User
Pass
2FA

[rezolvat]Reclamatie
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1841
Ray

[Legend]

Status: Offline
(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 17-09-2011, 22:22:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu intru bine pe server ca vuvu imi da rocket pe motiv ca nu am voie in grota pe awp_bycastore32 si eram la intrare in ea nici macar inauntru.. Dintre toti mie mi-a dat pe urma a inceput sa dea si la altii.. lam intrebat daka mai e free game a zis ca da da nai voie in grote eu nam auzit de asa ceva mai ales ca nu trece nici macar 20 de secunde ca el da slay la toti daka moare el ca joaka la rank omul si daka il mai ia si unu din grota e omor ...

Eu il intreb frumos el ma ia Cu ce ma ? aDika vai de capul meu ce admin Smq e ... COpii Vati luat multe arfe si nu e bine iesiti va rog din Casa si mai interactionati si cu oamenii va rog eu ca nu e frumos -

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 17-09-2011, 22:33:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ba, aici s-a gresit intotdeauna si pe war3 si pe war4 si mereu am incercat sa-i fac pe admini sa inteleaga, daca stai la gura grotei nu inseamna ca stai in grota, eu de multe ori ma bat din gura grotei pentru ca acolo ma pot feri dupa un perete in timp ce ma bat cu altul. Daca se intampla sa ramana cineva ultimul si sa stea pe loc sa nu miste atunci da, poate sa dati slay/rocket .. dar in rest nu stiu de ce sunteti asa obsedati de dat slay. Acum nu-l condam nici pe vuvu nici pe ray .. dar invatati sa ganditi logic si sa nu mai actionati doar pentru ca ati vazut pe altul ca face asa ceva.

@Ray, nu stiu cat de bine vine ultima replica desi poate ai dreptate in unele cazuri dar haideti totusi sa o pastram ca pe o discutie normala si sa nu iasa o mare cearta, poate cu ocazia asta vor invata si restul ce e bine si ce nu, sau se vor gandi mai bine pe viitor.

0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 17-09-2011, 22:47:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Puteai ºi tu sã faci frumos o reclamaþie dupã model,cã nu l-au postat ownerii degeaba acolo.
2.Tu aveai ce aveai cu VuVu sã înþeleg,cã þi-ar fi dat rocket,asta n-am vãzut,poate de asta erai aºa revoltat.cAv stãtea grotã,chiar el a spus "
cAv : eu nu ies din grota"
,i-am dat un slap,urmat de un rocket.Eu zic cã nu am greºit cu nimic.cAv nu era în "gura grotei",ci era în interior ºi refuza sã iasã,cumva e vina mea?

Quote:
[AMXX] Client "cAv" slaped with 0 damage
*DEAD* Pazuzu : misca
ADMIN VuVu: rocket cAv
ADMIN Pazuzu: rocket cAv
Client "cAv" has been set to explode...
Ray : pazuzu
Ray : da nu mai e free game
Ray : cu miscatu tau cu tot
*DEAD* Pazuzu : ce zici ma si tu acolo?
*DEAD* Ray : vati luat grade
*DEAD* Ray : jnebun
Pazuzu : vrei sa`ti desenez ca nu e voie in grote?
Ray : vezi ca e free game
Ray : copile
Pazuzu : cheama ownerul sa vedem
Ray : iti fac
Ray : reclamatie
Ray : nu kem nimik
Pazuzu : ok
Pazuzu : te poftesc pe forum
Ray : ok

Ray dropped
Ray has left the game

Acum aº ruga frumos un owner sã îmi spunã unde am greºit,ºi dacã este greºeala mea cã am dat slay jucãtorului în cauzã sã fiu sancþionat.
Ray,te ºtiu din prima zi de când am jucat pe server,iar acum vi sã te comporþi astfel?Ok,ce sã zic,frumos din partea ta.
Oricum ai scuzele mele,asta aºa ca sã se iºte o discuþie,dar îþi dau un sfat,dacã ai nervi nu mai intra pe server,sau chiar dacã intri,nu þi-i vãrsa pe admini/playeri.
Baftã.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ray

[Legend]

Post Posted: 17-09-2011, 23:01:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram pe serv Si oamenii zburau pe langa mine, daia am zis cu "miscatul vostru" ca nu era nici secunda 1:20 cand zburau aia pe langa mine de asta am zis.. nu m-am referit la mine .. Si pe urma mai luat la misto Cu "vrei sa iti desenz ca nu e voie in grote" ... Eu am intrebat frumos ca poate sau schimbat regulile de cand nu am mai jucat aici si voi ma luati la misto.. Nu eram nervos eram perfect relaxat dar cum intru cum slay. Mai stiai ca am fost si admin si te gandeai ca poate nu stiu regulile . Si ai zis hai sai dau un slay Ca e bine.
Reclamatia este pentru vuvu ca mi-a dat rocket si pt. tine ca mai luat la misto .. Nu e reclamatie defpat,ci sa se clarifice treaba cu grota si cu free gameul > Fre game in limita bunului simt desi in secunda 1:20 cred ca am fost nesimit rau si secundele incep de la 1:50

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 17-09-2011, 23:12:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Ray : pazuzu
Ray : da nu mai e free game
Ray : cu miscatu tau cu tot

Tu ai inceput , asta e regula necrisa de cand e harta pe server , majoritatea stau fix la gura grotei de unde au protectie 80% iar jucatorii ce ies din grote nu au sanse de a juca = anti-joc.

Quote:
*DEAD* Ray : vati luat grade
*DEAD* Ray : jnebun

sa te citez pe tine in ati raspunde
Quote:
iesiti va rog din Casa si mai interactionati si cu oamenii va rog eu ca nu e frumos

frecventeaza si scoala
salut

0 0

Back to top
VuVu

[Creep]

(since 15-01-2018 07:52)

Votes: 15

Post Posted: 17-09-2011, 23:20:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

^AvioanE^ wrote:
majoritatea stau fix la gura grotei de unde au protectie 80% iar jucatorii ce ies din grote nu au sanse de a juca = anti-joc.

@ Ray
Exact aia e pozitia ta.....la iesirea din grota la terro....cea din dreapta cand te uiti de la cts spre ts si erai exact cu tinta peste cutie....asa ca nu mai comenta....ce sanse mai au cts sa iasa din baza daca tu stai acolo???

(Admin) eDDy: ma bagi aqlo la tn ?
(Admin) eDDy: ma fac clovn
(Admin) eDDy: -
(Admin) VuVu: no problem
(Admin) VuVu: avem nevoie
(Admin) eDDy: da?
(Admin) VuVu: de FOCI !!!
0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 17-09-2011, 23:43:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca o fi gresit sau nu, atitudinea ta (Ray) lasa de dorit. Tu vrei sa se aplice niste reguli, vrei sa nu fii luat peste picior dar tu nu respecti asta, aviz la ce a aratat avioane. Daca mi-ai fi facut asta si eu as fi zis "daca ai nelamuriri te duci pe forum" si tu ai fi continuat, ieseai banat.

Avem si noi viata sociala, prieteni si alte chestii din viata reala deci nu mai abera pe subiectul asta. In schimb abtine-te de la astfel de comentarii ca nici nu rezolvi ce vrei tu (sa nu mai dea slay sau whatever) dar nici bine nu faci pentru ca instigi la cearta. Data viitoare abtine-te cand te mananca degetele sa scrii.

Cat despre aceasta "regula" nescrisa, fiecare o aplica cum stie el mai bine. Eu uneori dau slay pentru asta, alteori nu. Depinde si de dispozitia adminului in cauza. Dar daca totusi ai luat slay si nu-ti convine, nu ii faci capul calendar pe forum si daca tot vrei niste lamuriri le ceri frumos, nu in bataie de joc.

"vati luat grade... jnebun". Bine ca nu m-ai gasit pe server. Iesea alt scandal fara rost.

IMBALANCED
0 0

Back to top
Ray

[Legend]

Post Posted: 17-09-2011, 23:50:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane esti toba de carte se vede -
Daca majoritatea stau akolo hai sa le dam la toti slay ca fac anti joc .. Tu cum nu ai treaba cu jokul asta normal ca akolo se sta cu tinta la inceput de runda ca daia e awp dar nu stiu de ce imi bat capul cu tine la jocul asta ca orcum nul sti.
SI CU FREE GAME AM INTREBAT DUPA CE MI-a DAT SLAY NU AM INCEPUT EU IAR TE BAGI UNDE NU TREBRUIE IN CONCLUZIE ESTI UN NESIMIT CA TE BAGI FARA CA MACAR SA FI PE SERV - Am scris mare ca poate nu se vede unde a gresit el.
SI vuvu daka nu iti place cum joc,si nu esti in stare sa intelegi jocul, poti iesi afara pana se skimba harta nu sa dai slayuri in stanga si dreapta ca joci tu la rank -

Da recunosc singura chestie care am gresito a fost cea cu gradele dar in rest ... Nu vad greseala daka intradevar am gresit sa se zica,

Posturi unite automat, 18-09-2011, 00:50:52

Akkan wrote:
Ca o fi gresit sau nu, atitudinea ta (Ray) lasa de dorit. Tu vrei sa se aplice niste reguli, vrei sa nu fii luat peste picior dar tu nu respecti asta, aviz la ce a aratat avioane. Daca mi-ai fi facut asta si eu as fi zis "daca ai nelamuriri te duci pe forum" si tu ai fi continuat, ieseai banat.

Avem si noi viata sociala, prieteni si alte chestii din viata reala deci nu mai abera pe subiectul asta. In schimb abtine-te de la astfel de comentarii ca nici nu rezolvi ce vrei tu (sa nu mai dea slay sau whatever) dar nici bine nu faci pentru ca instigi la cearta. Data viitoare abtine-te cand te mananca degetele sa scrii.

Cat despre aceasta "regula" nescrisa, fiecare o aplica cum stie el mai bine. Eu uneori dau slay pentru asta, alteori nu. Depinde si de dispozitia adminului in cauza. Dar daca totusi ai luat slay si nu-ti convine, nu ii faci capul calendar pe forum si daca tot vrei niste lamuriri le ceri frumos, nu in bataie de joc.

"vati luat grade... jnebun". Bine ca nu m-ai gasit pe server. Iesea alt scandal fara rost.

SPune-mi si mie unde am gresit ce reguli am zis sa fie sau voi nu citit bine pur si simplu mi-a dat rocket in secunda in care am intrat pe serv si era secunda 1:20 poti sa intelegi asta apoi am intrebat frumos si mi sa raspuns in bataie de joc .. Apoi au urmat comentariile ce le-a scris avioane

Last edited by Ray on 17-09-2011, 23:56:17; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Adytzza

[i'm in vacation :)]

(since 25-08-2015 17:24)

Votes: 22

Post Posted: 17-09-2011, 23:56:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai viziteaza asta vezi ce frumuseti gasesti pe acolo.Singura exceptie din regulament sunt GROTELE,nu ai voie sa stai in grota,e regula nescrisa.Atata scandal pentru un rocket/slay...mai iesiti din casa oameni buni.

0 0

Back to top
Ray

[Legend]

Post Posted: 18-09-2011, 00:01:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai daka se baga toti normal ca iese scandal puteau sa raspunda dekat ownerii si era cel mai bine.

bine adytza cand o sa intri si tu o sa iti dau slay ca tea dat direct in grota cand ai apsat m .11 sau m.22 cel mai bine

0 0

Back to top
Akkan

[IMBALANCED]

(since 09-05-2020 22:16)

Votes: 48

Post Posted: 18-09-2011, 00:06:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu tot bagi chestia ca el da slay/rocket pentru rank? De unde si pana unde? Ce legatura are cu rankul? Hai sa scriu niste posibilitati:

1. El moare, omorat de Xulescu. Ii da slay/rocket lui Xulescu ca sa-i strice rankul.
2. El moare, omorat de Xulestu. Da slay la cei care stau in grota ca sa le scada lor rankul, si implicit, sa-i creasca rankul lui.
3. El nu moare dar de ce sa nu moara altii? Doar e vorba de rank. Le dai slay, castigi loc mai sus in top.

Vezi dilema? Nu are nicio legatura. Deci slay in stanga si in dreapta ca sa faca el rank este o mare prostie. Nu te mai lega de partea asta de subiect ca e penal.

Cunosti efectul de turma? Cand 1-2 persoane fac ceva, ceilalti din jurul lor tind sa faca acelasi lucru, mai ales daca se cunosc intre ei. Asta este faza si cu adminii.
Cand un admin (vuvu) se ia la ciondaneala cu un jucator (tu), ceilalti admini (grupul de admini) au tendinta sa-i ia apararea lui vuvu. Si de aici pana la cearta (mai mare decat la inceput) nu este decat un pas. TOCMAI deasta trebuie sa fii exemplar in vorbe si comportament, tocmai ca sa nu creezi tensiuni si apoi cearta.

Daca ei nu se pot abtine le faci reclamatie, primesc sau nu avertismente/downgrade si gata povestea.
In schimb daca tu nu te poti abtine e posibil sa iei gag/ban si dupa ce faci reclamatie tu devii penibil. E un cerc vicios, baga la cap ce am zis mai sus.
Oricum aici nu are nici el vina, nici tu. Doar ca amandoi ati procedat putin mai... nelalocul lui ca sa zic asa. Data viitoare stiti ce sa faceti.

Reclamatia nu cred ca avea rost sa o faci. E tarziu, sunt obosit si mintea imi debiteaza numai prostii. Imi arde de scris romane pe forum. :/

IMBALANCED
0 0

Back to top
PaZuZu

[Account disabled]

(since 18-05-2016 21:18)

Votes: 359

Post Posted: 18-09-2011, 00:41:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te cam baþi cap în cap cu replicile Ray,acum o dai în diverse ca sã te scoþi.Mãcar n-ai fost în stare sã faci o reclamaþie dupã model.
Ah ºi n-am înþeles,dacã aplic o regulã pentru 31 de playeri,pentru tine nu trebuie aplicatã cã te cheamã Ray.
ªi treaba cu rank-ul doar tu o înþelegi...
Sã vinã un owner sã închidã topicul,cred cã se vede care cum a greºit,dar sã nu degenerãm aiurea din nou.

P.S:nu iau apãrarea lui VuVu,dar m-au deranjat comentariile tale cam deplasate,ok am luat grade degeaba,dã-mi voie sã te ridic în slãvi Holy Ray.

Nu sparge geamul altuia dacã nu e bicicleta ta.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
VuVu

[Creep]

(since 15-01-2018 07:52)

Votes: 15

Post Posted: 18-09-2011, 00:43:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Akkan wrote:
Tu tot bagi chestia ca el da slay/rocket pentru rank? De unde si pana unde? Ce legatura are cu rankul? Hai sa scriu niste posibilitati:

1. El moare, omorat de Xulescu. Ii da slay/rocket lui Xulescu ca sa-i strice rankul.
2. El moare, omorat de Xulestu. Da slay la cei care stau in grota ca sa le scada lor rankul, si implicit, sa-i creasca rankul lui.
3. El nu moare dar de ce sa nu moara altii? Doar e vorba de rank. Le dai slay, castigi loc mai sus in top.

Vezi dilema? Nu are nicio legatura. Deci slay in stanga si in dreapta ca sa faca el rank este o mare prostie. Nu te mai lega de partea asta de subiect ca e penal.

Cunosti efectul de turma? Cand 1-2 persoane fac ceva, ceilalti din jurul lor tind sa faca acelasi lucru, mai ales daca se cunosc intre ei. Asta este faza si cu adminii.
Cand un admin (vuvu) se ia la ciondaneala cu un jucator (tu), ceilalti admini (grupul de admini) au tendinta sa-i ia apararea lui vuvu. Si de aici pana la cearta (mai mare decat la inceput) nu este decat un pas. TOCMAI deasta trebuie sa fii exemplar in vorbe si comportament, tocmai ca sa nu creezi tensiuni si apoi cearta.

Daca ei nu se pot abtine le faci reclamatie, primesc sau nu avertismente/downgrade si gata povestea.
In schimb daca tu nu te poti abtine e posibil sa iei gag/ban si dupa ce faci reclamatie tu devii penibil. E un cerc vicios, baga la cap ce am zis mai sus.
Oricum aici nu are nici el vina, nici tu. Doar ca amandoi ati procedat putin mai... nelalocul lui ca sa zic asa. Data viitoare stiti ce sa faceti.

Reclamatia nu cred ca avea rost sa o faci. E tarziu, sunt obosit si mintea imi debiteaza numai prostii. Imi arde de scris romane pe forum. :/

Imba cel capstept -.....romane pe forum.....

@Ray.....vorbesti un pic cam de sus .....esti cumva fost owner??? vezi ca nu am jucat si nici nu o sa joc vreodata la rank.....am rank 55 ca sa stii si tu, si slay le dadeam la toti cei care procedau la fel ca tine.....in gura grotei sau in ea...care nu lasau ts sau cts sa iasa de dupa zid.....asta era problema mea -.....iar daca ai un pic de minte....nu faci reclamatie pentru un slay....

(Admin) eDDy: ma bagi aqlo la tn ?
(Admin) eDDy: ma fac clovn
(Admin) eDDy: -
(Admin) VuVu: no problem
(Admin) VuVu: avem nevoie
(Admin) eDDy: da?
(Admin) VuVu: de FOCI !!!
0 0

Back to top
Ray

[Legend]

Post Posted: 18-09-2011, 01:11:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bine orcum iti dai seama ca nam cum sa castig in fata voastra voi sunteti 3 eu 1 . da e greu.
Dar ma gandeam daka tot am fost admin si na nu eram un necunoscut pe serv sa nu suferi asa cu slay puteai sa spui frumos - si cred ca eviatam orige neintelgere. Adminu e fqt sa aplaneze conflictele nu sa se dea mare ca are admin si intre noi - Luati-o cum vreti bine am gresit eu ca am intrat pe serv - promit na ca nu mai intru sa fie pace si liniste - A si cred ca tu nu ai minte daka crezi ca am facut reclamatia doar pentru slay

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 18-09-2011, 01:13:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
nu faci reclamatie pentru un slay....

te contrazic,reclamatie faci si pentru un slap aplicat incorect

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NowskI, 18 September 2011 02:22

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 14-04-2025, 01:59:58
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts