User
Pass
2FA

Reclamatie tassej37!
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3790
Chrys
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 19-07-2012, 14:09:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se stipuleaza in regulamentul serverului pe cati biti sa joci si e la latitudinea fiecarui jucator cum joaca (cum ii este mai bine). Daca stii ca te oftici pentru atata lucru mai bine apesi tasta q tab si enter tasse. Nu trebuie sa tai si sa spanzuri in stanga si in dreapta, asa cum multi joaca pe bycastor cu 16 biti si software asa a jucat si el aici si daca te-as ruga sa-mi raspunzi sincer cum joci tu pe bycastor ti-as fi recunoscator. Media de joc pe bycastor 1/3 sunt pe software cu 16 biti care iti da un avantaj major fata de ceilalti, asa ca nu mai plangeti aiurea. Nu trebuie sa impui cuiva cum sa joace, atata timp cat cunoaste regulile.(o sa apara si regula asta ca si cu lant-ul, o sa vedem noi peste ceva timp).

Oricum tasse chiar daca greseste e prea mandru de el sa recunoasca vreodata da sa mai isi ceara scuze.

Sosie nu conteaza ce grad de admin este, orice tip de admin este sanctionat, chiar si owneri, asa ca nu mai dramatiza ca are general si nu este sanctionat.

Din punctul meu de vedere este ca amandoi ati gresit si anume:
Tasse cand ti-a dat quit si tu ca ai instigat la cearta care dupa mine ti-as fi dat ban asa ca sa te inveti minte.

Scuze ca am postat dar nu am mai postat demult. - va pup.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
SaosiseHaos

[Mentally Stable]

(since 09-08-2012 14:32)

Votes: 4

Post Posted: 19-07-2012, 16:39:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am jucat nici o data cu 16 biti, asa ca m-a acuzat pe nedrept, smoke era dat la scara de pe inferno si el era a sarit ca sa intre in gaura aia, l-am omorat , si el a turbat ca avea un rush asa frumos pe care I l-am taiat cu cateva gloante plasate bine.
Eu nu am cerut cum sa setez pe 16 biti ci am vrut sa stiu de ce imi da el mie quit. Am spus de 2 ori in acest topic ca NU AM VAZUT CE SCRISESE. Si de aceea l-am intrebat ce biti. El a activat furia tocilarului si a dat o comanda, eu am intrat din noi si i-am spus ca ii fac reclamatie daca imi mai da o data, deoarece EU am avut dreptate , nu EL. Am spus cand am postat mai sus ca am fost si eu de vina, asa ca nu aveti ce sa imi reprosati.

0 0

Back to top
ese

[Freaky]

(since 23-11-2015 20:54)

Votes: 23

Post Posted: 19-07-2012, 18:26:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Eu am jucat nici o data cu 16 biti
Daaaaa... tu de a` cui esti ma? Scuze de off topic dar nu m-am putut abtine de la aceasta greseala.

It's a *** up life !!!

Munca, fapta si rasplata.
0 0

Back to top
SaosiseHaos

[Mentally Stable]

(since 09-08-2012 14:32)

Votes: 4

Post Posted: 19-07-2012, 18:37:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am jucat cu 32 de biti, el mi-a dat quit deoarece "A CREZUT CA JOC CU 16 BITI". Am spus ca INTELEGETI NUMAI CE VRETI.

anata no tegami ni wa yomenai ji dake
atte sono kuchi kara kikasete hoshii

narenai shiro wa nigate toiki sae hibiku
sora no iro sae shiretara sukuwareru no ni
umaku dekinu kokyuu mo itsuka wasuretai
sou negaeru tsuyosa mo hikarabisou de
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SiLe, 19 July 2012 18:17

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 19-02-2025, 07:41:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x