User
Pass
2FA

Reclamatie Lt^
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message4495
kolick

[] SUD []

Status: Offline
(since 01-09-2019 12:22)

Votes: 706

Post Posted: 18-07-2010, 14:50:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau : k/ , kolick dar sunt la kNo acasa si am jucat cu numele lui , deci kNo
- Numele adminului reclamat Lt^
- Harta, ora si data faptei reclamate inferno , 15:45 , 18.07.2010
- Motivul / Regula incalcata nu am incalcat nici o regula.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola
Code:

Ban Information
Name: kNo
IP: 188.27.109.176
Reason: retry
Ban Length: 1 hour
Unban Time: 16:44:21 7/18/2010
Admin Name: Lt^
Admin SteamID: VALVE_ID_LAN

Daca consideri ca ai luat ban pe nedrept viziteaza forumul:
http://forum.wow-freakz.com/Reclamatii-f307.html
Kicked by Console: "You are banned from this server. Check your console"
Kicked :"You are banned from this server. Check

Deci urasc sa spun asta, dar tu Lt^ nu ai nicio treaba cu adminu. esti o suferinta prea mare, suferi pe burta goala la tovarasu meu si acum te-am prins , ca sunt la el si mi-ai dat degeaba ban. hai sa-ti explic ca esti batut in cap amice, mi-ai dat gag pentru "marsh" (cauta in dex nu e injuratura) , ok , am stat 3 minute cat a tinut gag.u (nu am dat retry in timpu asta) ,dabea dupa ce s.a dus gagu am dat retry! deci dovada ca te bate adminu.
ce vreau eu? retrogradare , pentru simplu si sinceru fapt ca nu se descurca cu comanda de ban!
salut si numai bine.
ps: nu mai suferiti la kno ca ne suparam.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Lt^

[GodLike]

(since 08-04-2012 10:29)

Votes: 6

Post Posted: 18-07-2010, 15:00:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. banu la luat pt retry , i`am dat gag 3 minute (TREI NU 500) a dat retry si a intrat la loc.
2. limbaju lui e mai mult decat colorat tot timpu cand e pe server , l`am tot iertat de gag`uri da deja intrece masura
3. k/ nici limbaju tau nu e chiar academic
4. consider ca banu e luat pe drept (retry la gag/llama = ban)

LE: k/ mai usor cu jignirile ca nu ti`am zis tie nimic , daca sufeream de admin ii dadeam cel putin 100 de gaguri pana acum lu kno si tie la fel .

De ce ? Pentru ca pot !

Last edited by Lt^ on 18-07-2010, 15:18:18; edited 1 time in total
0 0

Back to top
zuke

[Champions]

(since 07-04-2016 13:36)

Votes: 9

Post Posted: 18-07-2010, 15:07:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DOVADA -

*** Lt^ killed DnB*Z3nTradi with a headshot from m4a1 ***
[DEAD]mr.eddy : am o intrebare
Lt^ : ?

[war4.freakz.ro] Jucatorul cu GAG kNo[IP: 188.27.109.176:33097] a parasit serverul.
Time Remaining: 28:43
*DEAD* DnB*Z3nTradi : mda

Time Remaining: 28:41
Time Remaining: 28:40
Time Remaining: 28:39
*** Lt^ killed FrateleSpaniolului with a headshot from m4a1 ***
Time Remaining: 28:38
[Admins chat] sAsLoV3zUk3 : ba parq dak avea gag si a iesit sa dadea ban 100 min nu ?
Time Remaining: 28:36
Time Remaining: 28:35
*DEAD* DnB*Z3nTradi : /gametracker

[war4.freakz.ro] Scrieti in chat /regulament pentru a citi regu

0 0

Back to top
eM
[Banned user]

Banned

(since 21-05-2016 21:00)

Votes: 385

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-07-2010, 15:10:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu trebuie sã fie înjurãturã ca sã primești gag. Ai dat retry când aveai gag, deci banul a fost dat pe merit.

Kolick, ești bãiat de treabã, dar ai un temperament...

0 0

Back to top
Ray

[Legend]

(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 18-07-2010, 15:59:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Auzi la asta nu mai suferiti la keno ca ne suparam .. Ne si bati te pomenesti . Pe tine te bate mai grav adminu dekat pe el daka nu sti de ce ai luat ban

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(online 2 weeks ago)

Votes: 231

Post Posted: 18-07-2010, 17:03:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 eM.total de acord.

Code:
Nu trebuie sã fie înjurãturã ca sã primești gag. Ai dat retry când aveai gag, deci banul a fost dat pe merit.

Kolick, ești bãiat de treabã, dar ai un temperament...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ety

[Samurai]

(since 10-02-2013 22:41)

Votes: 7

Post Posted: 18-07-2010, 17:08:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

kolick wrote:

ps: nu mai suferiti la kno ca ne suparam.

Asta ce ar insemna? sa il lasam sa isi faca de cap pe server doar pentru ca te stie pe tine? Nu cred ca pana acum a fost persecutat in vreun fel de catre vreun admin astfel incat sa vii tu cu amenintarile astea.
Astfel de replici aruncate aiurea nu fac decat sa atraga antipatie asupra ta, cat si, indirect, asupra lui ... cel putin din partea mea.

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 18-07-2010, 17:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k/...in primu rand ai grija cum vorbesti aici si cum jignesti un admin, k nu esti tu buricul pamantului sa spui si sa faci ce vrei,ti-a dat ban foarte corect nush la ce ai mai facut topicu asta...si nu inteleg de ce zici k Lt^ sufera de admin pentru ca pur si simplu a procedat foarte corect - ...cred k pe tine te bate adminul rau de tot nu pe el - ...tu cat si kNo aveti un limbaj pe server de mi se face sila...cel putin kNo,....pe tine nu prea te vad pe war4...nu am nimic cu niciunu din voi...dar aveti grija la limbaj - kNo pe tinete-am prea iertat de multe ori, glumim glumim dar ai mare grija la limbaj in plus ai si slot si nu asa vorbeste un slot k aici suntem pe server nu pe strada sa putem sa ne si injuram -...pe viitor fii mai atent -
0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 18-07-2010, 17:45:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ray, adytzza chillati-va maica, iar o dati in cearta admin-user pentru nimic...

Nu e nimeni in masura sa spuna daca pe x "il bate" sau nu adminul decat ownerii serverului respectiv, mai mult, ca serverele war3 si war4 sunt inrudite nu aveti voie sa faceti asta...

k/ personal nu-mi place "marsh" sau "zat" dar nu am spus niciodata nimic si am preferat sa inchid ochii, dar unora poate nu le convine si d-aia... Incercati sa gasiti o cale de mijloc, cum ar fi... sa nu mai spui marsh de pe contul oricarui user. -

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am
0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

Post Posted: 18-07-2010, 20:46:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

voi ce drq nu intelegi ca omu mi-a dat ban dupa ce mi-a expirat gag.u si nu am mai zis nimic? am dat retry doar ca nu-mi placea scoru,parca nu ma stiti,. uitati-va in kkt in loguri sa vedeti cum sta traeba,suferiti pe burta goala cu totii la mine, ati uitat care era treaba inainte.np. cititi log-urile cu atentie sa vedeti cum sta treaba , si in final tot mine imi d-ati dreptate -. ray noi o rezolvam parte in parte cocalar infect ce esti -

Staff message (ion):

1 warn pentru insulte.

0 0

Back to top
ready

[;x my LoVe ;x ]

(since 16-11-2014 09:36)
Location: oriunde ... oricand ... pe aici .. pe acolo .. everywhere:)

Votes: 29

Post Posted: 18-07-2010, 20:50:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu mai sunt fan kolik - , sincer vb mai urat dar marog .. in ce a zis zue reiese ca ai dat retry in gag .. dar mai sti cum a falsificaat , owneri au cuvantul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
kolick

[] SUD []

Post Posted: 18-07-2010, 20:54:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ready , daca nu stii despre ce e vb te rog nu mai posta. oamenii nu vor sa inteleaga ca eu am dat RETRY DUPA CE MI-A EXPIRAT GAG.UL !!!! VEFRIFICATI DRACU LOG.U SA VEDETI CUM STA TREABA -
M-ati scos din sarite, cu totii. oi vorbii eu prost pe server, si cand fac asa accept consecintele, dar cand am dreptate ma doare`n ... de tot!
de acum am terminat.o cu tovarasiile ca vad ca uitati cum a stat treaba inainte, acum suferiti la maxim cu totii de voi. -

0 0

Back to top
D3rek

[Green Gamer]

(since 27-06-2011 12:28)

Votes: 10

Post Posted: 18-07-2010, 20:55:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oki. no problem dar nu avem cum sa-i dam demote doar pentru ca n-a fost pe faza cand ti-a expirat tie gagul, si ca s-a pripit si ti-a dat ban.

Dar.. dintre toti k/ ma asteptam sa stii cum sta treaba... se pare ca m-am inselat, si te rog controleaza-ti limbajul...

+ nickul respectiv a avut antecedente, din punctul meu de vedere.. inteleg greseala si nu pot sa-i spun decat sa fie mai atent pe viitor.

Edit: cum vrei sa pastram tovarasiile cand incepi sa jignesti lumea? Eu iau apararea adminilor de pe serverul pe care sunt owner, doar daca vad circumstantele unei greseli neintentionate, ca si acum, dar tu vii acum si ne iei cu expresii. Poate ca tie nu ti se pare injuratura "marsh" si alte "complimente" pe care le-ai folosit in topicul asta, dar pe noi nu ne incalzeste cu nimic ca tie ti se pare ok, iar pentru asta exista reguli sa nu vina toata lumea si sa faca ce vrea.

Succes si calmeaza-te.

P.s. Userbarul roz de la freakz, nu este o greseala. -

Everything I'm not, made me everything I am

Last edited by D3rek on 18-07-2010, 21:05:15; edited 1 time in total
0 0

Back to top
kolick

[] SUD []

Post Posted: 18-07-2010, 20:59:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

D3rek wrote:
oki. no problem dar nu avem cum sa-i dam demote doar pentru ca n-a fost pe faza cand ti-a expirat tie gagul, si ca s-a pripit si ti-a dat ban.

Dar.. dintre toti k/ ma asteptam sa stii cum sta treaba... se pare ca m-am inselat, si te rog controleaza-ti limbajul...

+ nickul respectiv a avut antecedente, din punctul meu de vedere.. inteleg greseala si nu pot sa-i spun decat sa fie mai atent pe viitor.

cum adica derek? cum sa nu-i dai demode? daca omu nu are o treaba cu comanda de ban. cateva ore cat am jucat pe war4 zilele astea , lt^ a dat numai aiurea banuri, suferinte de ale lui. iti spun eu , special i-a dat ban lu kno (eu fiind la el cu numele lui) ca nu-l suporta.
2. tocmai , stiu cum sta treaba, dasta ma atac atat de rau!!!!
3. asta depinde de el, eu azi am fost toata ziua la el si am vazut cum sufera admini astia la el, PE DEGEABA. pai pana cand ma? cum sa sufere LT^ la tovarasu meu cand eu l-am prins codat pe war3? CUM MA? las-o drq de treaba. bine ca mi-a oprit iar netu , ca m-am saturat de suferinte dastea gratuite si proaste.

edit: Edit: cum vrei sa pastram tovarasiile cand incepi sa jignesti lumea? Eu iau apararea adminilor de pe serverul pe care sunt owner, doar daca vad circumstantele unei greseli neintentionate, ca si acum, dar tu vii acum si ne iei cu expresii. Poate ca tie nu ti se pare injuratura "marsh" si alte "complimente" pe care le-ai folosit in topicul asta, dar pe noi nu ne incalzeste cu nimic ca tie ti se pare ok, iar pentru asta exista reguli sa nu vina toata lumea si sa faca ce vrea.

Succes si calmeaza-te.

te rog cauta in dex, sa vezi ca marsh inseamana un indemn, ceva de genu, nu o jignire - . pastream tovarasiile atata timp cat ne respectam reciproc.acum cum voi ma luati peste picior ,dupa ce eu "v-am crescut" pe war3, scuza-ma nu pot sa tac! si in final , nu e o greseala neintentionata, iti zic eu, uita-te in log sa vezi cum a fost treaba !

0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 18-07-2010, 21:39:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

k/ fratica calmeaza-te si gandeste la rece...nu e nevoie sa faci atata circ pentru ca nu a fost atent cand ti-a expirat gagul...se mai intampla aia e suntem oameni mai gresim nu e nevoie sa faci atata scandal pentru un ban de 100 de minute - ...si aici suntem pe war4 nu pe war3 si nu lam vazut niciodata cu cod pe Lt^ desi am mai jucat si pe war3...si adminii jucau si ei codati - ...nu veni tu aici cu gura mare sa ne zici k l-ai prins codat pe Lt - ...si dak il sanctionam pe kNo il sanctionam pe drept nu invers...nu veni tu aici sa ne ameninti k dak ne mai luam de kNo ne suparam...nu ne sperii cu astfel de afirmatii omule e doar un joc o facem la distractie mai radem mai glumim una alta...eu zic sa te calmezi si sa incetezi cu ironiile astea pentru ca esti patetic gandesti ca un copil de 5 ani si nu am nimic cu tine doar tiam atras atentia -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by dmc24, 19 July 2010 14:13

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 03-12-2024, 07:50:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password