User
Pass
2FA

Pentru GameMaster-i
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message2934
myt42xxx

[Ace of Spades]

Status: Offline
(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 29-05-2012, 15:08:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-1
Jocul nu se învațã fãcând level.
Iar faptul cã îți cunoști bine spellurile tale, nu implicã în mod direct cunoașterea jucului. Ca sã fii bun, trebuie sã știi și ce-i poate capul inamicului.

- Retired -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BlackSun

[Nerdstompers Inc.]

(since 28-02-2019 17:25)

Votes: 47

Post Posted: 29-05-2012, 15:48:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

myt42xxx wrote:
-1
Jocul nu se învațã fãcând level.

Exact, pentru asta exista 8373980 de ghiduri pe internet.
Am vazut mage de lvl 30+ pe Blizz in LFD, dadea doar cu wand-ul in mobi, cu toate ca avea full mana. Dupa ce l-am intrebat de ce face asta, mi-a raspuns "ca spell-urile imi consuma mana". In TBC vazusem un alt mage de lvl 60 in Hellfire Peninsula care omora mobii cu staff-ul. Ma rog, mai mult mobii pe el decat invers, dar asta e partea a doua.

0 0

Back to top
Cyad

[Nebun de alb]

(since 16-05-2023 19:26)

Votes: 808

Post Posted: 29-05-2012, 17:20:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred ca ati observat si voi cand intrati intr-un BG sunt multe persoane care nu asculta ce li se spune si fac ce le taie capul , ceea ce pe unii nu ii mai intereseaza si o lasa balta(AFK mode) cand vad ca lumea nu asculta.

My B&W content ( click )

I don’t read the newspaper because they all have… ugly prints.

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-05-2012, 18:55:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si daca cresti mai greu crezi ca inveti ce sa faci intr-un bg sau cum ??- , ca nu or sa faca bg-uri oricum la lvl 10 -
0 0

Back to top
Veris

[#dikpic inc ]

(since 27-07-2015 01:11)

Votes: 12

Post Posted: 29-05-2012, 19:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bL0ood eLf wrote:
si daca cresti mai greu crezi ca inveti ce sa faci intr-un bg sau cum ??- , ca nu or sa faca bg-uri oricum la lvl 10 -

Exista bg 10-19,multi si-ar face twinks doar pt bgs( o alta parte frumoasa a jocului).
Daca ar face bg de la low lvl pentru lvl s-ar dezvolta munca de echipa.

0 0

Back to top
Cyad

[Nebun de alb]

(since 16-05-2023 19:26)

Votes: 808

Post Posted: 29-05-2012, 19:21:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tu crezi ca nu se da join inseamna ca nu ai jucat pe server cu low rates, daca castigi un BG primesti level up.

My B&W content ( click )

I don’t read the newspaper because they all have… ugly prints.

0 0

Back to top
anotimp

[Mentally Stable]

(since 27-11-2014 09:34)

Votes: 6

Post Posted: 29-05-2012, 20:28:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

peste 95 % din playerii de pe Freakz nu au jucat niciodata pe un realm blizzlike si e normal sa nu inteleaga faptul ca wow-ul poate fi la fel de distractiv si la alte levele. Oricum nu cred ca vom vedea prea curand un astfel de realm aici pentru ca ar fi oricum o mare greseala . Romanul e genul de player care creste rapid la 85, isi face mai usor gear pve pentru ca ala pvp nu poate fi ninjat, iar apoi sta toata ziua in sw/orgri sau la duele suferind si certandu-se cu toti. Ar fi sfarsitul serverului daca toti cocalarii ar emigra, asa ca mai bine ne oprim din sugestii ca nu ai cu cine. Ii asteptam pe aia de la MC sa isi upgradeze realmul blizzlike la Cata si gata.
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 29-05-2012, 21:27:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aia care joaca pe blizz cand isi cresc chare fac rost de heirlooms ca sa creasca mai repede...asta e tendinta omului...de a ajunge mai repede la lvl maxim...si haideti sa fim cinstiti...adevarata distractie e la levelul la care sunt cei mai multi playeri adica la level maxim...
daca ar fi mai multi care ar juca la lvl 70 de exemplu ar fi si altii care s-ar alatura ...dar oamenii cresc caractere pentru level maxim nu doar pentru a le creste... nu pentru vezi doamne povestea de pana la lvl 85...povestea aia q si distractia o pot avea si la lvl 85...
intr-adevar da un altfel de aspect jocului..unul mai serios o astfel de masura dar uitam un lucru...asta e un server de romani si/sau de adolescenti...carora le lipseste seriozitatea....am jucat pe servere cu rate mici si playerii erau tentati sa foloseasca exploituri/hackuri numai ca sa ajunga la lvl maxim...
poate unii da ..or sa isi invete clasa pana la lvl 85 pe 1 x...dar tot or sa ramana alti natangi cu magro bula + hearthstone ... singurul lucru bun pe care il poti face e sa faci tutoriale cat mai bune..cat mai pe intelesul tuturor si sa le promovezi cum trebuie sa fii sigur ca or sa ajunga la cat mai multi playeri..si poate asa or sa invete si aia sa joace...
nu te gandi ca daca joci pe blizz devii mai inteligent sau mai skillat...singurul lucru pe care l-am invatat pe blizz a fost sa fiu mai zgarcit cu banii...in rest nimic in plus...
q si dungeonele si bgurile pana la lvl maxim nu te fac mai bun...dungeoanele unele sunt foaarte simple...am crescut 2 chare pana la lvl 85 pe blizz si nu am luat niciun wipe vreodata...pentru ca au fost prea simple
questurile la fel...inafara de ringuri nimic prea complicat sau greu de inteles...la alea prea complicate iti da jocul parteneri (un q din twlight unde trebuie sa omor un creier cu foarte mult HP si imi da 4-5 parteneri sa il omor mai repede si mai usor)
iar bguri am ras cu gura pana la urechi cand am intrat intr-un bg pe la lvl 63 si am vazut ce tactica era:)) majoritatea se bazau pe oneshotkill vedeai rogi care stateau doar la ambush ..playeri care fugeau de hunteri iar in bgurile cu baze(ab/eots) ambele tabere nu faceau def pentru ca nu avea rost...mergeau in turma si atacau bazele si bazele se schimbau de la o tabara la alta in sensul acelor de ceasornic...
deci o astfel de masura nu ar ajuta playerii ...ar da un aer de seriozitate serverului si ar da bine in fata playerilor aia buni si seriosi...dar nu cu aia face un server 4k playeri..pt ca aia sunt putini.

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Exceed

[Mentally Stable]

(since 25-02-2018 20:46)

Votes: 13

Post Posted: 29-05-2012, 22:00:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sã-mi expun și eu pãrerea, așa cã o sã fiu cât mai scurt posibil și cât mai pertinent.

Eu sunt un exemplu al player-ului care urãște sã facã level. De fiecare datã când încep un caracter nou ma gândesc cum sã termin mai repede.
Drept dovada, acum ceva timp (undeva in jurul patch-ului 2.4.3), aveam tot druid cu spec full resto (nici nu stiam ce înseamna hibrid), cu un gear struțo-cãmila (nici cu attack power, nici cu bonus healing), cãutam Innervate-ul prin spellbook si dovezile de neștiințã pot continua...

Cum am învãțat? Ghiduri citite, sfaturi si critici acceptate, intrarea într-un grup cu potențial, fiind obligat sã progresez dacã voiam sã mai rãmâm printre ei...ș.a.m.d

Dar toate astea s-au întâmplat într-o lungã perioadã de timp...
Așa cã, din perspectiva mea, lungirea timpului efectiv de leveling îți permite sã folosești toate abilitãțile, pe rând.

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
anotimp

[Mentally Stable]

(since 27-11-2014 09:34)

Votes: 6

Post Posted: 29-05-2012, 22:29:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exceed wrote:
Ghiduri citite, sfaturi si critici acceptate

ghiduri, asta zice totul despre playeru de wow de azi. Iti trebuie ghiduri ca sa joci ceva atat de banal ca wow.Citesti ghiduri cand vrei sa inveti sa programezi in java/c#/etc. Citesti ghiduri cand vrei sa mergi intr-o tara straina si vrei sa aflii ce hoteluri sunt , ce preturi , ce locuri de distractie, ce atractii turistice. Daca te apuci sa citesti ghiduri pentru ceva irelevant ca wow-ul nu mai ramane decat sa citesti ghiduri despre cum sa bei apa sa nu te ineci. In ziua de azi trebuie sa fii "pro" - . Ce conteaza ca esti corigent la 5 materii daca poti vorbi despre "fake heal" pe global, nu-i asa?.De asta jocul devine din ce in ce mai urat pe zi ce trece, pentru ca nu te mai poti relaxa daca nu dai ignore la 60 % din server care incearca ei sa fie buni. De ex. intru si eu in joc si il vad pe global pe unu Crashy care se injura cu tot serveru si o armata de pupincuristi care nu au nicio treaba cu el in viata reala il aduleaza doar pentru ca are rating mare la 2 v 2 Raised eyebrow.

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(since 23-01-2025 21:33)

Votes: 770

Post Posted: 29-05-2012, 23:17:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Momentan nu.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 29 May 2012 21:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 27-04-2025, 01:16:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts