Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
elodia @ OTV
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Discussions/Help
E moarta elodia ?
Da
57%
[ 20 ]
Nu
42%
[ 15 ]
Total Votes : 35
Author
Levier
[Banned user]
Status: Offline
(since 21-08-2012 11:57)
,
Topics: 145
Votes
: 126
Posted: 06-11-2007, 23:11:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
NU AM SPART NIMIC, NU EU AM LUAT TEXTUL, CITEZ JURNALUL NATIONAL
Pistã pentru anchetatori: corespondenþa dintre Elodia ºi amant
2007 11 05| de Jurnalul National
Corespondenþa dintre avocata Elodia Ghinescu ºi amantul sãu începe din aprilie 2007, datã la care SPP-istul a fost trimis în Afganistan. Cei doi se cunoºteau din iunie 2006 ºi, aºa cum reiese din mail-urile pe care ºi le-au trimis, începuserã relaþia încã de atunci.
Redãm integral conþinutul acestor mesaje (fãrã diacritice ºi cu toatã garnitura de paranteze care pe mail se transformã în icon-uri ce râd în hohote
, cu precizarea cã a fost (mai mult decât) necesarã cenzurarea cuvintelor obscene. În varianta originalã, expresiile apar în toatã splendoarea ºi vulgaritatea lor. Ne-am permis, de asemenea, sã bolduim pasajele relevante care evidenþiazã starea psihicã în care se afla avocata. Între unele mesaje primite / trimise existã o neconcordanþã, fie pentru cã avocata nu ºi-a pãstrat mail-urile trimise de la începutul corespondenþei, fie pentru cã între cei doi exista ºi o comunicare telefonicã.
13 aprilie
From: gigi duru
Date: Apr 13, 2007 2:35 PM
Subject: hello,baby...
To: elodia baby
iata-ma ajuns aici, in sfirsit... ca prima impresie, e destul de ok. conditiile de cazare sint mai mult decit decente, clima e mai placuta decit acasa, cel putin pina acum (se pare ca se stirnesc citeodata furtuni de praf foarte puternice, dar inca n-am avut parte de asa ceva), cu mincarea, inca nu m-am lamurit ce si cum
... drumul a fost destul de lung (3 avioane am schimbat pina aici!), dar in conditii super: mincare, bautura, filme, muzica... ce mai, ca la nunta! Zilele astea urmeaza niste formalitati, in urma carora voi primi niste documente de acces, un cont de internet si un cont de telefon. deci nu e vorba de un telefon mobil, ci de un cont, astfel incit sa pot suna de pe un telefon fix aflat aici, unde stam. dupa aceea, va fi foarte simplu sa te sun, si sa-ti trimit mail-uri. Ai facut foarte bine ca mi-ai trimis invitatia asta pe gmail, zic baietii ca merge mai bine decit yahoo. cam asta ar fi, deocamdata... am primit o veste proasta din tara: soacra-mea a murit. parca nu-mi vine sa cred, a fost o femeie puternica. Dumnezeu s-o ierte. Baby, trebuie neaparat sa vedem Dubaiul impreuna. E extraordinar, fabulos... apropo, cel mai devreme o sa pot pleca dupa vreo 2 luni. asta inseamna iunie, iulie. dar despre asta o sa mai vorbim. sa ai grija de tine, babyshor... pupici-pupici-pupici!..
17 aprilie
From: gigi duru
Date: Apr 17, 2007 1:37 PM
Subject: hi, baby...
...baby cea degraba suparacioasa... aseara, la telefon, ti-am ghicit supararea ca nu ti-am raspuns la mail, ai facut una din pauzele alea, stii tu... nu ti-am raspuns imediat pentru ca era ceva coada la calculator, unde se sta ceva mai mult timp decit la telefon. oricum, e o chestie temporara aglomeratia asta, intrucit, dupa cum ti-am spus, sintem toti aici, si aia de pleaca, si aia de-abia sositi. sper sa-ti fi trecut...
“campus”... nu stam intr-un campus, ci chiar in centrul orasului. in campusuri stau ostasii. in ce priveste imaginea aia, cu oameni inarmati, incruntati, praf... e destul de corecta, desi parca mai multa lume zimbeste aici decit in romanica... localnicii, ti-am spus, sint saraci rau, dar par a fi mai calmi si mai senini decit romanii. bine, aici intervine si credinta lor, care ii face sa fie mult mai nepasatori decit noi vis-a-vis de ce li se poate intimpla. de-aici, de exemplu, vine si stilul lor sinucigas de a conduce masinile, sau, mai ales, de a merge pe bicicleta. Par a nu avea instinct de conservare biciclistii aici...
trebuie neaparat sa fac poze aici, multi dintre localnici au figuri extrem de expresive. de asemenea, casele, sau copiii... o sa-mi iau un aparat foto, e plin de asa ceva pe aici. de fapt, pot gasi absolute orice.
in ce-l priveste pe dan, o sa-i dau numarul tau de mobil (orange), si... descurca-se!
cam atit, deocamdata, baby... pupici. si nu mai fi asa suparacioasa. pauzele alea ale tale ma pun in mare incurcatura... pupicipupicipupici
20 aprilie
From: baba ghanouj
Date: Apr 20, 2007 9:50 PM
Subject: baby,baby....
To:
[email protected]
...ia sa vedem cum o merge gmail-ul asta... un coleg zicea ca merge asa de bine, ca-l poti folosi aproape ca un chat,ca messenger. ramine de vazut. azi am stat aproape toata ziua cu ochii beliti in monitor, si ma simt cam capiu. si nu inteleg de ce, asta e monitor de-ala plat, care n-ar trebui sa oboseasca. la ala de acasa puteam sa stau mai mult fara sa ma oboseasca asa. in rarele pauze cind nu m-am zgiit la filme cu adolescenti degraba masturbatori
am fost la masa, si, pentru prima oara, intr-un tirg afgan. ce sa zic?... multe rahaturi, dar parca si ceva chestii interesante. La rahaturi intra: ceasuri, ochelari de soare, diverse electronice º.a.m.d., toate, bineinteles, contrafacute. ca doar ei sint inca si mai aproape de china, nu?... la chestii (aparent) interesante ar fi diverse obiecte artizanale, care au parfumul ala oriental, stii ce vreau sa spun... problema e ca am fost avertizat de colegii care au mai fost sa nu ma grabesc, sa nu cumpar, sa negociez la singe, si asta de atitea ori, incit am fost de-a dreptul timorat in tirgul ala
mai ales ca negustorii astia afgani, ca mai toti negustorii orientali, nu te mai lasa daca ai manifestat vreun interes cit de mic pentru vreun obiect. si cum eu, baiat politicos, n-as fi vrut sa-i dezamagesc, parca as fi cumparat de la fiecare ceva ca sa le fac pe plac
dar, pina la urma, m-am tinut tare si n-am cumparat decit un inel absolut traznit, cu niste cranii pe el, pe care mi s-a cerut, si am dat, 1 (un) dolar. ce naiba sa mai negociez la un dolar???... oricum, preturile mi se par absolut modeste. poate miine ma voi risca din nou si ma voi duce la tirguieli. oricum, trebuie sa-mi iau mai multe chestii, nu foarte necesare, dar trebuie sa fac si eu un pic de shopping, nu??? cit sa ma mai abtin???
))
baby,baby... tu, si framintarile tale adolescentine... nu stiu ce sa zic. sper ca ai trecut de faza cu profitatul de ocazie ca sa nu mai vorbim... si sper sa treci si de faza cu asa zisa ta neinsemnatate in ochii mei... pentru ca, iata, n-am profitat de ocazie ca sa-mi aduc la indeplinire uneltirile mirsave
... si nu esti neinsemnata pentru mine, baby... de fapt, cred ca stii asta.
mi-a venit o idee. iti trimit
mail-ul asta, te sun, iti zic de el, si tu o sa-mi raspunzi la el. poate chiar merge repede. ce zici?
pupici, baby... multi pupici
22 aprilie
From: elodia baby
Date: Apr 22, 2007 4:28 PM
Subject: primavara..
To:
[email protected]
... primavara asta n/are nici un sens fara tine... soarele asta n/are stralucire, nici iarba n/are suficient verde si in general imi vine sa stau pliata in cosul de rufe... in coltul din stanga al baii... fara sa ma deranjeze cineva... ok, poate Pati, caci pe el il iubesc altfel si de la el accept orice...
n/am un ton foarte pozitiv, nu??.. de fapt, cand naiba am ??
).. nu ma lasa o durere insuportabila in piept, si in stomac, si in gandurile despre tine... nu, nu de alea urate, ci acele franturi de amintiri cu tine...
iti amintesti primul nostru sarut?... prima sticla de vin bauta impreuna?... prima betie?
)))... iti amintesti cum m/am schimbat de hainele alea cu care fusesem la birou, in drumul spre Sighisoara?... mai simti gustul cinelor la Taj?... sau replicile mele tampite despre “riscuri”..?
)). iti amintesti de cate ori ti/am spus ca te iubesc?... sau de cate ori ti/am repetat ca esti dragostea mea??... iti amintesti drumul ala de intoarecere de la Iasi, cand, ca o tampita iremediabila cum sunt m/a apucat sexul oral iar tu erai la volan???
))... si desigur, te/au durut toate alea si ti/a fost rau...
...
tii minte cand ne/am certat, ne/am “despartit” iar eu am plans vreo ora si ceva intr/o parcare, pe Grivitei??
)) desigur, nu stii nu unde vine strada asta, Grivitei...
... iar seara, tu, baiat elegant la vremea aceea, mi/ai spus: “baby, azi ne/am despartit ...m/ai stii?..”
)) de parca putusem sa uit...
stii, ieri si azi m/am gandit la toate astea, poate si pentru ca de cateva nopti te/am tot visat si mi s/a facut un dor absolut incredibil de tine....
sunt cea mai nefericita fiinta terestra, baby... sunt nefericita pentru ca mult timp de acum incolo o sa/mi framant mainile si sufletul de pomana, fara ca sa pot modifica ceva...
mi/e un dor ingrozitor de tine si n/am nici o varianta acceptabila de rezolvare...
as fi vrut sa vorbesc cu tine ieri... de cate ori am vorbit vineri am vrut sa/ti spun cat de dor le e manutelor mele de mainile tale si ochilor mei verzi de ochii tai negri, insa n/am apucat: ba am vorbit altceva, ba nu mai era loc... iar ieri n/ai avut probabil timp sau chef de mine, ca si azi....
si asa, am devenit cea mai nefericita adolescenta-adulta de pe suprafata pamantului... noroc ca era destul loc unde sa ma retrag si sa/mi vad de lacrimoasele mele obiceiuri ..
))
baby, nu te gandi ca o iau iar razna, cum spui tu si ca devin cicalitoare si sufocanta!.. nu te simti nicicum pentru ca iti spun eu toate astea, nici obligat sa vorbesti cu mine, nici obligat sa iti consumi banii pentru mine.... stii ca prefer sa fac eu asta... pur si simplu n/am cu cine vorbi despre tine si nici nu sunt in stare sa indur departarea asta... zilele trecute m/a intrebat Ilie ce faci, cum te/ai instalat si daca ma iubesti ..
))))
i/am spus ca esti ok, ca te acomodezi bine si ca nici nu poate fi vorba despre niscai sentimente, chestiune care l/a intristat si m/a facut “femeie ipocrita”...
))
uite asa mi/am dat seama ca de fapt, nu pot vorbi cu nimeni despre tine, nici cu cei putini care te stiu, pentru ca ma simt cumplit.... asa ca, tot tie trebuie sa/ti impui capul cu amaraciunea mea sau nici nu stiu cum sa/i spun... cu starea asta ingrozitoare care ma face uneori sa plang ore intregi, ca si azi cand m/au salvat ochelarii...
))).. si , vai!.. maine sunt abia doua saptamani de cand nu te/am mai vazut ...
))))
imi vine sa sterg tot ce ti/am scris si sa/ti spun toate astea doar in gand asa cum am facut de fiecare data cand m/ai vazut tu plangand... caci de fiecare data iti spuneam o groaza de chestii, in gand, fara ca tu sa stii... ma duc sa/mi sterg ochii, nasul/ caci am mucii in gura la propriu, pe onoarea mea .
)) si fata, caci arat dezastruos... apoi o sa/ti povestesc cum a fost la Cascoe... in alt mail... pupici, iubitule...
Date: Apr 22, 2007 9:04 PM
Subject: baby...
... nu stiu ce sa-ti zic, ce sa fac ca sa iesi din starea asta. mai ales ca e mult prea devreme, baby... asa e, au trecut doar doua saptamini. pai, ce ne facem mai incolo?.. dupa doua luni, trei luni... spune-mi, ce sa fac? Nu vreau sa suferi, baby. as vrea sa-ti transmit starea mea: eu, cumva, am reusit sa ma incarc sufleteste pentru chestia asta, si mi-am incuiat undeva deoparte tot ce inseamna viata de acasa. poate ma ajuta si faptul ca, deocamdata, totul e nou aici, si nu prea am timp sa ma gindesc prea mult. Nu stiu ce va fi mai incolo, poate ca atunci tu vei fi cea tare, si ma vei sprijini si pe mine. pina atunci, baby... macar am depasit faza aia cu uitatul, sper, nu?... si sper s-o depasim si pe-aia cu “n-ai chef de mine”... nu mai spune asta, baby, te rog. ma faci sa ma simt tare prost. acum, astept partea a doua, aia optimista
. Ia surprinde-ma!... pupicipupicipupici
Stare
“... primavara asta n/are nici un sens fara tine... soarele asta n/are stralucire, nici iarba n/are suficient verde si in general imi vine sa stau pliata in cosul de rufe... in coltul din stanga al baii... fara sa ma deranjeze cineva... ok, poate Pati, caci pe el il iubesc altfel si
de la el accept orice...”
Mesaj trimis de Elodia la 22 aprilie 2007
Justiþie prin televoting
Au trecut douã luni de la dispariþia avocatei Elodia Ghinescu. Eveniment de interes naþional, care a rupt România în paiº’pe. Ancheta penalã, la început timidã ºi stângace ca o fatã mare, ºi-a pus acum poalele-n cap, dezvelindu-ºi, impudic, toate intimitãþile. Probe din dosar, chiloþi bãrbãteºti ºi parfumuri de damã, nume ºi prenume de martori, unii deja audiaþi, alþii în curs de audiere ºi de vulnerabilizare, declaraþii, totul se decarteazã în public, într-un joc de poker cu mai mulþi triºori. Am zis “pas” la mai multe rânduri ºi nu am plusat decât acum. Când miza a devenit însãºi calitatea actului de justiþie.
Numai procesul Ceauºeºtilor a mai avut aºa vizibilitate ºi audienþã. Ne despart de el însã 18 ani de democraþie. ªi speranþa cã am devenit, între timp, o þarã europeanã, în care justiþia se înfãptuieºte dupã reguli ºi legi clare, nu pe bâjbâite, dupã feeling-uri ºi televoting-uri.
Credeam cã, în România anului 2007, un om suspectat de comiterea unei infracþiuni e declarat vinovat în baza probelor temeinice, ºi nu prin SMS-uri. Însã balanþa justiþiei, cel puþin în cazul dispariþiei avocatei Ghinescu, aratã precum un cântar din Piaþa Big Berceni, la care vânzãtorul de ceapã te poate fura sprijinind un deget pe taler.
Toate reflectoarele sunt pe “suspect” – cum râde, de ce râde, de ce nu râde, cum mestecã gumã, îºi face sau nu pantofii cu cremã. Nici o luminã pe “victimã”. Nici o altã pistã de lucru în afarã de cea a presupusei crime conjugale. A fost sau n-a fost? Toþi disecã psihologia “asasinului”, ºi nimeni nu pare interesat de cum ºi ce gândea “victima”. Ar fi fost sau nu în stare de suicid sau de înscenarea diabolicã a propriei crime?
Începând de astãzi, Jurnalul Naþional va publica, în serial, corespondenþa dintre avocata dispãrutã ºi amantul aflat în Afganistan. Nu pentru picanteriile din aceastã poveste amoroasã, ci pentru cã acest caz a devenit unul de interes public. Vom întregi uriaºul puzzle, de alþii creat, pentru ca dumneavoastrã, cititorii noºtri, sã descoperiþi ºi faþa încã nevãzutã a acestei poveºti...
Corespondenþa dintre Elodia ºi amant
2007 11 06| de Jurnalul National
"Chiar dacã într-un sens o sã mor, nu-i nimic"
PISTÅ DE LUCRU - Prefaþa la dosarul dispariþiei: Corespondenþa dintre Elodia ºi amant
"Îþi faci griji cã mã ai pe conºtiinþã ºi de aia mai faci câte un efort???", îi scria Elodia amantului din Afganistan în seara zilei de 26 aprilie a.c. "Stai liniºtit... sigur un alt bãrbat se va bucura sã fie «salvatorul» meu ºi n-o sã mor... ºi chiar dacã într-un sens o sã mor, nu-i nimic: nimeni n-o sã ºtie cã tu eºti cauza..
))"
Mesajele ce urmeazã sunt în forma lor originalã, fãrã diacritice, însã cu cenzurarea cuvintelor obscene. Sunt bolduite pasajele care evidenþiazã starea psihicã în care se afla avocata. Între unele mesaje primite/trimise existã o neconcordanþã, pentru cã cei doi vorbeau ºi la telefon.
23 aprilie
Date: Apr 23, 2007 8:50 AM
Subject: ahoe!...
...de la cascoe!.. pai, sa mergem acolo, baby... chiar ca arata super, atit cit am vazut din poze. iar tu arati inca si mai super, iti sta foarte bine cu pantalonii aia largi. dar cu ce nu-ti sta tie bine?... eu sint de servici azi, deocamdata este destul de lejer, sper sa fie toata ziua asa. programul, deocamdata, este destul de aerisit, nu pot sa spun ca m-am spetit muncind. am avut ieri timp, dupa cum ti-am spus, sa merg in tirg si sa tirguiesc fel de fel de nimicuri, negociind strins la fiecare
de fapt, s-ar putea sa mi se para mie ca am negociat strins, pentru ca se poate intimpla urmatorul fenomen: negustorul cere pe ceva 50$, ne tirguim aprig pina la 20$, dar produsul costa (sau il gasesti in alta parte cu
10$
) in fine, lasind chestia asta la o parte, sa stii ca afganii nu sint oameni rai, de fapt, ti-am mai spus asta. ti-am luat burka, sau cum naiba ii zice, galbena
), si mi-am luat si eu costum traditional, nu stiu cum i zice, cameasa de-aia lunga, de zici ca-i camasa de noapte, si pantaloni largi-largi-largi, nici nu stiu cum se prind... o sa ma lamuresc eu. stii, eu sint cam singurul care cumpara fleacuri de-astea locale, pe-astialalti nu-i intereseaza, chiar le stirnesc repulsie. treaba lor... baby, cred ca ma duc sa maninc ceva acum, dupa aceea n-o sa mai am timp. apropo de mincare, cred ca m-am cam repezit in chestiile astea locale, fiindca mi-a iesit ceva pe buza, nu chiar un herpes, dar, stii tu, ceva ca un avertisment. tre sa fiu mai atent. pupiciuri, baby...
Date: Apr 23, 2007 10:15 PM
Subject: luni..
To: baba ghanouj
...luni, o zi complet imbecila...
n/am facut nimic toata ziua... m/am dus la Judecatoria aia din Zarnesti pe la 10, am terminat treaba pe la 11 si apoi m/am gandit ca daca tot sunt in zona, as putea sa nu ma mai intorc la birou... si sa raman la mama, ca doar, deh. nu/mi pupasem copilul de trei zile...
)
asa ca, la 11 jumate eram la mama, mancam cu Pati smantana si oua si telemea si rosii si pastravi prajiti ...ca au ai mei niste obiceiuri culinare, de/ti vine sa te urci pe pereti.... dupa care am ramas la mama, in pijamale daca/ti imaginezi...
)), pentru tot restul zilei... cred ca am innebunit deoarece in viata mea n/am stat ziua in amiaza mare acasa, mai ales la mama, ca o pleasca, fara sa fac ceva ...
, si mai ales in pijamale ...
acele obiecte vestimentare de neingaduit pentru o femeie desteapta si sexi .. dezastru!
.
.tu ce/ai facut azi??.. ai muncit? ai fost prins in trebusoare???.. m/am gandit ca poate mai schimbam vreo vorba, deoarece de dimineata nu era cel mai propice moment, plus ca ma miscam ca o maimuta cu cafeaua in mana, incercand sa/mi gasesc hainele...
..stii tu problema aia: "cu ce dracu sa ma imbrac azi?? nimic nu mi se potriveste!!"..
) sper ca totul este in regula si ca nu s/a intamplat ceva... ceva la serviciu sau te/i fi suparat pe mine pentru ca n/am putut sa mai taclalesc, desi, iti imaginezi cat as fi vrut sa pot face asta ...
..sper ca nici una din astea...
baby... tot n/am inteles... aseara n/ai primit nici un mesaj de la mine sau n/ai avut calculatorul la dispozitie??... in sfarsit, nu conteaza... poate altadata ... si asa deci... mi/ai luat o burka galbena???
) super!... exact culoarea la care ma gandisem... nu albastra, nu neagra... galbena..
))
si aia au un soi de bad feeling deoarece tu esti oarecum interesat de elemente specifice locului???
))) ce cretini fara seaman!... de fapt, exact cum ma asteptam... indivizi care nu apreciaza decat la un mod primitiv si razboinic zona in care se afla, indivizi care nu inteleg nimic din cultura altor popoare si nici nu vor sa aiba ceva de/a face cu asta..
)
calapodul bine cunoscut: arme, muschi si un *** neuron balanganindu/se singuratic pe o creanga a creierului..
... ar mai lipsi sa te apuci sa inveti limba alora..
desi , recunosc ca ar fi extrem de interesant, util chiar... si ia sa faci asta... si sa ma inveti si pe mine...
in alta ordine de idei... "caludia" si "tolina" te saluta..
asa le zice Patrick si ele il adora pe copilasul meu cel vesel si prietenos... m/au intrebat azi de cateva ori despre tine... par mai interesate de tine decat de mine, ceea ce ma enerveaza..
)... iubi, o sa incerc sa/ti mai trimit ceva poze... si un pic de dragoste, eventual... de aia de care nu/mi poti tu oferi mie...."oferi"... auzi ce termen de targ, de raporturi comerciale, de iarmaroc moldovenesc, de balci argesan... cu iubirea la mezat!..
))))... oribil... pupici, pupici si inca o mie pe langa astia ...
Date: Apr 23, 2007 11:00 PM
Subject: cu raluca si john....
To: baba ghanouj
ea e aia de ma iubeste... el, nu cred:)))..
desi ii e frica de mine..
chiar si amicilor, mai?? si tocmai ce/mi spusese
Emilia ca lui Liviu al ei ii este teama de mine... cica/l inhib..
)
24 aprilie
Date: Apr 24, 2007 7:13 PM
Subject:
baby, abia cum am putin timp si pentru mine. si asta pentru ca am inceput un curs, de initiere (***!...), nu dureaza mult, dar imi ia tot timpul liber, pentru vreo citeva zile. o sa treaca si asta... cursul asta il fac toti noii veniti, nu numai noi, romanasii... si sa vezi ce adunatura eram acolo, apai chiar natiunile unite!... barbati, femei, tineri, batrini, civili, militari, indieni tiganosi, nordici perfecti (chiar perfecti, nu glumesc, ‘tu-le muma-n cur!...), negrii africani, sud-americani, femei (sau fete) bine imbrobodite, chiar si o italianca, care numai a italianca nu arata!... ce sa zic, o adevarata GRADINA ZOOLOGICA! am scris fara sa vreau cu litere mari (am apasat din greseala pe caps lock), dar o las asa, ca se potriveste...
baby, adineauri la telefon n-aveai o voce prea optimista. s-a intimplat ceva? sper ca nu. ma bucur ca vroiai chiar galbena burka, dar, stai sa vedem cum iti vine
) dar sa ma vezi pe mine, fiindca si eu mi-am luat ceva traditional...
astazi, dupa curs, am fost iarasi la putin shopping
, dar n-am luat mare lucru. ma enerveaza faptul ca nu gasesc citeva chestii elementare, cum ar fi o tava de plastic, pe care sa maninc in camera, sau o solutie, ceva, de curatat mocheta. fiindca zabarelul a cam patat-o..
apropo, te-a sunat?
grija mare cu p...laraul asta de zabara...
pupicipupicipupicipupicipupici
25 aprilie
Date: Apr 25, 2007 6:33 PM
Subject: cum e cu chatul ala?
unde naiba e chat-ul, ca nu gasesc?
Date: Apr 25, 2007 6:41 PM
Subject: Re: Chat with elodia baby
baby,babyshor,babylutz...
On 4/25/07, baba ghanouj wrote: come on,baby...
On 4/25/07, baba ghanouj wrote: primesti ceva?
On 4/25/07, baba ghanouj wrote: cred ca asta e
Chat with elodia baby on 4/23/07: These messages were sent while you were offline.
10:50 PM elodia: ia... ce/ar fi sa inc ercam asta?
)
10:51 PM cand o sa vezi ..
10:52 PM iubi... ai muncit mult azi??? saracutul de iubi... te pupiceste elo..
Date: Apr 25, 2007 6:59 PM
Subject: Chat with baba ghanouj
To:
[email protected]
6:50 PM me: bine iubi... poate deslusim cumva..
6:51 PM si ce dracu... normal ar trebui sa apara in casuta mea ce scrii tu...
6:55 PM oricum... uite si tu... am comunicat la fiecare minut care ceva..
e un pas inainte... mai departe mai sondeaza tu terenul ..
desteptule!
6:57 PM noapte bunutza iubitule... poate ai timp maine de mine... pupici multi...
6:59 PM si... nu ziceai ca 7 este o ora buna???? acum de ce nu mai este?? sau/...care este ora buna???
7:00 PM sau nu este nici una de fapt???
Date: Apr 25, 2007 6:55 PM
Subject:
da, pare a fi casuta pentru chat. ce naiba e pop-in?... o deslusim altadata, baby, acum trebuie sa ies fiindca ma preseaza baietii. poate n-ar fi rau sa-ti pui internet la birou, ca sa vorbim in timpul zilei, e mai lejer atunci. acum, la ora asta, toti vor sa comunice cu lumea din tara (sau, cine stie, din tari...). miine sint de servici, dar cred ca o sa te pot suna, sau cel putin sa-ti scriu ceva pe mail. eu cred ca o sa mai beau o bere, si
p-orma ma bag in culcus-gugus-bubus... noapte bunutza, baby, si multi pupici...
26 aprilie
Date: Apr 26, 2007 2:25 PM
Subject: baby...
...zau daca inteleg ce nu ti-a placut in legatura cu melodia aia... e o melodie si gata, ce tot vorbesti acolo de "rasucit cutitul"? in ce priveste chatul ala, pur si simplu ia prea mult timp, si se gaseste cineva pina la urma care sa-mi arate ceasul cu repros. ideea cu internetul la biroul mi-a venit pentru ca in prima mea tura am fost singur citeva ore intr-un birou unde aveam calculator si acces la internet. ma gindesc ca poate citeodata ne suprapunem si putem sa stam la taclale ceva mai mult timp. nu stiu (inca) nici o injuratura in afgana, iar in ce-i priveste pe colegi... sint bine sanatosi, moralul e ridicat (inca)... mai incolo, ramine de vazut. azi mi-am cumparat niste gantere, vreau sa ma apuc de ceva miscare. baby, desi deocamdata nu e 100% sigur, m-am planificat pentru plecare la sfirsitul lui mai. so, be ready...
Date: Apr 26, 2007 10:03 PM
Subject: mda..
To:
[email protected]
pai intai sa te intreb ceva: folosesti in mailul de azi un ton de parca mi-ai da cu ceva in cap..
)... te/am suparat cu ceva??? te/am deranjat cumva???
omule... am crezut ca daca abordez la randul meu un ton familiar si ceva mai indulcit, asta s/ar putea sa/ti placa... se pare ca m/am inselat din nou: tu preferi dulcegarii doar dintr/o singura parte si asta dintr/un motiv pe care/l stiu prea bine... scuza/ma deci, te voi aborda si eu de acum "de la distanta", cu o oarecare indiferenta ... poate asa iti place mai mult sau pur si simplu asa ar trebui si nu mi/ai atras atentia...
ei dragul meu... in conditiile astea, daca lucrurile ar trebui sa stea asa, afla ca nu sunt deloc interesata in mentinerea unei relatii de tip "futing in frigider" (care oricum nu mai exista
))... nu de alta, dar de tipul asta relational sunt satula, plictisita si in fond, profund scarbita... am destui amici si destui tipi gata sa se preteze la un "futing" de genul mai sus descris, ca sa/mi mai doresc asta si de la tine...
asa ca... daca totusi vrei sa mentinem o simpla relatie de corespondenta, bazata pe relatari obiective, pe naratiuni si istorisiri, amical, o putem face, asta nu implica mare lucru si atunci ma vei putea trata ca pe matusa din provincie careia ii povestesti sec ce s/a mai intamplat de la ultima ei vizita ..
))
si in contrapartida, eu pe tine ca pe unchiul Vanea...
) daca nu vrei asa ceva, fa ceva eforturi: eu nu sunt nici matusa din provincie, nici bunul amic cu care/i facut armata si nici......
asta cu efortul nu stiu de ce/am zis/o... in fond nu faci si n/ai facut niciodata aproape nimic pentru mine... de ce/ai face acum??? si cine p...a mea sunt eu in fond?? una pe care/o f..i tu accidental, cand ti se face de schimbat peisajul.... si de ce p...a mea sa accept eu asa ceva??? care sa fie avantajul?? nici macar un ton "ipocrit dragastos" nu folosesti... iar despre cate un orgasm (sau mai multe, ma rog), stii parerea mea...
este posibil sa te enervezi cand citesti acum ce/am scris eu, insa asa de tare ma doare stomacul incat imi vine sa/mi bag p...a in tot si toate... noroc ca nu am ca ar fi fost dezastru... ce ti/o bagi tu prin orice orificiu aflat la/ndemana, dar ce/as mai face eu!!
)...
m/a enervat ingrozitor tonul si modul lapidar pe care le/ai abordat... chiar nu inteleg si am impresia ca parca te fugarea cineva... n/ai chef de mail cu mine??da/l in p...a mea... si asa nu esti tu nerabdator sa vorbesti cu mine...
iti faci griji ca ma ai pe constiinta si de aia mai faci cate un efort???
stai linistit... sigur un alt barbat se va bucura sa fie "salvatorul" meu si n/o sa mor... si chiar daca intr/un sens o sa mor, nu/i nimic: nimeni n/o sa stie ca tu esti cauza..
))
no... vei zice ca am batut campii... iar eu voi zice ca detectez mereu adevarata ta stare... si cu asta basta... acum... ce/i cu chestia asta cu sfarsitul lui mai? ce te/a apucat asa repede??
pana acum sustineai ca nu poti veni mai repede de 2/3 luni si acum vii la o luna jumate????? asta este bine in fond... dar... nu e ceva aiurea in toata povestea asta?? si... nu era vorba sa stam mai mult??? as face atata drum doar pentru doua zile??? tie ti se pare logic?? sau ca de obicei eu nu contez in p...a mea deloc??
in cazul acesta, sunt sigura ca vei gasi pe altcineva cu care sa/ti petreci vremea si mai ales... sunt sigura ca nu ar fi cineva de care sa te doara/n funduletz.....
in sfarsit, nu stiu ce sa mai zic... poate e si oboseala... poate sunt paranoica din nou... poate e doar durerea de stomac... pa pa... adica nu... nici un salut... tu nu mi/ai zis nici macar "pa"...
27 aprilie
Date: Apr 27, 2007 2:34 PM
Subject:
nu stiu ce anume tot detectezi tu in tonul meu. faptul ca sint lapidar citeodata s-ar putea datora unor motive obiective, nu crezi? in ce priveste "futing"-ul, "orificii"-le si alte obsesii de-ale tale... nici n-are rost sa-ti raspund. si acum sa trecem la chestiunile cu adevarat importante: nu inteleg cum naiba te poate deranja faptul ca vin acasa mai devreme decit ma asteptam. da, asa e, ma asteptam sa plec dupa cel putin doua luni, si uite ca plec mai repede. care p...a mea e problema??? crezi ca aici lucrurile sint batute in cuie, ca se respecta toate programele, toate planificarile, toate orarele? afla ca nu se intimpla deloc asta. se poate intimpla sa ai bilet de avion luat cu mult timp inainte, ca persoana grijulie, si sa nu pleci pentru ca nu sint permise decolarile de pe aeroport, din motive de securitate. Ce naiba, trezeste-te, femeie!... nu sint in europa de vest. iar in ce priveste timpul ce tie ti se pare prea scurt... permisia asta (ca si celelalte, cred) e de vreo 10 zile. cit timp ai vrea sa stam in dubai, in conditiile astea? in fine, daca nu e timp suficient sa-ti rezolvi toate formalitatile de viza si ce naiba mai e pina atunci, si, in plus, timpul ti se pare prea scurt, atunci vin in tara, si, direct de la aeroport, ma indrept spre brasov, sau predeal, sau sinaia, sau busteni, sau unde vrei tu. te rog, nu rastalmaci in fel si chip ce ti-am scris acum, nu mai interpreta aiurea tot ce-ti spun, nu te repezi, baby, da?... sint gata sa fac asa cum vrei tu, numai sa-mi spui ce si cum. eu, duminica, o sa merg la biroul care aranjeaza deplasarile in afara tarii (bilete de avion, vize, etc). gindeste-te pina atunci, si spune-mi cum ai vrea sa fac, baby,ok?... pupicipupicipupici
Va urma
0
0
Back to top
JohnCena
[Creep]
(since 22-03-2015 22:38)
,
Topics: 35
Votes
: 7
Posted: 08-11-2007, 00:27:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
uitatzi`va acu pe otv PREMIERA In aceasta seara, Elodia vorbeste
)))) HAHAHAH
ps : nu sunt sigur despre ce e vorba ca acum i`am dat
0
0
Back to top
blader
[Madness?]
(since 05-01-2016 15:32)
,
Topics: 83
Votes
: 44
Posted: 08-11-2007, 23:34:12
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu a mai decurs la fel ca in realitate.
Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.
0
0
Back to top
aste
[#marinar]
(since 09-08-2019 12:06)
,
Topics: 159
Votes
: 228
Posted: 09-11-2007, 00:06:31
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
))
) ce tare :crazy2:
0
0
Back to top
Florinnn
[Screwed Freak]
(since 03-10-2015 01:15)
,
Topics: 76
Votes
: 18
Posted: 09-11-2007, 12:14:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
asta trebuia sa o pui la niste poze mai speciale
0
0
Back to top
ritmer
[r0b0t]
(since 09-05-2013 16:25)
,
Topics: 190
Votes
: 33
Posted: 09-11-2007, 17:54:21
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
ce idee mi-a venit o sa-mi fac un tricou personalizat si scriu pe spate FAN ELODIA si pe fata EU STIU UNDE-I ELODIA
Cel mai usor lucru pe lumea asta e sa devii artist, e floare la ureche(a) lui van gogh ...
0
0
Back to top
reloader
[Mentally Stable]
(since 30-12-2007 08:11)
,
Topics: 15
Votes
: 5
Posted: 09-11-2007, 18:10:54
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
https://youtube.com/watch?v=bTe2prczbC0:
Eu zic ca´i moarta
0
0
Back to top
ritmer
[r0b0t]
(since 09-05-2013 16:25)
,
Topics: 190
Votes
: 33
Posted: 09-11-2007, 18:56:40
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
haha
Cel mai usor lucru pe lumea asta e sa devii artist, e floare la ureche(a) lui van gogh ...
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Discussions/Help