User
Pass
2FA

Reclamatie jerRy
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3498
Bogdan_Florin

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-05-2009 07:24)

Votes: 5

Post Posted: 02-04-2008, 01:01:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

boogiesbc wrote:
astept si llama si ban. mi se pare normal

ady, te-am jignit cumva? am mai multi ani si mai multe scoli ca tine ca sa iti permiti sa ma faci in vreun fel. comentariile celorlalti le accept, desi am unele indoieli asupra capacitatii de adminare a lui jerRy, dar tu, mititelule, te rog nu sari cand ii vezi pe cei mari ca vorbesc. stai si asculta ca poate in felul asta ai mai multe de invatat.

DIN MOMENT CE INJURI primesti apelativul de nesimtit(eu personal folosesc apelativul cioban)
nici macar nu ai voie sa vb asa cu adi din moment ce tu ai gresit.Varsta nu are nici o legatura cu subiectul.
Inca un lucru ai ban 1000 de minute cand te vad.
Sa ai o zi buna.

Mare e gradina ta Doamne!...si mereu isi muta gardul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
timmy

[Mentally Stable]

(since 27-04-2008 10:57)

Votes: 4

Post Posted: 02-04-2008, 09:39:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Florinnn wrote:
Si dupa ce iti da kick ..cand ai injurat ..intri iar si injuri si mai rau

Asta in ce film a fost? Ca sa stii si tu, nu am luat niciodata kick pe acest server pt ca am injurat.

Florinnn wrote:
dar tu cioban cum ejti ai scos pistolu si l-ai omorat

Te tratez cu respect, si iti cer sa ma tratezi si tu la fel. Nu te-am insultat, asa ca te rog sa nu ma insulti nici tu pe mine. OK? -

- Gh0sT - wrote:
Limbaj de cioban

Chiar as fi curios daca tu nu ai pronuntat niciodata la nervi o injuratura. Si daca da, asta te face un cioban? Nu cred.

- Gh0sT - wrote:
Stii ce inseamna "a provoca pe cineva la duel in lame prin lovirea peretilor"? Ai scos pistolul, dovada de.. sa zicem nesimtire.

Da, stiu, si in acelasi timp stiu ca o provocare se poate accepta sau nu. Si mai stiu si ca nu e prima oara cand fac asta si ca de fiecare data cand s-a intamplat lumea a luat-o ca pe o gluma, ceea ce si este (sa nu mai amintim ca era 1 Aprilie - ). Daca pentru tine conteaza atat de mult un frag, imi pare rau atunci.

@*0ranGe ! extrem: Am citit regulamentul. Citez din el:
Quote:
Limbajul indecent/vulgar/obscen este pedepsit cu llama/gag/ban 30-120 minute, sau chiar permanent

Da, stiu, nu reiese de nicaieri ca nu se poate da ban permanent si pentru ce am spus eu, dar totusi logica imi spune ca in functie de cat de... grava a fost injuratura se sanctioneaza cu llama/gag/blablabla.

In fine, eu nu mai continui pentru ca nu vreau sa incepem sa ne certam si sa se ajunga sa ne vorbim ca pe maidan. Bafta in continuare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 02-04-2008, 12:08:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
logica imi spune ca in functie de cat de... grava a fost injuratura se sanctioneaza cu llama/gag/blablabla.

Nu, se lasa la aprecierea adminului. Acesta ia decizia daca iti da llama gag sau eventual ban ( daca injuratura a fost grava sau daca sa repetat ).

0 0

Back to top
jerRy /:)

[Freakazoid]

(since 02-07-2013 07:03)

Votes: 7

Post Posted: 02-04-2008, 20:43:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boogie,PcT nu am comanda! Orange te inseli nu am comanda -

] admin_gag 2GooD4u
[war3.freakz.ro] You do not have access to this command

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 31-07-2025, 17:28:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password