User
Pass
2FA

Pareri Freakz * KsK (Posibil Wall)
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2078
mSx

[Account disabled]

Status: Offline
(since 06-01-2015 09:02)

Votes: 286

Post Posted: 28-07-2014, 09:25:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CmB<3Dee wrote:
wall,msx nu te supara pe mine dar cand este vb de un demo iei decizia tu ca are cod sau nu,nu vi ca sa uitat danger si cu aragorn la un demo si i se pare wall ,in caz ca nu esti sigur nu te bagi obs ca sunt multi care isi dau cu parerea dar scriu posibil..de ce mai vii sa postezi asa cva cand nu esti sig si ii mai si auzi posibil wall...ca la luc1an sunt cativa care inca sustin acel wall...in fine fiecare gand in felu lui.sal

Cmb nu ma intelege gresit, cum a venit el cu pareri de pe server si nu strict din acest topic asa am venit si eu, am spus de la inceput ca e wall cand mi'a dat pride demo.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
System of a Down
[Banned user]

Banned

(since 28-08-2014 20:53)

Votes: 53

Post Posted: 28-07-2014, 09:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai eu am venit cu parerea fostilor sau a actualilor admini, nu a lu danger aragorn etc

blood is life !

0 0

Back to top
Staropramen

[am si eu]

(since 10-02-2024 20:03)

Votes: 67

Post Posted: 28-07-2014, 11:23:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dire wrote:

Este o singura faza care e mai suspecta decat restul, e in penultima tura, merge pe sub pod il ia pe unul care este deasupra lui care eu nu l-am auzit si apoi cand ajunge sus il ia din prima pe unul din partea cealalta, dar eu merg pe mana bulanului, omul a tras direct acolo si s-a nimerit sa fie cineva acolo.

Nici eu nu l-am auzit pe ala de desupra, si aici nu e mana bulanului 'ca a tras si s-a nimerit' pentru ca nu face asa, iese direct pe player.

Dire wrote:
Au fost vreo 2 ture in care s-a facut de rusine, a tras 3 incarcatoare aiurea fara sa faca mai mult de 2 frage maxim, credeti ca unul cu wall nu ar fi incercat sa fie un pic mai strategic ?

mai strategic? pai joaca mai strategic , doar ca nu in sensul jocului sau al fragelor.. joaca mai strategic incercand sa isi ascunda wall-ul, deci aia se numeste precautie. si eu daca as juca cu wall pe un server as face la fel, adica sa fim seriosi nu ma pot duce direct ca oile in turma si sa iau orice adversar pentru ca atunci ar fi prea evident,desi are unele faze de genul sau faze cand iese pe jucatori dar nu la mai mult de 1-2 playeri pentru ca daca mai sunt, deja se retrage si face prefire

Oricine care e mai vechi pe server si se hotoraste sa se joace cu wall e precaut si mai face si faze din alea pt derutare, ca de exemplu din cauza fazelor alea ai zice ca nu are wall..cum ai zi tu dire ''credeti ca unul cu wall nu are incerca sa fie un pic mai strategic'' insa un player, player care intra pentru primadata sau unul care il intereseaza doar rank, care nu ii pasa de server intra cu cod sa se distreze, nu e precaut deloc, face frage si dupa mai putin de 2-3 ture adminul il da afara.

dupa stilul de joc in demo eu zic ca e wall. hf.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 28-07-2014, 11:52:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mno bun, am revãzut demo-ul cu sunet.
Toate bune și frumoase în primele runde, nimic deosebit, omul știe locurile unde stau jucãtorii sã aștepte, iese direct, face prefire, ba chiar își lasã coechipierii sã meargã pe ei, astfel aflã și pozițiile. Mai mult, dacã vezi cã vine o grenadã spre tine, e logic cã un inamic așteaptã acolo.
Ce mi-a ridicat un semn de întrebare a fost runda când a sãrit în tunel, s-a dus spre TS și aștepta cel cu awp acolo, eu unul nu l-am auzit, el se pare cã-l știa. A urmãrit cu ținta peretele pânã respectivul a tras un glonț cu awp și i-a ”aflat” locația.
În rest nimic special.
Wall sã zic 5%, asta cu referire la faza aia care mie mi s-a pãrut ciudatã, în rest curat.
E strict pãrerea mea, nu am chef de polemici.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 28-07-2014, 18:12:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, am vrut sa vad parerea celorlalti admini sa vad daca si ei cred ceea ce si eu am crezut imediat ce am vazut demo-ul.. Sunt multi jucatori care joaca bine, dar nici macar odata nu am vazut un asa "talent" sa iti reglezi unde iti tii tinta pe inaltime (adica daca dupa un colt unul sta crouch, tu sa o fizezi dinainte sa il vezi). O alta dovada generala este atunci cand avansezi spre terenul advers fara sa te uiti dupa fiecare coltisor, iar altadata o faci si culmea doar cand cineva sta acolo. Scurt si la obiect.. E pacat ce ai facut KsK, ai pierdut toate functiile doar ca sa ajungi in top 15.. Adminii mai vechi si cu experienta spun toti ca e wall, iar cei mai putin experimentati sustin cel putin ca sunt cateva faze suspecte.

De multe ori un wall nu se vede usor, nu este evident, dar pentru asta ne trebuie experienta, sa stim sa deosebim "strategia" de alte lucruri.. Eu joc CS ca un disperat, dau rush mereu, DAR eu ma uit mereu in stanga si in dreapta, eu nu imi permit sa avansez fara sa fiu atent la fiecare pas, eu nu ies cu tinta pe capul unuia care sta crouch fara sa stiu ca e crouch.. si multe altele.

Looking back..
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 28 July 2014 16:18

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 07-02-2025, 16:21:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x