User
Pass
2FA

Reclamatie Twister
Go to page Previous  1, 2, 3    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message3807
Take It

[LEGEND!]

Status: Offline
(since 18-09-2021 13:19)

Votes: 82

Post Posted: 29-07-2012, 00:19:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

msx: eu nu mai joc pe war4..admini ca zenn ati distrus si golit serverul sunteti niste oameni jalnici de demni de mila puteti da remove la admin nu imi pasa, nu ma veti mai vedea le war4 bft si in bft in continuare zenn cu pupatul sti tu unde.

La fel si eu BFT!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Zookey

[Forum Legend]

Status: Offline
(since 07-12-2019 08:39)

Votes: 28

Post Posted: 29-07-2012, 00:51:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De la reclamatia lui dutzu ati ajuns sa va luati unul de altul... sa nu mai vorbim de maturitatea voastra... Dutzu nu intelege un lucru... Twister DA BANI din buzunar ca sa se simta lumea bine, cand apare cate un dubios de-asta ca tine dutzule, e si normal ca el sa mentina bun continuitate a jocului. Nu inteleg ce tot faceti atatea topicuri ca el i-a decizii pripite, eu zic ca este experienta, iti dai seama ca cineva joaca cu cod chiar si dupa cateva minute. NU va tine nimeni sa jucati pe server-ul asta. Cand ati intrat prima oara pe server probabil ca v-a placut de aceea ati jucat in continuare.. dar cu timpul incepeti si va faceti asa zisi "prieteni" si incepeti sa ridicati nasul, de aceea este bine sa va vedeti cu totii de jocul vostru, nu sa stati pe forum si sa va aruncati cu pietre unul in altul... ca pana la urma este un joc si trebuie sa va distrati! daca unul este mai sarit de pe fix, asta e domne', D-zeu a vrut sa-l fie asa -. Daca stau si nr sutele de jucatori care faceau numai prostii si admini si tot, in cei 7 ani petrecuti pe server-ele freakz... ma duceam la puscarie sa stau sa-mi bat capul cu ei, dar nu, am ales sa imi vad de treaba mea si sa savurez jocul mai mult decat cearta. Aaa si nu va tine ma nene nimeni pe server-ul asta, exista milioane de servere, de ce sa iti bati capul ? Am dreptate? Ai vazut ca nu esti dorit, nu mai insista.
Sa NU indrazniti sa ma bombardati cu mesaje private acum pentru ca chiar nu am chef.
Domnu' msx si take it v-am luat acces-urile si aveti nick-uri rezervate ca sa nu tinem lista cu jucatori inactivi... a... si FARA POSIBILITATEA DE A MAI RECUPERA ACCESUL.
Dutzule asteapta raspunsul lui Twister, daca nu raspunde, eu zic sa iti cauti alt server.

O seara buna. Va pupa zook -

Daca vrei sa faci ceva cu viata ta incearca sa nu gandesti ca un roman

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Zookey, 28 July 2012 22:51

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 01-08-2025, 22:08:23
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password