User
Pass
2FA

[REJECTED] Priest[Improved Devouring plague dmg]
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2592
rea

[tu dã bi dã best]

Status: Offline
(since 23-01-2018 15:18)

Votes: 67

Post Posted: 15-02-2012, 14:16:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a fost reparat ! please close it -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tamaie
[Banned user]

Banned

(since 28-04-2020 14:58)

Votes: 102

Post Posted: 15-02-2012, 14:17:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ereticul wrote:
eu imi cunosc clasa dar spre deosebire de tine nu ma apuc sa fac bug report pe o clasa pe care nu o cunosc cu niste print-uri aiurea si sa ma astept la un nerf doar ca ti se pare tie ca da prea mult dmg si ca " toti priesti shadow care i'am intrebat au zis ca nu e normal asa ceva"... si eu maine fac un bug report la warr-ul de la noi din guild ca ala la trash a dat 30k dps si pe toti warr-ii pe care i-am intrebat au zis ca nu e normal asa ceva...si o sa pun pozele de la un recount bug-uit ce il am de pe lk sa fie si mai imba...si ti-am zis pe privat iti mai zic odata... "FAQ: I have a question about DPS are my dots shown on the new recount?
A: Yes the new recount version will show all dps done by dots but does not manage the ticks done by each dot. The new recount will manage the overall data for dps done by dots. Remember to report any dot dps bugs. I only fix bugs regarding recording data, but don't plan to ever touch the DPS formula otherwise."
si eu am terminat aici ca oricum nu am cu cine...e bug frate...nu stii de ce dar clar e bug...hai shokerule baga un nerf ca asta a vb cu toti shadow priestii si nu e normal asa ceva iar ala de mai sus a zis ca toate teamurile au spriest deci e clar bug fara indoiala...

Bai...nsh cum sa iti zik ca iau warn,sunt 2 recounturi diferite de la 2 playeri diferiti.Vi u aici un nimeni si comentezi despre buguri la spriest si te bate clasa mai rau ca pe mine.Lasa pe altii sa vina si sa zica daca e sau nu bug.Nu veni aici cu gura mare doar ca sa pari destept,nu vezi ca esti total pe langa?..si baiatu ala de mai sus ti'a explicat dc e asa pe recount si anume coriolis.Abtine'te si nu mai posta aici daca nu cunosti si vezi cum vorbesti ca mi'e ca iti iau si eu neamu in vacanta -

0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 26-02-2012, 01:26:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

There is no actual proof that the damage is incorrect, please post it when you have if

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shocker, 25 February 2012 23:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 04-12-2024, 05:23:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x