User
Pass
2FA

Acnee - Roacutanne
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message11680
Neverfear

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-05-2012 18:35)

Votes: 16

Post Posted: 28-01-2011, 16:28:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000526026335
Dar mrg, sunt dat cu ceva fond de ten deci...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Neverfear

[Mentally Stable]

Post Posted: 28-01-2011, 22:01:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ziua 3:
M-am trezit..cred ca era ora 3-4 dimineata, cu nevoia teribila de a bea apa.
Buzele imi erau foarte uscate, asa ca mi'am dat cu lip-stickul anterior cumparat.
M-am culcat la loc.
Pe la 8, m-am trezit, m-am spalat pe fata cu toate nebuniile alea, si am cconstatat fericit ca mi-au aparut cateva cosuri:D (semn ca medicamentul da roade)
Nu am mai avut nici o durere musculara/de oase, iar cand am luat medicamentul seara, nu am mai acuzat nici o durere de burta!
Inca 87 de zile:))

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

(since 14-05-2025 22:46)

Votes: 60

Post Posted: 28-01-2011, 22:08:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

stai deci daca iti apar cosuri e bine?-
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 28-01-2011, 22:09:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare cã suferi de imagine mai mult decât e nevoie. Recunosc cã nici eu nu am urmat tratamentul de nevoie, dar nu mã mãcina în fiecare zi ºi clar nu mã dãdeam cu fond de ten. Ar trebui sã lucrezi la psihic mai mult, pentru cã nu coºurile sunt singurele care pot afecta imaginea. Dacã din nefericire pãþeºti ceva ce te poate schimba într-un mod neplãcut atunci probabil o vei lua pe arãturã rãu.
Chestia e cã poþi avea prieteni sau iubite chiar dacã ai mici defecþiuni. Important e sã nu arãþi ca dracu, gen Fernando de la Caransebeº sau alte arãtãri de genul.
ªi cât despe tratament, nu îþi imagina cã vei arãta aºa cum þi-a bãgat medicul în cap. Cert e cã va fi o schimbare, dar trebuie sã ai pretenþii în limita bunului simþ.

L.E: Mie nu mi-au apãrut coºuri când am început sã îl iau ºi a dat roade chiar foarte bine.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 28-01-2011, 22:14:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apropo,mai exista si alta metoda,ti le poti stoarce ori te poti duce la dermatolog unde te vei programa la cateva sedinte si acolo ti le stoarce un profesionist (profesionist de cosuri - ) - , nu ramai cu semne,nu asculta ce zic altii ca daca ti le storci ramai cu semne,nu ramai deloc - asa e pana la 17-18 ani - .

Na...ce sa-ti fac daca a dat iubirea'n tine :p

0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-01-2011, 22:19:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ziua 4:
M-am trezit tot asa.. pe la vreo 8.. fata imi era uscata - foarte uscata (mi se cojea), dar mi-am zis ca asa trebuie sa se intample:-??
M-am spalat cu toate articolele pe fata, m-am dat cu lip-stick (buzele nu imi sunt asa uscate ca in zilele precedente)
Ziua a decurs normal, desii nu imi place ce vad cand ma uit in oglinda!
La ora 20:00 am mancat de seara si am luat cele 3 pastile (deja nu mai am dureri la nivelul stomacului cand le iau).
Asteptam sa vedem ce se mai intampla.

0 0

Back to top
Waynee

[BasedTontoVeli]

(since 21-01-2023 08:21)

Votes: 187

Post Posted: 29-01-2011, 22:27:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cosurile trec singure fara sa iei toate porcariile de medicamente. De la atatea medicamente mai rau iti faci, dar na faci cum crezi.

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

Post Posted: 29-01-2011, 23:02:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cosurile trec...ele apar odata cu pubertatea.
Problema mea este acneea - care este o boala, si se trateaza ca oricare alta cu tratamentul corespunzator.
Postez aici, in caz ca o sa mai apara persoane care nu sunt sigure daca sa faca acest tratament sau nu, si sa stie, in mare, prin ce vor trece.

Ziua 5:
Nimic iesit din comun... ca si ieri, doar ca nu mi-a aparut nici un cos, si deja dau semne ca vor trece.
Doamne ajuta:))
85 days left!!! \m/

Ziua 6:
M-am trezit.. m-am spalat pe fata, m-am dat cu creme (am un cos in plus)..si mi-a zis taicamiu sa dau zapada.
Tineam lopata de la jumatatea cozii, cand deoodata...alunec pe un petic de gheata, si imi dau cu maneru lopetii in ochi!
Ochi care bineinteles s'a umflat si s'a invinetit.
Mi'am pus gheata pe el, si s'a mai ameliorat...dar tot am o zgarietura pe pleoapa.
Celelalte cosuri par sa se retraga.
Cu dumnezeu inainte:))

Ziua 7:
Fata imi arata din ce in ce mai bine pe zi ce trece (cred), ceea ce e bine pt k luni incepe scoala.
Ochiul s'a invinetit, si arata ciudat:)))
Bine ca imi sta paru peste ochi:-??
Am avut o durere de coloana..- destul de nasoala.
Inca 83 de zile:P

0 0

Back to top
Ratra

[BAN-KAI]

(since 17-06-2019 11:51)

Votes: 81

Post Posted: 02-02-2011, 00:20:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De la Roaccutane rãnile þi se vor vindeca mult mai greu. Deasemenea în curând vei observa cã te zgârii sau te juleºti mai uºor. Încearcã sã ai mai multã grijã.

Every day above ground is a good day.
0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-02-2011, 21:21:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scria undeva pe prescriptie sa evit leziunile...
Dar asta e acum... arat mai emo:-?... deci tot raul inspre bine:P

Ziua 8:
Ma enerveaza ca in fiecare dimineata cand ma uit in oglinda.. arat superb..sublim!
Dar pe parcursul zilei cosurile imi ies in evidenta.
Au inceput sa se retraga majoritatea cosurilor aparute in aceasta saptamana.
Singura reactie adversa atm - dureri osoase.
82 days left!

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 02-02-2011, 23:41:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La mine tratamentul cu roacutanne era ceva de genul 'last resort', in caz ca nu se remedia dupa o luna.

Trebuia sa continui cu unidox :/ nici mie dupa prima luna nu mi s-a observat nu stiu ce diferenta [chiar am fost avertizat ca o sa-mi iasa si mai multe, ca-mi scoate tot de sub piele], dar dermatologul a insistat sa continui si a 2-a luna ca sa vada cum decurge.

Am inceput tratamentul din septembrie anul trecut pana-n ianuarie si mi s-a curatat fata aproape complet. Mai apare cate un cos de magnitudine 'usoara' din cand in cand dar nu se intampla sa reziste peste 3 zile.
Am ajuns de la starea asta [poza facuta in Decembrie 2009, stiu, urat] in starea asta [facuta in Decembrie 2010]. Ranile mai persista inca ca d'eh, sunt rani de la cum am fost eu zmeu si tot mi-am rupt cosurile, urmeaza oricum cateva sedinte de dermoabraziune ca sa le 'zbor' de acolo.

Parerea mea, mai bine continuai cu unidox, nu sa te arunci asupra unui medicament care are efecte secundare riscante :/ nu stiu ce dermatolog ai tu de ti-a si dat roacutanne dupa o luna. Medicamentul asta iti slabeste organismul si imunitatea sa si-ti suprasolicita si ficatul. Din poza de pe facebook nu se observa nu stiu ce, chiar daca esti dat cu fond de ten. Eu, care eram intr-o stare de amar [vezi prima poza] nu am folosit roacutanne si totul a fost ok.

BlaCkMinD wrote:
Da stiu,am avut si eu si inca mai am - lol am 13 ani xD ... in fine din ce scrii tu aici cred ca ai multe...eu nu pot zice ca sunt plin de cosuri,am doar pe frunte.. -

Abia astept sa dea tramvaiul cu acnee in tine pe la 15 ani.

BlaCkMinD wrote:
Apropo,mai exista si alta metoda,ti le poti stoarce ori te poti duce la dermatolog unde te vei programa la cateva sedinte si acolo ti le stoarce un profesionist (profesionist de cosuri - ) - , nu ramai cu semne,nu asculta ce zic altii ca daca ti le storci ramai cu semne,nu ramai deloc - asa e pana la 17-18 ani - .

Nu ramai deloc cu semne, ha? Uita-te la a 2a poza, toate acele urme rosii de pe fata [cu punctele de rigoare] au ajuns acolo dupa ce mi-am tot rupt cosuri si mi-am lasat 'gropi' in fata, cosuri gen cele pe care le poti vedea in prima poza. Or fi pozele de calitate slaba da' nu gasesc altele care sa fie reprezentative.

Sincer, ai dat fail in topicul cu laptop-ul, ai dat fail in topicul cu Steam, acum dai fail si aici. Ai doar 13 ani, nu ai trecut poate nici prin jumatate din chestiile prin care au trecut cei cu 5 ani mai in varsta decat tine, asa ca taci si mergi invata pt tezele tale unice.

0 0

Back to top
BlaCkMinD

[Be productive.]

Post Posted: 03-02-2011, 22:58:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.nu dau teze unice ci examen :p
2.mai tacati fleanca :p
3.crezi ca pe mine ma intereseaza cum arati tu?eu am multi prieteni care au avut aceeasi problema,dar sau rezolvat(stoarse) si nu ramane niciun semn.
4.ba da mai taci ma odata
5.shhh
6.stiu ca o sa iau warn dar ce te bagi tu peste mine?te mananca undeva?

0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-02-2011, 23:15:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@koltzu
A fost o decizie pripita.. cu roaccutane dupa o luna, dar am acceptat mai mult decat bucuros.
Cum am mai spus, acneea e mai mult boala psihica decat fizica, si bine inteles, impulsul "tineresc" ne face sa nu ne gandim la consecinte pe termen lung.

Ziua 9:
Nici un cos nou, fata nu mi se mai usuca atat de tare... nu pot spune acelas lucru despre buze (pe care imi vine sa la musc:)) ), dar ma dau cu lip-stickul si se mai amelioreaza.
Dureri de spate cat cuprinde, si cam atat.

@BlaCkMinD
Te rog nu mai posta.
Esti prea copilaros, si din cauza ta se pot isca certuri.
NU VREAU CERTURI IN ACEST TOPIC!

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 04-02-2011, 00:32:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Urat asa. Eu nu suport durerile osoase si mai ales cele de spate.
Preventiv, ca sa stii la ce sa te astepti in continuare, te poti uita si pe youtube dupa jurnale cu roacutanne, ca sunt cu tona.

0 0

Back to top
Neverfear

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-02-2011, 21:44:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ziua 10:
Nu pot sa cred cat de repede au trecut 10 zile!-
Contrat asteptarilor, nu am stari de depresie, asa cum ar fi trebuit, ba din contra, sunt foarte fericit:P
Incerc sa scap de durerile osoase cu niste exercitii in fiecare seara.
Inca umpic si scap!
\m/

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 23-07-2025, 10:56:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password