Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click
aici
pentru varianta originala.
Problema Taste.
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Software
Author
LAPD
[Miliþian]
Posted: 07-05-2017, 17:38:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salut , am si eu o problema cu tastatura de la laptop . Nu imi cunftioneaza anumite taste dupa ce ies din Fifa 17. [Mai exact tastele O, Y , T si TAB] Am facut update la driver si toate cele .. Tin sa mentionez ca dupa cateva minute de apasat pe tasta respectiva sa reactiveaza acele 4 taste.
PS: Laptopul este ASUS F550J
In rest imi functioneaza perfect fara pic de problema .. doar dupa ce ies din joc trebuie sa ma chinui putin ca sa le reactivez si ma gandesc ca daca continui tot asa sa nu agravez situatia .
0
0
pms
[Power overwhelming]
Posted: 07-05-2017, 21:20:19
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu am mai intalnit problema asta. Folosesti controller/gamepad sau ai vreun driver aferent?
0
0
LAPD
[Miliþian]
Posted: 08-05-2017, 13:09:08
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Folosesc si controler , am dezinstalat orice driver legat de el [inclusiv controlerul ] si am incercat fara el .. si la fel imi face ..
0
0
Evydence
[僧]
Posted: 21-05-2017, 13:19:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Numai cand iesi din Fifa iti face asta? E original jocu sau dupa fl? Cele piratate nu sunt mereu 100% corect "facute", mai apar unele erori pe cateva sisteme
0
0
LAPD
[Miliþian]
Posted: 21-05-2017, 14:47:17
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Jocul este original .. nu stiu daca este aparut ceva priatat pana in momentul de fata. In ultima vreme vad ca nu imi mai face . Dar de obicei , dupa ce ieseam din Fifa imi facea asta.
0
0
LAPD
[Miliþian]
Posted: 03-12-2017, 16:56:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salutare , revin cu aceeiasi problema .. acum nu vor sa isi mai revina deloc tastele ..trebuie sa apas incontinuu pe ele ca sa se activeze .. am cautat pe net insa nu am gasit nimic care sa ma ajute .. problema o patesc doar la fifa si la inca un joc pe care l-am si dezinstalat .. Initial am zis ca ii de la tastatura .. dar de ce face probleme doar la fifa si la alte jocuriu / programe nu ?
0
0
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Software
The time now is 27-04-2025, 23:04:46
Copyright info
Based on phpBB