User
Pass
2FA

Misca-ti bunul simt!
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2965
cobrel

[Uitatul]

Status: Offline
(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 04-05-2010, 12:44:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am facut acest post in special pentru cei care intra in bg-uri cu 10k - 15k HP. Poate nu stiti ce sa faceti dupa ce ati atins nivelul maxim ( 80 ) sau poate va e prea lene.

Poza spune totul: http://i42.tinypic.com/5zm7g9.jpg

Inca o data, nu am facut post-ul sa sufar eu sau sa ii ofensez pe cei cu gear prost (poza de mai sus a fost doar un simplu exemplu), vreau sa va ajut cum pot si sper ca unii dintre voi va simtiti si o sa faceti ceva.

Care sunt variantele cele mai rapide sa faceti un gear cat de cat bun:

1. Cautati un crafter pentru clasa voastra.

Daca purtati cloth, cautati un tailor care are setul de pvp. Frostsavage Battlegear

Daca purtati leather, cautati un leatherworker care are setul de pvp. Eviscerator's Battlegear, Overcaster Battlegear

Daca purtati plate, cautati un blacksmith care are setul de pvp. Savage Saronite Battlegear, Ornate Saronite Battlegear

Daca purtati mail, cautati un leatherworker care are setul de pvp. Swiftarrow Battlefear, Stormhide Battlegear

2. Faceti reputatie cu factiunile care va intereseaza.

In acest caz, va rog sa cautati pe wowhead.com sau wowwiki.com factiunile si vedeti ce quest-uri trebuie sa faceti sa fiti exalted si sa luati itemele dorite.

Sper ca am ajutat in vrun fel si spor la treaba!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Clyde

[newbie]

(since 08-09-2015 19:01)

Votes: 4

Post Posted: 04-05-2010, 12:54:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti dai seama ca nimeni n-o sa tina cont de postul asta, nu? -

E de 10x mai greu sa faca gear din ce ai zis tu acolo la punctul 1 decat sa intre in bg. O alternativa buna ar fi sa faca 10 arene la 2v2 pentru ap si sa intre in wintergrasp pentru honor...

But then again si eu daca-mi fac char nou o sa intru in bg pentru cele 25 ap si nu cred ca din cauza mea o sa pierdem. Sunt playeri cu gs 5k+ care intra degeaba in bg.

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 04-05-2010, 13:00:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma asteptam la reactia asta si sincer e deplasata din punctul meu de vedere. Spre exemplu, ca healer in bg-uri imi este mult prea greu sa healuiesc unul de 10k HP pentru ca nici nu apuc sa castez si ala este mort.
Ca raspuns la ce ai zis tu cu arena points. Iti dai seama cate bg-uri trebuie sa faci sa iti iei iteme pe ele? Nu mai vorbesc de arena team si rating pentru ca alea ti le da serverul la 1500. Dar iti trebuie si honor sa iei unele iteme. Cum faci honor? Intri in bg, il pierzi si iei maxim 100 honor. Ca sa iti iei 1 singur item furious, nu vorbesc de cele mai bune, trebuie sa faci cam multe bg-uri.
WG-ul nici nu se pune la hoarda pentru ca avem sanse minime sa castigam cu jumatate de oameni fara gear si jumatate din cati sunt la alianta.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 04-05-2010, 14:04:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai foarte mare dreptate aici.
Eu cand am intrat pe server, erau playeri in bg de la 5k gs in sus si eu aveam maxim 2k. Stiam ca o sa fiu "certat" dar pur si simplu voiam sa vad cum sta treaba in bg's. Cumlea, am iesit pe loc 3-4 la damage done si cu doar 4 deaths (Am sa caut ss si am sa-l pun aici daca il mai am).
Apoi mi-am facut meseriile, am cumparat setu frostsavage+iteme reputatii si am ajuns la 16k HP si 350 rezil. Mai sunt si trash-urile din naxx, ulduar sau icc din care iti iei niste iteme frumusele.
Una este sa fii constient si una este sa faci anume. Astia intra in BG si fac 50k dmg in tot bg-ul si 0 killing bows.

Ca tot veni vorba de low-geared. In raid WG la Horde intra 50% din playeri cu < 2k gs, vezi doamne ca fac onoare.

In concluzie: Nu va mai bateti joc de munca celor care au 5k+ GS si vor sa castige un BG linistit si veniti voi in el sa faceti in 10 min cat face unul in 10 secunde.

- Retired -
0 0

Back to top
Chimie

[scumbag till 103]

(since 17-03-2012 14:57)

Votes: 21

Post Posted: 04-05-2010, 14:07:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am vazut mag de aproape 10k in wsg. druidu ala e parfum

cat despre "problema" in sine... chiar crezi ca macar UNUL dintre aia de'i pomenesti tu va citii postul tau ?

I Roc-a-Fella like Shawn Carter
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 04-05-2010, 15:21:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hm... sincer nu cred, dar macar am incercat. e o alegere mai inteligenta decat sa ii injur de toate cele dulci. poate unii chiar nu stiu ce sa faca -
0 0

Back to top
cizma

[Mortal Kombat FTW]

(since 30-08-2014 15:49)

Votes: 38

Post Posted: 04-05-2010, 15:32:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

imposibil asha ceva.. pt ca fiecare set.. aici pe server costa ~50k gold... multi cer exagerat de mult gold pt 1 item
0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 04-05-2010, 16:33:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cizma wrote:
imposibil asha ceva.. pt ca fiecare set.. aici pe server costa ~50k gold... multi cer exagerat de mult gold pt 1 item

Frostsavage costa maxim 25k la AH si daca ti-l face cineva iti cere aprox 15k. Plus ca mats pt set Frostsavage le faci in maxim 1 ora.
Celelalte seturi sunt scumpe pt ca se folosesc de mining, si farming-ul nu este deloc placut. (la fel si skining)

- Retired -
0 0

Back to top
CoCaCoLa

[Legalize <Marijuana>]

(since 12-04-2012 08:39)

Votes: 8

Post Posted: 04-05-2010, 16:48:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pfffff am citit tot ce sa postat;))...bun aveti si voi partea voastra de dreptate na ca nu va convine asa si asa ....si eu sunt player nou in acest joc da nu mi se pare corect ce vad pe orice joc online voi astia veterani incepeti sa tipati in stanga si dreapta expresi de genu "ba prostule ce fai acolo" astia nobi/boti etc nu mai intrati aici ca nu aveti habar da sti care nedumerirea mea....as vrea sa vad si euc are are tupeu sa zika uite ma eu m-am nascut invatat nu a trebuit sa fac asemene lucruri de cand joc wow eu de cand am auzit numele jocului il stiu pe dinafara...hai care a fost asa ....ca u nu cred ca exista cineva sa stie ce am zis mai sus inafara de cei ce au creat jocu;)....si daca ei nu intra cum crezi ca o sa invete din contra daca vin cu timpu invata si fac ce trebuie si cum trebuie ....si asa mi se pare corect jocu e facut cum e facut oricinee are dreptu sa intre unde ai zis tu si sa invete sau nah ......jocu a fost facut cumva pentru voi astia invatati??si restu sa stea pe bara ca poate o sa viseze la noapte si invata eu nu cred;)....si faza e ca pe apsolut orice joc de genu asta intalesti pe majoritatea mai vechi facand acelasi lucru da cand vine unu si mai bun ca ei si le spune ca nu au facut bine si le da peste nas nu le convine...-...sincer cand incepeti sa faceti asa e rau de tot inseamna ca ati ajus la un nivel de obsesie prea mare pentru un joc;)

PS:scz pt greseli multe da nu am timp sa verific postu ca trebuie sa fug -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 04-05-2010, 16:53:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
PS:scz pt greseli multe da nu am timp sa verific postu ca trebuie sa fug -

Quote:
apsolut

Greseala asta nu o faci nici macar daca te grabesti, scuze ca iti zic. Sincer, nu am inteles nimic din post-ul tau, incearca sa iti aduni ideile cand scrii ceva. Am inteles ceva cu veteranii si ceva asa. Frate, ti-am dat linkuri, ti-am dat ce poti face sa nu intri cu un gear de tot rahatul pe romaneste in battlegrounduri unde nu te joci singur, joci cu inca 9 (in cel mai bun caz). Si da, sincer, strici jocul celorlalti. Ai facut 80, faci reputatie sau gold din questuri si iti iei niste iteme. E atat de greu? Si eu am facut la fel, toti au facut la fel. Numai ca vin unii cu gear foarte slab si se mira de ce ii injura lumea.

0 0

Back to top
CoCaCoLa

[Legalize <Marijuana>]

Post Posted: 04-05-2010, 17:50:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

scuzama dar tu cand ai jucat prima data jocu asta ai facut ce ai scris tu acolo ???eu nu cred ca stiai acelel lucruri;)..si exact la asta ma refer te gandesti ca alti joaca si ei pentru prima data si nu intra pe forum ???iar voi astia care vati nascut invatati ii injurati?-..asta zic ca nu mi se pare corect mai pe scurt si credema mai sus daca vrei sa intelegi ,intelegi;).....zici ca nu intelegi doar pentru ca nu vrei sa intelegi;)....

Ps:de obicei mai corectez din greseli unde pun literele aiurea cand scriu dar nu stau sa refac si toate semnele de punctuatie etc;)cum am mai zis nu sant la scoala sa trebuiasca sa scriu corect gramatical;)...scriu incat sa poata fi citit ce scriu eu nu cred ca daca nu pui o cratima un punct gata nu intelegi totusi nu e chineza;))....

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 04-05-2010, 20:04:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Poze-facute-pe-server-t30667-105.html last page 2nd post.
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 04-05-2010, 20:05:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Abia reusesc sa citesc ce scrii acolo, nu ai nicio virgula, niciun punct.

Sa zicem ca am inteles ce ai vrut sa scrii... Nu, nu stiam tot ce am scris acolo si am subliniat la inceput ca e ca un tutorial si ca ti-am (v-am) spus lucruri pe care nu le stiti si pe care puteti sa le faceti sa nu ne stricati nici noua jocul si sa puteti sa dati si voi damage si sa nu muriti instant intr-un battleground. Nu ai inteles cum trebuie mesajul si te rog sa-l citesti pana intelegi ceva. Si sa termini cu flame-ul apropos.

p.s.: e trist daca scrii corect doar cand trebuie

later edit: Zohlomg, o sa pun si eu poze cu toti astia poate asa o sa se simta si ii trimit pe forum sa vada ce am scris.

0 0

Back to top
CoCaCoLa

[Legalize <Marijuana>]

Post Posted: 04-05-2010, 20:45:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Lol pe asta nu am mai auzito daca tu nu ai virgula sau punct nu intelegi ce scrie lol=)) that was funny:))...

si eu exact asta am subliniat;) ca nu toti intra pe forum si am spus si chestia de ai ziso si tu cu gura ta e normal sa te apuci sa faci scandal si sa injuri pe x,y,z -...doar pentru ca nu a stiut?

Ps:Citeste numele topicului tau pe scurt din numele topicului tu spui indirect ca cei ce intra la acele batteluri si nu stiu chestile asta ca na doamne ei sunt incepatori din pacate nu s-au nascut invatati sunt lipsiti de bun simt[nesimtiti].....asta se deduce doar din numele topicului:)

Last edited by CoCaCoLa on 04-05-2010, 20:49:11; edited 1 time in total
0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

Post Posted: 04-05-2010, 20:45:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pozele vorbesc de la sine -

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 04-08-2025, 08:31:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password