User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
[PLUGIN] ZP Points System with Shop [Final Version + All Code Rewritten] [EDIT4]

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins
Author Message12831
Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 10-09-2016, 22:46:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

EDIT: Codul a fost putin modificat cu ce mi-a sugerat destroi sa modific.
EDIT2: Am adaugat salvare de tipul nValut in loc de fValut.
EDIT3: Am modificat comenzile de dat si luat puncte, acum nu poti sa ii iei unui jucator o suma mai mare de puncte decat atat cat are, acum se pot seta punctele pe 0 (zp_points <nume> 0), codul a fost optimizat, etc..
EDIT4: Am adaugat MySql la cerere, am nevoie de cineva sa-l testeze.

Descriere*: Plugin de Puncte pentru Zombie Plague
Descarcare*:
Spoiler:

Info*: Punctele sunt salvate pe sistem fvault.
Are comenzi de dat si luat puncte
Are meniu (/shop) pentru cumparare iteme cu puncte
Mesaje colorate
Am adaugat virgula la numerele mai mari de 1,000
Am adaugat functia de loguri si cvar de dezactivat/activat

Instalare*:
* Dati copy la cod, apoi creeati un fisier .txt in care dati paste la cod
* Dupa ce ati dat paste salvati fisierul in format.sma
* Dupa ce l-ati salvat compilati fisierul
* Dupa ce il compilati adaugati pluginul in folderul plugins si adaugati in plugins-zplague, imediat dupa addons numele pe care l-ati pus la plugin cu extensia sa (.amxx)

Module: cstrike, fakemeta, hamsandwich, fun
Cvar: zp_logpoints (daca creeaza loguri in care scrie cine,cui si cate puncte a trimis)| 1= on | 0=off
Comenzi:
> Dat puncte: zp_points <numele> <cantitatea>
> Luat puncte: zp_take_points <numele> <cantitatea>

Poze:

Altele*: Nu luati in seama "credite zombie", eu pe server am pluginul incorporat in addons si am facut un sistem de credite pentru zombie care se dau cand un zombie/nemesis/asasin fac dmg unui human/sniper/nemesis. itemele la zombie sunt pe credite zombie si itemele la human pe credite human. in plugin-ul de sus se dau doar doar credite normale.

IMPORTANT: Daca vreunul dintre voi sa gaseste sa spuna ca asta e plagiat sau ca nu-mi apartine sa vina cu dovezi sau mai bine sa nu-si raceasca gura degeaba. Ofer suport pentru plugin, daca ai gasit un bug lasa-ma sa stiu si eu!
* Acest sistem de puncte nu ar fi de folos fara un plugin de rewards. Am facut unul special pentru plugin pe care o sa-l pun in urmatorul post daca sunteti interesati de plugin-ul asta.
1 0

destroi112

[DEV]

Post Posted: 11-09-2016, 08:47:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu folosi 10 mesaje odatã chiar dacã le afișezi în consolã.
La client disconect dupã ce salvezi datele setezi punctele pe 0 pentru a nu rãmânã când intrã cu alt nume.
În publicul point system verifici daca e slot doar ca orice grad are flagul b.
Lasã gpassword true în case-ul în care cumperi slot.Și verifici în points system dacã gpassword nu e true sã dea return altfel se poate pune hook pe comanda cu bind ,ex. bind c "messagemod enterpasd" si dp ce îi dai slot treci gpassword pe false si poți scrie ainul în fișier direct si nu uit de server_cmd("amx_reloadadmins").O sã mã mai uit prin el mai încolo.
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 12-09-2016, 17:13:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa reseteze punctele la deconectarea clientului, punctele trebuie salvate.
O sa adaug salvarea pe nick si ip, daca jucatorul care isi schimba numele nu isi schimba si ip-ul o sa ii ramana punctele, daca vrea cineva sa intre pe numele alui jucatoru nu o sa aibe punctele lui deoarece are alt ip.
Flagul "b" este flagul default pentru nume rezervat, "AMX_RESERVATION", daca jucatorul are flagul asta inseamna ca are deja slot rezervat pe server deci are slot, corect?
Pusesem sa dea automat comanda amx_reloadadmins dar am observat ca se da automat de la amx mod x cand isi cumpara slot, dar de precautie o sa adaug.
O sa ma ocup de el, dar probabil in weekend ca sunt ocupat cu scoala
Daca are cineva nevoie de el sa lase reply si il fac mai devreme.
0 0

destroi112

[DEV]

Post Posted: 12-09-2016, 21:31:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

server_cmd("amx_addadmin ^"%s^" ^"b^" ^"%s^" ^"name^"", name, password);

->

server_cmd("amx_addadmin ^"%s^" ^"b^" ^"%s^" ^"a^"", name, password);

Si ii resetezi punctele dupa ce i le salvezi pentru ca asa daca da reconect cu alt nume ii ramane si pe numele ala punctele de dinainte
ex.
public client_disconnect(id)
{
//save
//setezi pcte pe 0
}
asa el o sa aiba salvate punctele lui dar si in acelasi timp nu o sa poata intra x sau y sa le fure.
Also ->
Spoiler:

Overflood o sa iti dea de la prea multe mesaje in chat trimise in acelasi timp.
Variabila asta e degeaba -> new bool:g_Damage2[33]
ai deja new bool:g_Damage[33] cu care verifici daca are sau nu x2 dmg nu e nevoie de 2 valori.Mai ai de modificat la el pana sa fie terminat.
Iar inc--ul asta .. -> #include <zombieplaguelegendary> ?
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 13-09-2016, 10:03:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai stiu de ce aveam bool:g_damage de 2 ori, nici nu am observat.. Pluginul îl făcusem direct pe add-on și după l-am făcut plugin separat.. O sa rezolv și cu overflood-ul, ai dreptate. Sâmbăta ma ocup de el, mersi pentru ajutor.
0 0

destroi112

[DEV]

Post Posted: 13-09-2016, 13:00:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Btw amxmodx, amxmisc nu sunt module , verifica in modules.ini alea sunt module.(ex. fakemeta,hamsandwich ,sql,nvault,etc)
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 13-09-2016, 15:10:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles gresit,stiu care sunt modulele, dar am postat aia pe la 12 noaptea si eram prea obosit, am incurcat modulele cu librariile -
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 18-09-2016, 10:55:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut ce ai zis tu, dar nu inteleg asta "verifici în points system dacă g gpassword ni e trie să dea retirn". Poti sa-mi explici te rog?
0 0

destroi112

[DEV]

Post Posted: 18-09-2016, 11:04:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am scris de pe telefon si mi-a facut cuvintele praf.Mai pe romaneste el poate pune asa [ bind c "messagemod INTRODUCETI_PAROLA" ] atunci cand apasa c o sa i dea sa bage parola pentru slot chiar daca el nu l-a cumparat si asa il cumpara free.De acea ar trebui sa verifici ca el a trecut prin meniu si sa fi cumparat slot.
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 18-09-2016, 12:51:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm.. Cum verific daca a trecut prin meniu si sa-i dea doar daca a facut-o?
0 0

destroi112

[DEV]

Post Posted: 18-09-2016, 17:41:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In points_sistem sau cum ai tu publicul care seteaza parola pui.
if(g_Password[id])
return PLUGIN_HANDLED;
si din handler-ul de la shop unde cumperi slotul
scoti // din fata //g_Password[id] = true;
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 19-09-2016, 18:08:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut ce ai zis tu si mi-am facut timp sa si probez.
Daca imi schimb numele cand sunt pe server imi raman punctele de pe primul nume chiar si daca dau reconnect
Daca scriu messagemode INTRODUCETI_PAROLA in consola merge sa iau slot free.
Cum rezolv?
0 0

destroi112

[DEV]

Post Posted: 19-09-2016, 18:33:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am spus inainte de ce raman trebuie in client_disconect sa setezi punctele pe 0 dupa ce le salvezi sa nu ramana la alt client - Si cu messagemod ti-am explicat mai sus.
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 20-09-2016, 12:39:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Păi îți zisăi ca am făcut deja tot ce ai zis. Cat despre statul punctelor pe 0 e o problemă. Nativul set user points doar adaugă puncte la jucători (points[id] += suma), am încercat points[id] = 0 dar se pare ca nu merge. Cum setez pe 0?
0 0

destroi112

[DEV]

Post Posted: 20-09-2016, 14:07:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Modifici ->
Code:

{
   if (g_GodMode[id]) g_GodMode[id] = false;
   if (g_Damage[id]) g_Damage[id] = false;
   if (g_Damage2[id]) g_Damage2[id] = false;
   if (g_Password[id]) g_Password[id] = false;

get_user_name(id, g_playername[id], charsmax(g_playername[]))
   salveaza_datele2(id)
}

in
Code:

{
   if (g_GodMode[id]) g_GodMode[id] = false;
   if (g_Damage[id]) g_Damage[id] = false;
   if (g_Damage2[id]) g_Damage2[id] = false;
   if (g_Password[id]) g_Password[id] = false;

get_user_name(id, g_playername[id], charsmax(g_playername[id]))
   salveaza_datele2(id) //salvezi datele
   Points[id] = 0;//dupa ce am salvat datele userului ii setam pe 0 datele pentru a nu ramane cand da reconect cu alt nick
}

Destul de simplu...
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 21-09-2016, 07:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum ziceam,am facut asta deja dar nu mi s-au setat pe 0, pe langa asta am facut si aia cu messagemode sa-si poata lua slot doar daca a intrat in meniu si nu merge nici asta.Eu inca nu am gasit o solutie si nici nu prea am timp sa caut una, poate mai gasesti tu ceva..
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 29-09-2016, 10:29:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

up, am adaugat nvalut in loc de fvalut
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 02-10-2016, 13:21:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

up
0 0

destroi112

[DEV]

Post Posted: 02-10-2016, 13:22:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Modifica metoda prin un cvar sa poate alege lumea daca vrea sa salveze pe fvault sau pe mysql .(mysql e mai sigur si nu are pierderi)
0 0

Legendary.
[Banned user]

Banned
Post Posted: 02-10-2016, 13:50:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am adaugat, verifica tu daca e ok
0 0

ZPLegendary

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-01-2017, 16:10:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UP!
0 0

ZPLegendary

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-02-2017, 12:27:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

UP!
0 0

FaraCasa

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-02-2017, 06:32:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am o problema , nu imi creaza nimic in baza de date , uite ce error am " You have an error in your SQ syntax; check the manual that corresponds to your MySQ server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 1 "
0 0

FaraCasa

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-02-2017, 09:13:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stie cineva error ??
0 0

FaraCasa

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-02-2017, 23:04:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Up !
0 0

-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 26-02-2017, 11:55:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

FaraCasa wrote:
Up !

Up la? A luat ban iar link-ul de download e sters.
0 0

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by -P!C@-, 26 February 2017 09:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Plugins  

The time now is 15-08-2025, 08:58:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password