User
Pass
2FA

Pony Zone 4 - WoW Edition
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 420, 421, 422 ... 898, 899, 900  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message832671
Snoppy

[Inside the fire]

Status: Offline
(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 26-07-2012, 21:41:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k0s wrote:
Why :< ?

A, am vazut avatarul =)

*** you

gata bai kosy. Liked

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 26-07-2012, 21:43:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Chiar zicea Bãselu la nu-stiu-ce-miting-azi sa ii spuna cineva ce incalcari ale constitutiei au dus la demersul demiterii sale. Vad ca nici el nu stie (sau se face ca nu stie) si nimeni nu-i da un raspunst concret, cum ne cereai tu levier, noua pe forum. So, eu nu cunosc constitutia si nu am nici un interes sa ma uit peste ea in urmatorii 65 de ani.

Tu o cunosti mai bine ca mine, te rog, da-mi un raspuns ca m-a facut Bãse curios, ce-a incalcat asta asa de grav incat s-a luat ca masura demiterea din functie?

Disclaimer: nu incep nici un argument politic, doar ma intereseaza, ca m-a pus ala pe ganduri.

Edit:// nu ma intereseaza c-a taiat salarii si pensii, ci incalcarile constitutiei pe baza carui a fost demis din functie si trimis la referendum, daca poti citate din constitutie.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 26-07-2012, 21:51:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oamenii asta iarna nu au protestat de prosti...

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 26-07-2012, 21:51:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Schimbati numele topicului in Antonescu vs Basescu!

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Post Posted: 26-07-2012, 21:56:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bL0ood eLf wrote:

EDIT: care e cel mai bun si rapid mod de a face bani pe wow , vreau sa cresc dk si rogue numa ca sa fac transmog pe ei si vreau sa fac bani , am jwc pe mage , merita sa-l cresc sau sa ma axez pe fishing sa ma duc in tol barad la cutii Thinking

ANSWER ME!
@bob : wtf , you pedo bear

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 26-07-2012, 21:58:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca tot mi-ai activat casoota pedobereasca o sa-ti raspund eu. Fishing in tol barad si farmezi iteme epice BOE in instante.

0 0

Back to top
muthambals

[Mingonos]

(since 02-10-2023 13:03)

Votes: 88

Post Posted: 26-07-2012, 21:59:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sartorius wrote:
Imi plac titlurile puse pe OTV la emisiunea lui diaconescu.

"Presedintele ales si suspendat Traian Basescu, fata in fata cu viitorul presedinte, Dan Diaconescu" BA DAR MA LASI?! -

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

Post Posted: 26-07-2012, 22:06:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

muthambals wrote:
Sartorius wrote:
Imi plac titlurile puse pe OTV la emisiunea lui diaconescu.

"Presedintele ales si suspendat Traian Basescu, fata in fata cu viitorul presedinte, Dan Diaconescu" BA DAR MA LASI?! -

ahahahahhahahahahah -))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 26-07-2012, 22:22:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
Chiar zicea Bãselu la nu-stiu-ce-miting-azi sa ii spuna cineva ce incalcari ale constitutiei au dus la demersul demiterii sale. Vad ca nici el nu stie (sau se face ca nu stie) si nimeni nu-i da un raspunst concret, cum ne cereai tu levier, noua pe forum. So, eu nu cunosc constitutia si nu am nici un interes sa ma uit peste ea in urmatorii 65 de ani.

Tu o cunosti mai bine ca mine, te rog, da-mi un raspuns ca m-a facut Bãse curios, ce-a incalcat asta asa de grav incat s-a luat ca masura demiterea din functie?

Disclaimer: nu incep nici un argument politic, doar ma intereseaza, ca m-a pus ala pe ganduri.

Nu stiu expunerea de motive a USL care insoteste articolele pe care ei le-au citat drept incalcate (si trebuie citate cand te adresezi curtii constitutionale), aici am scris articolele cu care-s eu de acord ca au fost incalcate si motivele pe care le expun eu. Daca vrei sa vezi avizul curtii care vorbeste despre articolele incalcate, baga nasul aici si da click pe al treilea link, avizul consultativ.

1.S-a incalcat principiul separatiei puterilor in stat, statuat in articolul 1, paragraful 4.

2. Egalitatea in drepturi: (1) Cetãþenii sunt egali în faþa legii ºi a autoritãþilor publice, fãrã privilegii ºi fãrã discriminãri.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

Insert Monica Iacob-Ridzi here, insert Traian Basescu.

3. articolul 47 - (1) Statul este obligat sã ia mãsuri de dezvoltare economicã ºi de protecþie socialã, de naturã sã asigure cetãþenilor un nivel de trai decent.
(2) Cetãþenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate plãtit, la asistenþã medicalã în unitãþile sanitare de stat, la ajutor de ºomaj ºi la alte forme de asigurãri sociale publice sau private, prevãzute de lege. Cetãþenii au dreptul ºi la mãsuri de asistenþã socialã, potrivit legii.

4. Articolul 77 Promulgarea legii
(1) Legea se trimite, spre promulgare, Presedintelui Romaniei. Promulgarea legii se face in termen de cel mult 20 de zile de la primire.
(2) Inainte de promulgare, Presedintele poate cere Parlamentului, o singura data, reexaminarea legii.
(3) Daca Presedintele a cerut reexaminarea legii ori daca s-a cerut verificarea constitutionalitatii ei, promulgarea legii se face in cel mult 10 zile de la primirea legii adoptate dupa reexaminare sau de la primirea deciziei Curtii Constitutionale, prin care i s-a confirmat constitutionalitatea.

Asta a fost incalcat de mai multe ori.

5. ARTICOLUL 80
(1) Preºedintele României reprezintã statul român ºi este garantul independenþei naþionale, al unitãþii ºi al integritãþii teritoriale a þãrii.
(2) Preºedintele României vegheazã la respectarea Constituþiei ºi la buna funcþionare a autoritãþilor publice. În acest scop, Preºedintele exercitã funcþia de mediere între puterile statului, precum ºi între stat ºi societate.

Asta se cheama Rolul Presedintelui si din moment ce se cheama aici asa, poti extrinsec considera ca presedintele nu-si poate aroga mai multe drepturi decat are aici. Ori el nu a fost un mediator intre stat si societate si nu a mediat intre puterile statului, ci a condus puterea executiva in ambele branse (Guvern si Presedentie) si un partid (PDL), contrar principiului separarii puterilor in stat statuat in articolul 1 si definit si mai clar in articolul 84 care statueaza ca (1) În timpul mandatului, Preºedintele României nu poate fi membru al unui partid ºi nu poate îndeplini nici o altã funcþie publicã sau privatã precum si articolul 102 care statueaza ca (3) Guvernul este alcatuit din prim-ministru, ministri si alti membri stabiliti prin lege organica.

Observa te rog ca decizia Curtii exista si articolele sunt puse acolo in clar asa ca am o concluzie: Presedintele ori face pe prostul ori e analfabet si nu stie sa citeasca.

Last edited by Levier on 26-07-2012, 22:24:00; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 26-07-2012, 22:22:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

asta e titlul de la OTV?

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 26-07-2012, 22:36:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De asemenea fiindca ti-am zis acum cateva zile ca decizia de anul asta a fost partial favorabila suspendarii dar nu m-am sustinut, o voi face acum. N-am facut-o pana acum fiindca o lectura completa a deciziei o sa-mi dea posibilitatea sa-ti raspund... maine -

Oricum, citez: "Faptul cã Preºedintele României, prin comportamentul sãu politic, ºi-a asumat public iniþiativa luãrii unor mãsuri economico-sociale, înainte ca acestea sã fie adoptate de cãtre Guvern, prin asumarea rãspunderii, poate fi reþinut ca o încercare de a diminua rolul ºi atribuþiile primului ministru.
De aceea, aceastã atitudine imputatã domnului Traian Bãsescu nu poate fi încadratã în conceptul "opinii ºi opþiuni politice", astfel cum acesta a fost stabilit de Curtea Constituþionalã prin Avizul consultativ nr. 1 din 5 aprilie 2007, potrivit cãruia Preºedintele României poate, în virtutea prerogativelor ºi a legitimitãþii sale, sã exprime, sã formuleze observaþii ºi critici cu privire la funcþionarea autoritãþilor publice ºi a exponenþilor acestora."

Continui cu: "Referitor la rolul Preºedintelui României, prevãzut de art. 80 din Constituþie, Curtea constatã cã domnul Traian Bãsescu nu ºi-a exercitat cu maximã eficienþã ºi exigenþã funcþia de mediere între puterile statului, precum ºi între stat ºi societate."

Oricum, decizia Curtii este consultativa. O consulti, nu esti obligat sa o urmezi si chiar daca pe celelalte puncte Curtea nu a dat dreptate initiatorilor procedurii de suspendare, numai primul si e indeajuns sa constituie incalcare grava si imi voi sustine punctul de vedere cu o mica lectie de stiinte politice:

Toata pedelimea sustine ca sunt trei puteri in stat si in esenta... are dreptate.

Conceptul istoric al separatiei puterilor in stat se refera la trei puteri: Executiva, Juridica, Legislativa.

In cazul Romaniei se poate vorbi de o asemenea separare dar cine-ar face-o ar face-o doar in interes propriu sau din lipsa de informare: La noi, prin Constitutie, sunt 6 puteri in stat, fiecare din cele trei puteri fiind divizata ea insusi:
Executivul are doua aripioare: Guvernul condus de Prim-Ministru, Presedentia condusa de Presedentie. Fiecare are prerogativele sale pe care cealalta parte NU le poate exercita.
Juridicul are doua aripioare (desi multi or sa zica ca nu dom'le): Sistemul juridic normal format din Curti ordinare, Curti de apel, Curti militare, Inalta Curte de Casatie si Justitie, etc. precum si sistemul juridic CONSTITUTIONAL format din Curtea Constitutionala si cam atat. Fiecare are prerogativele sale pe care cealalta parte NU le poate exercita deasemenea are si un modus operandi total diferit: Curtile ordinare decide cazuri si martori. Curtea Constitutionala decide probleme. NU AUDIAZA MARTORI CA NU ARE DE CE.
Legislativul are si el doua aripioare micute: Senatul si Camera Deputatilor si la fel, componenta e diferita, prerogativele sunt diferite si cealalta parte NU poate exercita prerogativele si atributiile celeilalte. Este si singura putere in stat care poate si trebuie sa lucreze in sedinta comuna pe anumite probleme.

Ergo, oricare din cele sase puteri ar interveni in probleme altei puteri in stat, principiul separatiei puterilor in stat ar fi incalcat.

0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

Post Posted: 26-07-2012, 22:48:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a folosit cineva sony vegas pro? -

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

Post Posted: 26-07-2012, 23:01:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Helena wrote:

da , si m-am incurcat in el de numa :-s

0 0

Back to top
ACHT

[Assasin]

(since 18-03-2015 15:26)

Votes: 42

Post Posted: 26-07-2012, 23:02:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Helena wrote:

Eu nu.

LOLOLOLOL Spine e de 10 ori mai greu decat Madness.

0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

Post Posted: 26-07-2012, 23:04:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bL0ood eLf wrote:
da , si m-am incurcat in el de numa :-s

l-am luat si eu acum...nu ma descurc sincera sa fiu:)) imi da eroare la toate codurile alea

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blader, 24 September 2012 20:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 420, 421, 422 ... 898, 899, 900  Next    

The time now is 11-11-2024, 03:55:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password