User
Pass
2FA

Propunere Barem + Regulament (versiunea 2)
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message524
Arkship
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-05-2014 22:13)

Votes: 71

Post Posted: 05-02-2014, 02:31:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Baremul asta trebuie acceptat de un owner ?
Cred ca ar trebui sa fie bagat la regulament iar cel cu cerinte admin/pastrare admin la modelul de cerere up .

War3.Freakz.Ro - General

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Mogadishu

[Incorruptible!]

(since 08-07-2023 08:40)

Votes: 8

Post Posted: 06-02-2014, 14:33:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mastermind wrote:
Paragon wrote:
Mai adaug ceva, la slot sa ramana cum ii acum, minim 40 ore in ultima luna, iar pentru avansare bloodguard, nu ii cam mult 3 luni? Mai bine lasi ori o luna, ori 2 luni.

Am observat ca cei care primesc slot sunt mai fideli serverului, deci daca dam mai usor slot, serverul o sa fie mai populat cu sloturi.. Am sa mai modific daca e cazul la unele cifre in functie de ce mai spun si ceilalti -

Si eu am avut slot peste un an(cu tot cu pauze) dar sa te gandesti ca daca unul vrea admin pe war3..ii trebuie minin 1 luna pt slot si 3 luni pt blood = 4 luni..si pt champ inca o luna sau doua de zile...deci minim 5, 6 luni..e multicel...nu stiu cati playeri se vor angaja pe un astfel de ''drum''..
Cei cu slot sunt mai fideli pentru ca sunt entuziasti ca in curand vor deveni admini..poate e o idee ca, unii, in cazul unor merite deosebite (nr mare de ore + ceva codati) sa fie mariti dupa 1,5 luni...sa fie ca un premiu dupa care sa alerge...

P.S. : in ultima vreme vad ca e o abundenta de admini...dar pe viitor cand se vor mai cerne , altii o sa intre destul de greu in schema:)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mastermind

[Screwed Freak]

(since 12-09-2020 16:56)

Votes: 47

Post Posted: 06-02-2014, 16:56:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Mogadishu - Cei care ajung in timp scurt la nivelul unui champ (codati prinsi, ore, comportament etc) vor fi ridicati in grad de owneri, asta e clar.. Dar ce e scris acolo e orientativ si vom tine cont pt un minim de vechime activitate, deci se refera la cei mai putini activi si implicati.

Looking back..
0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mastermind, 06 August 2014 12:24

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-01-2025, 11:18:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x