User
Pass
2FA

ani de liceu !
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Homework zone
Author Message21650
*0ranGe ! KooLeR

[Maniac]

Status: Offline
(since 31-10-2014 13:30)

Votes: 20

Post Posted: 07-11-2007, 21:09:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe mine nu..io le iubesc oriqm ar fi ele:X - daca ele au arfe io am mai multe daca ele sunt dragute io sunt inger -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
dudette

[sinner ]

(since 12-08-2018 21:55)

Votes: 69

Post Posted: 07-11-2007, 21:12:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ritmer wrote:
pai da...depinde ce vrei...mie nu-mi plac oamenii normali , simpli , banali ( adica asa zisi la moda ) pentru ca ma plictisesc , ci exceptiile , oamenii diferiti , expresivi . Ma rog...daca arati destul de bine , sau nu...si ai bani e de ajuns pentru multe...

uhm...aici ai mare dreptate. si sincer...intrebarea mea e...ce mai inteleg ele d.p.d.v al sentimentelor din adolescenta? -
daca viata lor e plina de "minciuni" ? "-
eu nu ma consider una dintre acele fete..dar..las asta la decizia celor care ma cunosc ...

0 0

Back to top
Gotenks

[UnfreakinBelievable]

(since 02-11-2014 10:14)

Votes: 49

Post Posted: 07-11-2007, 21:13:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:
ritmer wrote:
eu am o alta intrebare retorica sau nu , voi decideti . Se mai pot cucerii fetele de astazi cu poezii , dedicatii si alte lucruri care tin de romantism ? mai simplu , mai exista aceste fiinte rare ?
nu frate ... k sa iti raspund la intrebare cu toate k e retorica NU ... majoritatea .. dak ai observat .. vorbesc intre ele cu "Fa" ... si multe altele .. si cred k dak te ai duce la una daia sa ii spui o poezie scrisa de tine sau ceva romantic .. iti zice pleaca ma de aicea .. si incep sa rada .. asha au ajuns ... pe mne unu nu ma mai intereseaza ff mult .. deja incep sa ma pliktiseasca .. cu arfele si talentele lor -

adevarat ... mai intai se uita la cum esti imbracat , la fata si la portofel -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
dudette

[sinner ]

Post Posted: 07-11-2007, 21:16:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotenks wrote:
*0ranGe ! extrem wrote:
ritmer wrote:
eu am o alta intrebare retorica sau nu , voi decideti . Se mai pot cucerii fetele de astazi cu poezii , dedicatii si alte lucruri care tin de romantism ? mai simplu , mai exista aceste fiinte rare ?
nu frate ... k sa iti raspund la intrebare cu toate k e retorica NU ... majoritatea .. dak ai observat .. vorbesc intre ele cu "Fa" ... si multe altele .. si cred k dak te ai duce la una daia sa ii spui o poezie scrisa de tine sau ceva romantic .. iti zice pleaca ma de aicea .. si incep sa rada .. asha au ajuns ... pe mne unu nu ma mai intereseaza ff mult .. deja incep sa ma pliktiseasca .. cu arfele si talentele lor -

uite asta e o chestie pe care eu nu o suport la baieti.
GENERALIZATI PREA MULT.
doar pt ca sunt cateva mere stricate nu inseamna k tot cosul cu mere e stricat. -

0 0

Back to top
ritmer

[r0b0t]

(since 09-05-2013 16:25)

Votes: 33

Post Posted: 07-11-2007, 21:26:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dudette wrote:
ritmer wrote:
pai da...depinde ce vrei...mie nu-mi plac oamenii normali , simpli , banali ( adica asa zisi la moda ) pentru ca ma plictisesc , ci exceptiile , oamenii diferiti , expresivi . Ma rog...daca arati destul de bine , sau nu...si ai bani e de ajuns pentru multe...

uhm...aici ai mare dreptate. si sincer...intrebarea mea e...ce mai inteleg ele d.p.d.v al sentimentelor din adolescenta? -
eu nu ma consider una dintre acele fete..dar..las asta la decizia celor care ma cunosc ...

chiar daca nu ne-am cunoscut fata in fata , imi dau seama ca nu esti una dintre .... Sunt capabil sa vad exceptiile stai linistita - doar ca na trecut prin fata ochiilor mei pana acum , sau poate si n-am vazuto eu , oricum in liceu in general e doar placere fizica . Sunt multi imaturi si multi hormoni -

Cel mai usor lucru pe lumea asta e sa devii artist, e floare la ureche(a) lui van gogh ...
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
dudette

[sinner ]

Post Posted: 07-11-2007, 21:47:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ritmer wrote:
dudette wrote:
ritmer wrote:

chiar daca nu ne-am cunoscut fata in fata , imi dau seama ca nu esti una dintre .... Sunt capabil sa vad exceptiile stai linistita - doar ca na trecut prin fata ochiilor mei pana acum , sau poate si n-am vazuto eu , oricum in liceu in general e doar placere fizica . Sunt multi imaturi si multi hormoni -

uneori da...alteori nu... unii sunt chiar f capabili sa iubeasca...se intampla mult mai rar dar se intampla. -

0 0

Back to top
Neo

[Always & Forever]

(since 07-09-2014 10:52)

Votes: 24

Post Posted: 07-11-2007, 22:26:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

damn ..

0 0

Back to top
dudette

[sinner ]

Post Posted: 07-11-2007, 22:34:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neo wrote:
damn ..

what's wrong? -

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 07-11-2007, 22:36:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dudette wrote:
Gotenks wrote:
*0ranGe ! extrem wrote:
ritmer wrote:

uite asta e o chestie pe care eu nu o suport la baieti.
GENERALIZATI PREA MULT.
doar pt ca sunt cateva mere stricate nu inseamna k tot cosul cu mere e stricat. -
nu .. dar dak le lasi prea mult merele acelea in cosh .. se strica si celelalte - -

0 0

Back to top
dudette

[sinner ]

Post Posted: 07-11-2007, 22:44:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai si tu dreptate aici...
dar se presupune k acele mere n-or sa se strice... -

0 0

Back to top
blader

[Madness?]

(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 07-11-2007, 23:30:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gotenks wrote:
*0ranGe ! extrem wrote:
ritmer wrote:

Ordinea e: portofel - masina - imbracaminte - fata - comportament. -

Cat despre iubire, la tinerete e clar iubire trupeasca, doar la batranete devine iubire sufleteasca. -

Si ca sa completez afirmatia lui dudette(ce mai inteleg ele d.p.d.v al sentimentelor din adolescenta?), esti o singura data in viata adolescent/a, si pan la urma cu ce ramai din minciunile astea? -

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
spiridusu

[graffer]

(since 12-05-2020 12:15)

Votes: 50

Post Posted: 08-11-2007, 00:14:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. nu manca guma in fata lor
2. nu suferii cu telefonul
3. nu te imbraca in rapper si asculti manele
4. nu iti lasa chica
5. nu merge in basini
6. salutale frumos
7. bagate cu ele in vorba si vorbeste cat mai dragut
8. nu injura
9. nu te da mare ( sa te iei de vreun coleg in fata lor sau etc... )
10. FI TUPEIST

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(since 07-06-2025 12:27)

Votes: 967

Post Posted: 08-11-2007, 02:03:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toate iubesc, toate VOR. Pana cand apare alta tinta. Lucru valabil la o foarte mare parte din fetele de liceu. Nu poti sa ma contrazici dudette.
Poate urmaresc ceva stabil prin clasa a 12-a... 18 ani and shit... dar atunci nu prea stiu ce vor de la viata.
Trebuie sa stii ce isi doresc si sa le dai numai jumatati de masura, sa se chinuie sa obtina si cealalta jumatate.
In felul acesta esti sigur ca apreciaza - Iubirea e un joc deci trebuie sa stii sa te joci -

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
dudette

[sinner ]

Post Posted: 08-11-2007, 03:13:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Gh0sT - wrote:
Toate iubesc, toate VOR. Pana cand apare alta tinta. Lucru valabil la o foarte mare parte din fetele de liceu. Nu poti sa ma contrazici dudette.
Poate urmaresc ceva stabil prin clasa a 12-a... 18 ani and shit... dar atunci nu prea stiu ce vor de la viata.
Trebuie sa stii ce isi doresc si sa le dai numai jumatati de masura, sa se chinuie sa obtina si cealalta jumatate.
In felul acesta esti sigur ca apreciaza - Iubirea e un joc deci trebuie sa stii sa te joci -

uhm...tu chiar credeai k nu te contrazic ? -
te cam inseli...nu toate sunt asa... aeriene si fufe (leana si costel - )
sunt unele tipe care chiar stiu ce vor si incearca sa-l obtina...
and when they have it they try to keep it si nu le mai pasa de "celelalte tinte" kum te-ai referit u a other boys.
rare dar sunt. -
me happy to be one of em -

solly dak nu e un rasp f coerent si inteligent...dar e 3 si ceva...si nu mai vad nici monitorul bine.. somn usor guys...va mai contrazic si maine . -

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 08-11-2007, 08:07:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ai dreptate dudette .. esti una dintre ele ..... dar dupa mine .. sunteti foarte rare .. si am obosit sa tot caut .. asha k eu iau o pauza .. -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Homework zone  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next    

The time now is 22-07-2025, 23:03:49
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password