User
Pass
2FA

Pony Zone 2 - WoW Edition
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 873, 874, 875  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message859207
Zgary

[EPURY]

Status: Offline
(since 08-10-2021 10:07)

Votes: 28

zgary40 
Post Posted: 07-11-2011, 12:24:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@hardwell inseamna k nu ai dat de vreun Vayne care stie juca

League of Legends Player
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 07-11-2011, 12:49:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
Din seria "prieteni, eu ma mut din tara", doresc sa fac un anunt: Din acest punct incolo, voi continua sa iubesc aceasta tara si toate bogatiile ei, dar intentionez cu tot patosul, angoasa si tot ce-a mai ramas sa emigrez in Serbia (ca sa nu ziceti ca ma duc la capsuni) pentru o perioada indelungata spre definitiva.

Stiu ca nu baga nimeni de seama ce zic aici, da' n-am unde sa dau si eu pe goarna. Motiv: Pentru a 20-a oara, mi se schimba modul in care-mi dau examenele prin lege de la Ministerul Invatamantului. Nu mai suport, prefer sa raman cu liceul la seral decat sa mai inghit ideile retardate ale unui guvern de ***** din care face parte un ministru al invatamantului care schimba examenul de licenta din examen oral de sustinere a tezei de licenta intr-un examen oral + un examen scris ca poate licenta aia de-ai scris-o nu era gen destul de scrisa.

Sã nu te aºtepþi la câini cu colaci în coadã.
La cum sunt priviþi românii în afarã, mai bine stai în þãriºoara ta ºi duci un trai decent (care, sã fim sinceri, oricât de greu pare de obþinut, se poate obþine; trebuie doar sã vrei), decât sã fii tratat în altã þarã EXACT cum tratãm noi þiganii din România. Chiar dacã nu-þi fac þie, în mod direct, nimic rãu, sunt acolo ºi te deranjeazã.

- Retired -
0 0

Back to top
Padurarul

[Ponyfag]

(online 1 week ago)

Votes: 169

Post Posted: 07-11-2011, 13:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
Din seria "prieteni, eu ma mut din tara", doresc sa fac un anunt: Din acest punct incolo, voi continua sa iubesc aceasta tara si toate bogatiile ei, dar intentionez cu tot patosul, angoasa si tot ce-a mai ramas sa emigrez in Serbia (ca sa nu ziceti ca ma duc la capsuni) pentru o perioada indelungata spre definitiva.

Stiu ca nu baga nimeni de seama ce zic aici, da' n-am unde sa dau si eu pe goarna. Motiv: Pentru a 20-a oara, mi se schimba modul in care-mi dau examenele prin lege de la Ministerul Invatamantului. Nu mai suport, prefer sa raman cu liceul la seral decat sa mai inghit ideile retardate ale unui guvern de ***** din care face parte un ministru al invatamantului care schimba examenul de licenta din examen oral de sustinere a tezei de licenta intr-un examen oral + un examen scris ca poate licenta aia de-ai scris-o nu era gen destul de scrisa.

[/quote]

Te-ai nascut cam tarziu

-

Eu si acum pup icoana cand ma gandesc ca am terminat liceul INAINTE sa fie harababura asta de acum de nu mai intelegi nimic.

0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 07-11-2011, 13:37:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

joaca cineva modern warfare 2 online? acela crackuit de alteriw...
0 0

Back to top
Flo91
[Banned user]

Banned

(since 15-05-2012 03:03)

Votes: 33

Post Posted: 07-11-2011, 13:50:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vaai nu cred, o sã fac o serie de injecþii de gentamicinã - ºi mi-e fricã de injecþii. Nu ºtiu de ce naiba mi-e fricã...cã ºi mama îmi zice sã nu imi fie, dar nu înþeleg de ce.

Powered by VRazvan

0 0

Back to top
terlyon

[Mentally Stable]

(since 10-03-2014 07:09)

Votes: 9

Post Posted: 07-11-2011, 15:05:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

johnjoker wrote:
@Zgary din experienta ta ce champion e mai op in lol?
Akali/lee sin/graves/sion/morgana

0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

(since 27-08-2022 20:01)

Votes: 245

Post Posted: 07-11-2011, 15:06:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:

Te rog ia-ma cu tine...Oricum acum cativa ani ziceam ca imi iau o slujba legata de informatica si raman in tara la mine in oras,dar acuma imi dau seama ca nu prea am ce mai face decat ori in alt oras printr-o minune,ori in alta tara,asta fiind legat de slujbe.Legat de invatatura,multe brambureli am vazut si eu da nu chiar pe toate(Ex.ce ai spus tu mai sus^)...Eu inca sper sa trec prin partea asta a vietii cat mai usor...Eu mai am noroc de unii profesori vechi,cu experienta care stiu ce si cum sa predea incat sa inteleg si eu bine. Eu cred ca am sa ma mai gandesc odata unde fac Facultatea ca vroiam sa o fac la UTCN in Cluj dar vad eu daca voi avea vreo opurtunitate.
P.S. Daca tu pleci,as dori sa mai treci si din cand in cand p-aici ca sa nu te uitam de tot >:<D - Eu nu am sa te uit -

Lume lume,am venit de la scoala si maine am cea mai tampita zii de pana acuma...Biologie(multa materie si termeni idioti),Chimie(O profa vaca ce preda la copiii care au manualul bun,fiind doar 3 copii care il au,si da nu se mai gaseste manualul) Fizica(Dau teza si invat cap-coada ca imi place - ) si Romana (Caracterizarea lui Scatiu) Asta da zii "frumoasa" . Am sa incerc sa mai intru p-aici sa vad ce mai faceti desi nu vreau... Eu va las si va spun cius -

0 0

Back to top
Thunderstormm

[ddd]

(since 21-04-2018 00:56)

Votes: 48

Post Posted: 07-11-2011, 15:08:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intrebare, Hack , Orc Warrior mai joaca ? Si care in afara de Madskill, Hysagi, Tarnacop din Onyxia gave us Head mai joaca ? -
0 0

Back to top
Canabis

[i love Haters]

(since 28-12-2016 18:11)

Votes: 20

Post Posted: 07-11-2011, 15:23:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

levier, si ai sa mai intri pe forum?
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Burebysta

[Retired Veteran]

Post Posted: 07-11-2011, 15:53:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Check this PLEASE

0 0

Back to top
Lapusneanu
[Banned user]

Banned

(since 10-06-2012 17:33)

Votes: 17

Post Posted: 07-11-2011, 15:54:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
Lapusnene, lasa aia ca-i batrana cearta deja. Daca vrei sa ma bag in alea, iti dau si tie cu ciocanelu' si oricum, vezi ca daca ai calcat pe bec, nu stau pe ganduri, kk?

Also: KIDS, INTOTDEAUNA VERIFIC IP-UL PERSOANELOR CARE-MI DAU PM. Think twice before PM-ing me after you've been banned once.

sherlock...am 2posturi ...daca as fi vrut sa concurez cu astia sa am 10k posturi probabil as fi schimbat ip si as fi pus alt nick...
cand mi-ai dat ultimu warn ai spus ca am avut 3 reporturi la un post in care nu am injurat pe nimeni.e clar cine te-a cautat...mint?

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 07-11-2011, 16:08:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lapusneanu wrote:
Levier wrote:
Lapusnene, lasa aia ca-i batrana cearta deja. Daca vrei sa ma bag in alea, iti dau si tie cu ciocanelu' si oricum, vezi ca daca ai calcat pe bec, nu stau pe ganduri, kk?

Also: KIDS, INTOTDEAUNA VERIFIC IP-UL PERSOANELOR CARE-MI DAU PM. Think twice before PM-ing me after you've been banned once.

sherlock...am 2posturi ...daca as fi vrut sa concurez cu astia sa am 10k posturi probabil as fi schimbat ip si as fi pus alt nick...
cand mi-ai dat ultimu warn ai spus ca am avut 3 reporturi la un post in care nu am injurat pe nimeni.e clar cine te-a cautat...mint?

Ai avut trei reporturi facute impotriva ta intr-o singura zi pe 3 incidente separate.

Vezi ca n-am telepatie cu tine, mi-e cam greu sa fac pe mama omida.

@Myt: Hai ma, serios, ma-nveti tu pe mine cum ii calea de p-afara? Vezi ca am si-o sora si-un frate plecati si printre altele si apreciati pentru munca lor.

@Paduraru: Ba, n-am ales eu cand sa ma nasc si de altfel, nici pe Base & Sleahta.

@Burebysta: Tu esti mic inca, mai ai de trait si-ai sa vezi ca sunt multe de facut si aici, si-n alte locuri si cu totul.

@Rest of you: N-am zis ca plec maine sau saptamana viitoare, stati chill. Ideea era ca de acum si pana mi-oi termina licenta, voi face absolut tot ce-mi sta in putere sa ma car d-aici in Serbia. Chestia cu schimbatul licentei nu e asa grav, nu-i asa de tragic dar sincer, nu mai suport, am fost azi la facultate si m-a intrebat cineva ce fac si am intrat intr-o tirada de dumnezei si arhangheli despre ideea asta cretina.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 07-11-2011, 16:26:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier, tu scapi, dar ce facem cei din urmã? S-a scos opþiunea de re-examinare -

- Retired -
0 0

Back to top
Burebysta

[Retired Veteran]

Post Posted: 07-11-2011, 16:32:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uitati casa profei mele de chimie cum a ars.

0 0

Back to top
Starrk

[Mentally Stable]

(since 23-09-2013 17:53)

Votes: 2

Post Posted: 07-11-2011, 16:35:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

johnjoker wrote:
Eu joc cu Katarina si Garen si strang puncte pt Riven.
Chiar se merita 6300 pt Riven?

Eu chiar sambata asta am luat-o , eu zic ca se merita . Depinde ce erou iti place sa joci , mie imi place sa joc fighteri si assani . Am strans pana acuma cam tot ce se putea :irelia , sacho , lee sin , riven , udyr ( e chiar fain eroul ti-l recomand. ) etc...
Riven are o foarte mare mobilitate , mult damage Output si e un bun farmer in late game .
In rest e foarte dependenta de iteme .

Last edited by Starrk on 07-11-2011, 16:57:50; edited 1 time in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Levier, 20 December 2011 21:33

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 873, 874, 875  Next    

The time now is 25-06-2025, 07:40:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x