User
Pass
2FA

Propuneri Server [ZP]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message26070
-[N!cola$]-

[Fondator ZP ]

Status: Offline
(since 24-03-2023 22:07)

Votes: 152

Post Posted: 03-03-2018, 17:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A fost adaugat skin de knife,nu mai e nevoie.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
SyncMaster

[error 404]

(online 2 weeks ago)

Votes: 164

Post Posted: 03-03-2018, 18:13:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun sa se adauge arme speciale care omara zombi mai repede dar casa sa r putea sa fie doar la vip.

0 0

Back to top
Mihai94.

[Fondator ZP]

(since 04-12-2019 07:04)

Votes: 88

Post Posted: 03-03-2018, 18:48:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lasa si linkuri de la arme se pot face si pt vip si pt no vipi.

ZP.FREAKZ.RO BEST SERVER ZOMBIE

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CWIN;x

[mijlocas central]

(since 15-02-2020 12:14)

Votes: 14

Post Posted: 15-03-2018, 14:25:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Propun adăugarea unei noi reguli : Cine ia arma Gauss sa nu aibă permisiunea sa pună LM și saci.

seclet
0 0

Back to top
DriNNker.

[Dj Drink]

(since 12-11-2023 19:57)

Votes: 91

Post Posted: 15-03-2018, 14:27:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CWIN;x wrote:
Propun adãugarea unei noi reguli : Cine ia arma Gauss sa nu aibã permisiunea sa punã LM și saci.

O sa fie adaugata aceasta regula in aceasta seara !

YT: DJ DRINK

0 0

Back to top
Xklan

[b3AuTifUL|y sTiLLyle]

(since 12-06-2019 17:39)

Post Posted: 15-03-2018, 15:54:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Regula aia ,vine de la sine ,doar nu o sa te duci dupa lm cand ai gauss si sa faci fraguri ... sau dupa saci

0 0

Back to top
CWIN;x

[mijlocas central]

Post Posted: 15-03-2018, 16:34:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Xklan wrote:
Regula aia ,vine de la sine ,doar nu o sa te duci dupa lm cand ai gauss si sa faci fraguri ... sau dupa saci

Sunt playeri care o pot face asa ca e bine sa fie și în regulament.

seclet
1 0

Back to top
Fritty

[Mentally Unstable]

(since 17-12-2020 04:33)

Votes: 101

Post Posted: 19-03-2018, 06:15:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1, In prima etapa a concursului top 15 a fost precizata participarea membrilor vip in acea competitie, in aceasta nu.
Propun ca acestia sa participe insa nu si pentru locul I deoarece nu exista nici un fel de egalitate la fraguri intre u membru vip care orice ar cumpara tot face 200 credite pe runda in timp ce unui player obisnuit ii da cu - daca-si da un antidot. Iar acestia avand deja vip ofera o sansa si celorlalti playeri sa beneficieze de acele aptitudini.

2. V.I.P.-ii sa aiba un fel de retineri deoarece pe server in momentul de fata are loc ceva ce eu i-as spune a fi un abuz de vip (ii spun asa deoarece fiecare avantaj fata de un player si profitarea acestuia se poate considera a fi un abuz). Spre exemplu degeaba il infectez eu pe KrZ*Jhony Sau pe Fantezie daca urmeaza sa-si dea antidot de fiecare data cand acesta este disponibil in comert, cand nu mai este disponibil spre cumparare deoarece a fost foarte des utilizat atunci putem sti sigur ca astfel de persoane vor ramane in starea de zm. Iar eu vin cu propunerea si promovarea unor idei care eu spun ca ar mai si echilibra serverul si asa 68% din server detine V.I.P. deci ar prinde bine niste retineri:

-Un V.I.P. Sa ramana in limita maxima de 100/200 armura.

-Achizitionarea unui singur antidot de persoana.

-Achizitionarea unui numar limitat al armei ak47gold deoarece este foarte puternica in mainile unui V.I.P.

Si daca mai aveti si alte idei sunt bine venite...

0 0

Back to top
CWIN;x

[mijlocas central]

Post Posted: 21-03-2018, 01:50:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Frate, tu ai ceva cu Vip-ul sau ce? Ca vad ca de cateva zile te tot plângi de vip încontinuu, vip ul este echilibrat, limita la armura este, antidot, dacã ai ocazia sa l iei o faci, ak gold știu ca nu se permite mai mult de 3 ori pe mapã (cred). Dacã ai avea vip garantez ca nu ai mai face atâtea plângeri. Și nu cred ca pe server este un abuz de vip, cine vrea sa și cumpere pentru a avea ceva în plus fata de ceilalți playeri o face, doar de asta se dau bani pentru a-l lua, asa ca din partea mea, poți sa spui cât vrei, tot degeaba, cumpãra și tu vip sa vezi ca o sa îți dai seama ca ai gândit fãrã judecatã.

seclet
0 0

Back to top
Fritty

[Mentally Unstable]

(since 17-12-2020 04:33)

Votes: 101

Post Posted: 21-03-2018, 02:12:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu inteleg ca probabil nu ai mai intrat pe server de mult dar totusi tin sa te anunt sa am vip strong de 2 zile iar aceasta cerere este facuta acum o ora deci 75% din comentariul tau pica. Scopul meu aici nu este acela de a ajunge in top 15 sau de a avea un renume sau un grad foarte mare. Eu consider ca in momentul in care ai un grad pe un astfel de server indiferent cat ar fi el de mic te distantezi instant de playerii obisnuiti iar scopul tau ca si jucator devine acela de a ajuta la o dezvoltare a serverului si buna intelegere intre playeri. Iar eu asta incerc sa fac, ceea ce am facut mai sus este doar o propunere, nimic serios este un mod prin care eu consider ca ar functiona mai bine serverul. Deaceea am mentionat la sfarsitul ei ca astept si alte idei, acea propunere poate fi doar o plecare iar cei ca tine, playerii sau adminii pot aduce oricand modificari asupra ei.

Iar modul in care ai ales sa-mi votezi cererea din punctul meu de vedere este unul foarte josnic n-ai venit cu asolut nimic coerent pur si simplu ai povestit ce poate face un vip anume ca-si poate cumpara cat antidot vrea si cata armura doreste si ai venit cu o afirmatie impotriva mea demna unui copil cu o minte inchisa "Ca ce sti tu ce-i ala vip, cumpara-ti si tu si o sa vezi ca nu mai comentezi nimic ca o sa-ti convina ce beneficii ai" doar ca tu ai formulat asta in cel mai formal(elegant) mod in care ai putut, tin sa-ti reamintesc ca detin vip strong adica am mai multe beneficii decat un vip oarecare.

Puteai sa-mi dai un raspuns demn de un administrator sau macar o formulare decenta, uite te ajut prin a reformula ceea ce tu ai spus intr-un limbaj de administrator:
"Frity, eu nu sunt deacord cu ideile tale deoarece eu consider ca beneficiile care le ofera acel grad sunt echilibrate iar orice player care considera ca este desconsiderat de acele diferente dintre playeri si V.I.P. si le cunoaste poate face o donatie catre fondatorul acestui server astfel reusind sa si ajute serverul in dezvoltarea lui." (atat am putut sa selectez bun din comentariul tau)

Si tin neaparat sa te corectez in afirmatia "ca nu multe din ce ai spus acolo este lipsit de rațiune." prin faptul ca ai adaugat negatia "nu" astfel mi-ai dat dreptate mie transmitandu-mi faptul ca nu mult ci doar o mica parte din ceea ce am scris este lipsit de SENS. Cuvantul "ratiune" este o trasatura/o abilitate inzestrata tuturor fiintelor pentru a face diferenta dintre ceea ce este bine si ceea ce nu este bine sa faca. (ma bucur ca ai corectat dar si exprimarea "cumpãra și tu vip sa vezi ca o sa îți dai seama ca ai gândit fãrã judecatã." este gresita deoarece suna ca si cum eu as fi omorat pe cineva iar tu ai fi judecatorul incercand sa-mi explice de ce am gresit. Sau ca si cand D-zeu m-ar pedepsi pentru faptele mele rele savarsite in urma a diversor evenimente - . Exprimarea corecta ca sa te ajut si aici ar fi: "cumpãra și tu vip si o sa iti dai seama ca majoritatea ideilor pe care tu le-ai propus sunt inutile")

0 0

Back to top
Xklan

[b3AuTifUL|y sTiLLyle]

Post Posted: 21-03-2018, 08:33:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NU mai faceti reprosuri unul la adresa celuluilalt
@Fritty ,tu ai vrut sa propui modificarea beneficiilor VIP .. ceea ce este fara sens ,doar acei copii/oameni ,care cumpara vip-u' vor sa realizeze ceva ,crd multe,lvl mare ,etc. Pana si unii din staff ,sunt atat de hapsani cu top-ul lor cu tot , credeam ca o sa fie ceva funn ,dar tot ce pot ei sa faca ,e sa alunge jucatorii cu abuzul lor de arme
..revenind la propunerea ta , tine de mihai daca vrea sa schimbe ceva la vip sau nu
@cw1n ,fritty a explicat una ,tu ai inteles altceva,baiatu meu - ,in schimb ,nu ai facut nici un rau ,doar ti ai exprimat si parerea ta !

SA NU FAC X2 POST ! Propun ca cei ce cumpara din 1 aprilie sa nu beneficieze de 2 luni de VIP ,ci de 1 luna si 15 zile ! ar fi mai ok

0 0

Back to top
-[N!cola$]-

[Fondator ZP ]

(since 24-03-2023 22:07)

Votes: 152

Post Posted: 21-03-2018, 10:35:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Mihai94 face donatiile cum vrea ,dasca voi sunteti impotriva lui sau vreti sa vezi cu o propunere cat sa fie vip-ul si pe cate luni dati aici o parere sau vedeti ca aveti pe forum lista cu preturile.

0 0

Back to top
CWIN;x

[mijlocas central]

Post Posted: 21-03-2018, 11:42:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fritty wrote:
Eu inteleg ca probabil nu ai mai intrat pe server de mult dar totusi tin sa te anunt sa am vip strong de 2 zile iar aceasta cerere este facuta acum o ora deci 75% din comentariul tau pica. Scopul meu aici nu este acela de a ajunge in top 15 sau de a avea un renume sau un grad foarte mare. Eu consider ca in momentul in care ai un grad pe un astfel de server indiferent cat ar fi el de mic te distantezi instant de playerii obisnuiti iar scopul tau ca si jucator devine acela de a ajuta la o dezvoltare a serverului si buna intelegere intre playeri. Iar eu asta incerc sa fac, ceea ce am facut mai sus este doar o propunere, nimic serios este un mod prin care eu consider ca ar functiona mai bine serverul. Deaceea am mentionat la sfarsitul ei ca astept si alte idei, acea propunere poate fi doar o plecare iar cei ca tine, playerii sau adminii pot aduce oricand modificari asupra ei.

Iar modul in care ai ales sa-mi votezi cererea din punctul meu de vedere este unul foarte josnic n-ai venit cu asolut nimic coerent pur si simplu ai povestit ce poate face un vip anume ca-si poate cumpara cat antidot vrea si cata armura doreste si ai venit cu o afirmatie impotriva mea demna unui copil cu o minte inchisa "Ca ce sti tu ce-i ala vip, cumpara-ti si tu si o sa vezi ca nu mai comentezi nimic ca o sa-ti convina ce beneficii ai" doar ca tu ai formulat asta in cel mai formal(elegant) mod in care ai putut, tin sa-ti reamintesc ca detin vip strong adica am mai multe beneficii decat un vip oarecare.

Puteai sa-mi dai un raspuns demn de un administrator sau macar o formulare decenta, uite te ajut prin a reformula ceea ce tu ai spus intr-un limbaj de administrator:
"Frity, eu nu sunt deacord cu ideile tale deoarece eu consider ca beneficiile care le ofera acel grad sunt echilibrate iar orice player care considera ca este desconsiderat de acele diferente dintre playeri si V.I.P. si le cunoaste poate face o donatie catre fondatorul acestui server astfel reusind sa si ajute serverul in dezvoltarea lui." (atat am putut sa selectez bun din comentariul tau)

Si tin neaparat sa te corectez in afirmatia "ca nu multe din ce ai spus acolo este lipsit de rațiune." prin faptul ca ai adaugat negatia "nu" astfel mi-ai dat dreptate mie transmitandu-mi faptul ca nu mult ci doar o mica parte din ceea ce am scris este lipsit de SENS. Cuvantul "ratiune" este o trasatura/o abilitate inzestrata tuturor fiintelor pentru a face diferenta dintre ceea ce este bine si ceea ce nu este bine sa faca. (ma bucur ca ai corectat dar si exprimarea "cumpãra și tu vip sa vezi ca o sa îți dai seama ca ai gândit fãrã judecatã." este gresita deoarece suna ca si cum eu as fi omorat pe cineva iar tu ai fi judecatorul incercand sa-mi explice de ce am gresit. Sau ca si cand D-zeu m-ar pedepsi pentru faptele mele rele savarsite in urma a diversor evenimente - . Exprimarea corecta ca sa te ajut si aici ar fi: "cumpãra și tu vip si o sa iti dai seama ca majoritatea ideilor pe care tu le-ai propus sunt inutile")

Îmi imaginez ca ai stat ceva sa te gândești, eu zic sa lași astfel de reproșuri, dacã sunt administrator nu este necesar sa am un limbaj "demn" ca pana la urma este doar un joc, prin ce ai spus acolo încerci sa dovedești ceva? Ca poți cauta pe google formulãri în asa fel când citește cineva sa zicã "Uau, se vede ca bãiatul asta se pricepe la cuvinte" sau ce -, nu m-aș fi obosit sa scriu atât + ca nu ți permit sa ma corectezi pe mine, dacã era vreun moderator sau un grad mai mare era altceva, în niciun caz nu ți dau voie ție, atat am avut de spus.

seclet
0 0

Back to top
Xklan

[b3AuTifUL|y sTiLLyle]

Post Posted: 21-03-2018, 12:45:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si aici se incheie situatia asta ,pentru ca nu trebuie sa existe certuri intre noi (staff-u) ,indiferent de grad !
Aici e sectia de Propuneri pt sv !!
@Fritty ,daca mai vrei ceva sa spui ,ai functia de pm ! Mersi -

0 0

Back to top
Mihai94.

[Fondator ZP]

(since 04-12-2019 07:04)

Votes: 88

Post Posted: 23-03-2018, 10:02:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa adaugat skin costum + kinfe pt cei care detin gold members(VIP)

https://imgur.com/nT5lqzv
https://imgur.com/QFfK4Td
https://imgur.com/KZ0AXvb
https://imgur.com/4rhoB90

ZP.FREAKZ.RO BEST SERVER ZOMBIE

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Mihai94., 16 June 2018 12:31

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Next    

The time now is 13-02-2025, 22:25:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x