User
Pass
2FA

Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click aici pentru varianta originala.
Posts likes
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old announcements
Author Message64368
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 22-09-2014, 22:55:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^ Oh my God. Se vede urat rau. La mine se vede okay, rosul se vede cam dubios, da' e in regula.
2 3

Activ.

[MasterChef.]

Post Posted: 22-09-2014, 23:15:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

arkan1980 wrote:
Overdozze wrote:
IceCubes wrote:

S-ar baga prea mult in detalii.. Si cine sa stea sa bage 5 euro sa zic in banca ->cont doar pentru 1 like ? Nu l-ar mai folosii nimeni. ( My opinion)

Ai dreptate. Ne trebuie acest feature useless si ne trebuie, exact cum ai zis tu, sa il complicam si mai mult doar ca sa negam dreptul oricaruia dintre noi de a da Like/Dislike in voie.

*** Africa's starving kids anyways, no?

OT: Inteleg ca vreti sa castigati simpatia generatiei Facebook dar in the end acest feature este absolut useless. Daca voiati cu adevarat sa implementati ideea "best replies to stand out" sunt sigur ca erati si sunteti capabili sa gasiti alte metode.

True-true....

Generatia like / dislike / facebook...vai si amar! Puneti burta pe carte si promovati amaratul ala de bacalaureat!

Pensionare,pe noi ne depaseste subiectul asta,treci inapoi in anii `90 -))
3 2

alexozon

[Champion of Azeroth]

Post Posted: 22-09-2014, 23:57:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Like La tiganii !! <3
2 3

ciont

[Basketball Nabzor]

Post Posted: 23-09-2014, 03:37:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai un like ba dark ca esti tigan -)
0 4

lOl ^_*

[123]

Post Posted: 23-09-2014, 07:02:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Devast8 wrote:
lol daca zici ca esti si din pitesti de unde mai ales?

vrei sa ma scoti la un cico sau ?
1 3

SandakeVl
[Banned user]

Banned
Post Posted: 23-09-2014, 07:06:37 [Bad post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Swifty al Freakzului s-a intors mai puternic ca niciodata !Subscribe me ,ofer maus razer nuga !!
2 36

lavaloare
[Banned user]

Banned
Post Posted: 23-09-2014, 13:16:19 [Bad post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dau like-uri pe reputatie, pm me + la 10 like-uri fac top 20
7 20

IRUNSTREETS
[Banned user]

Banned
Post Posted: 23-09-2014, 13:18:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dislike pentru salamul din avatar -
2 9

BoGdanCoFcd

[Doar Dinamo]

Post Posted: 23-09-2014, 13:21:07 [Bad post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

De la mine un like pt. salam:))
1 13

eGood

[Zãt.^_^]

Post Posted: 23-09-2014, 13:36:36 [Bad post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

disike pentru posturi -
1 10

Shocker

[Freakz owner]

Post Posted: 23-09-2014, 13:40:59 [Valuable post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

eM wrote:
@Shocker: Nu ar fi mai ok sa scoti textul "like sau dislike"? Arata cam aiurea. Poti face numarul de voturi sa fie hyperlink, iar cand dai click pe el, sa apara un pop-ul in care sa scrie cine a dat like / dislike. Also, pe profil sa iti apara inca o linie cu Post likes: X. La fel si aici, likes - dislikes = post likes.

Am scos textul
mdaBAROS wrote:
Sunt urate butoanele.
Le-am luat de pe net, astept sa faca altcineva altele
26 3

madau

[the Insane]

Post Posted: 23-09-2014, 14:02:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am mai scris in topicul asta dar probabil n`ai vazut: textul din post trece peste butoane atunci cand cineva nu are semnatura. Pune un rand gol deasupra butoanelor.
Poti sa te uiti aici la postul lui zbaam: https://forum.wow-freakz.com/Dragon-Soul-Madness-of-Deathwing-t316782-180.html

La birou n`am monitor wide si asa se vede. e cam urat.
1 2

Kromerz

[+]High performance[+]

Post Posted: 23-09-2014, 14:06:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alleecs. wrote:
Nu prea inteleg rostul accestor like-uri/dislike-uri !!

Se ne dezmortim,sa mai radem.(Adevaru' e ca unii se mai fac si de ras)
1 9

@dv@ncer

[Mentally Stable]

Post Posted: 23-09-2014, 16:34:14 [Bad post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

like
1 13

Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 23-09-2014, 20:56:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shockere,cand am sugerat eu lucru asta mi s-a spus ca o dau in facebook,si prea multe vreau.

Ai putea sa faci in felu urmator? comentarile cu dislike-uri peste 30(e un numar random) sa nu mai fie afisat.

Si sa fie ceva de genu "spoiler" sau "Comentariu ascuns click pentru a vedea comentariu" "Hidden due to lowcomment rating. Click here to see."
/ Ascuns din cauza primirii multor comentarii negative

Casuta Shocker (again)

Alte sugestii,gen cand e 15 like-uri 15 dislike-uri sau aproape,gen 16,cu 14 sa fie un mesaj acolo gen"Comentariu indecis tu ce zici?"

Iar la 20 like-uri cu 0,sau cu 2 dislike-uri sa fie gen Acolo in dreapta langa buton "Comentariu apreciat"
3 1

x3MeNToX
[Banned user]

Banned
Post Posted: 23-09-2014, 21:06:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:
Shockere,cand am sugerat eu lucru asta mi s-a spus ca o dau in facebook,si prea multe vreau.

Ai putea sa faci in felu urmator? comentarile cu dislike-uri peste 30(e un numar random) sa nu mai fie afisat.

Si sa fie ceva de genu "spoiler" sau "Comentariu ascuns click pentru a vedea comentariu" "Hidden due to lowcomment rating. Click here to see."
/ Ascuns din cauza primirii multor comentarii negative

Casuta Shocker (again)

Alte sugestii,gen cand e 15 like-uri 15 dislike-uri sau aproape,gen 16,cu 14 sa fie un mesaj acolo gen"Comentariu indecis tu ce zici?"

Iar la 20 like-uri cu 0,sau cu 2 dislike-uri sa fie gen Acolo in dreapta langa buton "Comentariu apreciat"

Foarte buna ideea!
Merita aprobata

Ai un de la mine
1 1

Lebada Rosie
[Banned user]

Banned
Post Posted: 23-09-2014, 21:07:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker wrote:
ce-ar fi ca atunci cand primesti like/dislike sa primesti un pm in care sa scrie ceva gen " ai primit like la (aici o sa fie pus post-ul)-acest- post.
1 1

Pato

[Rapid]

Post Posted: 23-09-2014, 21:08:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bravo ma, 1231241 de pm-uri
0 1

sorinsorin57

[I did not hit her !]

Post Posted: 23-09-2014, 21:21:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ai vrea da fie si notificari? X a dat dislike la postul Y
Este de ajuns ca a bagat like si dislike,nu vreti sa bage si stare ?
Si are dreptate pato,cate pmuri ai putea primii.
1 1

Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 23-09-2014, 22:08:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Also ,sa nu poti sa iti dai like,dislike,la propiul tau post.

Shocker
1 2

P.R.O
[Banned user]

Banned
Post Posted: 23-09-2014, 22:12:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Arata bine , +1 Like
0 7

Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 23-09-2014, 22:14:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa ascunda automat disliked posts mi se pare ~useless, pentru ca se impart prea multe dislikes (multi hateri, dau dislike fara ca macar sa citeasca postul), mai bine se face cum ziceam eu cu View top posts, langa View blue posts, optiune care sa ordoneze posturile in functie de like count
6 4

Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 23-09-2014, 22:15:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Sa ascunda automat disliked posts mi se pare ~useless, pentru ca se impart prea multe dislikes (multi hateri, dau dislike fara ca macar sa citeasca postul), mai bine se face cum ziceam eu cu View top posts, langa View blue posts, optiune care sa ordoneze posturile in functie de like count
Also,la staff nu se puna functia de "ascunde comentul"
0 2

Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 23-09-2014, 22:17:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Comments sunt la Facebook - Nu vad de ce s-ar implementa asta, m-am gandit, ar fi ceva cazuri in care ar fi bun mass hide, insa prea mare bataia de cap pentru asta, dam delete la posts aiurea si gata
4 4

Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 23-09-2014, 22:19:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Comments sunt la Facebook - Nu vad de ce s-ar implementa asta, m-am gandit, ar fi ceva cazuri in care ar fi bun mass hide, insa prea mare bataia de cap pentru asta, dam delete la posts aiurea si gata
Faza cu comenturile si ideea ce am sugerat eu mai sus,nu e "copiata de pe facebook" e copiat de cele mai citite (doua) bloguri din romania,zoso si arhi(nu fac reclama),unde sistemul functioneaza corect in mare parte..80% comentarile de "2 lei" sa zic asa sunt ascunse.

Daca e,va dau link la o persoana din staff(@PM) sa vada cum sunt functile sugerate de mine

Dar per ansamblu e buna si ideea ta.
1 2

darkworld81
[Banned user]

Banned
Post Posted: 23-09-2014, 22:21:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ravenous wrote:
Sa ascunda automat disliked posts mi se pare ~useless, pentru ca se impart prea multe dislikes (multi hateri, dau dislike fara ca macar sa citeasca postul), mai bine se face cum ziceam eu cu View top comments, langa View blue posts, optiune care sa ordoneze posturile in functie de like count

Ar fi interesant , o sa para forumul ceva mai atragator , plus ca ar adauga o sortare mai rapida , ai gasi mai repede ce cauti legat de subiect, cel mai bun sfat din ultimele 16 pagini e afisat ca top comment , ar fi ceva.
0 2

Ravenous

[Retired E5150]

Post Posted: 23-09-2014, 22:24:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da, ar creste calitatea timpului petrecut pe forum, ai citi posturi utile si pertinente mult mai rapid, in multe din ele se face un spam infernal, sunt furnizate informatii eronate sau topicurile care iti prezinta minimul de interes sunt presarate de frustrarile unor gagii (iti e si sila sa citesti), gagii care, fie nu stiu sa joace, fie urla testosteronul in ei (rage temporar)
5 4

NightDust

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-09-2014, 13:05:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai ca mai avem putin si apar copii cu selfie, bun asa.
freakz = facebook2
1 3

Sk!NN3r.

[k! | | 3r. z0Mb!e ]

Post Posted: 24-09-2014, 13:08:50 [Bad post] | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cam asa ceva ... ! Chiar mi se pare treaba nasoala !
Hai dislike ( Pt mne dislike inseamna like ) -
0 11

Soul's Hunter

[Shobyx]

Post Posted: 24-09-2014, 13:41:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Like. Buna ideea.
0 4

AlesianDuke

[WoW GameMaster]

Post Posted: 24-09-2014, 14:11:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu nu inteleg de ce este asociat sistemul de like/dislike cu Facebook ? Sunt n websites care au implementat acest sistem, unele pe care fiecare dintre voi le frecventati pe putin 1 data / ora (si nu vorbesc de Facebook).
Cum a explicat si Ravenous, este un bun sistem de a atrage atentia asupra posturilor / replies care nu sunt spam/flame, care contribuie la tema topicului (oricare ar fi ea - bug report, propuneri, help request etc.)... desigur, daca ar fi si utilizat in mod corect acest sistem, ceea ce depinde de civilizarea utilizatorului de internet (utopie).
6 5

Overdozze
[Banned user]

Banned
Post Posted: 24-09-2014, 15:06:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Maine, poimaine te trezesti ca trebuie sa iti versi o galeata de apa rece in cap sa poti crea un post.

Decat sa implementam facebook sa incercam altceva.

http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/8965477907

Ceva in genul ar fi superb. (Observati! Cei cu +30 etc. au highlight la post) (Puteti modifica cum sa iasa in evidenta acele posturi, aveti voi idei...)

Pare o solutie mult mai eleganta si mult mai utila (nu doar de dragul "fun"-ului dupa cum au specificat unele entitati).

Setam si un minim de 25-100 posts ca sa poti da upvote sau invers si we're done. (Este necesar un minim de posts pentru a impiedica trolls sa nu isi faca 1000 accounts doar sa dea downvote de "fun")

PS: Dislike is the new like asa ca astept parerile voastre sub forma de LIKE sau DISLIKE. Doamne fereste de actual replies....avem the like/dislike system.
5 1

NightDust

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-09-2014, 19:50:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zi-mi un post de pe tot forumul care nu are 1 dislike.. hraniti haterii, daca tot era asa puteati sa puneti doar butonu de like si la 1 like sa dea 0.1 rep -
4 5

sorinsorin57

[I did not hit her !]

Post Posted: 24-09-2014, 22:18:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa ce ca sunt concursuri cu tona facute de staff si useri, faceti reputatie facand posturi,primiti reputatie la anumite date (ziua copilului,ziua freakz etc),vreti si mai multa.
Pai cum ar venii,un user mai activ,care face minim 20 de posturi pe zii in zone populate,sa primeasca 5 likeuri la fiecare....ar face reputatie cu tona in o saptamana.

Daca e sa fie,la 20 de likeuri primite la UN POST (nu in total cate ai strans) sa primesti 1 reputatie.
1 1

mdaBAROS

[Mentally Stable]

Post Posted: 24-09-2014, 22:23:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ar merge un mouse over sa vezi cine a dat like/dislike?
@shocker
0 1

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Denim, 12 May 2020 19:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Old announcements  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next    

The time now is 03-05-2025, 16:52:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password