User
Pass
2FA

Reclamatie smh.
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1769
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Status: Offline
(since 24-04-2015 19:17)

Votes: 19

Post Posted: 18-06-2012, 23:07:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nazzy wrote:
Sanctionare, sa speram ca alecsoviki va lua masuri, deja e prea exagerat. Kick / ban intre admini

BecaLy^cL* [;x] wrote:
Aici devine deja nesimtire cu kick intre admini... si cu atata scandal pentru nimica ...

Raised eyebrow Ce-am zis eu si ce-ai zis tu?
In primul rand, becaly nu esti admin.Si te rog sa te abti de la comentari

Iar acel "NIMICA" - despre care vorbesti tu, inseamna totusi ceva.
Pentru ca nu poti numi un BAN/KICK repet "NIMICA" - intre admini.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
alecsoviki

[Playcs Romania]

Status: Offline
(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 19-06-2012, 13:45:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

gabriells wrote:
Motiv/dovada/argument : am schimbat harta pentru ca 2 turi inainte a fost aceeasi harta si a inceput sa faca galagie...i-am spus ca eu, a zis ca ma reclama pe forum si mi-a dat kick. N-am putut sa fac print. Va puteti uita la log-uri ca se vede cel mai bine.
Am inteles ca sunt al doilea admin care primeste kick de la el

Nu este posibilitatea sa fie aceeasi mapa la rand de 2 ori fara acordul playerilor deoarece tu trebuie sa dai la vot minim 2-3 mape. Si in nici un cay nu repeti votul doar pe motiv sa cada mapa ta favorita. Trebuia si Smh sa iti dea cancel vot si sa te avertizeze , in cazul acesta prin kick. Data viitoare incearca sa te conformezi deoarece nicaieri nu se da 2 voturi continand o singura mapa . Minimul este de 2-3 am lasat scris in regulament.

Si inca ceva , nu este permisa smecheria intre admini sau cu ceilalti playeri. Aviz bytza daca te simti sau e adevarat ce aud de pe server.

Rezolvat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Smh?, 19 June 2012 12:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 02-02-2025, 15:43:35
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x