User
Pass
2FA

Pareri Sugestii
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message16053
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Status: Offline
(since 28-02-2020 21:45)

Votes: 61

Post Posted: 22-01-2016, 21:19:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu vad ca apare like. in lista de servere boostate.. in fine luna viitoare le dau mail personal si le spun ce boost vreau si cum o sa le platesc.

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

(since 16-08-2019 10:08)

Votes: 275

Post Posted: 22-01-2016, 22:40:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Este primu sv la boostu de 1 saptamana -

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 22-01-2016, 23:30:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Luna viitoare ai dau eu pe o luna.. doar sa ma indrume cum le platesc si cum se activeaza... o sa le dau e-mail inainte ca vreau sa fac boost pe serverul nostru incepand cu data de 14. sa ma indrume pas cu pas astfel incat sa prinda boostul si sa nu fie probleme.

Intinde o mana si ajuta... intinde-le pe ambele D-zeu nu doarme si nu uita, totul ramane contorizat asa ca ai grija la faptele tale si la ceea ce-ti doresti.
0 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

Post Posted: 27-01-2016, 09:26:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dani te rog frumos revizuieste.ti comportamentu fata de admin, playeri am primit 2 pm in care esti subiectul nr1 se plang ca vb urat schimbi harta cand se scoala pl dai rr cand vrei nu asa se tine un sv... Cu atitudinea care o Ai tu o sa joci cs singur cu botii

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 27-01-2016, 11:00:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Îmi pare rãu dar eu nu stau sa le accept la toți adminii mãgãriile și lipsa de respect. Când au venit aici trebuie sa citeascã regulamentul clar și sa-l înțeleagã nu sa facã pe deștepții. .. iar cu privire la restarteazã am dat fiindcã mergea oribil serverul și am considerat ca necesita un restarteazã din panoul central ãsta ca sa o lãmurim cu rr - ul. Cu schimbul hârtii pot schimba harta oricând doresc din diverse motive pe care le consider destul de justificate de asta am acest acces nu? a fost o harta mare nu mai rețin anume care eram 5 cu 6 am bãgat dust2 automat nu vãd care ar fi problema dacã nu am dat la vot. Am pus direct harta respectiva fiind clasica și cu ocupa pt. a se popula și sper cãci cu aceste 2 aspecte am lamurit . Iar 3. .ca vb urat la fel când vezi ca te ia toți copilașii la misto când dupã o zi mai proasta alții au chef sa te ia peste picior cu glumele proaste nu mi se pare. ornat sa tac și sa înghit ca au ei c3 de glume... Dacã ar avea Bun simt nu ar glumi pe seama mea și nu m-ai "provoca". Dacã la zic sa tacã și sa își vadã de jocul lor și de alte obligații ca admin pe server vin și zic ca ai ceva cu ei... deci ar trb sa își vadã de jocul lor nu sa stea sa mã enerveze pe mine...Dacã vezi ca omul nu are chef nu îl baga în seama...nu te baga în seama nu da sfaturi aiurea...îmi zice mie nanotec citez :" ar trebui sa joci cu Warren ca nu știu ce" pai mã învațã el cum sa joc și cu ce...de unde și pana unde mã învațã el...si mai sunt și alții. ..deci dacã ție ți se pare normal sa se comporte așa atunci renunț eu și gata...eu nu stau sa mã calce nimeni în picioare ca are unul și altul chef de "magarii".

0 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

Post Posted: 27-01-2016, 12:09:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tu vrei sa renunti o poti face fara prob dar nu asa se vb pe sv daca esti own ce ai dreptu sa jugnesti pe cine vrrei sau cum aseara pe ww ce faceai iti bagai pl ca stau aia cu awp in baza si nu pori face u fraguri asa nu ajungem departe....

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 27-01-2016, 12:39:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca exageram acum.. tie ti se pare normal sa stai permanent numai in baza? nu iti convine nu stau stai calm dar nu stau sa isi bata fiecare joc cum vrea si cand vrea. Ca owner ai dreptul sa schimbi oricand regulamnentul si sa faci ceea ce vrei fara sa fi intrebat de ceilalti admini fie ca le convine sau nu ceva anume asa ca nu vad dc sa ma ia pe mine la rost unul si altul ca nu le convine lor cu rr-ul sau schimbatul hartii... esti owner faci ce vrei si gata nu cred ca trebuie sa dai explicatii cuiva de ceea ce faci.

0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

(since 10-07-2023 16:37)

Votes: 26

Post Posted: 27-01-2016, 14:57:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regulamentul, noi l-am facut nu? Daca il incalcam NOI, ceilalti cum vrei sa-l respecte? Iar sv_restartround nu rezolva cu nimic problema serverului, mai rau face probleme pentru ca nah, tu ca admin ai gold si bani, ei ca jucatori tu cand dai sv_restartround la fiecare runda dupa ce tu mori, pierd itemele. Ceea ce iar pe multi supara si isi baga ceva in el de server.

In principal problema e de atitudine aici, nu ca schimbi harta cand vrei tu. Mai lasa din nervi, majoritatea sunt copii si fiecare incearca sa se umfle in piept mai mult, asta nu inseamna ca trebuie sa le permitem dar nici sa ii jignim. Le explici care e problema sa zicem daca iti zice "bai" le explici frumos "fara bai ca ne suparam", pentru ca nici eu nu-si dau seama. Daca le raspunzi cu aceeasi moneda, ei au impresia ca nu au gresit cu nimic iar tu esti ala rau si normal, de aici incepe lantul. Explica-i intai si daca continua cu jigniri tipic de copil, treci la penalizari. Fii putin mai diplomat si calmeaza-ti nervii.

Deci comporta-te ceva mai mult ca un admin responsabil, nu ca un admin plin de "arfe" pentru ca nu da bine deloc.
Stiu ca suntem owneri si nu permitem sa fim trasi la raspundere de toti mucosii, dar nici sa ne facem de cap cum vrem fiecare nu e bine. Daca fiecare owner face ce vrea el cand i se scoala sau are nervi, se alege praful de toata munca depusa in serverul asta. Tu vii, dai restart la fiecare runda in care mori si aia pierd mereu itemele, schimbi hartile daca nu-ti place una si poate altora le placea respectiva harta, vorbesti urat pe main chat de ajung si jucatorii sa-ti atraga atentia si altii tac de frica. Acum sa intru si eu sa fac la fel, mai intra si je!! si face la fel iar intr-un final o sa ramanem si o sa ne jucam noi 3, asta daca nu se duce dracului serverul cu tot. Ai nervi si stii ca faci urat si nu te poti abtine, nu juca.

Am scos sunetele, amandoua. Ca un test sa vedem cum se comporta in zilele ce urmeaza.

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 27-01-2016, 15:53:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok...Ai dreptate foarte bine punctat dar și ei sa mai lase din fițe. ..sa respecte atunci deciziile și implicarea noastrã. Iar acolo cu sv-restartround chiar nu știam ca se pierde goldul sau itemele. O singura data am dat sv-restartround și o data am dat eu restarteazã din control panel aia a fost tot. iar cu atitudinea at trebui sa facem puțin niște modificãri sa fie toatã lumea mulțumitã. .. sa punem un câmp metter sa nu mai facã câmp în baza sau pe loc în anume.punct gen panda cu human și așa ar mai reduce din probleme....În sfârșit aud și eu ceva bun ca nu mai sunt acele sunete enervante...pe mine unul chiar mã deranjeazã trebuie sa scriu mereu sounds sa nu mai aud poate alți jucãtori nu știu și ies fiindcã sunt deranjați de sunete. ...așa e cel mai ok sa scãpãm de ele și sa nu le lãsãm decât pe cele când scri tu anume ceva gen poza sau milion.

0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

Post Posted: 27-01-2016, 16:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fite toti au, sunt copii si cand se vad cu un grad ceva mai mare, prind tupeu. Dar trebuie sa le dai de inteles ca fitele nu merg aici, intr-un mod mai diplomatic. Daca ala are fite si tupeu, daca tu ii raspunzi la loc cu acelasi tupeu si fite, nu se ajunge nicaieri.

Ai vazut la mine sa ma ia careva cu "bai" sau cine stie ce tupeu? Nu, pentru ca eu le explic care e problema si in caz ca nu pricepe il si penalizez sau chiar il dau afara. Pentru ca daca tu nu explici si ii raspunzi tot de "sus" intr-un mod tupeist, toti ceilalti te privesc urat pe tine si in caz ca il penalizezi tot tu esti ala vinovat. E in natura omului ca in prima faza sa acuze pe cei care sunt mai "bogati" decat pe cei care sunt mai "saraci", si aici ma refer la grade. Asa ca intai fii diplomatic si "baiat bun", unii inteleg mai rapid asa. Daca te ia de prost, arati ca nu e asa si treci la penalizari.

Caz asemanator a fost al lui Nico<--!, un copil care a primit admin la cererea pe forum. Nici bine nu am intrat in joc ca omul ma tinea in "ba" si "bai" non-stop. I-am zis frumos ca fara "ba" si "bai" ca ne suparam, ca e lipsa de respect. Stii ce mi-a zis? Mi-a zis direct "bine fa, daca tu zici". Direct remove si ban fara discutii daca eu iti zic frumos si tu imi raspunzi la misto. Iar ceilalti au bagat la cap si nu m-au privit in mod negativ, mi-au dat dreptate, pentru ca intai i-am explicat frumos si fara sa-l jignesc. Daca eu il luam direct la "trei pazeste" si il certam cu tupeu, toti ma priveau urat, cu toate ca vina ii apartinea aluia.

Poate am scris ceva mai mult dar incerc sa intelegi unde e problema, dar asta e conceptia unei comunitati unde exista grade. Cine a facut armata cunoaste treburile acestea, cel care taie si despica fara sa explice in prima faza, este privit cu ura de toti si mai rau atrage dupa sine evenimente urate si nimeni nu-l respecta. Cel care intai e "baiat bun" dar arata ca are si "mana de fier" cand e cazul, e cu mult mai respectat.

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 27-01-2016, 17:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Syem wrote:
Fite toti au, sunt copii si cand se vad cu un grad ceva mai mare, prind tupeu. Dar trebuie sa le dai de inteles ca fitele nu merg aici, intr-un mod mai diplomatic. Daca ala are fite si tupeu, daca tu ii raspunzi la loc cu acelasi tupeu si fite, nu se ajunge nicaieri.

Ai vazut la mine sa ma ia careva cu "bai" sau cine stie ce tupeu? Nu, pentru ca eu le explic care e problema si in caz ca nu pricepe il si penalizez sau chiar il dau afara. Pentru ca daca tu nu explici si ii raspunzi tot de "sus" intr-un mod tupeist, toti ceilalti te privesc urat pe tine si in caz ca il penalizezi tot tu esti ala vinovat. E in natura omului ca in prima faza sa acuze pe cei care sunt mai "bogati" decat pe cei care sunt mai "saraci", si aici ma refer la grade. Asa ca intai fii diplomatic si "baiat bun", unii inteleg mai rapid asa. Daca te ia de prost, arati ca nu e asa si treci la penalizari.

Caz asemanator a fost al lui Nico<--!, un copil care a primit admin la cererea pe forum. Nici bine nu am intrat in joc ca omul ma tinea in "ba" si "bai" non-stop. I-am zis frumos ca fara "ba" si "bai" ca ne suparam, ca e lipsa de respect. Stii ce mi-a zis? Mi-a zis direct "bine fa, daca tu zici". Direct remove si ban fara discutii daca eu iti zic frumos si tu imi raspunzi la misto. Iar ceilalti au bagat la cap si nu m-au privit in mod negativ, mi-au dat dreptate, pentru ca intai i-am explicat frumos si fara sa-l jignesc. Daca eu il luam direct la "trei pazeste" si il certam cu tupeu, toti ma priveau urat, cu toate ca vina ii apartinea aluia.

Poate am scris ceva mai mult dar incerc sa intelegi unde e problema, dar asta e conceptia unei comunitati unde exista grade. Cine a facut armata cunoaste treburile acestea, cel care taie si despica fara sa explice in prima faza, este privit cu ura de toti si mai rau atrage dupa sine evenimente urate si nimeni nu-l respecta. Cel care intai e "baiat bun" dar arata ca are si "mana de fier" cand e cazul, e cu mult mai respectat.

Mare dreptate ai.. asa ar trebui sa fie dar sa si inteleaga atunci cand i se explica ceva.. mai ales ca daca probabil prinzi anumite momente cand nu vrei sa stai f mult sa le explici ar trebui sa-i duca mintea putin si sa nu puna sare pe rana cand vede ca omul nu poate sa stea permanent doar de explicatii, numai ca unii sunt ca magnetii se lipesc alteori se "resping" ma refer ca de multe ori prefer sa ma fac ca nu vad ce scriu pe chat decat sa despic firul in 4. se stie clar treaba cu gradele dar cu schimbatul hartii iar mi se pare o prostie adica s ejuca o harta mare cu 11 pers am decis sa dau pe d2 clasic fiind si ora tarzie pt a popula si tot ei sar de fund ca dc schimb eu harta fara sa anunt.. pai daca eu consider ca trebuie sa fac ceva fac nu stau sa le dau explciatii.. la fel si cu rr la server la comanda sv_restartround nu stiam ca se pierde goldul... si nu am folosit comanda fara justificare sau in exces ci doar o data sau de 2 ori atat apoi am dat un Restart din panel ca sa prinda de acolo mai bine si sa reducem si lagul de pe server cam aia a fost toata treaba.

0 0

Back to top
Syem

[ LiKe.FreaKz.Ro ]

Post Posted: 27-01-2016, 17:26:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cine nu intelege, se trece la sanctiuni. Nu ai chef de chat le zici "am chef sa ma joc, n-am chef de chat", intotdeauna o explicatie e bine venita.

Nu se pierde goldul la restart de runda, se pierd itemele cumparate (health, mask, necklace). Daca unul cheltuie 10.000$ pe iteme si tu dai restart, le cumpara iar, iar dai restart si iar le pierde, normal ca se enerveaza. Unii isi vand goldul sa cumpere acele iteme.

Cat despre schimbarea hartii, ideal e sa se schimbe harta in beneficiul serverului si jucatorilor, nu beneficiul meu. Suntem owneri si decidem in principal pentru server, chiar daca mie nu-mi place respectiva harta, asta e... astept sa se termine timpul si pe urma ori dau vot ori aleg o harta buna si pentru mine si pentru server si schimb fara vot, nu are nimic. Dar si aici, ideal e sa intrebam si pe ceilalti daca schimbam sau nu, adica sa dam de inteles clar ca totusi ca owner noi tinem cont si de deciziile lor, asa e frumos. Si eu uneori schimb harta cand setez ceva in server si vreau sa vad cum e, sau pur si simplu decid ca harta aia goleste serverul, dar intotdeauna astept sa treaca ceva timp, macar sa arate sub 25 de minute in timeleft.

Sa nu iei in nume de rau ce zic, nici tu si nici Cristi. Intotdeauna eu privesc problema din toate partile si incerc sa iau o decizie corecta pentru server, lasand orgoliul si fitele deoparte. Nu sunt nici impotriva ta sau a lui Cristi, nici nu vreau sa existe divergente "ascunse" intre noi, pentru ca in timp te "sapa" si se ajung la conflicte. Ex: war7. Avem probleme, le dezbatem aici, suntem oameni maturi care investim timp, bani si nervi in acest server, fiecare in parte si e pacat ca sa rupem legatura cu unul dintre noi din cauza fitelor sau orgoliului prea mare.

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 27-01-2016, 17:47:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa fac si eu chiar daca nu`mi place ma pun spectator sau ies si revin mai tarziu dar in unele momente consider ca daca schimb o anumita harta si bag ceva clasic o fac ca sa se adune lume pe server nu sa iasa toti. Eu nu am niciun orgoliu fata de nimeni cu atat mai putin fata de Cristi dar probabil el vede putin mai diferit problema si tine mai mult cu jucatorii din ce am obs.. nu zic ca nu are dreptate sau ca nu am gresit dar totusi trebuie sa tinem cont si de ceea ce te determina sa iti iesi din fire uneori de ex un camp metter care sa faca playerii sa nu mai stea in baza ar fi ideal fiindca ma enervasem pe motiv ca unii pe anumite harti stau in abza cu awp si nu se misca de acolo.. iar nu e corect. Este free game dar totusi e mai mult camp ce fac unii decat joc propriu zis fac anti joc. Probabil ar trebui un camp metter. Orgoliul este mare dar nu atat de asupru incat sa am interese ascunse sau sa nu vreau sa fie bien pt toata lumea dar trebuie sa invete si adminii si playerii sa fie mai calculati, poate nu toti au timp liber sa stea mereu in joc si cand vi de la serviciu vrei sa te relaxezi putin dar nu poti ca unii te iau peste picior sau au chef sa te bata la cap daca intelegi.. dar probabil o explicatie scurta cum ai zis mai sus ar fi cea mai buna solutie fie ca le place sau nu le place raspunsul pe care o sa`l dau eu.

0 0

Back to top
jecrysty

[LiKe.FreaKz.Ro]

Post Posted: 27-01-2016, 18:13:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bucur ca ai inteles ideea dani..... "probabil el vede putin mai diferit problema si tine mai mult cu jucatorii din ce am obs"
1 nu este ceea ce pare eu ma pun in situatia lor nu mi-ar place sa vina "x" sa imi schimbe harta cand eu ma simt bine si ma joc
2 eu ma uit in jurul meu pt binele servarului.... ai obs ca nu prea ma mai joc dar vreu sa fie armonie pe sv sa ne intelegem sa fie cat mai placut.
Pune.te in situatia mea cand intru pe sv sau pe frm este imposibil sa nu imi zica cineva cv sau sa am un pm de la x cum vrei sa reacionez ma supar este normal?
3 Situatia de aseara m.a deranjat iar cum vb ce ex dau u ca own

P.S: Syem dc nu te ai facut avocat? -))))))

0 0

Back to top
MardukNo1

[The Fallen Guardian]

Post Posted: 27-01-2016, 18:20:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca nu ajungem la niciun numitor comun. Doar am explicat ce si cum.

1 am schimbat harta fara sa pun nimic la vot din moment ce erau doar 11 pe server in ceva clasic fiindca pe respectiva harta iesisera majoritatea si am considerat ca trebuie sa o schimb.

2 M-am enervat fiindca majoritatea stau si nu fac altceva dcat sa campeze deci ar fi bun introdus un camp meter si sa joace cs nu sa stea doar in baza unii jucatori.

3. esti detinator de server poti face ce vrei daca consideri ca e bine sa dai ascultare tuturor si sa le faci pe plac inseamna ca restul sunt mai importanti decat cei care tin serverul , in fine daca deranjez eu ma retrag si gata, nu am venit aici ca sa le fac pe plac playerilor sau adminilor care deranjeaza prin comportamentul lor... eu stiu un lucru e serverul tau faci ce vrei cine vrea si ai place oricum intra .. cine nu e liber sa caute alt server oricum din moment ce are boost mereu oricum va fi populat deci nu vom, duce lipsa nici de playeri nici de admini cu "cap" care ttusi dau dovada de maturitate nu doar de "deranj".

In fine cum crezi tu, probabil mai trebuie infintat atunci un server in care sa se faca liniste si ordine , intr`un loc unde nu conteaza ce spune x si y .. ownerul e owner face ce vrea, nu duce lipsa de oameni fiindca ai aduci "fortat" cu boost permanent daca e la o adica si intotdeauna vor fi doritori de accese si nu o spun cu rautate dar daca altii sunt mai importanti decat cei care fac ca serverul sa se "miste" cum trebuie inseamna ca ar trebui sa nu mai facem regulamente si sa renuntam si la forum ceea ce nu vad ca o solutie.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next    

The time now is 10-02-2025, 14:56:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password