User
Pass
2FA

Pony Zone 4 - WoW Edition
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 898, 899, 900  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Show only staff posts
Author Message832667
Helena

[The wild one]

Status: Offline
(since 03-02-2022 10:33)

Votes: 94

Post Posted: 27-07-2012, 00:08:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pandaria apare de ziua mea - pacat ca nu ma mai joc wow -

https://www.freakz.ro/forum/RO-Shaman-Elemental-5.4.8-PvE-Guide-t395168.html
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 27-07-2012, 00:13:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rizwan wrote:
Scriu de pe telefon, so daca sunt greseli, blame blackberry keyboard.

Am niste semne de intrebare, care eu deja mi le-am punctat dar poate gandesc eu gresit, vreau sa ascult si parerea ta.

1. De ce a mintit astazi Ponta intr-o conferinta de presa ca nu il cunoaste pe ala (nu retin numele foarte bine, nu stiu-ce-sef-al-unei-comisii de militari disponibilizati care a prezentat niste puncte care sa fie luate in calcul, anume: desfiintarea dna, ccr si inca una?) Desi el a fost intr-o sedinta (nu stiu cum se numesc oficial intrunirile astora) cu tipu asta si i-a fost pus in fata dosarul pe care el a sustinut ca nu l-a vazut nici odata.(E filmata faza)

2. De ce a fost demis avocatul poporului.

3. De ce i-au fost limitate atributiunile curtii constitutionale.

4. De ce nu sunt verificate statiile de votare prin sistemul ala de scanare a C.I.

5. Daca pana la referendumul de astazi nu s-a facut pana acum cerere de urna mobila in anumite sate, astazi s-au facut mii de cereri. Acum urmeaza o intrebare ironica: au devenit oamenii handicapati peste noapte?

6. De ce au fost facute restructurari in institutia care putea da veridicitatea lucrarii de doctorat a lu' Ponta, fix atunci cand s-a descoperit acest lucru.

7. De ce, din trei comisii desemnate sa descopere plagiatul, doua au decis ca e plagiat (printre care si Universitatea) si una, condusa de USL, a decis ca NU e plagiat.

8. De ce RAAPPS a spus initial ca vila dante este pt basescu, dar ulterior a revenit asupra afirmatiei si a spus ca basescu n-a facut o cerere in acest fel. Atunci ce au facut? S-au autosesizat si vroiau sa i-o faca cadou?

9. De ce vrea USL-ul sa desfiinteze, sau ma rog, sa "discute in principiu" (cum a spus Ponta) desfiintarea DNA, ANI si CCR?

10. De ce a luat guvernu (sau cine? Nu stiu exact) monitorul oficial? Ce face cu el? E vre-un articol in constitutie care sa spuna al cui sa fie sau e doar un interes politic?

11. De ce vrea Crin sa schimbe judecatorii CCR, pe motiv ca lui I se par incompetenti, ca sunt prea batrani, etc.

12. De ce si-a dat Felix demisia atunci cand a vazut ca toti cei cercetati intra la bulau. A vrut sa nu mai fie cercetat de urgenta ci sa se reia pasii de incepere a cercetarii. De ce? Era "curat"?

13. De ce exista coincidenta urmatoare: nevasta sefului RAAPPS este membru PNL si a canditat la nu stiu ce functie prin Calarasi.

14. De ce Chiliman s-a luat de astia din partid, parca de Chitoiu, in legatura cu dezbaterea ce va fi facuta pe tema desfiintari institutiilor alora. Se cearta intre ei? Dupa mine, au vazut ca nu au sansa si au inceput sa dea din coate. Poate vad eu gresit situatia.

15. De ce au inceput sefii de comisii sa faca public planul celor din USL. Adica, manipularea sustinatorilor PDL astfel sa nu fie lasati in sectiile de votare si inca ceva care nu retin.

Daca ai timp sa-mi raspunzi la intrebarile astea, ascult cu placere. Sunt niste intrebari personale, vazand ca in ultimele zile se fac multe greseli din partea celor de la putere. Cat despre Basescu, vad ca nu prea a mai calcat stramb in ultimele zile, sau poate n-am vazut eu ca sunt orbit de alti factori.

1. E vorba de Mircea Dogaru. In principiu fiindca Dogaru e nebun si mesajul este ca desfiintarea DNA si CCR e o tampenie.

2. Fiindca si-a depasit atributiile statutare in felul urmator: Astfel, a fost atacat din oficiu la Curtea Constitutionala art. V alin. (1) teza I din Ordonanta de urgenta nr. 15/2012 privind stabilirea unor masuri financiare in domeniul asigurarilor sociale de sanatate si al finantelor publice. Aceasta reglementare avea un caracter financiar-bugetar, tinand de domeniul finantelor publice, si nu avea o legatura cu drepturile si libertatile cetatenesti.

Este Avocatul Poporului NU a PDL. Are prerogative sa intervina sa atace la curte doar ce tine de drepturi si libertati cetatenesti nu bugete si alte masuri administrative fara efect asupra populatiei.

3. Fiindca atributiunile cu pricina au fost date cadou CCR de catre Legea 177/2010. Nu s-au taiat, s-a revenit la normal. Prin Legea 177/2010 si capacitatea Curtii de a se pronunta asupra deciziilor si declaratiilor Parlamentului, singurul organ reprezentativ al poporului in mod direct cu putere de decizie (Presedintele e din executiv, el executa, nu decide), Curtea Constitutionala avea ca atare un drept pe care nu si-l permite si anume de a cenzura declaratiile reprezentantilor poporului, parlamentarii. Ca atare, s-ar fi transformat in a treia camera a Parlamentului, in afara atributiilor sale conform separatiei puterilor in stat si ar fi fost o a treia camera, invariabil decizionala si nealeasa democratic.

4. Ce sistem? Nu cunosc, nu urmaresc B1TV si elucubratiile analfabete ale unor oameni ca Banciu, transformat din jurnalist sportiv prost in jurnalist politic si mai prost.

5. Daca ai fi fost atent, la alegerile locale s-a manifestat un aspect impotriva trendului: Prezenta la vot a crescut fata de ultimele alegeri cand din 1990 incoace este invariabil in scadere. O explicatie posibila este ca mai multa lume-si doreste sa voteze. Mamaie din satucul vidra de mijloc poate ca n-are vreo dorinta sa voteze la locale sau parlamentare ca o doare-n cur da-ti spun eu ca e posibil sa vrea sa-l dea jos pe Basescu fiindca Basescu e bulangiul care i-a taiat pensia (sau marit CAS-ul in mod ilegal, oricum, i-a luat banii).

6. Fiindca institutia si-a schimbat componenta in timpul lui Funeriu, fiind adusi o caruta de Pedelisti.

7. N-am vazut lucrarea, nu ma pronunt dar pot sa-ti transmit ca acea comisie a Universitatii este ilegala fiindca incalca normele juridice prin faptul ca este constituita special pentru a "judeca" plagiatul lui Ponta. Legea, legile si toate dispozitiile de drept trebuie sa fie generale si egale. Tribunalele speciale sunt... interzise intr-un stat de drept.

8. RA-APPS a dat in seara asta un document in care a zis ca este. Mai urmareste si alte canale ca B1TV chiar te-a spalat pe creieras.

9. Unde si cand a zis chestiile astea? Nu ca a zis cineva ca el a zis, cand a zis el chestiile astea, cu citat frumos dintr-o sursa oficiala verificabila. Adica daca-i facuta la conferinta de presa, la intalnirea cu mai multi jurnalisti, nu ce zice un singur luzar intr-un singur loc ca ar fi auzit el... neoficial.

10. Monitorul Oficial inainte sa fie subordonat Guvernului era subordonat Camerei Deputatilor, dar nu intregii camere ci secretarului Gheorghe Barbu care ghici din ce partid era... I-auzi, PDL? El ar fi putut sa se dea ranit si sa blocheze fara drept publicarea actelor parlamentului in Monitorul Oficial.

11. Declaratie cum ca ar vrea Crin sa faca asta fiindca din cate retin, Crin nu-i cretin si Crin spre deosebire de B1TV a citit Constitutia si stie ca ...nu are cum.

12. De ce? Simplu, in calitate de parlamentar e cercetat de Inalta Curte de Casatie si Justitie despre care se stie ca are mici influente Pedeliste. Nu s-a reluat de la inceput procesul ca nu ai cum sa judeci un om de doua ori. Se trimite la un Tribunal simplu si se continua. E treaba lui, procesul va continua oricum.

13. Si fiica lu' Basescu de ce candideaza din partea PDL?

14. N-am auzit de certurile astea. Chiliman oricum n-are o treaba cu institutiile alea, e primar de sector si era prieten mai mare cu Tariceanu, nu cu Antonescu.

15. Sunt tot la fel de multe informatii ca PDL ia buletinele oamenilor ca sa nu voteze. Sefii caror comisii, my friend?

AAAAAAAAA, deci stai. Esti autodeclarat baiat de bani gata si ziceai "salar de 80 de milioane" ?
Iti place regimul lui hitler. Banuiesc ca d-asta esti si fan Basescu.

Auzi, si de inregistrarea cu Miss univers Roberta Anastase zicand ca cine se duce la vot intra la puscarie si cine voteaza de doua ori sa se impuste ca altfel intra in aceeasi seara la puscarie ai auzit sau aia iar ai ratat-o?

Last edited by Levier on 27-07-2012, 00:17:01; edited 2 times in total
0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-07-2012, 00:13:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e plecat paduraru , da hai sa ii procuim casuta -

@levier : nu inteleg ce ai cu banciu , emisiunea e pamflet si tot timpu am ras cu lacrimi de omu ala , de cand era la sport.ro si inca urmaresc emisiunea in fiecare seara -

0 0

Back to top
bestvlead

[Mentally Stable]

(since 27-07-2012 10:41)

Votes: 3

Post Posted: 27-07-2012, 00:16:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca 20% si iau jocu.
fac legea cu HARES.

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-07-2012, 00:23:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ah si ca post-scriptum tarziu ca sa se vada. Te-am mai invitat o data sa-mi dai pe privat intrebarile ca sa ai macar o vaga sansa sa eviti urmatoarea mea acuzatie:

De ce faci campanie lui Basescu? Eu nu fac nimic aici decat sa raspund, chiar si opinia mea care ti-a provocat prima iesire basista era un raspuns la o intrebare.

Daca vrei sa facem campanie si sa plictisim pe toti d-aici, dau si eu full throttle si va rup ponei zonu aducand intotdeauna in discutie politica fara sa fac spam. -

0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 27-07-2012, 00:24:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

b1tv=basescu numaru 1 tv ?
si sincer da-mi salariu de 2000 de euro pe luna sa ma maimutaresc la tv si intre timp mai si dau un mesaj antipdlist sau antibasist asu anti amandoua(gen dandiaconescu care a tinuto atatia ani cu maimutareli si acum vor sa fie presedinti)

sunt nab.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
underlinE

[Maniac]

(since 12-10-2022 08:10)

Votes: 20

Post Posted: 27-07-2012, 00:25:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

(Paduraru)De ce toata lumea (Paduraru) posteaza cate un (Paduraru) post asa de lung , am stat aproape 2 ore sa citesc (Paduraru) toate paginile astea .. cu iphon cu non iphon(Paduraru).
Off , o seara buna tuturor ca amea nu prea e !

then and then . The end.
0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 27-07-2012, 00:28:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

underlinE wrote:
(Paduraru)De ce toata lumea (Paduraru) posteaza cate un (Paduraru) post asa de lung , am stat aproape 2 ore sa citesc (Paduraru) toate paginile astea .. cu iphon cu non iphon(Paduraru).
Off , o seara buna tuturor ca amea nu prea e !

De ce nu e prea buna? Au venit pompierii dupa girofarurile tale?

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 27-07-2012, 00:30:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram ironic la faza cu baiat de bani gata -

Momentan sunt pe telefon si mi-e greu sa urmaresc raspunsurile si sa iti raspund la intrebari. But will do tomorrow.

0 0

Back to top
underlinE

[Maniac]

(since 12-10-2022 08:10)

Votes: 20

Post Posted: 27-07-2012, 00:30:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BobMarley12 (Paduraru) Esti amuzant tare tu stii ? (Paduraru) Chiar am ras -(Paduraru)
Oricat de funny ar fi, inca mai am girofarurile in rastel -(Paduraru). Dar sa nu mai vorbim despre mine, spuneti-mi (Paduraru) ceva despre voi -

then and then . The end.
0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 27-07-2012, 00:36:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

degeaba scri padurarul de 341242 intr-un post , se ia doar odata -
0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

Post Posted: 27-07-2012, 00:37:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Usor baieti ca nu prea mai am tigari si nu pot sa va urmaresc pana la capat -

0 0

Back to top
Claraa

[Showdown]

(since 26-10-2022 14:45)

Votes: 176

Post Posted: 27-07-2012, 00:40:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu mai am decat una Helena -

https://i.postimg.cc/Hkrjs5B4/imposible.jpg
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 27-07-2012, 00:40:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca iar raspunzi fara sa-ti citezi sursele pregateste-te sa-mi spun iar opinia despre tine, Rizwane, nu de alta dar observ un trend in care tu lansezi acuzatii balbaite auzite pe la un post TV faimos pentru serviabilitatea sa fata de PDL fara sa ti le sustii iar eu ti-am facut trimitere la 10 legi pe putin, la "puncte" din Constitutie, la Monitoare Oficiale si alte chestii dragute.

Hai sa fac si eu la fel:

Demonstreaza-mi cum stau acum declaratiile lui Basescu ce le citez:

"Niciodata insa nu o sa faceti din mine unul care se baga sub birou ca sa nu fie suspendat. Aduceti-va aminte ca mi-am castigat mandatul jucand totul pe o singura carte, pe Constitutie."

"USL poate sa faca si asta, sa modifice printr-o hotarare a Parlamentului Constitutia. Au mai facut-o si vecini ai nostri care nu sunt prea bine vazuti in UE. Au facut-o si cu televiziunile, cu Constitutia, mai urmeaza Banca Nationala si suntem in aceeasi barca"

Cu referire la prima: De ce fuge Basescu de referendum? Fiindca va fi demis in cazul in care e valid?

Cu referire la a doua: Cat de idiot e Presedintele tau cand vrea sa provoace panica cu asemenea declaratii?
Nu de alta dar Constitutia aia pe care mizeaza chioru' tot timpul e foarte clara si zice uite ici'sha:

Code:
Revizuirea Constituþiei

Iniþiativa revizuirii   ARTICOLUL 150
(1) Revizuirea Constituþiei poate fi iniþiatã de Preºedintele României la propunerea Guvernului, de cel puþin o pãtrime din numãrul deputaþilor sau al senatorilor, precum ºi de cel puþin 500.000 de cetãþeni cu drept de vot.
(2) Cetãþenii care iniþiazã revizuirea Constituþiei trebuie sã provinã din cel puþin jumãtate din judeþele þãrii, iar în fiecare din aceste judeþe sau în municipiul Bucureºti trebuie sã fie înregistrate cel puþin 20.000 de semnãturi în sprijinul acestei iniþiative.

Procedura de revizuire   ARTICOLUL 151
(1) Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptatã de Camera Deputaþilor ºi de Senat, cu o majoritate de cel puþin douã treimi din numãrul membrilor fiecãrei Camere.
(2) Dacã prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputaþilor ºi Senatul, în ºedinþã comunã, hotãrãsc cu votul a cel puþin trei pãtrimi din numãrul deputaþilor ºi senatorilor.

(3) Revizuirea este definitivã dupã aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptãrii proiectului sau a propunerii de revizuire.

Sa ma platiti macar cu salariul ala de ***** de profesor de liceu, taiat cu 25% ca va educ.

P.S.: Uite cum iti sustii declaratiile: http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-12505387-traian-basecu-b1-nu-pot-accepta-ideea-sacrific-constitutia-frica-nu-fiu-suspendat-ponta-atact-mod-josnic-ultimele-30-zile.htm

Eu mi-am luat materialele de la presa basista, dovada ca imi chinui totusi neuronii sa ascult si alta opinie. Tu nu citezi nimic, nu zici de unde vii cu acuzatiile, nu nimic.

Asa pot sa incep si eu in stilul asta: Explica-mi de ce a violat-o Basescu pe Andreea Marin Banica.
Nu zic de unde stiu, nu zic nimic concret dar implicit afirm ca Basescu a violat-o pe Andreea Marin Banica.

Last edited by Levier on 27-07-2012, 00:43:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Helena

[The wild one]

Post Posted: 27-07-2012, 00:41:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi-e cam lene sa ma duc la non-stop pentru ca trebuie sa caut geanta si sa iau cainele dupa mine

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blader, 24 September 2012 20:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 898, 899, 900  Next    

The time now is 11-11-2024, 03:43:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x