User
Pass
2FA

Reclamatii <3
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1170
AnDDrei.Taz
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 14-06-2012 14:29)

Votes: 7

Post Posted: 24-05-2012, 14:27:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.O lasam pe a ta -
2.Nu zic ca iti zice cineva sa dai ban si u ii dai spun ca atunci cand te enerveaza cnv ii dai ban adica nu se intampla mereu dar de 2ori am vazut-o chiar eu si una dintre pers am fost eu
3.Andrei e un pr si eu i-am spus sa te intrebe dc am luat ban ca nu stiam ce am facut chiar nu facusem nik in ziua aia ( incerc sa fiu mai pacifist - )
4.Ma bucur ca mi-ai spus-o pe un "ton" calm (Stiu dc e pus un admin dar u cate odata comentezi si dupa,cand ma env si eu si-ti spun ceva iau ban si asta ma face sa cred ca profiti intr-un fel de admin)

Posturi unite automat, 24-05-2012, 15:27:49

Waw...vad ca incepe sa-mi revina reputatia -
Multumesc baieti Love Struck (stiu ca nu e legat de tipic dar nu m-am putut abtine -)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
sHoTeR

[þig]

Status: Offline
(since 30-04-2018 22:10)

Votes: 28

Post Posted: 24-05-2012, 14:32:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sa comentez? Eu sunt admin ma , poate invers tu comentezi.
Sincer niciodata nu am dat ban din ciuda sau razbunare , ori nervi cum zici tu , ti-am zis poate aveai o reclamatie si din acea cauza ti-am dat .
Nu e treaba lui ce motiv ti-am dat ban , cat ti-am dat , etc . Treaba lui e sa joace , distreze pe server si sa faca asa incat sa nu incalce regulamentul

"Usually, when you are the absolute best.
You get hated the most"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 10-11-2024, 06:14:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password