Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click
aici
pentru varianta originala.
Q&R @ Mods/S-Mods
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
,
4
,
5
Next
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Interviews
Author
Khajiit
[Away]
Posted: 09-12-2014, 20:23:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
În rest de 4-5 întrebãri inteligente, am vãzut numai idioþenii... chiar trebuie sã vã bateþi joc de orice topic ºi sã-l transformaþi în "Care e cel mai $m3k3R dintre jderi?"...offf....
Ravenous:
Ce te ambiþioneazã pe tine în viaþa de zi cu zi? Care este þelul tãu? Nickname-ul tãu de la ce provine?
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 09-12-2014, 23:40:11
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Paragon wrote:
@Carina Cum este sa fi reporterita "diavol" aici la interviuri?
Pãi drãguþule, lasã-mã sã-þi rãspund la întrebarea asta cum se cuvine:
Foarte interesant, uneori manifest o anumitã plãcere sadicã de a tortura pe unii punându-le întrebãri peste întrebãri..
Dar asta nu se nimereºte la toþi pentru cã nu pot comunica destul cu mulþi
, sunt prea închiºi, misterioºi, de ce?
Nu ºtiu, nici ei nu cred cã ºtiu rãspunsul...
Dar asta mã cam freacã de mult timp, de ce nu pot scoate nimic de la oamenii ãºtia? Au trãiri ascunse pe care nu vor sã le scoatã la ivealã?
Sau sunt pur ºi simplu niºte psihopaþi cu un trecut negru ºi sobru ºi nu vor ca lumea sã afle de trecutul lor negru ºi sobru?
A fi reporteriþã diavol nu se rezumã doar la multe întrebãri, ci ºi la modul în care pun întrebãrile ºi CE FEL de întrebãri pun.
De pildã, categoria la care încerc sã aflu cât mai multe ºi la care pun de asemenea cele mai multe ºi mai interesante întrebãri este... exact, sexul
De ce sexul? Nu ºtiu nici eu, poate pentru cã asta-mi place mie??
Bine acum nu te gândi la prostii, nu-s nimfomanã, deºi uneori am tendinþe din astea
. O fi rãu? Tu sã-mi spui, de fapt nu îmi spune tu, vreau sã aflu singurã.. Dar asta ar însemna sã fiu nimfomanã, nu?
Nu-s chiar aºa ahtiatã dupã d-astea, doar aduc vorba mereu ºi mereu... ºi mereu....
Hop c-am deviat de la subiect.. Despre ce vorbeam? Oh, da, reporteriþa diavol... O secundã, mi se ard cartofii... .... .... .... Gata, so, reporteriþa diavol.. Hmm, am început sã-mi asum statura de când am încercat primul interviu
, desigur, pe-atunci nu fãceam cum fac acum, ci doar urmãream un tipar creat de mine însumi, ºi .. fie vorba între noi, era TAARREEE plictisitor.. De ce? Mai mereu aceleaºi întrebãri, aceleaºi rãspunsuri deoarece erau aceleaºi întrebãri..
Am impresia cã am repetat ceva aici... Oare? Hmm.. Fie, mai departe, aº dori sã afirm cã pe parcursul interviurilor ãstora mi-am ºters aºa-zisul tipar prezent în mintea mea ºi am încercat sã întreb pe baza rãspunsurilor date, e bine nu? Sper cã-i bine... Eu cred cã mi-a ieºit destul de ok faza asta cu interviurile, secþiunea e pretty, dar nu numai datoritã, ci ºi datoritã celor care s-au oferit voluntari sã-i iau la ture.
So, thanks people, pup. A fost o perioadã când am renunþat, nu mai ºtiu din ce motiv
, cred cã din nebunie, m-am enervat pentru ceva, evident, INEXISTENT, cum fac mereu, ºi-mi bag în toate ºi plec, o fi rãu? Cineva mi-a spus cã-i rãu..
Dar lasã asta, deja deviez de la subiect. So, reporteriþa diavol, am senzaþia cã repet ceva aici..
, surprinzãtor, nimeni nu mi-a spus aºa pânã acum în afarã de tine, azi-dimineaþã, numai eu îmi spuneam aºa în mintea mea, când mai fãceam câte o boacãnã
.. ªi sincer, din tot empirismul ãsta cu devil & stuff, am avut parte de oameni nemaipomeniþi pe care am reuºit sã-i cunosc mai bine, cum ar fi
Avioane
,
Snickers
,
kolick
,
CbR
,
Punky
,
SeaGer
,
Extasy
,
Pato
chiar ºi
AceRuL
ºi
David
, îs simpatici toþi ºi-i admir.
Destul cu romantismul, trecem la simbolism: George Bacovia.... Oh wait, revenind la subiect, da, am cunoscut mulþi oameni minunaþi, dar ºi rebuturi (aici nu dau nume
), deºi cred cã ºtiu ei care sunt. NOTÃ: Nu sunt toþi cei pe care nu i-am menþionat.. Ãia-s mai puþin minunaþi
Cã tot venind vorba de oameni minunaþi: în scurt timp, sper, o sã aparã ºi altã înfãþiºare a mea transpusã într-un interviu luat de Avioane, de-acolo o sã vã cam schimbaþi pãrerea în legãturã cu mine, cel puþin aºa cred, dar meh, rãmâne de vãzut...
, Anyway, cã tot mi-am adus aminte, printre cele mai interesante interviuri ºi în care sincer am râs ºi am fost destul de uimitã simultan a fost cu rãposatul Jovi, când a scris acel wall of text cu întâmplãrile alea penale, prea genial! ^_^ Mi-e dor de el, oare o fi bine? E în Honolulu?
Oh da, ºi o chestie tare, au fost câteva interviuri în care am râs de oamenii respectivi, pur ºi simplu mã amuzau rãspunsurile lor ºi mereu gãseam ceva foarte funny de zis, cum a fost cu sãracu Thunder
, of of.. Tu vezi cât am scris? N-o sã citeascã nimeni atât, dar totuºi îmi place sã scriu wall-uri d-astea, parcã îmi goleºte o micã pãrticicã din creier, undeva la 2%
, mintea mea e un loc vast ºi mega ciudat pentru unii, dar pentru mine e normal. xD Nu cã mi-o ard eu de fiþã sau ceva, dar sunt chiar ciudatã, I mean, CINE SCRIE ATÂT?! O simplã întrebare la care se putea rãspunde printr-o simplã frazã, sã ajung sã scriu DIIITAAMAI nuvela..
Dar din nou, am deviat mult de la subiect, ºi simt cã am mai spus o odatã asta, mã repet sau mi se pare? Reporteriþa diavol.... Interesant, am sã continui cu interviurile pânã când nu se va mai putea, o sã caut voluntari ºi o sã caut întruna pânã când voi lua interviu la tot forumul!!! ªtii, goal-ul meu ar fi sã-i iau un interviu lui Rav- lasã, se supãrã.. Ar fi o idee sã reuºesc sã-i iau lui Shocker, dar nu cred cã are el timp de bazaconiile astea, deºi ar ieºi suuuper interesant
Simt cã secþiunea asta se îndreaptã cãtre calea cea bunã de când am revenit.. Nu cã Inger nu ar fi fãcut o treabã bunã... A fost chiar oribilã. Nah, glumesc, a fost miºto, dar se putea mai bine..
Auzi, cred cã am scris cam mult, ºi oricum cine va citi se va opri la al doilea cuvânt so.. m-am chinuit degeaba... De fapt, nu m-am chinuit, asta nu e nimic
, scriam de 10 ori mai mult dar mã plictisesc.. xD So, sper cã þi-am rãspuns la întrebare ºi mai aºtept ºi de la alþii, îmi place sã rãspund la întrebãri miºto.
Deºi... Parcã regret cã mã opresc aici, simt cã se poate mai bine, mai mult, simt cã am scris prea puþin
, ce pot face în cazul ãsta? Continui? Mi-e cã mã întind ºi încep sã scriu ºi pe pereþi, ºi abia îs daþi cu lavabil... Lavabil se zice? Meh, nu conteazã, mã opresc aici, e destul scris. So, sper cã-þi convine rãspunsul ºii... Aºtept voluntari pentru interviuri!
1
0
David130899
[Banned user]
Posted: 09-12-2014, 23:46:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Am vrut sã citesc tot cã mi-ai activat cãsuța. Dar, dar...dar m-ai pus ultimu' în lista cu oameni nemaipomeniți și nu am mai citit. Reporterița diavol.
0
0
Cm.PuNky
[370HSSV 0773H]
Posted: 09-12-2014, 23:51:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
@Cariinush: Vorbeai serios cand spuneai ca sunt nemaipomenit?
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 09-12-2014, 23:54:36
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu, te-am scris acolo sã mã dau mare cã-þi ºtiu numele
0
0
^AvioanE^
[INACTIVE]
Posted: 10-12-2014, 01:15:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cariinush
Ai avut vise erotice cu mine?
0
0
Geo_Cs1
[Banned user]
Posted: 10-12-2014, 01:20:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
@avioane , cand pui interviu cu , Carina?
0
0
^AvioanE^
[INACTIVE]
Posted: 10-12-2014, 01:23:56
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
De Craciun. Este un deliciu, trust me.
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 10-12-2014, 07:46:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
^AvioanE^ wrote:
Cariinush
Ai avut vise erotice cu mine?
Parcã þi-am mai rãspuns la asta... ªi rãspunsul e NU.
Dar tu? Ai avut vreun vis mai deocheat cu mine?
0
0
^AvioanE^
[INACTIVE]
Posted: 10-12-2014, 11:01:27
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
In fiecare noapte.
0
0
Ravenous
[Retired E5150]
Posted: 10-12-2014, 13:13:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Khajiit wrote:
În rest de 4-5 întrebãri inteligente, am vãzut numai idioþenii... chiar trebuie sã vã bateþi joc de orice topic ºi sã-l transformaþi în "Care e cel mai $m3k3R dintre jderi?"...offf....
Ravenous:
Ce te ambiþioneazã pe tine în viaþa de zi cu zi? Care este þelul tãu? Nickname-ul tãu de la ce provine?
https://forum.wow-freakz.com/member-99891-AlexstraszaAlla.html
ma ambitioneaza.
Care e telul meu? - Sa fiu eu insumi, atat timp cat nu ma instrainez de mine si ce-mi place, o duc bine (nu-mi pasa cum arata din exterior, important e sa ma simt eu bine in pielea mea)
Nickname-ul se citeste cu "a" in
R
a
venous
, majoritatea il citesc cu "ei", cum e in
Raven
. Pai ar fi un film cu numele asta
http://www.imdb.com/title/tt0129332/?ref_=ttmd_md_nm
, mai sunt si alte filme (am observat acum pe Google). Alta referinta ar fi extreme metal-ul, e un cuvant relativ comun in versurile celor care fac extreme metal, nu mai ascult, don't ask. Arch Enemy au lansat prin 2000s o melodie
Ravenous
, God Dethroned un album cu numele asta (cred ca anii de lansare corespund, 2001), ma rog, sunt mai multe. Sa nu uitam totusi de traducerea cuvantului, google it.
0
0
Khajiit
[Away]
Posted: 10-12-2014, 14:22:01
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cariinush wrote:
"-"
Sã înteleg cã poþi sã scrii romane pe forum, dar nu-mi poþi posta interviul?
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 10-12-2014, 14:34:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ops, am uitat, îl postez imediat.
^AvioanE^ wrote:
In fiecare noapte.
U perv. ªi ce anume visai? Spune-mi te rog.
0
0
^AvioanE^
[INACTIVE]
Posted: 10-12-2014, 14:49:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Doar in privat.
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 10-12-2014, 15:16:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Aºtept.
0
0
D a n g e R
[AimeR]
Posted: 10-12-2014, 19:07:47
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu stiu daca a mai fost intrebarea asta,eu nu am gasit-o
@Bonjovi de ce ai renuntat la functia de Administrator?
Ai avut probleme cu anumite persoane din staff ?? Crezi ca unele persoane au facut magarii??
0
0
Khajiit
[Away]
Posted: 10-12-2014, 19:11:42
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Avioane/Cariinush când vã luaþi ºi voi o camerã?;
tandreþele voastre pe forum, devin plictisitoare
0
0
^AvioanE^
[INACTIVE]
Posted: 10-12-2014, 20:42:44
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu pot. Are prieten.
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 10-12-2014, 20:52:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cã dacã nu aveam te bãgai ah?
@Khajiit, nu-s tandreþe, îs alegorii
, tot Universul ºtie cã-l iubesc pe Avioane
0
0
'ZeNN
[Account disabled]
Posted: 10-12-2014, 20:54:46
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
pai si eu il iubesc , ce ne facem ?
0
0
Khajiit
[Away]
Posted: 10-12-2014, 21:02:10
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Eu ºtiam cã pe aici sunt ciudaþi, dar nu în genul ca al tãu Zenn... E foarte trist, sper ca în curând sã fiu deasupra ta, aruncând cu pãmânt... (kidding)
@Cariinush. Dacã tot îl iubeºti, fã un sacrificiu. Nu-l lãsa sã se stingã de al tãu dor, nu-l lãsa sã i se umple inima de durere.
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 10-12-2014, 21:03:36
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ce propui? Sã plec într-o excursie la Constanþa? Nu se poate. Cel puþin nu acum.
0
0
'ZeNN
[Account disabled]
Posted: 10-12-2014, 21:03:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Avion e prima mea iubire , nu pot sa va spun cum il alintam acum cativa ani ca ne facem de maro .
Care da il el ca il musc de pulpa !
0
0
Khajiit
[Away]
Posted: 10-12-2014, 21:06:39
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cariinush wrote:
Ce propui? Sã plec într-o excursie la Constanþa? Nu se poate. Cel puþin nu acum.
Deci nu-l iubeºti.
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 10-12-2014, 21:13:17
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ba da.
Dar am alte motive pentru care nu mã duc, PERSONALE.
0
0
Khajiit
[Away]
Posted: 10-12-2014, 21:14:29
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu te scuzã asta. Scopul scuzã mijloacele. Nu-l iubeºti
Nu te mai minþii singurã
(i'm badass <3 )
0
0
Kaede
[Diclonius Queen]
Posted: 10-12-2014, 21:20:05
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Hah, comentezi fãrã cunoºtinþã de cauzã, good job.
0
0
BonJovi4EveR
[Banned user]
Posted: 10-12-2014, 21:27:19
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
cascaval cu pateu
7
0
Khajiit
[Away]
Posted: 10-12-2014, 22:28:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cariinush wrote:
Hah, comentezi fãrã cunoºtinþã de cauzã, good job.
Off ºi eu care credeam cã ai simþul umorului. My bad, nu voi mai glumi cu tine.
Bonjovi, respect pentru decizia luatã. Viaþa realã e mult mai importantã.
0
0
^AvioanE^
[INACTIVE]
Posted: 11-12-2014, 10:57:54
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cariinush wrote:
Cã dacã nu aveam te bãgai ah?
Da.
0
0
D a n g e R
[AimeR]
Posted: 11-12-2014, 15:14:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Multumesc Bonjovi pentru raspuns si imi pare rau ca ai renuntat la aceasta functie,deoarece chiar ti-ai facut treaba.
Sarbatori fericite
0
0
lOl ^_*
[123]
Posted: 11-12-2014, 17:12:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Mi-a dat o lacrima
0
0
Wipe
[Banned user]
Posted: 11-12-2014, 17:53:49
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Mie imi va fi cel mai dor de tine, "ba" Jovica
!
0
0
Paragon
[The Chosen One]
Posted: 16-12-2014, 20:18:04
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
@Pato Esti mai chelios asa natural sau te tunzi foarte des?
0
0
Pato
[Rapid]
Posted: 16-12-2014, 20:21:09
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Si una si alta Paragon
0
0