User
Pass
2FA

O ruga am si eu!!!
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2499
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-05-2009 07:24)

Votes: 5

Post Posted: 08-02-2008, 15:40:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eldred wrote:
Si ar mai fi ceva: ce trebuie sa faca un om ca sa castige respectu acestui server??

Offtopic:
[Joke]Te-ai gandit sa sari de la inaltime intr-un pahar de apa sau o baie in acid. -

Ontopic:
Eu respect pe toata lumea eldred si nu conteaza ca ai slot sau nu ai nici un rank.Ce daca nu ma saluta nimeni asta e ce crezi ca plang.Oricum eu nu am mai zis sal de cat pe admin_chat.Ce crezi ca daca vad un slot ca injura aiurea pe un alt jucator nu ai dau kick?Eu ma ghidez dupa principiul respecta si vei fi respectat.

PS:colea aka ion[Km5] poate sa ma injure cat vrea, lui nui dau kick.I L - V you Colea.

Mare e gradina ta Doamne!...si mereu isi muta gardul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 09-02-2008, 21:16:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eldred eu zic k esti respectat...poate k u vrei mai mult..nu stiu ce sa zic..!! Tzi se pare k nu esti respectat...!! Cel putzin intre admini esti respectat indeajuns...si cred k totzi adminii ne respectam unul pe celalalt indiferent de rank... !! Eu zic sa fii mai calm...am observat si atunci knd se face ss unui player si vrei sa iei u pozele ii dai slay indiferent k e viu si poate si singurul ramas... asta te strik in mare parte...tre sa incepi sa intzelegi si playerii si sa incerci sa comunici cu ei nu sa le dai slap/slay/kick cu totzii suntem oameni si cred k in anumite situatzii vorbele sunt de ajuns pt a stopa inceperea unei certe sau vreunui conflict cat de major al fi el...!! Si knd intrii incearca sa te distrezi...pt k distrandu-te tu...distrezi si pe ceilalti si asa se face un joc placut..si mereu sa ai grija k playerii sa aiva un joc curat si linistit... !! U te ambalezi prea tare...din cate am observat eu..si probabil din aceasta cauza iti poarta pica playerii - - !! Deci stai calm..si lasa numele asa cum te stie toata lumea... !! bafta si ne vedem pe server.. !!

App: Succes la bac copacel -

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Eldred

[Mentally Stable]

(since 12-04-2009 15:12)

Post Posted: 10-02-2008, 13:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MS la fel COPAC -
0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

(since 04-11-2019 19:37)

Votes: 10

Post Posted: 10-02-2008, 13:44:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Closed wrote:
- Darth tu nu esti admin - e o diferenta -

Eldred calm pretene - just be yourself -

Ce diferenta ma?? daca esti admin sau nu ??? faceti o discriminare!!! ce daca nu esti admin inseamnca ca esti inferior sau ce, si de aceea nu trebe sa te salute lumea sau ce??? At Wits' End
Nam inteles niciodata oameni care gandesc ca adminu e superior unui player ba dimpotriva adminu esti un "angajat" al playerului...
Nu mai adaug nimic ca nu vreau sami fac dusmani...

Plictisit de plictiseala...
0 0

Back to top
Eldred

[Mentally Stable]

(since 12-04-2009 15:12)

Post Posted: 12-02-2008, 13:02:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu cred ca adminu e angajatu playerilor - eu zic ca e un player care isi ia raspunderea de a avea grija de server nu sa fie marioneta unor playeri .
Se pare ca ati inteles gresit ce am vrut eu sa zic prin acest topic. Deci eu vreau sa va atrag atentia ca pe acest server unii playeri cred ca daca fac admini sa incalce regulile si le fac reclamatie devin mai "smecheri" acu nush dc au inceput sa faca toti atatea declaratii la adresa adminilor ca doar si ei gresesc si incalca regulamentu(aproape zilnic) nu numa admini. SPER CA ACU ATI INTELES DC AM DESCHIS ACEST TOPIC!!!

0 0

Back to top
Mns.Fester!

[Maniac]

(since 04-11-2019 19:37)

Votes: 10

Post Posted: 12-02-2008, 18:12:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

angajat era intre ghilimele "" , asa vad eu adminu dar nici parerea ta nu e mult diferita de a mea si da ai dreptate de uni playeri care se cred zei pe server si cand gresesc cu ceva si primesc slay/kick/ban se dau loviti ca nau facut nimic si fac reclamatie pe forum... ii pune pe owneri la munca inutila...

Plictisit de plictiseala...
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 30-07-2025, 18:47:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password