User
Pass
2FA

Plan De Salvare!!!
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2580
crasher

[Hero of the Alliance]

Status: Offline
(since 29-10-2017 21:41)

Votes: 25

Post Posted: 10-08-2013, 13:17:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juanks si rofly sunt doi haterii..( poate si trolls)
Opinia lor nu trebu luata in consideratie..pt ca nu zic nimic de bine.

Deci raspund si eu - nus playeri pe server pt ca NIMENI nu vre sa joaca cu buguite clase ( ma refer la buggs care sunt negative mai ales)
De exemplu chiar si eu - joc rar,intru pe 1 ora sa fac niste bgs..de duele nam chef ca acolo sau rogues cu one-shot sau unholy dks cu acel runic corruption..restu - afflictionz warlocks (cel mai mult)
/mages.

Si @JUanks - chiar unde si noi am scris ca bg de *****?

Se intimpla aici in fel urmator -

Players :
Reparati clase plz
GMs :
Bagam un boss in DS
Playerii :
Reparati bgs si arene
Gms :
Bagam alt boss DS.si dupa 2 luni o sa bagam BGs
Playeri :
Bagati si dungeons
Gms :
Bagam un boss DS.

Nu stiu dupa ce au facut 4 bosses DS daca nu lucreaza FL si dungeons de 5 ppl. ( chiar si content vechi) chogall de exemplu nu am vazut si sinestra tot.
Tol-vir tot nam vazut.

PT ce la noi bosses in DS daca nu putem geara normal?
PT ce la noi bosses daca nu lucreaza clase cum ar trebui?

ASta nu e critica,si nu e nevoie sa raspundeti..asta numai e opinia mea ( poate si gresita)

Ce sa zic despre fixes - Juanks intra in aceasta sectie si sa vezi 100 topics rejected si multe fixes la NPCs..dar restu?
Daca joc cu DKu - dau death grip si daca target immune - primesc cd si stau asa...( tot cu glyph) cum asa sa joci?
Petu la warlock moare repede ( din 2-3 dots) si are HP low.

Macar sa fie o noutate despre fixes..sa fie mare update..
De aia si am propus system de vote - ca toti sa fie multumiti de fixes.

E problema mare,si eu personal vreau sa zic ca FREAKZ e baza..dar mai trebuie sa fie si updates.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

(since 18-10-2019 11:54)

Votes: 92

Post Posted: 10-08-2013, 13:25:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rofly wrote:
@Csvyo e clar ca nu sti ce inseamna "vacanta" .
3500 pe amandoua serverele = 0 , acuma sunt 3100 si este ora 14:00 .

Si cum era cand aveam 3100 doar pe genesis???

So many words untold...

0 0

Back to top
Axel.24
[Banned user]

Banned

(since 26-10-2013 16:43)

Votes: 10

Post Posted: 10-08-2013, 13:34:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nseries wrote:
Padurarul wrote:
^Tu numesti 4.06 "old times" ? Atunci Wotlk ce e ? Preistorie ? Si Wow pierde jucatori si pe oficial , s-a saturat lumea de joc, asta e.

inca am warlocku de pe 335 - , si dku de pe 303 @ vengence. ma rog, s-a dat wipe acolo dar nu mai conteaza -

ot: a mai spus zohl undeva ca nu suntem multumiti (noi ca playeri) si ca vrem perfectiunea (sau ceva de gen) . adevaru e ca nici pe 406 nu a fost totul perfect, nici pe 335, deci nu stiu daca pe 434 va fi altceva. da, va fi altceva, nu vom mai juca cu asa multe buguri, insa nu va fi 100% blizzlike. e totusi privat + free.

Nu asta e ideea Topicu-lui cati vin sau pleaca sau ect ect...daca intra unii ca Juanks care in viata lor nu au trecat de 1200 rating si primul boos din ICC vai MM lui si 95% asemenea lui...acum toti Viermi.Ratati,au Rogue Mage sau drk stie ceva baguit care cu Green items au acelsi Dmg-Heal cu unul full CATA ...Si 4.0.6 au fost 1-2 clase bubuite si ceva baguri insa la final era de Vis exista un echilibru intre toate clasele...acum e Pandria pt unii si batie de joc pt alti...

Problema cu NR de playeri: asa au facut si pe Evolution anul trecut in vara cand zicea Zhol ca sunt plecati toti in vacanta si ghici ce nu au mai vn din vacanta si a trebuit sa inchida realmul....de cand e wow freakz cea mai rea perioada e 4.3 EVER...cel mai baguit

Si alea 2 BG au fost bn venite,insa nu e ceva care sa faca diferenta...si aici e trb de cacao,toata lumea sa astepta sa faca ceva Epic
E foarte tare ca player nou...insa pt cnv care joaca 4.0.6-4.3 deja incepi sa te saturi cand vz ba aia nu merge ai nu sa mai facut de luni de zile...te saturi la momendat

0 0

Back to top
boscodeala

[MEGA Gras ]

(since 10-12-2016 07:57)

Votes: 35

Post Posted: 10-08-2013, 13:34:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vreau sa va stric meciul aici dar chiar sunt de acord cu rofly, eu am prins 3 veri pe acest server, in toate populatia s-a diminuat major, vara trecuta chiar si eu nu am jucat mai deloc (ba jucam pe blizz, ba ieseam afara ca e vara). Ganditi-va la guildele in care va aflati nu cred ca nu e nici unul plecat in vacanta, angajat pe vara, plecat la tara, plecati de la faculta acasa (acolo unde nu le permite netul sa joace) etc. Momentan contentul e destul de oke, bugurile la clase nu sunt "gamebreaking" ca daca asa nu v-ati mai fi jucat, PVE-ul e la fel de oke-ish, sigur or sa se mai bage bossi noi prin septembrie so just wait for it. Also, critica e buna doar daca e constructiva, amenintarile de genul "o sa plec de pe server" sau "nu ma mai joc" nu prea isi au fundament, fiindca daca pleci, te duci unde? Pe blizz? go for it dudes, pe alt privat? o sa vii inapoi in 1 saptamana si daca nu mai joci, nu afectezi pe nimeni, playeri noi se gasesc tot timpul nu-i problema, cred ca unii dintre voi puneti prea mare pret pe valoarea voastra aproape inexistenta.

Rogue PVE All Spec Guide For 5.4.8

0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 1 week ago)

Votes: 169

Post Posted: 10-08-2013, 13:43:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rofly wrote:

edit : Va plangeti ca sunt doar 1500 de playeri seara pe genesis , poate nu multi dintre voi au apucat sa joace pe freakz la inceput ca atunci cand erau 500 de playeri era raiul pe pamant ...

Nu stiu de ce dar mie sincer mi s-a parut Wow mai distractiv cand erau 500 online pe Freakz ( asta la inceput ) decat cand au devenit 2500+ ( in februarie 2012 cand m-am lasat de Wow )

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-08-2013, 13:49:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Juanks wrote:
Freakz Player : BAGATI CONTNENT NOUU!!!
*GMii baga contnent nou*
Freakz Player : E de ***** noul bg...de ce nu ati reparat bugurile de la clase?
*GMii repara bugurile de la clase*
Freakz Player : CONTENT NOU CA VA PLEACA PLAYERII , BAGATI REPEDE CA NU MAI JOC!
*GMii baga un dungeon nou*
Freakz Player : Sa ma p*s pe dungeoanele voastre ... de ce nu ati reparat bugurile de la clase ? Sunt unbalanced rau fraierilor.

Dat.

@*** around here , din cate stiu eu bugurile se repara MEREU , doar ca ei nu le pun pe pagina principala ca sa beliti voi ochii.

Fara suparare crusher, dar lumea ti-a spus sa nu mai postezi chestii reduse psihic. Baietasu` asta are cea mai mare dreptate. Eu am fost jucator de ultimate si stiu mai bine cum a afectat comunitatea ideile unor nesatuli, lipsiti de viata. Pentru ce vrei ma FL, ca sa plangi dupa ca nu iti merge clasa dar ei baga FL? De ce vrei BoT, ca sa dai un transmog? Fara suparare, dar daca avea iCD HoR nu se facea un raid de bwd10hc de la "redeschiderea bwd-ului". De ce vrei cho'gall si sinestra? Tu oricum nu i-ai face ca nu treci de yor'sajh dar vrei mai multi bossi bagati. De ce vrei dungeon-uri cand tu nu ai da macar 1 data pe zi join daca ar fi full dungeons opened&df-ul functionabil. De ce ai vrea bg-uri noi din moment ce au bagat "Luxuries-urile" Cataclysm-ului. De ce ai vrea World pvp, cand 1 data la 3 sapt faceau maxim niste "pvpisti wannabe" un raid in ogg pe wotlk si mureau ca ultimele petarde.

Playerii pleaca pentru ca e vacanta frate, nu multe guilde isi mai permiteau la mijlocul lu iulie sa faca macar un 10h/25h. Playerii pleaca pentru ca s-au saturat si ei de wow. Cataclysm a fost cea mai nereusita expansiune si putem doar sa asteptam timpul sa treaca sau sa ne lasam de joc. Nu pleaca lumea ca nu mai sunt fix-uri/content nou etc..

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Rofly

[why me ?]

(since 04-12-2021 22:00)

Votes: 106

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-08-2013, 13:55:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Juanks wrote:
Freakz Player : BAGATI CONTNENT NOUU!!!
*GMii baga contnent nou*
Freakz Player : E de ***** noul bg...de ce nu ati reparat bugurile de la clase?
*GMii repara bugurile de la clase*
Freakz Player : CONTENT NOU CA VA PLEACA PLAYERII , BAGATI REPEDE CA NU MAI JOC!
*GMii baga un dungeon nou*
Freakz Player : Sa ma p*s pe dungeoanele voastre ... de ce nu ati reparat bugurile de la clase ? Sunt unbalanced rau fraierilor.

Dat.

@*** around here , din cate stiu eu bugurile se repara MEREU , doar ca ei nu le pun pe pagina principala ca sa beliti voi ochii.

Fara suparare crusher, dar lumea ti-a spus sa nu mai postezi chestii reduse psihic. Baietasu` asta are cea mai mare dreptate. Eu am fost jucator de ultimate si stiu mai bine cum a afectat comunitatea ideile unor nesatuli, lipsiti de viata. Pentru ce vrei ma FL, ca sa plangi dupa ca nu iti merge clasa dar ei baga FL? De ce vrei BoT, ca sa dai un transmog? Fara suparare, dar daca avea iCD HoR nu se facea un raid de bwd10hc de la "redeschiderea bwd-ului". De ce vrei cho'gall si sinestra? Tu oricum nu i-ai face ca nu treci de yor'sajh dar vrei mai multi bossi bagati. De ce vrei dungeon-uri cand tu nu ai da macar 1 data pe zi join daca ar fi full dungeons opened&df-ul functionabil. De ce ai vrea bg-uri noi din moment ce au bagat "Luxuries-urile" Cataclysm-ului. De ce ai vrea World pvp, cand 1 data la 3 sapt faceau maxim niste "pvpisti wannabe" un raid in ogg pe wotlk si mureau ca ultimele petarde.

Playerii pleaca pentru ca e vacanta frate, nu multe guilde isi mai permiteau la mijlocul lu iulie sa faca macar un 10h/25h. Playerii pleaca pentru ca s-au saturat si ei de wow. Cataclysm a fost cea mai nereusita expansiune si putem doar sa asteptam timpul sa treaca sau sa ne lasam de joc. Nu pleaca lumea ca nu mai sunt fix-uri/content nou etc..

Thank you God , inca e speranta pe freakz dupa ce am vazut ca si csvyo ala devine un fel de crasher deja aveam in gand "DOAMNE CU CINE MA JOC !!!!!!!!!" ..

0 0

Back to top
Shaggzx

[Mentally Stable]

(since 17-04-2014 10:36)

Post Posted: 10-08-2013, 13:58:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:
Nu pleaca lumea ca nu mai sunt fix-uri/content nou etc..

'ai sa mori tu ;/

0 0

Back to top
Axel.24
[Banned user]

Banned

(since 26-10-2013 16:43)

Post Posted: 10-08-2013, 14:05:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shaggzx wrote:
Snoppy wrote:
Nu pleaca lumea ca nu mai sunt fix-uri/content nou etc..

'ai sa mori tu ;/

Aici ii dau dreptate lui shaggz....
Bai sa dea drk am dat drumu la cutia pandoriei....Ce am vrut eu sa zic si ce nebunie a iesit

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 10-08-2013, 14:07:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snoppy wrote:

Crezi ca daca scrii ''fara suparare'' eu o sa tac si inghit ceea ce tu scrii?esti un hater ca si altii gladiatorii care nu ma suport pe acest forum.
Eu stiu ca tot ce o sa scriu aici - pt voi e rau.Deci cu tine nam chef sa vb...ca esti un copil.

Deci lamuresc tie daca nu poti intelege -
FL si altii raids trebuie pt GEAR! ( si chiar pt a avea raids)
DUNGEONS de 5 ppl - pt GEAR!
Sau vrei sa zici ca nu mai trebuie raids FL /BWD/BT/ si altele si mai bine sa avem inca un boss in DS?

Chestie cu nesatuli - daca tu esti multumit de aceea ca nu lucreaza clase cum trebuie si PVE de hardcore mode - bv tie ( applause lu snoopy) ,dar noi vrem ca tot sa fie bine,fara variante ca Dk sa aiba 200% haste sau rogue sa face one-shot...

Ce este legat de Yorsaj - am facut pe 10n,25n/Morchok/Hagara ( si asta tot in jumate PVP gear si eu nu sunt PVE player..)

Deci lasa vb despre mine ca ma pui pe ginduri - poate nu poti fara mine))?

0 0

Back to top
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

Post Posted: 10-08-2013, 14:13:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@rofly nu devin deloc crasher.Imi spun doar parerea in legatura cu serverul si mi se pare normal sa o spun pentru ca vreau ca aceasta comunitate sa se extinda.Nu il cunosc pe crasher deloc si nici nu vreau sa o fac.Una e sa fi liber si sa iti spui parere,alta e sa fi condus de turma.

So many words untold...

0 0

Back to top
crasher

[Hero of the Alliance]

Post Posted: 10-08-2013, 14:14:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si in afara de asta - Rofly & Snopy - ce voi vreti?Sa fie totul fara schimbari?

Vad ca tu snoopy esti donater,joci pala cu gurtalaku si crezi ca tot bine lucreaza...dar fa macar warlocku/sau alta clasa care lucreaza rau si face macar 1900 rating.. o sa vezi cum e de greu sa joci cu buggs.

Rofly - tu in fiecare data incepi sa plingi.
Cind o fost discutie la rogues si toti ziceau ca rogues is buguiti - tu ziceai ca totul e bine.

0 0

Back to top
Nexflame

[Newb Developer]

(since 28-12-2022 15:28)

Votes: 58

Post Posted: 10-08-2013, 14:29:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

My rescue plan.
0 0

Back to top
Csvyo

[UNSTOPPABLE forever!]

Post Posted: 10-08-2013, 14:33:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nexflame wrote:
My rescue plan.

Ma duc la mare saptamana viitoare.Mersi ca mi-ai reamintit de colac sa nu il uit -).

So many words untold...

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 10-08-2013, 15:16:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Csvyo wrote:
Rofly wrote:
@Csvyo e clar ca nu sti ce inseamna "vacanta" .
3500 pe amandoua serverele = 0 , acuma sunt 3100 si este ora 14:00 .

Si cum era cand aveam 3100 doar pe genesis???

Plin de lag. Calmati-va cu totii...v-ati trezit dupa ce mortul o fost deja ingropat. S-a facut in stanga si dreapta destule chestii si daca unora nu le convine ce sa le faci Rolling Eyes Cum zicea unu asteapta un pic sa vina scoala ca imi aduc aminte perfect cum era in ghildele in care eram eu ca multi plecau sau destui tipi din wow pe care ii stiu aveau alte planuri vara...calm down and see. Nu e destul ca joci WoW din septembrie pana in iunie tre sa joci si vara cand ai timp berechet Rolling Eyes

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by drodu, 10 August 2013 14:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 10-06-2025, 16:26:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password