User
Pass
2FA

[Genesis&Evolution] PvE Event 9 - BWD 10HC FULL RUN
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Old Events
Author Message40832
starwurs

[T.n.T For Ever]

Status: Offline
(since 16-09-2018 19:36)

Votes: 10

Post Posted: 21-04-2012, 23:44:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma intreb la Hkp iar li se respawnau Gongurile ca asa am vazut ca fac Bejeti ei nu mai sunt 3xploiter si mai zic ca joaca curat si fara buguri.... Mai lasatima cu Fake vostru de guilda!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 21-04-2012, 23:50:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Moama ce diferenta de timp este intre hkp si toti ceilalti... hm
As zice ca au avut bulan la raid, dar cand ceva pare prea perfect, deobicei nu este (25 de minute diferenta? WTF? )

0 0

Back to top
Arcade

[Archangel]

(since 27-11-2023 09:10)

Votes: 37

Post Posted: 21-04-2012, 23:50:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
Ma intreb la Hkp iar li se respawnau Gongurile ca asa am vazut ca fac Bejeti ei nu mai sunt 3xploiter si mai zic ca joaca curat si fara buguri.... Mai lasatima cu Fake vostru de guilda!

Ori vii cu dovezi ori te abtii....

Warn la baiat se poate?

[quote="Thomas Raynesford Lounsbury"]It never ceases to surprise me at the infinite capacity of the human mind to resist the introduction of useful knowlege[/quote]
0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

Post Posted: 21-04-2012, 23:56:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arcade wrote:
starwurs wrote:

Ori vii cu dovezi ori te abtii....

Warn la baiat se poate?

https://youtube.com/watch?v=X5Pl8dRKYU0:

intre secunda 53 si 1.02 e unu cand casteaza 2 Devastation nu moare nimeni ciudat...

Si uitate la tot filmuletu sa vezi cate gonguri sunt date si cate raman la sfarsit!

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 22-04-2012, 00:02:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Casteaza Devastation pe Pet pentru ca petul acumuleaza Sound. S-a vorbit de bug, cand isi opreste Breath sa casteze Devastation pe Pet.

Diferentele de timp sunt pentru ca ceilalti au wipat la un anumit boss. Urmariti timpurile de la oricare alt guild la fiecare boss.
- Daca esti asa documentat, cum iti dai seama ca sunt date mai multe gonguri in videoclipul ala, ce urmaresti ?

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

Post Posted: 22-04-2012, 00:05:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Casteaza Devastation pe Pet pentru ca petul acumuleaza Sound. S-a vorbit de bug, cand isi opreste Breath sa casteze Devastation pe Pet.

Diferentele de timp sunt pentru ca ceilalti au wipat la un anumit boss. Urmariti timpurile de la oricare alt guild la fiecare boss.
- Daca esti asa documentat, cum iti dai seama ca sunt date mai multe gonguri din videoclipul ala ?

Cand i se reseteza sunetu la cel care filmeaza daaaa!!!

Asa da pe pet odata a doara ce crezi bulan tot pe pet omg azi avem noroc Hkp e baza pacat ca ... stiti sa acuzati pe alti cand faceti voi 3xploit nu mai stiti cum sa va scuzati.

0 0

Back to top
Drodu

[Plictisit]

(since 25-09-2020 16:27)

Votes: 105

Post Posted: 22-04-2012, 00:08:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:
3xploit .

Nu ai tasta E pe tastatura ?

Si tu chiar crezi ca se punea pe prima pagina un film cu exploit ?
tu gandesti ba baiatule?
TRATEAZA-TE

Mistweaver Monk Guide PvE

Last edited by Drodu on 22-04-2012, 00:09:46; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Post Posted: 22-04-2012, 00:09:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt atatia Warlocks si Hunteri. Aia iau Sound foarte rapid. Mie unul imi moare Petul de 5 ori.

Scrie intervalele de timp cand se reseteaza Sound-ul. E filmat in 3 PoV-uri, e posibil sa treaca cadrul de la unul cu Sound mare la unul cu low sound, si sa te faca pe tine sa crezi ca e batut gongul. Dar totusi, zi-mi la ce min:sec sunt batute gongurile dupa tine.

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

Post Posted: 22-04-2012, 00:10:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

drodu wrote:
Si tu chiar crezi ca se punea pe prima pagina un film cu exploit ?
tu gandesti ba baiatule?
TRATEAZA-TE

Si tu chiar crezi ca lumea stie ca naveti o treaba cu Pve va cara Gm pe server hai sa nu mai dam cu bata in balta vedetiva de treba si lasao asa ca nu am chef sa ma cert cu Pro Skil Never Die!
Hf cu raidurile si GG pt Locul 1 celor care lau obtinut!

0 0

Back to top
Catalepsia

[Account disabled]

(since 14-02-2016 02:31)

Votes: 95

Post Posted: 22-04-2012, 00:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

GG pentru event atat lui Zohl cat si celor care au participat.

Acum, ca sa clarific toata mizeria din topicul asta, va dezvalui marele mister al timpului nostru genial de bun.

1. Inainte de startul eventului zohl a zis in felul urmator: "ne intereseaza sa fie toti mobii spawnati cand intrati in instanta, nu ne intereseaza ce faceti cu ei " (pentru cei care nu erau afk)

2. Inainte cu o ora de startul eventului am facut full run bwd 10Normal, ca sa punem la punct ultimele detalii:

- cine sta tank si la ce boss
- ce elixire sau flask folosim in functie de boss
- cine trece din heal in dps la atramedes & chimaeron pentru a castiga dps
- cum facem trashul
- care este traseul cel mai bun pentru a scoate cel mai bun timp cu un nr minim de trash mobs facuti

3. Bufuri, flasks, food date cu 5 minute inainde de inceperea eventului, toata lumea din raid la 2 yarzi de intrare. Cum am intrat hunter a pus aspectul, cand am ajuns la magmaw am inceput direct in pas alergator -

4. Magmaw: 2 tanci, 3 healeri, 5 dps - > a mers perfect, bloodlust dat prima oara cand am avut exposed head of magmaw, n-a murit nimeni.

5. ODS combo order(Arcanotron, Electron, Toxitron, Magmatron): am facut doar mobul din dreapta, pentru ca se putea trece pe langa perete fara sa-l iei si pe cel din stanga. Am schimbat flaskurile cu prismatic elixir + alt elixir. Executat ca la carte, n-a murit nimeni. (cd pe bloodlust)

6. Maloriak: Am facut dragonul de acolo, nu putea fi evitat. La boss am tinut prismaticele ramase de la ODS, pentru rezist mai bun. Am prins un DOAR un green phase, intrand in faza 2 (25%) cu cei 2 mobi + 9 aberatii kitate de offtank ajutat de hunter trap + ring of frost + scut de priest pt speed + *** bloodlust.

7. Atramedes: (flask on instead of elixir)Am facut cei 3 mobi de dupa maloriak, care nu puteau fi evitati, iar imediat dupa asta am schimbat compozitia raidului - Kleptomaniac trecut dps din OT , iar gufy dps din heal - 1 tank, 2 heal, 7 dps. Am evitat dragonul din fata de la Atramedes trecand pe langa perete. Bossul l-am facut flawless, singurul care a murit a fost rogue-ul Tampita, dar a primit imediat combat ress. Am prins bloodlust pe undeva pe la 20% cred, datorita faptului ca am petrecut mai mult timp cu cei 3 mobi de trash pana la atramedes.

8. Am evitat frumos dragonul din fata de la atramedes si am facut drum intors pe partea stanga, prin fata pe la maloriak, lift, cu hunter's aspect of the pack on. Putin ghinion, cineva a tras dragonul din fata de la Chimaeron si a trebuit sa-l facem. Compozitia a ramas aceeasi, 1 tank (DK), 2 heal, 7 DPs, no bloodlust used (cd).

9. .gmn HKP_Chimaeron . 35 de minute si 9 secunde, conform timerului lui Kleptomaniac.

In concluzie, acest event la fel ca toate la care participam, a fost unul bine gandit si cu un plan bine pus la punct. Respect.

Last edited by Catalepsia on 22-04-2012, 00:18:23; edited 2 times in total
0 0

Back to top
LoRd_DaRK

[Once a Legend!]

(since 12-09-2023 06:58)

Votes: 29

Post Posted: 22-04-2012, 00:13:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:

Asa da pe pet odata a doara ce crezi bulan tot pe pet omg azi avem noroc Hkp e baza pacat ca ... stiti sa acuzati pe alti cand faceti voi 3xploit nu mai stiti cum sa va scuzati.

Check it again... eu vad 3... Warlock + Druid + Priest... nu stiu cum toti 3 pot fi "cel care filmeaza"

0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

(since 16-05-2013 13:44)

Votes: 4

Post Posted: 22-04-2012, 00:17:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

starwurs wrote:

Stai sa iti explic eu situatia si sper sa taci din gura ca sincer mi se face rau de la cei ca tine si vreau sa am un rest d weekend linistit. Devastation de care vorbesti tu este un bug de care se stie: un pet face 100 sound, casteaza devastation si omoara petu. E normal sa nu vezi tu vreunu din raid murind pt ca nu e un membru care face 100 ci un pet. Cat despre gonguri, exista un numar de 10 gonguri. Din acestea 10, unu se sparge in primu ground phase + inca unu spart d nefarian (sunt 2 sparte) Daca ai sti scriptul cum trebuie, ar trebui sa stii ca atunci cand e in air phase, nefarian nu intervine deloc... deci se sparge doar gongul folosit. Bugul care exista p server este ca defapt nefarian intervine si sparge... desi nu ar trebui, si este un fix a-la-freakz ca unu din alea 2 sparte (unu d nefarian in air phase si unu d player) ca unu din ele sa se respawneze. In felul asta p heroic ai 10 gonguri... cate 3 gonguri la fiecare ground+air phase = 3 ground 3 air phase. dupa asta este wipe ca intervine si enrage... faptul ca incerci sa ne invinovatesti pentru o chestie care se intampla tuturor p server, mi se pare aiurea -

Resetarea sunetului... e logic... asta e scriptul bossule... cand se da gong se reseteaza soundu -

Cat despre timpul in care HKP-ul a facut azi bosii... nu aveti habar cum ne grabeam p acolo, maloriak a fost facut cu un singur green phase, 9 aberatii si aia 2 prime suspescts in 2nd phase. de fiecare data cand nu eram in combat eram cu aspectul pe noi... first try la tot... incercati sa nu va mai irositi timpul gasind nod in papura la altii, timp pe care il puteti folosi sa deveniti voi mai buni -

Ms pt intelegere (sau presupusa intelegere)

0 0

Back to top
starwurs

[T.n.T For Ever]

Post Posted: 22-04-2012, 00:26:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exdeus wrote:
starwurs wrote:

Stai sa iti explic eu situatia si sper sa taci din gura ca sincer mi se face rau de la cei ca tine si vreau sa am un rest d weekend linistit. Devastation de care vorbesti tu este un bug de care se stie: un pet face 100 sound, casteaza devastation si omoara petu. E normal sa nu vezi tu vreunu din raid murind pt ca nu e un membru care face 100 ci un pet. Cat despre gonguri, exista un numar de 10 gonguri. Din acestea 10, unu se sparge in primu ground phase + inca unu spart d nefarian (sunt 2 sparte) Daca ai sti scriptul cum trebuie, ar trebui sa stii ca atunci cand e in air phase, nefarian nu intervine deloc... deci se sparge doar gongul folosit. Bugul care exista p server este ca defapt nefarian intervine si sparge... desi nu ar trebui, si este un fix a-la-freakz ca unu din alea 2 sparte (unu d nefarian in air phase si unu d player) ca unu din ele sa se respawneze. In felul asta p heroic ai 10 gonguri... cate 3 gonguri la fiecare ground+air phase = 3 ground 3 air phase. dupa asta este wipe ca intervine si enrage... faptul ca incerci sa ne invinovatesti pentru o chestie care se intampla tuturor p server, mi se pare aiurea -

Resetarea sunetului... e logic... asta e scriptul bossule... cand se da gong se reseteaza soundu -

Cat despre timpul in care HKP-ul a facut azi bosii... nu aveti habar cum ne grabeam p acolo, maloriak a fost facut cu un singur green phase, 9 aberatii si aia 2 prime suspescts in 2nd phase. de fiecare data cand nu eram in combat eram cu aspectul pe noi... first try la tot... incercati sa nu va mai irositi timpul gasind nod in papura la altii, timp pe care il puteti folosi sa deveniti voi mai buni -

Ms pt intelegere (sau presupusa intelegere)

Ma mir ca unu dintre voi a recunoscut ca se Respawneza Gongurile mc frumos aici am vrut sa ajung te invit la noi la raid sa vezi ca nu se respawneaza nimica si este un Dps Rage intrun ritm alert cand voi din 10 gonguri voi terminati cu 5.
+Nu am contestat Desfasurarea voastra la Event si Videoul de 25h care se vede clar ce si cum!App fac pariu un pet era ala de la Sprist debea il sumontase si pac a facut sonor si pac a luat Devastation am inteles eu sunt nab voi sunteti pro! Keep Walking!

Staff message (*0ranGe ! extrem):

Dovezi sau nu mai acuza.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 22-04-2012, 00:31:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba dar pozele cu HKP de la event unde sunt? Vrem si noi sa vedem DPS-istii imba care au rupt bwd-ul in doua;
0 0

Back to top
Exdeus

[Mentally Stable]

(since 16-05-2013 13:44)

Votes: 4

Post Posted: 22-04-2012, 00:32:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- repet ce am zis in finele ultimului post: iti pierzi timpu dand vina p altii pt simplul fapt ca nu esti tu printre cei mai buni - bafta, crezi ce doresti

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k0s, 25 April 2012 08:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Old Events  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 24-07-2025, 17:46:32
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password