User
Pass
2FA

Reclamatie : 001
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message3056
^AvioanE^

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 12-06-2014, 19:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dovada ca a fost el cel care pica serverul? Asa se poate intra foarte usor si cu nick-ul meu, daca se intampla asta, eu sunt ala care pic serverul?
Este cu du-te vino toata povestea asta.

- Administratorii protejeaza si ajuta serverele pe forum, nu in-game, acolo se descurca ownerii si persoanele la care aveti hostat serverul.
- Daca se aduc dovezi plauzibile si concrete ca x face rau intentionat serverelor, atunci avem accesul sa intervenim noi, ca administratori ai forumului, pentru ajutarea voastra. Tot ceea ce noi putem face, este sa dam ban, dar in cazul asta pe voi nu va ajutam cu nimic, nu avem cum, sper ca sunteti constienti.
- Shocker este singurul care poate sa va ajute, daca ii cereti ajutorul si are timp, nu a refuzat niciodata pe nimeni.

Legat de reclamatia in sine, nu, nu este ok si aici noi intervenim. Aveti dreptul de a interzice accesul cuiva pe server, este serverul vostru, faceti ce vreti, dar nu aveti dreptul de a va bate joc de nimeni, pentru ca atunci noi suntem degeaba si incalcati regulamentul forumului, stricati imaginea comunitatii.

Eu personal, ca fost owner de server CS inteleg perfect situatia, dar sunt total contra si nu sunt de acord cu modificarea/editarea mesajelor. Din cauza asta este si regula actuala. Am vazut ca a fost editat, ceea ce este ok. Nu o sa iau masuri acum, sunt de parere ca vorba dulce, mult aduce, ramane sa vedem cum evolueaza situatia.

Ca un mic "ps", eu am avut doua warn-uri din cauza unui owner care mi-a editat mesajul. Asa ca inteleg perfect situatia.
Daca aveti dovezi ca el pica serverele, tot ce pot eu sa fac este sa-i interzic accesul pe forum, doar de voi depinde ce masuri aveti la dispozitie impotriva acestor abuzuri, noi nu avem cum sa va ajutam.
Sper sa nu mai existe astfel de neintelegeri. Cand va deranjeaza ceva, folositi cu incredere functia report, FUNCTIONEAZA!.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 12-06-2014, 19:05:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceea ce spune e altceva, in nici un caz nu e bug. Problema se va rezolva foarte usor nu este motiv de panica(eu si Pamflet vom rezolva).
Avioane check pm and ban him. -

0 0

Back to top
Devil ;x
[Banned user]

Banned

(since 12-06-2014 17:05)

Votes: 30

Post Posted: 12-06-2014, 19:05:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da eu am picat print-un bug descoperit de mine.
De ce?
Lipsa de respect si superioritate adusa playerilor si nu suport.Am vrut sa fiu pasnic,dar aud de la blizz(Lasa ca te rezolva baietii),etc.Ma rog,cand voi vedea respect si sa vad conditile ca sunteti seriosi si nu va bateti joc,e ok.

Mouz' wrote:
Nu-mi plac negrii , imi place ce au ei !

Connect uwc3.freakz.ro-Owner:Devil ;x
"Sunt consumator de Freakz.Ro de 2 ani si simt mereu ca sunt bantuit.Chiar acum simt ca ma redirectioneaza spre Freakz.Ro".
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 12-06-2014, 19:17:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I-am dat ban pana la urma
Legat de server, eu nu pot sa va ajut, v-am zis mai sus ce solutii aveti.
Legat de editarea mesajelor, nu sunt de acord cu ele, a fost modificat inapoi, deci acum nu se impune sanctiuni.

Va zic la toti moderatorii de sectiune, sa stiti, nu se accepta asa ceva. Pana la urma daca va deranjeaza cineva, ori ignorati, ori faceti report.

0 0

Back to top
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 12-06-2014, 21:55:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ms avioane pt tot.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ^AvioanE^, 12 June 2014 19:59

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 03-03-2025, 05:25:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x