea tot 5 tickuri, daca nu l-am clipuit si pe acesta.

Dotul in CATACLYSM:
Aveam 15 secunde din dot. Acesta tickuie o data la 3 secunde rezultand 5 tickuri. Clipping sau refreshing inseama reaplicarea dotului peste cel deja existent. In Cataclysm se poate da refresh si prin alte mijloace in afara de reaplicarea aceluiasi dot peste cel deja existent, cum ar fi la priest da refresh la SW: P folosind mind flay pe target.
tick 1 tick 2 tick 3 tick 4 tick 5
---------------------------,(clip/refresh) am reaplicat dotul folosind una din cele 2 metode si observam ca tickul 5 apare in dotul care l-am reaplicat (noul dot). Sa spunem ca am facut reaplicarea cu 1 secunda intarziere, astfel au mai ramas 2 secunde pentru tickul 5 din primul dot. Restul timpului care a ramas din ultimul tick al primului dot este adaugat la inceputul primului dot. Cel de-al 2-lea dot va avea 15sec + 2 secunde (din primul dot) si 6 tickuri in loc de 5.
Asta inseamna: (primul dot) tick 1 tick 2 tick 3 tick 4 tick 5
-----------------------------------------(dotul al 2-lea) ,(clip/refresh) *intra tickul primului dot extinzandu-se in cel de-al doilea* tick 5 tick 1 tick 2 tick 3 tick 4 tick 5
Concluzia: daca reaplicam sau dam refresh dotului curent inainte ca ultimul tick (in cazul nostru tickul 5) sa tickuie (sa dea dmg), acesta (tickul din primul dot) va fi adaugat noului dot. Cel de-al doilea dot va avea (in cazul nostru) 17 secunde (in loc de 15) si 6 tickuri (in loc de 5).
In exemplele mele, clip sau refresh incepe mereu dupa ce al 4-lea tick a dat dmg, dupa ","
NOTE: Tickul 5 mai avea 2 secunde pana sa dea dmg. Atunci cand dam refresh sau reaplicam dotul, tickul 5 din noul dot va clipui la 2 secunde (care au ramas), iar apoi restul tickurilor vor tickui normal din 3 in 3 secunde (in cazul nostru).

De asemenea cand se da refresh/clip la un dot/hot, acesta primeste doar un singur dot in plus, astfel prevenind lumea sa aibe doturi foarte lungi si tickuri foarte multe. Deci nu poate fi mai mult de 1 dot in plus si restul duratei lui.

Refference:
http://cynwise.wordpress.com/2010/10/29/how-warlock-dots-work-in-cataclysm
http://www.mmo-champion.com/threads/812087-Hasted-DoT-s-and-Clipping (La Clipping)

Daca e nevoie de videouri pentru a explica si mai mult lemme know.
Am uitat sa precizez, acest + timp si ticks la doturi este separat fata de timpul si tickurile de la haste. De aceea putem ajunge la 18 sec de ua in loc de 15.
Si mereu va fi luat la refresh ultimul dot, asta insemnand ca daca facem clip la agony la ultimul dot va avea dmgul x3 pentru primul dot si apoi restul vor continua normal.

PS. Linile albastre indica unde au loc tickurile (unde da dmg). Al 2-lea dot incepe unde este scris "cast" si se poate vedea ca jumatatea ultimului tick din primul dot intra in totalul celui de-al doilea dot.

Break the rules, don't break the law.But *** the law, that's what I always say

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]

Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 30-10-2013, 18:18:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am reparat dot clipping/refreshing acum ceva vreme, ar trebui sa fie ok

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 30 October 2013 16:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Fixed / Closed bugs  

The time now is 18-07-2025, 21:36:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password