Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Atentie! Aceasta este versiunea LowFi a topicului! Click
aici
pentru varianta originala.
[RESPINS] CERERE HELPER =====> geNNeu ∞ g2a.com
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
CS 2006-2019 (Archived)
Author
geNNeu
[Mentally Stable]
Posted: 05-12-2019, 19:38:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
[★] Numele tãu: Rusneac Florin Paul
[★] Numele în joc: geNNeu ∞ g2a.com
[★] Vârsta ta(minim 16): 16
[★] Primele 7 cifre din CNP: 5030611
[★] Steam ID(verificati pe steamrep.com): STEAM_1:0:488127168
[★] Steam Profile Link:
https://steamcommunity.com/id/geNNeu/
[★] Ai citit regulamentul?: DA CS:GO/GOARENA-FREAKZ
[★] Ai intrat în grupul nostru de steam?: DA
[★] De ce dorești grad pe server? : Pentru ca am luat o pauza din cs si cand am revenit urlau copii roblox de zice-ai ca a dat dracu in ei, iar alti face-au troll si bonus ca ador serverul acesta si cu serverul vostru am inceput
[★] Ce informatii utile ne poți spune despre tine?(MINIM 25 DE CUVINTE): Ma numesc Florin, Am 16 ani, Sunt la liceu clasa a IX B-a, Ador sa joc CS:GO, imi place informatica, sunt un tip sociabil si de incredere, iar cand este de gluma glumim,iar cand este serios e serios
[★] De ce te-am alege pe tine?: Pentru ca sunt un tip sociabil, de incredere si as ajuta serverul cu sfaturi.
[★] Cu ce o sa ajuti la dezvoltarea serverului?: Am sa ajut prin activitate, prin sustinere si prin sfaturi scap ser de playeri cu un limbaj vulgar si aduc playeri pe aceasta comunitate.
[★] De cât timp joci pe server?: In iarna se inplinesc 3 ani doar ca acum 2 ani am luat VAC si pe contul asta am un an jucat doar ca am luat o pauza LUNGAAAAA
[★] Orele jucate pe server: 42
[★] Cât timp poți dedica serverului zilnic?: undeva la vre-o 4-5 ore cat sunt in vacanta toata noaptea
[★] Link GameTracker sau poza folosind comanda !ore pe server(dovada pentru ore):
https://www.gametracker.com/player/geNNeu%20∞%20g2a.com/goarena.freakz.ro:27015/
[★] Ai intrat pe serverul nostru de discord?(Daca da, avem nevoie de ID-ul tau de discord): Da sunt geNNeu #8428
0
0
replayTM
[Owner GOARENA-FREAKZ]
Posted: 05-12-2019, 20:00:51
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
RESPINS!
Nu ai citit regulamentul si probabil doar ai copiat cuvantul cheie de la cererile mai vechi.
0
0
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
replayTM
, 05 December 2019 18:00
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
CS 2006-2019 (Archived)