User
Pass
2FA

Reclamatie
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1335
DamBasS

[ #R e l a x ]

Status: Offline
(since 20-01-2019 19:52)

Votes: 310

Post Posted: 09-04-2014, 19:42:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bebeto am jucat cu el ore intregi si nu o cazut srv deloc! azi am jucat cu el si iarasi nu o cazut srv!Acum incep sa cred ca aveti cv personal cu el!
... nu mai zic nimic...

Sa fi tu insuti e mai greu decat sa te ascunzi in spatele calculatorului si sa pretinzi ca esti altcineva ! ! !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 09-04-2014, 20:16:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incetati cu limbajul asta, atacurile la persoana si amenintarile @real life, pentru asta dau ban.
Nu ma repet, sper sa nu intelegeti sa va demonstrez.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
DamBasS

[ #R e l a x ]

Post Posted: 09-04-2014, 20:32:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Avioane... ne pare rau... au fost niste momente tensionate... speram sa nu se mai intample!
Scuze daca te.am deranjat si multumim -
Sper sa ajungem la o concluzie totusi... -

Sa fi tu insuti e mai greu decat sa te ascunzi in spatele calculatorului si sa pretinzi ca esti altcineva ! ! !

0 0

Back to top
SeiGhT

[Mentally Stable]

(since 01-07-2014 12:33)

Votes: 3

Post Posted: 09-04-2014, 20:33:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DamBasS wrote:
VA CONTRAZIC PE TOTI!
Oameni buni ce aveti?? ai inebunit cu toti??? voi va ganditi putin??deci sa incep cu inceputul!
1.El este in clasa 12 si are bacu anu asta.si nu cred ca are altcv mai bun de facut decat sa floodeze srv-ul...pe care o fost invitat de un coleg de-al meu care i.am spus sa aduca niste playeri.
2.DangeR, el are maxim o saptamana de cand joaca pe server...si joaca doar de placere! Il cunost si eu garantez pt el! CA NU ARE COD SI NICI NU FLOODEAZA SRV!
3.De la prima runda care am jucat cu el pe acest srv. l.am verificat si nu mi s.a parut NICIODATA ca are cod!!!
4.LimiTLesS dc remove+ban si de fiecare data cand o sa il vezi pe srv are pika/destroy/exterminate?? Tu l.ai verificat macar vreo data?? ca sa ii dai BAN??
5.DangeR,iar tu dc ai dat DESTROY?? pt no ss???? eu stiu ca ptr no ss se da MAX. BAN PERMANENT nu destroy! Si credema pe cuvant ca nu are COD! si nici nu floodeaza el srv!
6.SI DANGER DC INTRI CU NICK-UL MEU DE ADMIN?? SI VREAU SA STIU SI EU CINE ITI TOT DA TIE PASSU MEU???ASA TU POTI SA INTRI SA FACI CE VREI CU ADMINUL MEU SI DUPA EU CAT NASOL! AS VREA SA STIU CUM DE IMI STII PASSU IAR??(sa stii ca nu imi place ideea! daca vrei admin poti oricand saimi dai pm sa iti pun accesut asta nu e o problema!)
El e pe srv de max o saptamana.Inaite tot el?? flooda?? acum hai sa fim serios,are dreptate si el.Daca joaca mai bine ca noi asta nu inseamna ca are cod! sa fiu sincer si eu cand ma ia asa nonstop... ma dispera,dar asta nu inseamna ca are cod.
Mai spun odata.Eu l.am verificat de nush cate ori si este CURAT!!!
Decizia mea finala este:
Are unban+adminul pus la loc.
Daca nu sunteti deacord atunci eu renunt la gradul de owner...Ca are mare dreptate in felul asta nu o sa mai crestem(serverul) deloc!
Sper sa ajungem la o intelegere!
Multumesc! -

Nu-ti mai bate capul te rog.Nu vor sa inteleaga de nici un fel.Cum puteam eu sa floodez daca eu in timpul ala ma jucam.Serverul nici macar nu are VAC poate oricine sa va buleasca serverul,dar asta cu flood-ul e doar o vrajeala ca sa scape de mine.

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 09-04-2014, 20:35:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E ok, inteleg. Am avut si eu o reactie de genul pe serverul unde joc, am ramas fara admin.
Concluzia? In momentul in care ai gresit, sa te astepti la consecinte, sa ai simtul responsabilitatii.

0 0

Back to top
DamBasS

[ #R e l a x ]

Post Posted: 09-04-2014, 21:20:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Corect Avioane.Trebuie sa avem niste responsabilitati... -

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 10-04-2014, 07:18:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DamBasS nici nu ma obosesc sa citesc ce-ai scris tu si ceilalti,deoarece eu stiu ce-am vazut

M-am inselat in privinta ta si a tuturor de pe acest server

AvioanE imi pare rau pentru acel atac,chiar nu am vrut,nu stiam ca o sa primesc warn din prima,credeam ca o sa fiu avertizat,mai ales ca nu am mai avut probleme pe forum,asta ii prima data,in fine,nu traiesc pe forum....

LaggeR am fost si eu si bebeto on plus ceilalti admini si tu tot nu crezi si imi zici in pm ca nu am avut cum sa vad

Cum sa nu vad cand prima data intra de pe numele lui: SeiGhT cu ip-ul 79. nu mai stiu care
Nu a stat pe server cu numele ala,a iesit imedia si apoi a intrat cu numele SERVER IS DOWN cu acelasi ip si imi zici mie ca nu am avut timp sa vad cand acolo iti apare cand se conecteaza cineva ??

Da frate...eu sunt prost....

Stii ceva? mai bine nici nu va spuneam si nu incercam sa va rezolv problema
Trebuia sa-l las pe acest baietel sa va floodeze serverul si voi sa platiti hostul ca prostii,degeaba si serverul sa fie gol sau off

DamBasS ii ultima data cand auzi de mine,am crezut ca daca ii din oras cu tine,iei o decizie corecta...

AvioanE inca odata imi pare rau,nu credeam ca iau warn pentru ce-am scris acolo...

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
-bebeto-

[Freakz * -carmen-]

(since 19-03-2018 19:51)

Votes: 296

Post Posted: 10-04-2014, 08:53:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci sa incep cu inceputu danger are mare dreptate eram si eu pe server si cum a facut a anuntat ca in 3 2 1 si porma a picat serveru deci concluzia ca el e stiu ca nu ne credete dar mai tarziu o sa ne dati dreptate.

Y!M bebeto_cristi
0 0

Back to top
SeiGhT

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-04-2014, 12:26:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danger termino cu vrajelile alea ca eu floodez serverul.Sa zicem ca eu as fi floodat serverul da?
Pai si inainte cand nu aveam habar de server cum era floodat? Hai ma fi serios ti-am mai zis nu mai cauta scuze ca sa scapi de mine.

0 0

Back to top
sorinsorin57

[I did not hit her !]

(since 15-08-2022 19:39)

Votes: 354

Post Posted: 10-04-2014, 12:33:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inainte nu era floodat si nu avea probleme.
Si cum se explica faptul ca aveai acelasi ip cu acela care spunea 3 2 1 si cadea svu???
Coincidenta?
Danger stie ce stie,si iti garantez ca el nu ar vrea sa scape de un player doar ca vrea el.
Iar daca iti va fii pastrat accesul pe server,vei primi down pentru limbajul din posturile facute de tine in acest topic.

"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si-apoi te scuipa"

0 0

Back to top
SeiGhT

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-04-2014, 12:35:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai linistit n-am nevoie de nici un acces,i-am zis asta si lui Lagger,nici macar n-am cerut,mi s-a oferit.
Pai clasa ip-ului o fi asemanatoare ca doar am internet de la RDS si 90% din galati are net de la RDS ... -

0 0

Back to top
-bebeto-

[Freakz * -carmen-]

(since 19-03-2018 19:51)

Votes: 296

Post Posted: 10-04-2014, 12:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ai esit de pe numele tau si ai intrat imediat cu numele ce il zice danger si ai scris 321 si ai luat destroy si a si picat serveru nu are cum sa aiba acelas ip identic cu altau

Doar ce ai esit si in 2 sec intra ala si zice 321 e prea de tot

Y!M bebeto_cristi
0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 10-04-2014, 13:07:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SeiGhT eu nu te cunosc
Ieri te-am vazut pe server cum vorbeai si cum jucai
Eu nu joc pe mad 24/24 sa zic ca vreau sa scap de tine,eu am intervenit pentru ca nu aveai un limbaj de admin.

Si nu era clasa de ip asemanatoare cu a ta
Tot ip-ul era exact ca al tau

Te lauzi ca joci cs de 10 ani si nu sti care ii clasa de ip...ma faci sa rad...Te ingropi singur si nu ai cum sa iesi din minciuni...

Eu nu probleme cu cei care joaca pe server,s-a intamplat sa fiu pe server cu alt nume cand ai inceput sa vorbesti urat,tu fiind admin si i-am zis lui Sunt Nebooon pe steam sa-ti dea ban ca eu nu mai am acces ca mi-am dat remove,ti-a dat ban si ai reintrat,nu ai respectat banul si apoi am intrat eu cu admin si ti-am aplicat o comanda ca sa-ti aduci aminte ca tu esti helper si ceilalti au grad de 3-4 ori mai mare ca tine si nu ai dreptul sa vorbesti urat cu ei

Dupa aia a intrat bebeto si dupa 1 minut apare ca te conectezi tu de pe ip-ul 79. bla bla,dar ai dat repede drop si apoi apare ca se conecteaza SERVER IS DOWN de pe acelasi ip si a floodat serverul

Daca tot vrei sa floodezi serverul,macar dai rr la modem si schimba-ti ip-ul domnule -
Cat timp esti tu conectat la internet,nu mai exista un ip ca al tau,doar dupa ce nu mai esti conectat e posibil ca ip-ul tau sa fie dat la altcineva,dar atata timp cat tu ai intrat ai dat drop si dupa cateva sec a intrat ala cu floodul ii clara treaba

Am postat sa intelegi si tu ca nu ai nici o treaba cu acest joc
Pe langa faptul ca minti,totusi dupa 10 ani de cs macar sti ce ii aia clasa de ip + ca nu joci doar pe public..

Te pup

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
SeiGhT

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-04-2014, 13:14:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce mai schimbi subiectul -
Deci prima data am facut flood.
Dupa am jucat cu silent aim si wall la buton
Dupa vorbeam urat cu un admin.
Ce mai urmeaza?
Tot imi pastrez parerea ca ai ceva cu mine.

0 0

Back to top
DamBasS

[ #R e l a x ]

Post Posted: 10-04-2014, 14:23:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun,deci gata ajunge.Danger nu ti.a spus nimeni ca esti prost in primul rand si cine ti.a dat tie REMOVE?? Thinking Si tu te ingropi singur. ai spus ca:"i.ai spus lui nebooon sa ii dea ban ca tu nu mai ai admin...si dupa ai intrat tu cu adminu si ai vb cu el(si adminu insemnand John Newman care este adminul meu) AS VREA SA STIU SI EU CINE ITI DA PASS TIE DE LA MINE???
Cum am mai zis... dc intri cu nick-ul meu de admin?? poti oricand sa imi dai pm cu nick si pass...asta nu e o problema!

Deci pana la urma asta e decizia mea.
SeiGhT nu mai are admin,chiar azi am vb cu el si mi.a zis ca nu mai are nevoie si nici nu a avut...
DangeR nu mai spune ca asta e ultima data cand vii pe srv si chesti dintr.astea. ca nu te ajuta cu nimic.
Deci gata ajunge cu atata cearta!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by DamBasS, 12 April 2014 09:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 10-11-2024, 09:18:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x