User
Pass
2FA

Windows Media Player eroare
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software
Author Message2180
mayavin

[Future World]

Status: Offline
(since 23-06-2018 15:49)

Votes: 48

Post Posted: 05-01-2014, 00:34:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ovidiu_2311 wrote:
Cel mai bine iei BS player de pe un torrent si aia e, isi downloadeaza toate codecurile necesare astfel sa iti deschida orice fisier video. sau VLC cum zicea si altul mai sus, dar eu prefer BS player.

VLC mi se pare mai bun decat BS player. Are mai multe codecuri. Recomand VLC.

In legatura cu subiectul. Am gasit ACESTE rezultate printr-o simpla cautare pe google, nu stiu daca te ajuta, dar sunt inca zeci de rezultate pe google, referitoare la problema pe care o ai. In cazul in care reusesti sa rezolvi problema, spune-ne si noua rezolvarea ei.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
bilute

[CTA.Probleme.Tehnice]

(since 04-01-2017 12:06)

Votes: 69

Post Posted: 06-01-2014, 04:02:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ia Vlc Player Cel Mai Bun Cat Despre Eroare Asa Mi Se Intampla si mie dar exista si codecuri gen ffdshow, megapack avi codec sunt mai multe dar parerea mea incearca vlc Click Aici Pentru Downloand Vlc sper sa te ajute mult pe mine ma ajuta

P.S am gasit asta dar nu stiu daca e sigur cica iti repara Media Player Click Aici Sa Vezi Sper Sa Iti Fie De Folos Mult Noroc

Casuta vocala : bilute
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
adrianad

[Fight Owens Fight ]

(since 22-08-2020 20:16)

Votes: 26

Post Posted: 30-01-2014, 12:57:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mayavin wrote:
ovidiu_2311 wrote:
Cel mai bine iei BS player de pe un torrent si aia e, isi downloadeaza toate codecurile necesare astfel sa iti deschida orice fisier video. sau VLC cum zicea si altul mai sus, dar eu prefer BS player.

VLC mi se pare mai bun decat BS player. Are mai multe codecuri. Recomand VLC.

In legatura cu subiectul. Am gasit ACESTE rezultate printr-o simpla cautare pe google, nu stiu daca te ajuta, dar sunt inca zeci de rezultate pe google, referitoare la problema pe care o ai. In cazul in care reusesti sa rezolvi problema, spune-ne si noua rezolvarea ei.

Am rezolvat dar partial.Am folosit Windows Update si a facut update la toate programele si apoi am observat ca acum imi merg doar video-urile filmate cu fraps sa le deschid in WMP dar cele facute cu bandicam tot nu-mi merg.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AceRuL, 26 June 2014 14:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Software  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 16-08-2025, 09:44:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password