User
Pass
2FA

Nu mai am voie sa intru pe admin din alta parte ?
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message1310
Fetita-

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 02-05-2007 12:32)

Votes: 4

Post Posted: 26-04-2007, 11:59:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

The server administrator is running this command for you:
name NotALlama.
] admin_chat sunt fetita -
You do not have access to this command.
(Terrorist) Ro3 : gg fa romik

Bogd@n connected
Bogd@n is joining the Terrorist force
Command: romik used command admin_unllama fetita
] admin_password Pass
] name fetita
[ADMIN] Password accepted for user 'Fetita'. Access granted: 64511
* fetita changed name to NotALlama
Bogd@n killed BillyBoy with deagle
|sec|ADIDAS : stai mah...

Adde

NU MAI LASAT NICI MACAR SA ITI ZIC CA SUNT EU !!!! CAND byllyboy sa luat de adi eu eram langa el - si eu am bagat adminu ! - nu vad unde e problema !!! ? dar problema e alta ca tu mi-ai dat ban degeaba!!! SI mai e ceva . tu aseara aveai wall romik !!! imi pare rau ca datorita banului tau nu am mai putut continua demo-ul -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BillyBoy

[Creep]

(since 16-06-2015 10:17)

Votes: 6

Post Posted: 26-04-2007, 12:22:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fetita- wrote:
The server administrator is running this command for you:
name NotALlama.
] admin_chat sunt fetita -
You do not have access to this command.
(Terrorist) Ro3 : gg fa romik

Bogd@n connected
Bogd@n is joining the Terrorist force
Command: romik used command admin_unllama fetita
] admin_password pass
] name fetita
* fetita changed name to NotALlama
Bogd@n killed BillyBoy with deagle
|sec|ADIDAS : stai mah...

Adde

NU MAI LASAT NICI MACAR SA ITI ZIC CA SUNT EU !!!! CAND byllyboy sa luat de adi eu eram langa el - si eu am bagat adminu ! - nu vad unde e problema !!! ? dar problema e alta ca tu mi-ai dat ban degeaba!!! SI mai e ceva . tu aseara aveai wall romik !!! imi pare rau ca datorita banului tau nu am mai putut continua demo-ul -

ca tuu deja ma calci pe mine pe nervi ! ! ! ai noroc ca rmk dorme ! ! !
daca ai dovezi ca a fost codat ! ! ! atuncea poate te cred si eu da pana atunci taci in fasole ! ! ! si nu ma lua pe mine cu abureli dinastea ca ai fost langa el la 12 noaptea ! u iesisei cu putin timp in urma ! ! !

PS: pa poate ne vedem peste 50 de ani !

Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita.
0 0

Back to top
Gh[o]sT

[Screwed Freak]

(since 22-03-2009 19:17)

Votes: 8

Post Posted: 26-04-2007, 12:25:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fetita- wrote:

] admin_password Pass
] name fetita

-

Fii mai atenta

Alpha: Am editat Passul dar de preferinta sa-mi lasi Pm mie sau la Ghost sa ti-l schimbam -

^Signature by Kre@toR - - -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BillyBoy

[Creep]

Post Posted: 26-04-2007, 12:32:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gh[o]sT wrote:
Fetita- wrote:

] admin_password Pass
] name fetita

-

Fii mai atenta

ghost tu nu vezi ca vrea sa faca pe vedeta ? -)

0 0

Back to top
klesk

[7sins]

(since 25-03-2015 10:05)

Votes: 107

Post Posted: 26-04-2007, 13:40:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gh[o]sT wrote:
Fetita- wrote:

] admin_password Pass
] name fetita

-

Fii mai atenta

Alpha: Am editat Passul dar de preferinta sa-mi lasi Pm mie sau la Ghost sa ti-l schimbam -

Se mai intampla si pe la altii. -

http://forum.wow-freakz.com/viewtopic.php?t=6376&&lowfi=0&&reclamatie-radooooin

sin.freakz.ro
0 0

Back to top
Fetita-

[Mentally Stable]

(since 02-05-2007 12:32)

Post Posted: 26-04-2007, 13:48:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ptr cultura ta billyboy adi sta langa mine si am dormit la el - am iesit dp mess si in 10 minute am ajuns la el aksa - crezi ca eu imi fac relatii dastea ca tine pe net ? - sau ce ? Nu inteleg care era problema de te-ai luat de adi.. si ce legatura ai tu cu mine ?

LE: Si nu este prima oara cand nu ma lasi in pace .. Shocher Boby si inca catsiva admini stiu foarte bine chestia asta dar nu are rost sa ma pun la mintea ta

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 26-04-2007, 13:54:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Billy treaba e k u nu prea ai ce comenta la topicul asta k numai din cauza ta k nu o lasi in pace pe server spune si face anumite lucruri aiurea!!I-a las-o u in pace sa vezi k nu o sa se mai intample anumite chestii!!Cei drept si pe mine ma scoti din sarite knd nu o lasi in pace!!!Frate knd glumesti glumeste si u cu bun simt!!PLS!!Mi s-a parut odata k ai scris pe admin_say "r3 "FA" " knd a intrat odata fetita si mi se pare k s-a mai intamplat!!Frate dak nu iti sufera glumele si ti-a zis de 131913813918316131071283719851 ori sa o lasi in pace,pey las-o si u in pace k e fata si se simte cateodata jenata de glumele tale si spune de suparare si de nervi chestii pe care nu vrei sa le auzi si dupa te vad pe forum k faci reclamatie k te-a injurat sau mai stiu eu ce!!!Las-o sa isi vada de treaba ei k macar si-o face!!!

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

(since 18-06-2007 21:36)

Post Posted: 26-04-2007, 15:34:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bobby dar mai este o prb nu ar trebui sa ii stie nimeni parola la admin - ...ce ar fi sa zic si eu parola la adminu meu la cativa baieti si sa intre sa faca ravagii pe serv - , nu mi se pare corect ...ar trebui sa primeasca penalizare , scadere de la champ la blood sau slot 1 saptamana -
0 0

Back to top
BillyBoy

[Creep]

Post Posted: 26-04-2007, 16:04:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PS1:fetito ai iesit inainte cu 2 -3 minute si dupa acea a bagat el adminul si eu nu cred ca parinti tai te lasa la varsta care esti sa dormi la altcineva nu ma aburi pe mine cu faze dinastea !
PS2:bobby care erau regulile ? fara dublu say ! ! ! a intrat si incepe ea re allll --:-:-: de 2-3 ori am avut poza......... si atunci am zis hoo fa recunosc de ce sa mint ! ! !
PS3:bobby cum pulpa mea sa nu te crizezi cand vine un admin ca fetita si incepe se acuze pe alti admin ca are wall
PS4: FETIIITOOOO DACA AVEA WALL TREBUIA SA II ZICI LA BOBBY CA SI ASA VAD CA SUNTETI BUN PRIETENI SA SCOTI IMUNITATEA SI SA II FACI NISTE SSuri ERA GREU MAI BINE ACUZ ! ! !
PS:5 Cum sa nu razi de asa ceva ! ! ! baiatu si fetita .....poate voi nu prindeti gustul glumelor astea dar cata caterinca am facut cu romik in particular de voi ! ! !

PS:6 tac daca ma mai vede cineva ca fac caterinca cu cineva sau sa glumesc ! ! ! sa mi se ia adminul si asa nu stau pe server pt admin ! ! !
sa vad atunci cum o sa va simtiti pe server ! ! ! molesiti .....

PS7: pa pa pa pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

Post Posted: 26-04-2007, 16:12:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Billy stai mane nu pleca ... las ca ramai cu mine romik astia care mai suntem

Stii cand karmen zicea de romik , ca are wall asa zice si fetita si cand neam luat toti de karmen Bobby ii lua apararea , asa face si acuma pt ca sunt fete , poate apuca si el o gura de pasarica -) , asa cuceream eu fete cand eram la gradinita ma bobby -

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

Post Posted: 26-04-2007, 16:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mare gagicar esti....am uitat!!!Mai uite-te odata la poza de la avatar a ta si taci din gura!!Nu ai si nu o sa ai vreodata viatza mea asa k lasa-ma frate in pace!!Asa faceam si cu karmen,poate acolo a gresit da acuma prea exagerati!!!Ar trebui sa dam un vot doar pt playeri sa vedem pe cine plac ei cel mai mult!!Billy frate NU am NIMIK cu tine si nu te ACUZ de NIMIK !!Pur si simplu ti-am zis dc s-a ajuns aici!!!Knd v-am zis sa terminati nu ati vrut,am banuit k se ajunge aici,la cearta!!Mda.. din cate vad v-ati aliat impotriva mea.....Imi pare rau dak v-am jignit admini buni ce sunte-ti!!!Am sa "demisionez" dak asta vreti!!!Sa vedem unde ajunge serveru cu voi,in special liq care si-a luat lumea in cap k l-am respectat prea mult!!!Sorry allz!!Shock vb pe mess!!Bafta!!Nu mai am nimik de zis!!

LorD*Bobby
0 0

Back to top
BillyBoy

[Creep]

Post Posted: 26-04-2007, 16:23:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- romik cand citesti asta aduti aminte ca asa era si pe headshot -))) AHAHhAHAHhA ioiiii ce vremuri -:---:-

bobby cine isus cristos o zis ca so aliat impotriva ta ! tiam zis eu ceva de rau vreodata ! ! ! uita cum facem gandestete bine si daca tiam zis zimi ca ma las de cs deci sa imi zboare cucu de la sapca de nu ma las ! ! !

0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

Post Posted: 26-04-2007, 16:23:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Ce treaba are ma un avatar cu ce vb eu cu tine -) , alti au la avatar maimutoi care danseaza si diferite chestii asta inseamna ca pers respectiva e maimutoi - , ce minte ai .
2.Daca nu imi faceam bine treaba pe serv numai aveam admin - , si tine minte eu am inceput cu champ nu cu slot cum au inceput unii asa ca numai vb prostii ca esti un incepator in fata mea , chiar daca ai tu w ma doare in paispe' -

0 0

Back to top
BillyBoy

[Creep]

Post Posted: 26-04-2007, 16:30:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

caaaa Bummmm hai sa va zic ceva ! ! !
hai ma gata ca deja vorbim napolitane nu suntem la imperia aici ! sa declaram razboi din 7 in 7 zile ! ! !
ma va rog io pt mine sau pt scumpu asta de server incetati cu certurile si reclamatile acuma m-am gandit si eu si am zis ca pica rau pt server ! ! ! liq fetito mancatear tata - romik care mai aveti scandaluri va rog sa incetati ! trebuie sa fim uniti nu sa ne certam ! ! ! hai va rog eu inca o data incetati

ms anticipat !

0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

Post Posted: 26-04-2007, 16:41:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tot continuii sa ma jignesti??Ms oricum!!Nu iti mai zis nimik de avatar k nu am chef sa te jignesc sau sa ma cert cu tine!!!Ce iti cer eu e SA NU MA MAI IEI LA MISTO!!Crezi ce vrei u!!!Sincer nici eu nu am inceput cu slot - !! Asa k tine-ti gura...!!!Sincer incepator nu sunt si nu te intereseaza,macar stiu sa ma comport!!PLS NU MAI VB U DE MINE K NU MA CUNOSTI!!!AI INTELES?!!Deci termina sa vb despre mine te rog din suflet k nu te-am facut nici pamfletar nici nimik!!Ma scoate din sarite knd vorbeste unu k tine care nu ma cunoaste despre mine!!!Pls concentreaza-te asupra subiectului nu ma jigni pe mine aiurea!!In primu rand mi-am spus parerea nu trebuia u sa ma faci pe mine "afemeiat" k ii iau aparare lui fetita!!SA FIE CLAR!!Ramane-m prieteni da asta e ultima data knd mai scriu aici pt tine nu vreau sa mai ne intalnim in situatii dastea!!E treaba ta pe cine acuzi pe aici,dar intodeauna un acuzat are si aparare!!!Vezi-ti de cs tau tata nu te mai baga u in viatza mea!!E ultima data knd mai tolerez jignirile astea ale tale!!Dak esti asa bun vezi-ti de adminatu tau nu jignii pe alti!!!Nu am zis k nu esti bun,doamne fereste,dak tii minte in topicul cu karmen knd ai zis k te lasi de cs am scris k nu ai dc sa te lasi si k adminezi bine,dar se pare k respectu nu e reciproc!!Da dak u adminezi bine asta inseamna k eu sunt praf sau incepator cum zici u!!Nu vad rostu la jignirile pe care mi le aduci!!E treaba ta ce faci!!Bafta sa ai!!

Pt Billy: Scz frate nu am zis neaparat de tine!!Nu am ce sa iti reprosez!!M-am inteles foarte bine cu tine si nu prea ai avut iesiri k altii!!Nu ai dc sa te lasi de cs,nu am nimik cu tine,scz dak am mentionat numele tau pe aici da sunt prea nervos knd vad niste pusti care nu ma cunosc si nu au nici o gara cu mn cum ma jignesc eu si sa vad mari gagicari si eu vreun mare prost!!Nu permit asa ceva!!Frate refera-te strict la subiect nu ma face pe mine "afemeiat"(pt liq)!!Eu m-am saturat de chestiile astea si sa ma cert toata ziua cu tine!!!Pls citeste cu atentie tot ce am scris si nu am nevoie de nimik de la tine decat de putzin respect k nu suntem animale sa nu ne intelegem!!(tot pt liq - ) Deci ink odata Billy nu am nimik cu tine!!

LorD*Bobby
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Alpha_Kill3r, 26 April 2007 15:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 25-02-2025, 23:19:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password