User
Pass
2FA

OMFG !!! Mi-am luat ban !!!
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4385
tReNuLetzZz

[GlontzzZ.de.L3mN]

Status: Offline
(since 29-03-2012 09:31)

Votes: 8

Post Posted: 01-11-2011, 17:37:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sincer nu cred ca are rost sa ne certam intre noi,mi se pare normal ca si voi sa fiti mai atenti e aici incolo cand dati ban unui player deoarece putem pierde player buni cum a spus si colegii mei. Graba strica treaba (parerea mea)

Cu stima GlOntzzZ.de.L3mN ! -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
60S

[Mentally Stable]

(since 16-11-2014 16:20)

Votes: 5

Post Posted: 01-11-2011, 17:41:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

prea mult se agitara apele....cum au spus altii cu experienta i se poate intampla oricui ...se pare ca azi a fost "norocul" meu.....mi-am recunoscut greseala , am renuntat la admin doar ca sa nu mai intalnesc situatii similare , desi e logic si clar ca tocmai in astfel de situatii ar trebuii sa te duca putin mintea ....de la sine inteles asta....akm haideti sa trecem peste, prophet la experienta ta ma astept sa intelegi ca un player bun intotdeauna va fi suspect , iar ada incearca sa lasi de la tn.

Inca o data imi cer scz. pt. neplacerile provocate ....

jocul asta ar trebui` sa ne amuze prin situatiile hilare nu sa duca la jigniri. pkt

0 0

Back to top
Average

[Mentally Stable]

(since 29-09-2021 19:39)

Votes: 6

Post Posted: 01-11-2011, 17:41:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scuzama ada daca gresesc dar sus in topicul deschis de prophet scrie clar: "Deci astept si parerile celorlalti admini, chiar vreau sa stiu si eu ce am avut !!! eu sincer nu stiu, dar vreau sa aflu " deci te rog sa nu ne jignesti cu vorbe de genul "specimene" ca noi nu te-am jignit cu nimic... Si in calitate de admin pe server mi-am exprimat parerea avand in vedere ca nu e treaba intre owneri din moment ce 60S a fost si el implicat...deci nu ai in totalitate dreptate:)
0 0

Back to top
maryoandrei
[Banned user]

Banned

(since 09-11-2011 20:13)

Votes: 12

Post Posted: 01-11-2011, 17:48:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci chear mau apukt pandaliile , Ada zimi ce jigniri k nu inteleg ....................e tr intr owneri ..........vezi k ai prea multe harfe pt cineva care a venit d 3 zile in staff........... si nu vii tu aici cu pretenti si sa ma jignesti pe mine care am muncit si sunt din prima sec pe sv. asta ...................

Te rog sa dai ex. de jigniri formulate de mine si dak nu sa iti ceri scuze dak mai vrei sa faci parte din acest staff si sa mai intri pe acest sv.

0 0

Back to top
Pastilutza

[Owner*Respawn.freakz]

(since 18-05-2014 09:38)

Votes: 7

Post Posted: 01-11-2011, 17:59:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa vorbim pe viitor

0 0

Back to top
maryoandrei
[Banned user]

Banned

(since 09-11-2011 20:13)

Votes: 12

Post Posted: 01-11-2011, 18:03:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pe viitor o sa vb. cu cine te asc .......la mine ti a expirat timpu fata .

Asa k eu iti dau un sincer eject.

PaPa

Posturi unite automat, 01-11-2011, 18:03:28

si termina cu amenintarile k nu poti sa mi dai nici un avertisement k nu am incalcat nimik .- nu te am jignit .........uitate in DEX si vezi semnificatia cuv .

0 0

Back to top
PropheT

[Freakazoid]

(since 11-11-2021 13:36)

Votes: 31

Post Posted: 01-11-2011, 18:35:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci aDa, pentru ceea ce mi-ai zis pe mess ca tu iti permiti sa jignesti admini si pentru ce comportament ai avut pe forum de cand ai devenit owner, ai primit remove. Nu cred ca asa ar trebui sa se poarte un owner cu admini lui. Si tot nu inteleg de unde si pana unde ai ajuns tu la concluzia ca ai tot dreptul sa jignesti admini, poate imi vei explica pe mess !! Din seara cand ai devenit owner, ti-am explicat ca pe acest server toti sunt egali, toti au dreptul sa isi exprime parerea si nu ti-am zis doar o singura data, ti-am zis de vreo cateva ori. Dar vad ca tu nu intelegi acest lucru. Eu nu cred ca am facut vreodata abuz de owner sau de privilegiile pe care le am pe acest server. Eu speram sa fie o prietenie la mijloc, dar vad ca nu se poate asa ceva. Si te rog pe viitor, fara amenintari, ca nu cred ca te-a amenintat cineva din staff.

P.S. Imi cer mii de scuze in numele ownerilor respawn.freakz.ro pentru toate probleme cauzate.

Topic closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PropheT, 01 November 2011 16:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 02-03-2025, 22:07:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password