User
Pass
2FA

Parere
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Discussions & Proposals
Author Message3101
superspeed96

[Assasin]

Status: Offline
(since 14-03-2020 20:40)

Votes: 102

Post Posted: 01-01-2018, 17:55:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, atunci te adapostesti cu cineva care are bani de laser si nu iti iei extra. O tura-doua de slalom printre zombie e ideala ca sa nu ajungem la vesnicul: "Y@ ZM ATACA SAU SLAY!!!!" pentru ca, sinceri sa fim, motivul pentru care nu te ataca zombie este pentru ca sunt preocupati cu cei care nu stau dupa laser si la care au sanse reale de infectie. Daca tu stai dupa laser, scoti-pui, tragi, omori, ce intentie mai am eu sa te atac? sa mor ca sa ce? sa-ti zgarii un laser pe care sa ti-l pui inapoi si sa o iei de la capat, iar eu sa fac 0 credite.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
critik

[Creep]

Status: Offline
(since 06-12-2019 17:08)

Votes: 14

Post Posted: 01-01-2018, 18:25:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Love ti-a mai explicat odata, ideea este sa supravietuiesti, ce e asa greu ? De ce sa mai stau sa caut un coechipier care sa puna si el laser cand pot pune eu si gata. Daca o sa fie bagata chestia aia cu laserul ce sansa mai au cei de leval 1-5 ? poate si mai mare ? iti zic eu, nici una o sa fie infectati in continu o sa se sature si o sa iasa spunand cel mai probabil "Ce servar de ca**t". Nu ai idei rele, stiu pentru ca am jucat pe un servar de genu asta, nu stiu daca il sti pe meNe, el are un servar sau avea un servar de genu asta cum zici tu, si mi-a placut dar asta e un servar mai clasic deaia zic ca sunt idei proaste. Nu vreau sa crezi ca sunt inpotriva ta sau ca am ceva cu tine.
1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Post new topic   Reply to topic    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Discussions & Proposals  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 03-05-2025, 17:00:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password