User
Pass
2FA

Portofoliu Frity
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1655
Frity
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-05-2016 19:31)

Votes: 9

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 03-07-2015, 23:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate se vede mai era un minut deci trecuse destul timp din runda nefiind multi playeri si multi fiind amatori, s-au infectat foarte repede deci tu acolo stateai deja de ceva timp, si chiar daca ar fi ca tine, cum iti explici ca eu nu am astfel de reclamatii, logic ar fi sa am si eu avand in vedere ca tu folosind cuvantul "voi" inseamna ca ar trebui sa fim mai multi si cu toate astea eu n-am. Si gata nu mai comenta aici ca nu e spawn zone, am vrut doar sa te lamuresc, ai barbatia si recunoaste.

Inteligenta are limitele ei, prostia nu.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
dorniX

[~~~]

(since 11-08-2019 10:17)

Votes: 8

Post Posted: 04-07-2015, 00:02:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu,ai inceput ceva cu mine,argumentam si ajungem la un inteles comun,n-ai dreptul de a-mi cere sa ma retrag din a ma apara in fata ta,tu cel care m-ai reclamat. Esti tu,lafel ca si altii. Imi cititi cuvintele,dar nu le intelegeti deloc. Intradevar a trecut destul de mult timp,mai are un minut runda,reciteste te rog ce am zis, am fost afk ( nu eram la calculator ) . Cand am folosit cuvantul "voi" nu m-am referit la reclamati,m-am referit la faptul cu SS,rapid va grabiti sa faceti si eu chiar si pe server v-am rugat de multe ori ca sa le postati pe forum,ca eu mereu pot veni si sa ma apar,cum fac si acum, pentru ca fiecare fapta a mea are radacini logice.
P.S. Acel LM pus in acel fel nu este deloc lung,se poate sparge ( click1 ) iti pot dovedi oricand doresti acest fapt,dar dupa cum am mai si zis, si acum personalizez ,pentru ca nu ti-a placut cand am generalizat. Ai facut poza din punctul meu de vedere,fara sa incluzi LM-ul in fotografie,unde se vedea cu mare acuratete ca putea fi spart,acum ia spune,mai doresti sa ne argumentam pentru ca eu eram lamurit de situatia de fata,singurul care nu era, pai, acela erai tu.
P.P.S. Intradevar,nu era LM lung,dar tot l-am pus intr-o pozitie buna pentru ca: 1. zm nu atacau ; 2. se plangeau ca cica e lm lung.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Frity
[Banned user]

Banned

Post Posted: 04-07-2015, 00:14:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dorniX wrote:
Nu,ai inceput ceva cu mine,argumentam si ajungem la un inteles comun,n-ai dreptul de a-mi cere sa ma retrag din a ma apara in fata ta,tu cel care m-ai reclamat. Esti tu,lafel ca si altii. Imi cititi cuvintele,dar nu le intelegeti deloc. Intradevar a trecut destul de mult timp,mai are un minut runda,reciteste te rog ce am zis, am fost afk ( nu eram la calculator ) . Cand am folosit cuvantul "voi" nu m-am referit la reclamati,m-am referit la faptul cu SS,rapid va grabiti sa faceti si eu chiar si pe server v-am rugat de multe ori ca sa le postati pe forum,ca eu mereu pot veni si sa ma apar,cum fac si acum, pentru ca fiecare fapta a mea are radacini logice.
P.S. Acel LM pus in acel fel nu este deloc lung,se poate sparge ( click1 ) iti pot dovedi oricand doresti acest fapt,dar dupa cum am mai si zis, si acum personalizez ,pentru ca nu ti-a placut cand am generalizat. Ai facut poza din punctul meu de vedere,fara sa incluzi LM-ul in fotografie,unde se vedea cu mare acuratete ca putea fi spart,acum ia spune,mai doresti sa ne argumentam pentru ca eu eram lamurit de situatia de fata,singurul care nu era, pai, acela erai tu.
P.P.S. Intradevar,nu era LM lung,dar tot l-am pus intr-o pozitie buna pentru ca: 1. zm nu atacau ; 2. se plangeau ca cica e lm lung.

Ma provoci. Bun deci in primul rand acel lm nu poate fi spart, deoarece zidul acelui iglu este gros iar un zombie chiar si cu click 1 nu ar ajunge la el, eu am incercat apoi am intrat in el ca sa-ti pot face un screen mai bun. In al doilea rand, nu ma intereseaza pe mine faptul ca tu nu erai in fata calculatorului in acel moment, in momentul in care joci, joci frate, daca trebuie sa te duci la WC te bagi intr-un lm si revii sau daca te duci sa mananci timp de 5 minute maxim 10 te pui pe post de spectator, nu te ascunzi si pui un lm pe lung sa nu-ti strici scorul de frica de a fi omorat. Iar in al treilea rand priveste crudul adevar eu am o dovada cu tine destul de credibila din punctul meu de vedere in proportie de 90% iar tu nu ai nici un fel de dovada cum ca ai fi fost plecat (nici nu ai cum sa faci asta decat daca aduci o ruda pe post de martor sa se jure pe biblie si sa confirme ca te-a chemat la masa in acel moment) sau ca aveai o urgenta ce nu putea fi amanata. Numa bine -

0 0

Back to top
dorniX

[~~~]

Post Posted: 04-07-2015, 00:49:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din tot eseul meu,tu la aceste concluzii ai ajuns? Se vede ca nu intelegi cum functioneaza aceasta sectiune, nu te-am provocat,ba chiar deloc. Eu am venit aici si m-am aparat in fata ta pentru ca m-ai reclamat (sper ca de data asta ai inteles) dupa ce m-ai trimis sa spal putina de aici ca nu e locul meu. Nici nu ma astept la mai mult din partea ta,desigur ca nu-ti pasa ca eu eram afk,dar tine cont de acest lucru,timer-ul. Mai era un minut de runda,iar eu eram nemiscat,bocna,cum s-a infectat primul zombi,cum am pus laserul si mi-am vazut de problema personala. Acesta nu este nici un crud de adevar,iar punctul tau de vedere nu este chiar atat de acurat cum crezi tu,pentru ca din moment ce nu intelegi logica aceste sectiuni.... Acum de ce imi spui un "la revedere" a doua oara, ( 1. nu mai comenta.... ; 2. numa bine ) ? Hai sa-ti explic putin,iar,si sper sa intelegi de data asta. Aceasta sectiune este facuta in asa fel incat sa se poata dezbate,exista un model ,iar in sectiunea asta, sectiune a forumului postezi cate un topic in care poate participa reclamantul, vinovatul si ceva martori (logic nu?) ca si la...sa zicem tribunal. Voi ati inceput cu portofele,cam acelasi lucru,evitam spammul de zi cu zi (topicuri cu reclamati asupra a mai multor persoane), dar principiul ramane acelasi,reclamantul pune dovezi, "vinovatul" vine si se apara cu dovezi,ca si la tribunal,doar ca acolo e un sistem si un eveniment mai complex pentru ca juriu,avocati,etc. Te-am bagat mult in ceata cu aceste exemple am asa o banuiala, succint, dupa ce ma RECLAMI nu ai dreptul de a-mi zice "nu mai comenta" si dupa sa zici "numa bine", asa de parca am incheiat de argumentat si am ajuns la o concluzie comuna. Se pare ca n-am ajuns la o concluzie comuna,si d-asta mai bine zic sa asteptam parerea unui admin,pentru ca presimt ca idealurile mele nu se inteleg cu ale tale si putem continua sa argumentam,sa continuam aceste esee pana dimineata,cel putin eu chiar nu pot. <- Prin asta ti-am raspuns pe ascuns un la fel " numa bine "

0 0

Back to top
DriNNker
[Banned user]

Banned

(since 17-08-2015 23:16)

Votes: 12

Post Posted: 04-07-2015, 23:56:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aloo copii usor cu spamu ca ne suparam.
1: dornix nu int pe nimeni ca erai afk, cand te-a vazut ca ai avut lm lung a avut tot dreptu sa-ti faca reclamatia+ ca nu putea fii spart cum ai precizat tu in comentariu se vede clar ca era perete gros nici cu click (1) nu merge cunosc mapa .
2: Am vz ca te plange-ai in comentarii ca zm nu ataca, uite cum sta treaba daca cineva are lm lung, un zombie nu este obligat sa atace !
3: Termimati-va cu acest spam ca veti avea am2 portofoliile inchise . Cand vedeti ca ati gresit asumati-va .

Gandeste-te de 2 ori pana sa spui ceva sau sa faci ceva !

Zp.Freakz.Ro [Best server]
0 0

Back to top
dorniX

[~~~]

Post Posted: 05-07-2015, 00:49:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am gresit intradevar punand acel lm lung si ducanduma afk,dar nici tu nu-mi intelegi problema. Nu e chestia ca mi-o facut reclamatie,e chiar cum ai zis tu,are tot dreptul,dar n-are dreptul ca dupa ce m-o reclamat sa nu-mi ofere atata respect incat sa ma pot apara si dupa sa-mi zica "nu mai comenta". Nu stiu unde ai vazut in comentarii ca ma plangeam ca zm nu ataca,probabil logs,dar nu trage concluzii pripite,pentru ca atunci nu cred sa fi avut lm lung,ca altfel n-as fi zis asta,cunosc destul de bine regulamentul. Din moment ce deja treaba devine serioasa si sa nu se ajunga cu acest portofoliu inchis ca dupa sa-mi poarte pica Frity o sa incetez sa mai postez pana in momentul in care ma trezesc reclamat din nou.

0 0

Back to top
-Skrillex-

[Screwed Freak]

(since 27-11-2019 20:07)

Votes: 29

Post Posted: 05-07-2015, 09:28:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai tot dreptu' sa iti tii apararea intr-o reclamatie , dar in limita bunului simt , nu sa faci spam la greu.
Puteai pur si simplu sa dai edit sau sa vb cu el prin PM...

0 0

Back to top
***FLORIN***
[Banned user]

Banned

(since 07-04-2018 07:49)

Votes: 59

Post Posted: 05-07-2015, 21:00:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

incetati sa faceti spam aiurea,ca iti inchid topicul,cine crezi ca sta sa descifreze toate postarile voastre,pentru 1 reclamatie inutila!
dornix, sa-ti zic ceva,gresesti platesti! asa ca nu trebuie sa vii aici cu romane,sa numai vad aici niciun post aiurea.

Sunt Oltean in sange si in acte !
0 0

Back to top
Frity
[Banned user]

Banned

Post Posted: 05-07-2015, 21:55:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : Frity
Nick-ul reclamatului :Abiss
Motiv :Limbaj
Dovada : http://postimg.org/image/5p1sxnj11/

Nick-ul tau :Frity
Nick-ul reclamatului :Cr1stian
Dovada : http://postimg.org/image/cksbpyeed/

Nick-ul reclamatului :Eddy
Motiv :limbaj, lm lung, retry
Dovada : http://postimg.org/gallery/27zv6qhbw/

Nick-ul reclamatului :EqH3roine
Motiv :LM + saci (a mai facut si kent parca, dar el a facut o poza la un sac sau ceva de genul)
Dovada : http://postimg.org/gallery/14434jafw/

Nick-ul reclamatului :FUN
Motiv :Facea free cu un player in toiul zilei (e primul care face ziua)
Dovada : http://postimg.org/image/9hppzcy13/

Nick-ul reclamatului :Gyula
Dovada : http://postimg.org/image/3p3pr4t0p/

Nick-ul reclamatului :Protector
Motiv :LM lung peste tot...
Dovada : http://postimg.org/image/y4n8fycqp/

Nick-ul reclamatului :Reclama
Motiv :Reclama
Dovada : http://postimg.org/image/vzcokyg1d/

0 0

Back to top
-Skrillex-

[Screwed Freak]

Post Posted: 06-07-2015, 13:51:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vor fi sanctionati.
0 0

Back to top
Frity
[Banned user]

Banned

Post Posted: 07-07-2015, 14:09:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul reclamatului :Abiss
Motiv :Lm lung la ultimul human.
Dovada : http://postimg.org/image/94npmball/

Nick-ul reclamatului :Gyula
Motiv :Lm lung la teleport
Dovada : http://postimg.org/gallery/376puarfe/

Nick-ul reclamatului : *M.A*
Motiv :LM lung + limbaj
Dovada : http://postimg.org/image/64m9cisdt/

Nick-ul reclamatului :Pheonix
Dovada : http://postimg.org/gallery/xs8uee6y/

Nick-ul reclamatului :Protector+Luca
Motiv :team
Dovada : http://postimg.org/gallery/hbe0418c/

Nick-ul reclamatului :ZANE
Dovada : http://postimg.org/image/cb2q699yr/

0 0

Back to top
-Skrillex-

[Screwed Freak]

Post Posted: 07-07-2015, 14:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ZANE a primit gag de la mn cum se vede in poza , iar ceilalti vor fi sanctionati!
0 0

Back to top
***FLORIN***
[Banned user]

Banned

(since 07-04-2018 07:49)

Votes: 59

Post Posted: 11-07-2015, 18:51:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+2 PR

Sunt Oltean in sange si in acte !
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ***FLORIN***, 11 July 2015 16:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 03-02-2025, 02:54:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x