User
Pass
2FA

OH MY %^#*
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message3558
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

Status: Offline
(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 16-10-2007, 23:46:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La 5 se ia ban - oricum eu mi-am sustinut punctul de vedere, in ciuda warn`urilor, si a banului - doar ca HBO cred ca sufera de retardare cronica.. uitati-va si voi ce posturi are, doamne vi se par normale ??

Stiti ce inteleg eu prin posturile lui alea "GENIALE" vrea sa se dea inteligent ( nu zic ca nui stie ceva engleza ) sa se dea bine pe langa owneri, poate ii pica o marire, poate ca reuseste poate ca nu, dar e o idee idioata, pe mine ma bufneste rasu cand citesc ce scrie hbo - ma gandesc ma cei in mintea lui - . CORECTATI-MA DACA GRESESC .

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Hidden

[Very Important Person]

(since 25-01-2009 20:13)

Votes: 48

Post Posted: 17-10-2007, 00:06:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidz0r wrote:
La 5 se ia ban - oricum eu mi-am sustinut punctul de vedere, in ciuda warn`urilor, si a banului -

aha,tu si mama,amun2 aveti demnitate.

liquidz0r wrote:
CORECTATI-MA DACA GRESESC .

sa te corectam gramatical sau... cum ? as lasa sa te corecteze HBO. -

...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc!

0 0

Back to top
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 17-10-2007, 00:27:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hidden wrote:
liquidz0r wrote:
La 5 se ia ban - oricum eu mi-am sustinut punctul de vedere, in ciuda warn`urilor, si a banului -

aha,tu si mama,amun2 aveti demnitate.

liquidz0r wrote:
CORECTATI-MA DACA GRESESC .

sa te corectam gramatical sau... cum ? as lasa sa te corecteze HBO. -

nu o lua pe aratura, oricum hbo e scrantit mintal -

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 17-10-2007, 03:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si tu, ce doamne iarta-ma te pasioneaza ca omu' se da femeie, barbat, travestit, ***, ce vrea organu' lui/ei.

cred ca de fapt te roade faptul ca nu mai ai tu moderator si are hbo, si daca se da bine pe langa owneri o face corect, ma scuzi, dar mentine ordinea si disciplina.

si ce daca-si pune semnatura aia?

UITE PE MINE MA ENERVEAZA SEMNATURA AIA CRETINA CU STEAM, E O SEMNATURA RETARDATA, INTELEGI!? ESTI SCRANTIT MINTAL!

ce, ti-e rau?

referitor la credinta ta ferma ca odata vei reveni ca moderator in cadrul acestui forum, ma vad nevoit sa-ti frang aripile sperantei. nu. nu vei mai fi moderator la noi.

p.s. : incercati ca pe viitor sa nu mai alungati oamenii care promoveaza cultura, poate "ne cauzeaza si noua ceva de bine"

0 0

Back to top
hasbeo
[Banned user]

Banned

(since 29-08-2009 19:21)

Votes: 84

Post Posted: 17-10-2007, 09:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidz0r,am invatat sa fiu asa de pe niste forumuri internationale,unde regulile erau foarte severe,si nu trebuia sa ai absolut niciun antecendent ca sa devii moderator.Aici sunt doar cateva reguli de baza,nu poti sa le respecti macar pe alea?Multumesc pentru atentie.
Nu am vorbit de mult cu tine pe forum la persoana a II-a,esti sigur ca sunt scrantit mintal?
Ar fi pacat sa iei ban,ai fost un moderator bun.
Acum sper ca nu va mai continua devierea de la subiect.

~H_B_O

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 05-08-2025, 03:21:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password