User
Pass
2FA

Pandaria Best PVP Class
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message18572
bayern
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-04-2015 13:19)

Votes: 19

Post Posted: 19-03-2015, 22:34:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

raven3 wrote:
bayern wrote:

Daca te ai uitat pe eu, e clar. Pentru ca nu sunt dks buni. La momentul actual pe wod, unde fdk e op nu e unul cu 3k rate pe eu, in schimb pe us sunt ceva la 3k si mai multi la 2900. Pe eu e decat skylar la 2900

La 3s, Dku o fost varza de tot in 5.4.8.
Stiu ca in ultimul sezon, m-am mai uitat la niste streamuri ale lui Mes si se invartea cu ratingu pe la 2.7k- 2.8k. - si era catre sfarsitul sezonului iar playeri de 3k+ erau o tona..
Acum nu stiu.. s-ar putea cu ajustari de 5.4.8 + gear de 5.1 , 5.2 etc sa mearga mai bine.. vom vedea dar din cate tin minte, la 3s Dku a fost viabil doar in 5.2.

Eu ti am dat exemplu dupa clasamentul actual pe wod, pe eu nu e un dk la 3k rate, iar fdk'ul e fparte bun pe wod. Nu tine neaparat de cat de op e clasa pe patch, ci de ce jucatori sunt. Multi nici nu mai joaca grn finalrequiem, reinhart etc.
A.. inca ceva, imi spui de mes, dar l am vazut cum joaca,ba chiar am picat de cateva ori si pe atr cu el si nu mi se pare "WOW!"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Snoppy, 27 March 2015 21:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6    

The time now is 13-02-2025, 03:23:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x