User
Pass
2FA

Reclamatii Blumpkin.
Go to page Previous  1, 2    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message2005
aNgRy!

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 06-05-2019 18:05)

Votes: 319

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 02-02-2014, 13:35:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blumpkin. wrote:
Nush daca e vioe dar * eu am incercat sa intru ajutadu-ma cu lm meu (cu auto-stuck ) si ca sa nu mai pot intra a venit in fata si de aia am zis ca e block , iar angry e cam asa , eu de fiecaredata cand el nu are lm il primesc dar daca eu nu am si ma duca la el el iar lm imdeiat si pleaca sau da tp . NU E FRUMOS DIN PARTEA TA !

Fecioras, de la oras, tu nu poti intelege ca nu e voie sa te folosesti de "auto stuck-u" asta? Ce ii asa greu de priceput? Pe cine crezi ca intereseaza ca tu primesti pe cineva cu tine sau nu? NU ESTI OBLIGAT SA IL PRIMESTI, NU ESTI OBLIGAT SA SCOTI LASERU PENTRU NIMENI. Ala ti s-a spus clar ca nu e block. Si sincer? Putin imi pasa ca "nu e frumos din partea mea". Joc cum vreau atata timp cat nu incalc regulile.

Quote:
5. Este INTERZIS block-ul de orice fel, exceptie facand doar block-ul cu laserul, iar asta doar cand nu blochezi pe nimeni in timp ce pui laserul. Slay/kick/ban

Ii asa greu sa citesti de 10 ori regula pana sa o pricepi? -

Casuta vocala: aNgRy!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

Status: Offline
(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 02-02-2014, 13:40:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Auto-stuck-ul ala este interzis, ca se foloseste si cand cineva vrea sa scoata un player din ascunzatoare punand lm-ul peste el sau punand saci, deci prin urmare, este interzis si in cazuri din astea. Subject closed.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 12 February 2014 09:02

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 24-07-2025, 18:22:53
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password