User
Pass
2FA

Reclamatie !
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3795
Pepsi

[Liverpool F.C FaN :X]

Status: Offline
(since 08-05-2021 22:22)

Votes: 9

Post Posted: 06-03-2007, 10:36:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hmmmmm......ai si u mica dreptate ca poate pe cei care vor sa joace serios ii enerveaza dar avem si noi momentele noastre in care ne distram!

In2 In2: Your username is: in2itiona
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
yoo--the--boot

[Mentally Stable]

(since 26-03-2007 11:10)

Votes: 4

Post Posted: 06-03-2007, 10:38:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma nam nimik cu tine liquid pe bune eu nu vreau sa renunti la nimik .....chiar imi pare rau daca tu crezi k iti port pica dar as vrea sa intelegi k serveru asta e diferit de celelante cum a zis shok noi ne mai si distram din cand in cand si tu asta nai inteles....
noi facem k serveru sa fie plin de viata k sa vina cat mai multa lume si sa fie cel mai tare server ...desi cred k este deja... parerea mea -

PS :daca am fi toti inchisi si nam vorbi unu cu altu atunci iti spun eu ca nu am avea de castigat ci numa de pierdut ...si daca ai renuntat la admin din cauza mea si a lu boby sincer imi pare foarte rau.... -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Gh[o]sT

[Screwed Freak]

(since 22-03-2009 19:17)

Votes: 8

Post Posted: 06-03-2007, 10:44:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

uNrEaL wrote:
Da pepsi dar aceasta distractie are si ea limite -

noi stabilim limita, nu tu

^Signature by Kre@toR - - -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BillyBoy

[Creep]

(since 16-06-2015 10:17)

Votes: 6

Post Posted: 06-03-2007, 11:48:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

unreal u vrei sa pari destept dar nu esti - pacat mane !!!

lasane`n durerea ta !

Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita.
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 06-03-2007, 12:40:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

liquidzor, daca tu crezi ca asta e cea mai buna solutie, nu ai decat sa renunti. Daca vrei sa revii ne anunti, nu te-a gonit nimeni de pe server, pur si simplu tu erai obisnuit cu alte servere, dar daca tii minte chiar EU la cererea ta de admin am zis ca nu ai stat destul timp pe server sa vezi cum decurg lucrurile. Stiam foarte bine ce zic -

uNrEaL wrote:
@Shocker : Cu distractia voastra floodati srv -

HaHa... vorbeste marele "TCP/IP-ist"... Eu cred ca ar trebui sa mai studiezi tu putin ce inseamna flood. Am salvat tot logul ala care l-ai postat tu si are doar 6.5 KB. Chiar crezi ca floodezi un server cu 6.5 KB intr-un interval de 5 secunde? Haha... Spre exemplu, serverele de la rapidshare.com suporta o viteza de 10 GB pe secunda si tu vii sa imi zici ca pica un server la un amarat de 6KB o_O. Vorbiti in necunostinta de cauza, vi-am mai zis de zeci de ori...

Oricum, desi noi am dat de zeci de ori restart unul dupa altul, defapt a avut loc un singur restart, deoarece variabila sv_restartround tot lua valoarea 3 imediat deci nu apuca sa ajunga la 0 sa se restarteze, de deranjat nu cred ca aveam cum sa deranjam, ceilalti puteau sa joace fara probleme, doar ca nu mai puteau intelege ce se scrie pe chat timp de cateva secunde. Mare branza

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0

Back to top
ex-liq.

[Freakazoid]

(since 18-06-2007 21:36)

Votes: 4

Post Posted: 06-03-2007, 13:48:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- shock vad k ink am admin ...whatever - eu iam cerut lu snake sa mi`l scoata ...ai vz regulamentu pus de snake ...pe mn ma deranjeaza "cearta" de pe admin_chat ..shi ink ceva atunci knd dadeai admin_slayteam 666 ..sa faci tunete pe serv ..te`am rugat shi eu frumos ...shock termina frate k e stresant nu tziam ordonat nimik ...da tu faceai impotriva ....shi apoi a inceput shi yoo--the-boot sa dea slay team shi ink cativa ...asta ma deranjeaza pe mine ...k voi owneri in lok sa fiti modele pt admini voi mai rau faceti .. - ..

- P.S - te inteleg k ai facut atatea shi atatea pt war3 shi meritzi tot respectul din partea jukatorilor shi te asigur k ai respect shi din partea mea ... - ..dar dak ai facut atatea pe war3 .... te rog eu fii shi tu un model pt ceilaltzi admini ..pt k de asta esti owner ...

0 0

Back to top
BillyBoy

[Creep]

(since 16-06-2015 10:17)

Votes: 6

Post Posted: 06-03-2007, 13:53:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shocker nuj ce mas face fara tine si rmk pe server -)))))))
in unele faze chiar ma *** pe mine de ras ma dore abdomenu cand va vad ce faceti !!!!
bafta mane si tineo tot asa

ce sa zicem cu flodatu ala -)) sa nu facem prostia asta si pe india ca acolo se blocheaza serverul !

Doar viata pe care o traim pentru altii este o viata ce merita sa fie traita.
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 25-02-2025, 00:26:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x