User
Pass
2FA

Reclamatie
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message5095
Ray

[Legend]

Status: Offline
(since 13-02-2018 19:13)

Votes: 25

Post Posted: 28-01-2008, 09:42:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

A fqt cerere ca totzi cei lalti i sa aprobat cererea deoarece joaca de foarte mult timp...
Nu i-a dat nimeni aiurea, daka era nu ii mai dadeati deloc si gata! da nu ii dati azi si tot azi il scoateti de finitiv nici macar slot nu iai lasat...
A inca ceva ady lai ameninatat cara ramne fara admin iai dat si ban etc. pot continua da lasa eu atat am Vrut sa stiu Daka este CORECT sa ii luati adminul ca a dat un slap,slay la cei afk...
Si repet daka zice suferinta postazal este scazut da nu il ameniniti tu ca ramne fara admin fa ca totzi ceilalti ca si pe mine daka ma jigneste un admin mai mica ca mine asta nu inseamna ca ii pot izce ca ramne fara admin.
Nimeni nu a fost invatat admin, cred ca are sansa sa invete si el ca totzi cei lalti ca multi care au luat admin cand au venit pe serv nu stiau sa admineze da voi gata habar are...Are si mare admin blod sa fim seriosi.

App: Pepsi nu am zis ca plek dupa serv daka nu ii da adminul am zis ca plek daka este Corect sa ii se ia adminul pt.. asta fara avertisment fara nimik si de tot...
Daka totzi cei llalti cred ca am greist in topicul asta am zis ca plek.
DAr daka nu poate sa nu ii dea adminu da sa recunosca ca a greist.

"Every Game is a reason to be Happy...." Team Invictus is a reason to win"
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
7even^ady

[Maniac]

(since 02-03-2020 07:58)

Votes: 9

Post Posted: 28-01-2008, 09:47:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asa si doar l-am amenintat nu am si facut ca sa stii , si dupa ce i-am zis el a zis ca nu mai are admin .
Si dak vrei sa stii nu i-am dat io ban ia dat twister pt ca nu stie sa vb , sa isi mai bage si sa scoata atata.
Si dc nu il lasi pe fractu sa vb ca are si el cont facut sa vedem ce zice da nu sa srii tu pe contu lui da.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Florinnn

[Screwed Freak]

(since 03-10-2015 01:15)

Votes: 18

Post Posted: 28-01-2008, 10:16:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ray wrote:
A faqt cerere de marire n3x7 i sa aprobat la 2 zile la marit in aceas zi ia scos Twister adminul de tot pt. ca a dat un slap la un afk adminul i sa luat la cereea unui alt admin care prefer sa nu spun.
Am vb cu tiwster per steam si cica ia luat adminu ca a schimbat cu o spatamana inainte din d2 in 35hp cand ei erau 2vs 2 pe harta.
Akum nu mai are nici un fel de aceces deci Vreau sa stiu si eu daka este corect daka da eu plek dupa server...
Daka era nu il mai marea dar sia batut joc de el si ia si dat ban..

Hf

bai Ray eu nu vreau sa ma cert dar nu era 2 vs 2 si era 3 vs 3 - !! ok si dc a bagat 35hp daca era 3 cu 3 ? si dupaia a schimabto iarr !! fie

Alta zi cand intru avea next admin era harta 35hp !! stateam afk ca aja era skema - si a venit next si l-am omorat !! el sa enervat si m-a tinut in slap si era si Twister pe sv doar stiee !!! ma tinut in slap pana ma omorat pt ca l-am luat eu deci sufera de admin ... si Twister a zis ca no sa mai aiba admin aja ca - merita scos adminu

0 0

Back to top
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

(since 08-05-2021 22:22)

Post Posted: 28-01-2008, 10:18:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca e asa cum fice Florik inseamna ca chiar nu merita admin.
Faza cu slapu pnaa la omorat e din oftica si sufera de admin.

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
Florinnn

[Screwed Freak]

Post Posted: 28-01-2008, 10:19:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai era si TwisTer pe sv cand mia dat slap !! iar TwisTer ia dat BAN -

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 28-01-2008, 10:27:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ray .. stiu si eu stii si tu ca fratele tau e un jucator bun .. insa nu toti jucatorii buni sunt si admini buni .. am inteles ca mai are de invatat .. dar trebuie sa invete intai sa se comporte si sa respecte .. nu e prima oara cand isi pierde adminul .. Anyway ... eu nu o sa ma mai bag ..

0 0

Back to top
Ray

[Legend]

Post Posted: 28-01-2008, 12:28:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma nu asta ma deranjat ci faptul ca i la scos de Tot adika nici slot nu mai are...
Mai era un jucaotr de la noi dupa strada care a intart cu el odata si mi-a zis cum sa intamplat..
Nu stau sa schimb conturile de fiecare data cu al lui ca nu suntem straini...
Nici nam zis ca e admin bun am zis ca trebuie sa invete...
Toate ca toate pt. un slap nu trebuia scos acecesul de tot no mai lua ca a schimbat harta cu o saptamna inainte pe adminu meu si mare diferenta de 2vs2 si 3vs3 jucati voi 3 vs 3 pe d2... din cate am inteles a zis un player sa schimbe harta da ma rog Bine eu atat am vrut sa zic ca nu i se scoate adminul pt. un slap

0 0

Back to top
Florinnn

[Screwed Freak]

Post Posted: 28-01-2008, 12:32:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ray wrote:
Ma nu asta ma deranjat ci faptul ca i la scos de Tot adika nici slot nu mai are...
Mai era un jucaotr de la noi dupa strada care a intart cu el odata si mi-a zis cum sa intamplat..
Nu stau sa schimb conturile de fiecare data cu al lui ca nu suntem straini...
Nici nam zis ca e admin bun am zis ca trebuie sa invete...
Toate ca toate pt. un slap nu trebuia scos acecesul de tot no mai lua ca a schimbat harta cu o saptamna inainte pe adminu meu si mare diferenta de 2vs2 si 3vs3 jucati voi 3 vs 3 pe d2... din cate am inteles a zis un player sa schimbe harta da ma rog Bine eu atat am vrut sa zic ca nu i se scoate adminul pt. un slap

- pt 1 slab !! ejti tare baiete mia dat la slapuri pana ma urcat pe harta si dupaia cand am cazut am muri! dc !! ca e el nervos ca lam loat ?

0 0

Back to top
Berkley^^^

[Prototype]

(since 28-03-2011 08:04)

Votes: 19

Post Posted: 28-01-2008, 18:31:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eram si eu pe server....ia dat slap lung si a zburat dp harta si a cazut .... florik ia zis ca dc sufera atat ... iar twister ia dat ban lu next si pepsi ia dat llama lu florik -

One ShoT , One Kill , One NaMe ..... Berkley
0 0

Back to top
eT | Bobby

[Lord of War3]

(since 07-12-2019 14:42)

Votes: 14

Post Posted: 28-01-2008, 18:40:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda.... iar ati inceput cu certurile!! Deci...sa incepem.. :

Dak zici k mai are de invatzat nu trebuia marit !!! Iar scaderea cred k trebuia la slot...!! Oricum a gresit dak a facut tot ce am citit eu....pt k detalii de la fatza locului nu am,adik nu am fost niciodata pe server cu el sa faca greseli !! Intrebarea mea: Knd v-ati certat nu mai era nici un admin mai mare sa va potoleasca? -
Certurile intre admini se sanctioneaza... !! Dak nu a incercat sa amelioreze cearta niciunul ar trebui aman2 sanctionatzi...dar nu sa li se scoata adminul - !! Lui nex7 cred k ii ajungea slot pt cateva luni - , iar lui ady o scadere mica pt cateva sapt....pt schimbarea situatziei la care s-a ajuns!! Twist....inceteaza fratele meu,tzi-am mai explicat!! Iei decizii pripite la momente total nepotrivite...!! Incearca sa analizezi si sa iti vezi de treaba ta... NU VREA NIMENI SA PLECI ( e doar IN MINTEA TA ) - !! cam atat...sper sa ganditi ratzional si sa iesim cu bine din tot... !! Ray,din moment ce fratele tau a avut admin pe war3 cred k e destul de capabil sa faca singur plangerea si sa spuna ce are pe suflet,nu cred k trebuia u sa te bagi - , indiferent k esti si u admin....ceea ce incerci u sa faci e influentza...banuiesc - !! Lasa-l pe el sa isi spuna pasurile...indiferent k suntetzi frati....mai tarziu dak va angajatzi si are probleme la servici...raspunzi u pt el?? - Ori fi situatzii cu totul diferite dar cred k are si el maini sa scrie - !! Bft -

Ajuta serverele WAR cu un vot: http://www.csservers.ro/evidenta/war3.freakz.ro
LorD*Bobby
0 0

Back to top
7even^ady

[Maniac]

Post Posted: 28-01-2008, 19:14:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cum a zis si Bobby puteti sa ma scadeti dak am gresit cu ceva.
Si in legatura cu n3x7 dati slot ca nu mai suport. -

0 0

Back to top
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

(since 08-05-2021 22:22)

Post Posted: 28-01-2008, 19:35:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poi lu next parca i-a fost adminu scos.....nu ii mai dati nimic(parerea mea)
Ady nu ar trebui scazut sub nici o forma -

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
Ray

[Legend]

Post Posted: 28-01-2008, 19:58:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

n-am scris eu boby el a fost langa mine cand am fqt reclamatia si tot atat ca am scris pe contu meu...
Nu mam pus sa zic din capu meu...
Ca daor nu stiu eu ce am fqt de era si n3xt si inca 1 care era pe serv atunci si ei miau zis ce si cum ca sa intelegeti.

0 0

Back to top
7even^ady

[Maniac]

Post Posted: 28-01-2008, 20:06:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai da ma ce sa zic si babuin ala alt tovaras ....... tia zis doar de mn dar de fractu nu a zis.

0 0

Back to top
Gh0sT

[Legend]

(online 18 hours ago)

Votes: 967

Post Posted: 28-01-2008, 20:27:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

N3x7 are slotul suspendat, Twister decide cat timp.
Ady pe viitor te rog sa te abtii de la amenintari sau sa eviti sa raspunzi la cearta. Daca vezi un admin cu chef de scandal te invit sa-l postezi pe forum, nu e nevoie sa-i raspunzi in acelasi fel.

@all: Certurile duse prea departe duc la sanctionarea ambilor admini, mai ales daca adminii au rang-uri diferite. Adminul mai mare in grad are intaietate pe server dar in acelasi timp are si responsabilitatea de a calma spiritele.

Only soft things can kill me...
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 03-03-2025, 05:26:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password