User
Pass
2FA

PROBLEMA
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro
Author Message4421
Tw

[Gunner]

Status: Offline
(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 29-07-2010, 00:10:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E decizia ownerilor daca vor face publice demo-urile ,oricum nu trebuie sa isi dea lumea cu parerea:Si-au dat toti ownerii si majoritatea adminilor si e suficient.
-

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dMNk#
[Banned user]

Banned

(since 14-08-2010 20:56)

Votes: 3

Post Posted: 29-07-2010, 00:40:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi dau si eu cu parerea pentru ca am o varsta si foarte experimentat ca admin ! Chiar daca aici nu am admin si nu doresc niciodata! Adevarul despre adytza nu se poate spune de la un simplu demo din care reiese ca are wall. Acest baiat cum il stiti voi a vrut si el sa incerce o distractie pe care alti nu ii incanta numita "Cheat" a vrut sa arate tuturor jucatorilor ca e mai presus ca toti ! Mereu cand am jucat pe server si cu el eram sigur ca are wall dar ce sansa are un simplu jucator sa prinda un admin codat 1% deoarece acel admin poate sa ii dea kick/quit sau altele.Adytza a gresit ca a jucat cu cod. Iar pe kabul sunt 90% sigur ca eram si eu pe harta ! Deoarece numai pe mine ma lua suspect. Si l-am simtit ...E un mare neghiob daca crede ca aceste coduri ajuta cu ceva. Si inca ceva in PGL nu ai cum sa joci cu aim din 2 cauze caci tot va-ti referit la revox :
1.Echipele joaca din sali specializate si autorizate PGL!
2.Echipa este descalificata din Campionat! + Au supraveghetori si sa stiti cel mai bun supraveghetor PGL este tanya o FATA !

Un mic sfat adytza recunoaste ca ai gresit cereti scuze si poate vei fi reprimit in comunitate ca un simplu jucator !

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 29-07-2010, 00:53:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare ca nu am cu cine discuta...fratilor intelegeti k nu am ce naiba sa recunosc pentru k nu am jucat cu wall in viata mea...fearless m-ai disperat cu hotkey-ul tau sau ce zici tu akolo....ti-am mai zis si iti REPET...e prima data cand aud de wall la buton...si asta sa intamplat cand a fost prins gf. ....degeaba ai tu 265 de codati pe 2 servere si consideri k ai experienta destula daca in cazu meu te inseli cu varf si indesat

La faza pe train nu am venit cu tinta direct pe XeqT...am vazut k nu vine dinspre baza si m-am orientat spre rampa nu era greu de gandit - ...si eram cu tinta akolo d vreo 2-3 sec pana sa apara el...te bate experienta

Pe kabul ala nu mergea walk (adica pe shift) mergea in pasi sariti k daia lam auzit - iar te bate experienta

Si pe snow se pare k acum te bate pe tine harta...acum cateva zile cand a facut Ganja* topicu cu L-0-0-L spuneai k ma bate harta si nush ce...acum e exact invers...pe snow ma uit la colturi si mai mergeau in pasi sariti si ma orientam dupa sunet si trageam akolo und auzeam....oups iar te bate experienta -

Si pe tine te iau de multe ori ca ti-am invatat stilul de a juca...nu am nevoie d wall k sa te pot omora Dosent Matter
daca crezi asta e treaba ta dar in cazul meu te bate experienta rau d tot

Si dmnk...veziti de treaba ta frate k nu ti-a cerut nimeni parerea - ...se pare k si pe tine te bate experienta Dosent Matter

Last edited by Adytzza on 29-07-2010, 00:54:44; edited 1 time in total
0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-07-2010, 00:54:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram sigur cã o sã iasã o mare telenovelã din toatã chestia asta. Decizia este irevocabilã. Rãmâi cu ban.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eM, 28 July 2010 22:54

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 27-04-2025, 20:05:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password