User
Pass
2FA

Oh , oare va veni?
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message8019
Waynee

[BasedTontoVeli]

Status: Offline
(since 21-01-2023 08:21)

Votes: 187

Post Posted: 06-12-2010, 20:38:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

besthunterEurope wrote:
nu exista dumnezeu. caz incheiat.

biserica a fost facuta pentru bani. dupa ce prostii scoateti pe gura cred ca nu aveti nici cea mai mica idee cati bani primeau si primesc bisericile, mai ales in evul mediu. anual biserica ortodoxa romana(BOR) are venituri de 90 de milioane de euro...sa numai vb cate hectare de pamant detine, in valoare de n milioane de euro, chiar si miliarde.

acu ca se trezesc dubiosi ca voi care inca cred ca acolo sus intre norisori e unu cu o aura de bucurie veselie si dreptate in juru capului care ne vegheaza si ne iubeste e partea a doua.

concluzie: poti sa-ti faci buletin cu 666 ca nu se supara mos craciun pe tine.

Daca iti zic cateva de dulce am sa iau warn asa ca ma abtin cu greu. tu in ce crezi draga Europule ? crezi in puterea vreunui zeu dintr-un joc sau esti atat de sigur pe tine incat nu crezi in nimeni. Sa dea mama naibii sa te "aposteze" un fulger sau altceva care numai de bine sa nu fie atunci ai sa crezi ca a fost menit sa se intample, ei bine puiule cand ai sa mai cresti ai sa-ti schimbi radical gandirea dar daca nu o vei face vei ramane ce esti acum "cuvant de dulce". Si totusi sunt curios, mata si tactu` cred in Dumnezeu sau sunt asa ca tine ?

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 06-12-2010, 20:54:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dreptul de a alege in ce cred e al fiecaruia, nu vad de ce eu ar trebui sa fiu mustrat din cauza ca nu cred in maretul barbos ceresc.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 06-12-2010, 21:02:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Waynee wrote:
besthunterEurope wrote:
nu exista dumnezeu. caz incheiat.

biserica a fost facuta pentru bani. dupa ce prostii scoateti pe gura cred ca nu aveti nici cea mai mica idee cati bani primeau si primesc bisericile, mai ales in evul mediu. anual biserica ortodoxa romana(BOR) are venituri de 90 de milioane de euro...sa numai vb cate hectare de pamant detine, in valoare de n milioane de euro, chiar si miliarde.

acu ca se trezesc dubiosi ca voi care inca cred ca acolo sus intre norisori e unu cu o aura de bucurie veselie si dreptate in juru capului care ne vegheaza si ne iubeste e partea a doua.

concluzie: poti sa-ti faci buletin cu 666 ca nu se supara mos craciun pe tine.

Daca iti zic cateva de dulce am sa iau warn asa ca ma abtin cu greu. tu in ce crezi draga Europule ? crezi in puterea vreunui zeu dintr-un joc sau esti atat de sigur pe tine incat nu crezi in nimeni. Sa dea mama naibii sa te "aposteze" un fulger sau altceva care numai de bine sa nu fie atunci ai sa crezi ca a fost menit sa se intample, ei bine puiule cand ai sa mai cresti ai sa-ti schimbi radical gandirea dar daca nu o vei face vei ramane ce esti acum "cuvant de dulce". Si totusi sunt curios, mata si tactu` cred in Dumnezeu sau sunt asa ca tine ?

read what koltzu said.

nu esti cu nimic mai bun ca el sa il judeci.

nici eu nu cred in dumnezeu, dar e alegerea mea.

0 0

Back to top
Waynee

[BasedTontoVeli]

(since 21-01-2023 08:21)

Votes: 187

Post Posted: 06-12-2010, 21:06:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ok cum i-am pus intrebarea lui asa v-o pun si voua:
Parintii vostri cred in Dumnezeu ?

Years tragic:
94: Birth of Bieber
95: Eazy's Death
96: 2Pac's Death
97: Biggie's Death
0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 1 week ago)

Votes: 770

Post Posted: 06-12-2010, 21:08:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg rostul intrebarii.

Da, parintii mei cred in dumnezeu, si?
E alegerea mea in ce cred, nu a lor.

Check what eM said pe prima pagina.

0 0

Back to top
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 06-12-2010, 21:19:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum am zis, fiecare om are dreptul sa creada in ce vrea. FIECARE, nu conteaza daca e ruda cu unul care crede.
E la fel cum ai zice 'taica-tau tine cu Steaua deci si tu tre sa tii, daca nu tii esti un prost si un inapt social'.

Parintii ar trebui sa te indrume in viata, sa-ti puna niste posibilitati pe tava pe care tu sa le exploatezi dupa placul tau si sa descoperi in ce domeniu vrei sa evoluezi, nu sa te indoctrineze si sa te faca sa crezi ce cred si ei.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
besthunterEurope
[Banned user]

Banned

(since 16-06-2011 20:36)

Votes: 31

Post Posted: 06-12-2010, 21:46:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Waynee wrote:

cine te-a mintit ca trebuie neaparat sa crezi in ceva?

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

(since 21-08-2012 11:57)

Votes: 126

Post Posted: 06-12-2010, 21:51:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Waynee wrote:
ok cum i-am pus intrebarea lui asa v-o pun si voua:
Parintii vostri cred in Dumnezeu ?

nu, now what?

si vezi ca daca ai fi fost curios ce-i apostaza sau apostazia, ai fi aflat ca-i renuntarea la religie. e tare amuzant ca ai folosit acest cuvant. foarte amuzant.

@djbooze, imi arati poze cu trei cardinali dand mana cu hitler, mare chestie, iti arat si eu poze cu mine dand mana cu patriarhul teoctist (cel mort in momentul de fata), asta nu inseamna ca fac eu ceva in numele lui. papa nu avea nici o putere, tu nu pricepi? papa avea armata si stat papal si singura sa influenta in alte tari era prin cardinali, diaconi si aia mai jos ca influentau populatia tarii cu regele problematic. eu traiesc in casa cu trei profesori de istorie asa ca ai scris prostii. crede-ma, respir istorie si nu ai luat in calcul marea schisma vestica (despre care am scris) in care papalitatea era condusa de regi si nu invers. de asemenea, apocalipsa lui ioan, capitolul 16, versetul 16 ziceeee asaaaa 16. ªi i-au strâns la locul ce se cheamã evreieºte Harmaghedon. d-aia si crede lumea ca biserica conduce mase de oameni. nu sunteti in stare sa cititi cu proprii ochi biblia, cautati talmacirile lui x si y precum comentariile la somnoroase pasarele.

@believe. fa-o tu, ca sa fim si noi siguri ca daca exista un iad ai ajuns unde meritai.

@besthunterEurope : sunt total de acord, de cand trebuie sa crezi in ceva? ati auzit vreunu de teoria cu tabula rasa?

0 0

Back to top
djbooze

[FreekOut FauK3]

(since 10-01-2019 22:15)

Votes: 21

Post Posted: 06-12-2010, 22:03:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Levier amandoi ne sustinem opiniile si nu o scoatem la capat, nu are rost sa continuam.. -
0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-12-2010, 22:07:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

djbooze wrote:
@Levier amandoi ne sustinem opiniile si nu o scoatem la capat, nu are rost sa continuam.. -

right, si faptul ca eu pot da dovezi empirice si tu doar circumstantiale zice mult despre care dintre noi are dreptate si cine nu vrea sa o scoata la capat. apreciez insa ca ai cedat primul.

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 06-12-2010, 22:08:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum era vorba cu fiecare crede in ce vrea? Dosent Matter ...mai bine las-o moarta

0 0

Back to top
djbooze

[FreekOut FauK3]

(since 10-01-2019 22:15)

Votes: 21

Post Posted: 06-12-2010, 22:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Levier wrote:
djbooze wrote:

right, si faptul ca eu pot da dovezi empirice si tu doar circumstantiale zice mult despre care dintre noi are dreptate si cine nu vrea sa o scoata la capat. apreciez insa ca ai cedat primul.

sunt foarte multe dovezi care ti-le pot arata, dar astea nu sunt de discutat pe un forum

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-12-2010, 22:21:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba cat nu pot sa va suport.

sunteti echivalentul unui barbat tipic in pat in materie de religie. veniti, bagati duma ca vai cat ne place sa facem smecherii cu religia, ne ademeniti, pac pac, partida scurta de 5 minute, voi plecati satisfacuti ca v-ati dat liber la scarbosenii si noi astia de chiar avem ceva de discutat sau care chiar avem o opinie si putem sa o sustinem ramanem cu ea-n aer.

de ce nu se pot discuta pe forum? ti-e rusine cu ele cumva? asta-i banuiala mea, caz in care esti cam ipocrit daca ti-e rusine sa-ti slavesti creatorul in public. believe, acu o pagina i-ai sugerat unuia sa se impuste, ia fa-ne un bine si taci, prozelit ieftin ce esti, pagina trecuta erai mai tare-n gura ca antihristul, pe pagina asta esti mai impaciuitor ca mesia. decide-te!

0 0

Back to top
believe.

[Freakz believer]

(since 28-11-2019 14:27)

Votes: 26

Post Posted: 06-12-2010, 22:27:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Ce simpatic esti levier... eu am zis sa se impuste, deoarece omul deja tragea o concluzie, daca el nu crede in Dumnezeu asta nu inseamna ca nimeni nu trebuie sa creada ...cat despre tine eu nu ti-am cerut in ce sa crezi, cat despre faza asta
Quote:
@believe. fa-o tu, ca sa fim si noi siguri ca daca exista un iad ai ajuns unde meritai.
cum poti crede ca exista un iad atata timp cat tu nu crezi in Dumnezeu - .... laso balta mai bn dute la culcare...nb -

0 0

Back to top
Levier
[Banned user]

Banned

Post Posted: 06-12-2010, 22:33:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

believe. wrote:
- Ce simpatic esti levier... eu am zis sa se impuste, deoarece omul deja tragea o concluzie, daca el nu crede in Dumnezeu asta nu inseamna ca nimeni nu trebuie sa creada ...cat despre tine eu nu ti-am cerut in ce sa crezi, cat despre faza asta
Quote:
cum poti crede ca exista un iad atata timp cat tu nu crezi in Dumnezeu - .... laso balta mai bn dute la culcare...nb -

se vede ca nu cunosti limba romana. e un daca acolo, se cheama conditional-optativ. Daca exista un iad si eu gresesc si daca iti vei trage un glont in cap, conform dogmei crestine, vei ajunge in iad. Daca nu exista, nu ajungi (asta era implicit) si daca nu iti tragi un glont in cap, s-ar putea sa nu ajungi in iad, desi probabil o vei face.

pana la urma, concluzia lui este cea mai probabila fiind cea mai simpla. si tu tragi la fel concluzii cand ii zici sa se impuste, tu nu-ti verifici credinta cu nimic. nu tu aparitii, nu tu revelatii, nu tu nimic. stiu deja placa, e personala revelatia, nu poti spune.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 17-08-2025, 10:07:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password