User
Pass
2FA

Propuneri
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message8374
Pumpkin

[Stray cat]

Status: Offline
(since 13-05-2016 19:29)

Votes: 27

Post Posted: 06-06-2011, 14:58:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok shefu, am inteles sa traiti -
Ma gandeam la faza cu pauza in situatia in care se stie dinainte cat tine raidul - si chiar tine atat, gen 2h. Dar daca n-ai cu cine Thinking

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Andruxus

[Mentally Stable]

(since 20-08-2024 11:12)

Votes: 4

Post Posted: 06-06-2011, 15:00:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@pumpkin: welcome on the "post'ers" side.

daca tot introducem un nr de ore alocat raid-ului. in ce priveste pauza de 10 min, se poate:
1. Pauza dupa 1/2 din timpul alocat raid-ului.
ex: ICC 25 -- 3h alocat.
pauza 10 min dupa 1h ( asa vor fii 2 pauze de 10 min ) > timp raid efectiv 2h 40 min
sau
puaza 15 min dupa 1h30min ( o singura pauza ).
2. pauza 10 min dupa DB ( plague trash ) si pauza 10 min dupa Sindra ( crimson trash )

0 0

Back to top
sirmario

[Hakuna Matata!!!]

(since 05-09-2018 18:11)

Votes: 16

Post Posted: 07-06-2011, 16:00:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt de parere k dak se ia pauza sa se dea pauza pt toata lumea ... pentru k altfel vor aparea discutii de genu "knd vine vorba de trah brb " stiti si voi -
0 0

Back to top
SnQQpY

[Mentally Stable]

(since 29-08-2013 15:30)

Post Posted: 07-06-2011, 16:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 to Hot.

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2013 15:45)

Votes: 30

Post Posted: 07-06-2011, 21:05:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NEW RULE http://forum.wow-freakz.com/Reguli-si-pedepse-t77521.html

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
"acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare"
http://www.youtube.com/watch?v=aM4uTNhb5rg&NR=1
0 0

Back to top
SnQQpY

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-06-2011, 11:36:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Merci de update.

0 0

Back to top
grigor

[Verde]

(since 09-12-2017 15:58)

Votes: 6

Post Posted: 13-06-2011, 10:17:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RE: REGULA NOUA :CINE VINE IN RAID PE ALT CHAR NU MAI ARE POSIBILITATEA DE A TRANSFERA DKPURILE PE MAIN CHAR CHIAR DACA AI FOST RUGAT SA VII PE ALT SA AJUTI RAIDU, DAR POTI BIDA DKP PENTRU MAIN CHAR( CER SCUZE PENTRU CEI CE VENEAU IN RAIDS CU ALTS SA AJUTE, DAR S.AU FACUT PREA MULTE MANARII CU DKPURILE ALTS/MAIN).

Propun o mica exceptie pt aceasta regula(RS 25n/hc) din mai multe motive:
1. Inca nu cred ca sa intamplat sa facem de 2 ori pe saptamana aceste raiduri
2. E greu sa gasesti hunteri cateodata pt ele, si rdps asa ca daca ii rogi pe multi sa vina pe alturi o sa aiba putin retineri pt ca stiu ca o sa piarda dkpul care se da acolo+ trebuie mai mult rdps decat mdps si stim cu toti ca avem mai multi mdps in guild decat rdps.
Acest lucru ar face mult mai usoara organizarea acestor doua raiduri, nah acum ramane la latitudinea lui Radical daca acepta asta sau nu.

0 0

Back to top
sirmario

[Hakuna Matata!!!]

(since 05-09-2018 18:11)

Votes: 16

Post Posted: 14-06-2011, 08:17:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nush ce sa zic .... adik nu cred k este vre-o persoana in guilda care sta doar in dkp-ul din RS. Este adevarat k in timp se aduna ceva dkp dar e putin probabil k cineva sa fi fost in situatia de a nu putea sa ia un item pt k ii lipseau 100-200 dkp. -
0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-06-2011, 08:31:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

grigor wrote:
RE: REGULA NOUA :CINE VINE IN RAID PE ALT CHAR NU MAI ARE POSIBILITATEA DE A TRANSFERA DKPURILE PE MAIN CHAR CHIAR DACA AI FOST RUGAT SA VII PE ALT SA AJUTI RAIDU, DAR POTI BIDA DKP PENTRU MAIN CHAR( CER SCUZE PENTRU CEI CE VENEAU IN RAIDS CU ALTS SA AJUTE, DAR S.AU FACUT PREA MULTE MANARII CU DKPURILE ALTS/MAIN).

Propun o mica exceptie pt aceasta regula(RS 25n/hc) din mai multe motive:
1. Inca nu cred ca sa intamplat sa facem de 2 ori pe saptamana aceste raiduri
2. E greu sa gasesti hunteri cateodata pt ele, si rdps asa ca daca ii rogi pe multi sa vina pe alturi o sa aiba putin retineri pt ca stiu ca o sa piarda dkpul care se da acolo+ trebuie mai mult rdps decat mdps si stim cu toti ca avem mai multi mdps in guild decat rdps.
Acest lucru ar face mult mai usoara organizarea acestor doua raiduri, nah acum ramane la latitudinea lui Radical daca acepta asta sau nu.

Nu o sa schimb regula pentru nici o instanta, daca vor dkpurile pe main sa faca acelas cd si pe main si pe alt, numai fac greseala sa las dkps transferabile dupa alts pe mains.

Level 80-8 ore....2 meserii full-2zile....un gear score de 5,5k-3 sapt....un wipe pe freakz....de nepretuit pentru toate celelalte exista DONATE.
0 0

Back to top
Andruxus

[Mentally Stable]

(since 20-08-2024 11:12)

Post Posted: 14-06-2011, 11:33:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I'm with radical 100%.
Hunteri eu zic ca se gasesc ... mai ales tinand cont de "avantajul" lor (adica nu iti trebuiesc 3-4 in raid ci e suficent 1 care sa stie ce sa faca... eventual 2 mai novici.).

Ar fi dragut totusi:

1. Sa NU se inceapa raid-ul inainte de ora stabilita.
2. Sa NU se faca raid-uri in afara programului.
De ex. ma asteptam RS 25-ul sa se faca luni cum e in program. in schimb el s-a facut duminica ( dintr-un motiv sau altul ).
3. Ar fi dragut ( nu regula ci doar ca idee ); stiindu-se care ar putea fi MT / MH pe RS25 / RS25HC; sa nu faca impreuna. Adica sa pentru a se putea face cel putin 2 RS-uri 25 hc cei care se stiu ca pot fii MT sau ca sunt MT de obicei sa nu faca acelasi CD.
Repet nu ca regula.. ci "for the guild".
Eu de ex. nu am facut.. si va dati seama ca mi-ar placea / trebui.

0 0

Back to top
radicallyftw
[Banned user]

Banned

Post Posted: 14-06-2011, 12:03:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inca ceva, stiti ce am zis mereu " alturile le faceti in timpul vostru liber, daca vreti le tineti in guild cu scopul de a ajuta guilda, asta inseamna sa le aduceti pe cdu de la main char si sa ajutati raidu", nu sa veniti pe alt in primu raid de icc 25 hc va luati dkp pe main char apoi la al doilea raid de 25 hc veniti cu mainu si luati iar dkp pe main . DE ASTA NU MAI SUNT TRANSFERABILE DKPURILE PENTRU CA NU AM TIMP SA VA URMARESC PE FIECARE IN PARTE CUM VA PUNETI DKPU MAIN-ALTS, vrei dkp pe main, faci acelas cd si pe alt si pe main si am incheiat discutia.

0 0

Back to top
SnQQpY

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-06-2011, 12:43:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate am inteles, de la Andruxus, in weekend u lacked the Main Spec healers.

Dupa care azi...am incercat sa 'determin' main healerii(activi) din Guilda si rusine sa imi fie dar mai mult de 3 main healeri nu am reusit sa indentific:
1.Nlyomgomg - Holy Pala...cred
2.Nexion - Holy Priest
...Inca un priest si palac
Holymoly - Resto Shammy
si SnQQpY.

Am o 'propunere': cum ar fii daca am face recrutari doar la healeri pt o perioada? Si cand zic healeri ma refer Main Spec healeri.

0 0

Back to top
Pumpkin

[Stray cat]

Post Posted: 15-06-2011, 11:36:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scriu aici ca e sectiune de propuneri, daca este nevoie fac topic separat. Iar propunerea mea suna asa:

PROPUN SA FITI MAI ATENTI CE/CAT/UNDE PUNETI IN GUILD VAULT.

Mai pe larg: inteleg ca e abundenta de materiale. Dar nu trebuie sa depoziteze lumea tot ce le trece prin cap. Asa ca, as zice ca:

- daca sunt sa zicem maxim 5-6 stackuri de ceva, sa NU se mai puna pana nu se epuizeaza stocul (sau mai e doar 1 stack);
- sa NU se mai puna materiale low level, sau daca se face asta, puneti direct un stack, si DOAR UNUL - daca n-aveti gold sa va luati saci din aceia de 24 sau saci speciali pt profesie, cereti;
- sa NU se mai puna mancare low level, iteme low level (doar pt ca vi se pare ca arata awesome) - useless crap is USELESS;
- cand se depoziteaza ceva in vault, aveti grija sa puneti in tabul care trebuie - daca nu aveti acces vorbiti cu cineva de rank mai mare, sa puna in tabul potrivit.

Momentan atat imi vine in minte relativ la gvault, daca sunt obiectii/comentarii, please share.

0 0

Back to top
Pumpkin

[Stray cat]

Post Posted: 17-06-2011, 17:48:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa, tot eu vin sa-mi bag coada, si vin cu ceva ce poate ar trebui sa fie trecut si la reguli, si e legat de cerutul de invites la raid.
In primul rand (si sunt ipocrita oarecum - ca spun asta), dar cred ca ar fi bine sa se scrie cat mai precis ora la care incepe raidul, sa stie lumea cam cand sa intre, si sa nu se planga apoi ca "sta de jumate de ora".
Apoi: cand suntem prin preajma orei de raid, am vazut ca incepe lumea sa se agite. Rau. Si sa spameze. Zic ca ar fi bine sa fie ceva regula care sa spuna clar sa NU ceara invite decat daca a cerut responsabilul cu raidul oameni, si sa ceara invite atunci cand e mentionat rolul (tank/heal/dps).
Spun asta pt ca vad cum se agita lumea, se frustreaza si comenteaza aiurea "hai incepem ?? se face ceva ??" lucru care nu mi se pare foarte "sanatos" pt bunul mers al guildei. Ma puteti contrazice, evident -
So, to make it short: sa fie ceva regula clara unde sa scrie, sa NU mai spameze cu intrebari despre raid, cu cerut de inv aiurea - exista diferenta intre doar a intreba, si a spama. Spam is bad. Spam is evil.
Pareri, contraziceri, sugestii, sunt toate binevenite -

0 0

Back to top
SnQQpY

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-06-2011, 17:55:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Laura,
imagineaza-ti ca nu toti au peste 18 anishori si sunt copii care in 2-3 ore tre sa se culce si VOR sa mearga sa vada si ei cum sunt raidurile.
Nu o sa vezi un Raider sau Raid Leader spamand, o sa vezi un Trial / Member.

E greu sa-i educi atunci cand nu stiu sa aiba rabdare.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 14-02-2025, 21:14:48
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x