User
Pass
2FA

Pony Zone 3 - WoW Edition
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 841, 842, 843 ... 845, 846, 847  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message797036
ghef

[Te frige las`o jos]

Status: Offline
(since 05-07-2014 05:24)

Votes: 31

Post Posted: 18-05-2012, 10:32:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si credeai ca pana atunci fusesem nesimtit? Desi n`ai crezut`o, am fost baiat decent ca sa nu iti zic chestiile astea, ca stiu ca nu`s placute. Sa te iubesc? fi serioasa, daca te iubeam acceptam sa ne vedem mai des...dc crezi ca ma multumeam sa te vad cateva ore intr`o zi pe saptamana si sa nu raman la tn? daca mai ai frustrari sau ss cu ce am mai zis eu posteaza`le pe toate forumurile cu discutii ca ma amuza teribil, sau d`alea ca am putza mica etc

dar nu la ponny zone ca aici e topic vesel nu pt depresiile tale in dragoste. Ah dar de fapt stai, ai postat unde e activitate mai mare poate poate te intelege cnv..sau cine stie, poate mai gasesti un virgin p`aici pe care sa`l initiezi in tainele iubirii

Photoshop Art Requests

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 18-05-2012, 10:39:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ghef...cat de urata sa fie o fata sa o refuzi....cum ai zis tu acolo...atunci mergea refuzata dar in alte situatii cand stii ca ea e dornica... nu vad de ce ai refuzao. nu imi baga scuze ca tu nu esti disperat sa .... ca nu te cred:)) orice barbat cand are ocazia face asta numai daca stie ca nu il tine sau era madalina foarte urata ceea ce poate fi putin posibil nu prea am vazut fete frumoase de la 25+

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ghef

[Te frige las`o jos]

Post Posted: 18-05-2012, 10:44:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt mai multe chestii la mijloc, nici eu nu`s Brad Pitt, dar nici ea nu`i Gina Pistol nici pe departe..Sunt discutii tare interesante dar e urat pe forum. Dar, morala este, sa nu refuzi niciodata o nimfomana cand e dornica de sex, o sa te bantuie toata viata -

Photoshop Art Requests

0 0

Back to top
Quadez

[EXILED Guild Master]

(since 09-05-2019 23:05)

Votes: 26

Post Posted: 18-05-2012, 10:49:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sygma , esti tare - tineo tot asa -

Zâmbește , mâine poate fi mai rãu !

0 0

Back to top
Sygma

[Mentally Stable]

(since 17-01-2013 09:45)

Votes: 3

Post Posted: 18-05-2012, 10:50:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lol; esti fantastic; pai chiar e de ras; tu nu vezi? si nu veni cu diverse povesti de adormit copii; cand sti f bine ca nu puteai din cauza parintilor sa ramai la mine ; si sti ceva...eu mi'am facut datoria sa ma apar singura; fara armatele mele de virginei cum iti place tie sa le zici;

@gandacel as i said before si cu asta am incheiat orice discutie : sunt inteleapta pana la un anumit punct; omul stia ce'l asteapta daca mai indruga verzi si uscate despre mine; un lucru nu suport si anume vorbele aiurea spuse despre mine;oriunde

eu ma mir doar de tupeu' tau ghef; eu in locu tau nu mai aveam tupeu ' sa zic ceva; dar prostu nu e prost pana nu e si fudul; si cu gura mare ;

a da..si ma asteptam sa vi cu replica de genu ca's urata , ca nu erai atras de mine si alte baliverne; m'am gandit sa dau fb'u meu doritorilor ...dar m'am razgandit la fel de repede; cine ma stie in rl stie ca nu e asa; si nu trebuie sa demonstrez chestia asta de fapt

0 0

Back to top
gazi

[-Like a baws-]

(since 09-01-2019 02:28)

Votes: 38

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-05-2012, 10:52:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ghef wrote:
Da malina (sygma), d`aia dupa juma de an de cand ti`am dat papucii inca scrii romane despre mine, ca nu eram io bun ... dar daca tot o vrei pe modu asta, iti raspund pentru prima oara sincer

De ce nu imi placea sa ma culc cu tine? simplu, ca ai 28 de ani (vorba aia, o gaura in prezervativ imi ftea viata), nu esti atat de atragatoare pe cum te crezi, ca esti atat de nimfomana ca vroiai s`o faci si cand erai pe ciclu si fara prezervativ, si ca nu ma atrageai absolut deloc din punct de vedere sexual..mai ai si anumite chestii, dar prefer sa le pastrez in caz ca iar faci pe desteapta.. Am stat cu tine doar pentru ca erai o partenera de baut super tare. Probabil si d`aia am facut greseala asta, ca m`ai imbatat mai intai sa ne combinam.

Daca mai ai frustrari emotionale varsale pe mine nu pe guilda mea ca ne suparam grav, oamenii mei sunt o gasca si in joc si in afara lui mai unita decat ai crede tu, pentru care o intalnire cu toti e mai presus ca un raid la ods.

degeaba zici astea...EU TOT TE TROLLEZ PE GENESIS.

0 0

Back to top
Quadez

[EXILED Guild Master]

Post Posted: 18-05-2012, 10:55:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sygma wrote:
lol; esti fantastic; pai chiar e de ras; tu nu vezi? si nu veni cu diverse povesti de adormit copii; cand sti f bine ca nu puteai din cauza parintilor sa ramai la mine ; si sti ceva...eu mi'am facut datoria sa ma apar singura; fara armatele mele de virginei cum iti place tie sa le zici;

@gandacel as i said before si cu asta am incheiat orice discutie : sunt inteleapta pana la un anumit punct; omul stia ce'l asteapta daca mai indruga verzi si uscate despre mine; un lucru nu suport si anume vorbele aiurea spuse despre mine;oriunde

eu ma mir doar de tupeu' tau ghef; eu in locu tau nu mai aveam tupeu ' sa zic ceva; dar prostu nu e prost pana nu e si fudul; si cu gura mare ;

a da..si ma asteptam sa vi cu replica de genu ca's urata , ca nu erai atras de mine si alte baliverne; m'am gandit sa dau fb'u meu doritorilor ...dar m'am razgandit la fel de repede; cine ma stie in rl stie ca nu e asa; si nu trebuie sa demonstrez chestia asta de fapt

Deci stai putin... ai 28 de ani si nu te lasa ai tai sa-ti vina prietenul la tine sau sa doarma la tine? Sunt Socat... de la fete minore ok... dar la peste 25 de ani freaky stuff....

Last edited by Quadez on 18-05-2012, 10:59:36; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 18-05-2012, 10:59:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda....s-au cam facut de rahat sygma cu ghef.....chiar trebuia sa faci chestia asta sygma? asta denota ca defapt tu nu poti trece peste aceasta relatie(totusi, ce ne pasa noua de relatia ta cu ghef). Pariu ca faza cu atarnachele e scornita de tine(nu bag mana in foc ca ar fi mic, nu bag mana in foc ca ar fi mare), adica tu vorbesti cu fostele lui prietene de cat o avea el de mare? tu fiind aia matura ar fi trebuit sa il "initiezi" in artele erotice, kamasutra, tantra...you get the point - . auzi ma nu te satisface, ai facut ditamai postul pe forum pentru atata lucru
si la faza cu SS, n-ai cum sa stii exact daca a fost ghef, poate erau alti copii din ghilda.

respect pentru ghef, a iesit frumos din situatie si a fost un gentleman cu tine(l-ai jignit in ultimul hal el inca nu te-a jignit deloc)

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
Quadez

[EXILED Guild Master]

Post Posted: 18-05-2012, 11:00:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kinook +1

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 18-05-2012, 11:01:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

madalina...imi pare rau pentru problemele tale cu mama ta...dar daca tu la 28 de ani ai recurs la o relatie "virtuala" inseamna una din urmatoarele daca nu toate :
-ori esti urata
-ori esti suuuupermega enervanta
-ori esti urata
ghef daca e adevarat ce spune ea ca ai facuto in nu stiu ce fel tu si gasca ta...esti una din urmatoarele :
- urat
- virgin
- virgin urat
- stupid
- gigolo italiano ( nu dala din italia dinala din satra)

parca as fi maruta

sunt nab.

Last edited by gandacel on 18-05-2012, 11:02:24; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Sygma

[Mentally Stable]

(since 17-01-2013 09:45)

Votes: 3

Post Posted: 18-05-2012, 11:01:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quadez wrote:
Sygma wrote:

Deci stai putin... ai 28 de ani si nu te lasa ai tai sa-ti vina prietenul la tine sau sa doarma la tine? Sunt Socat... de la fete minore ok... dar la peste 25 de ani freaky stuff....

doamne; alt idiot; ce zic eu si ce citesti tu; nu e voba de parintiii mei; ci de ai lui

0 0

Back to top
ghef

[Te frige las`o jos]

Post Posted: 18-05-2012, 11:03:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quadez wrote:

Zice de mine, era un text de`al meu ca sa nu raman la ea acasa mult timp..ii ziceam ca au ai mei treaba cu mine diverse d`astea...malina nu mai fii nervoasa ca faci riduri, ai o varsta totusi, nu mia merge..

Photoshop Art Requests

Last edited by ghef on 18-05-2012, 11:04:54; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Quadez

[EXILED Guild Master]

Post Posted: 18-05-2012, 11:04:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sygma , sti , daca nu am citit calumea poti sa spui frumos nu sa jignesti oamenii... tind sa-i dau dreptate lui ghef dupa fazele astea

0 0

Back to top
Kinook

[Pastor Penticostal]

(since 12-03-2021 12:11)

Votes: 66

Post Posted: 18-05-2012, 11:04:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sygma wrote:
si sti ceva...eu mi'am facut datoria sa ma apar singura; fara armatele mele de virginei cum iti place tie sa le zici;

aparare? ce aparare ca a fost cam atac...

si te-ai cam facut de ras

୧༼ಠ益ಠ༽୨ WE ARE CYCLONE ୧༼ಠ益ಠ༽୨
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

Post Posted: 18-05-2012, 11:05:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sygma si ghef sa mai treceti pe la pony zone ca trebuie sa va multumeasca paduraru ...
a fost cam plictisitor pony zoneul asta ...multi il asteptau pe cel de al patrulea in speranta ca o sa fie mai bun
dar datorita voua l-ati facut mai frumos ..asa pe final

sunt nab.
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zohlomg, 18 May 2012 11:43

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 841, 842, 843 ... 845, 846, 847  Next    

The time now is 24-07-2025, 15:42:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password