User
Pass
2FA

Recrutari 4.3.4
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 29, 30, 31  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message72010
SARADOMINZEW

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-12-2013 15:46)

Votes: 5

Post Posted: 03-02-2013, 18:55:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Mihai
2.Varsta: 17
3.Timp la dispozitie pt wow: Mult
4.Clasa/iLvL: Fire mage / 372 ilvl PVE
5.Main/off spec: Fire / Fire
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Saradominz pe armory arata itemele pvp - dar imi puteti da inspect -
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: pai ma lasasem de wow si... am primit kick,dar m-am reapucat -
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Pentru ca am inteles ca este o guilda cu oameni seriosi si experienta pve.
9.Print Recount: -
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: -
11.Detalii PC: Acceptabil
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Tbc / wotlk / cata
13.Numai daca ai ceva important de adaugat:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alezeus

[Mentally Stable]

(since 04-01-2019 16:55)

Votes: 23

Post Posted: 03-02-2013, 18:59:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SARADOMINZEW wrote:
1.Prenume IRL: Mihai
3.Timp la dispozitie pt wow: Mult
4.Clasa/iLvL: Fire mage / 372 ilvl PVE
5.Main/off spec: Fire / Fire
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Saradominz pe armory arata itemele pvp - dar imi puteti da inspect -
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: pai ma lasasem de wow si... am primit kick,dar m-am reapucat -
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?: Pentru ca am inteles ca este o guilda cu oameni seriosi si experienta pve.
9.Print Recount: -
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: -
11.Detalii PC: Acceptabil
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Tbc / wotlk / cata

Cont nelegat de forum,black list RESPINS

0 0

Back to top
Bloodlline

[Mentally Stable]

(since 18-02-2013 08:08)

Votes: 2

Post Posted: 04-02-2013, 20:58:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Lucian
2.Varsta: 19
3.Timp la dispozitie pt wow: Luni-Vineri:19:00-01:00 - Sambata-Duminica: 10:00-02:00 !
4.Clasa/iLvL: Paladin/384
5.Main/off spec: Retribution/am sa-mi fac holy cred..
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Bloodlline
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Shadows of Faith de ce? pentru ca am stat acolo doar sa fac premadeuri sa-mi iau ceva iteme.. pt ca decat itemele de pvp le puteam lua.. eu de obicei joc PvE... si de asta am si iesit ca nu is PvP'ist inrait... ci prefer PvE !
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca mi-au spus mai multi prieteni ca e o guilda cu bun simt si care se tine de treaba.. nu ca toate altele ... care sunt in ele numai oameni ''buni'' care nici makar 2 cuvinte nu stiu sa lege si se cred mari zei dar ei nici clasa nu sio cunosc !
9.Print Recount: as dori sa dau un test damage in game cu un Guild Master sau Officer pentru ca nu am gasit un recount bun care sa numi faca lag.. sau altele !
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: nu am ce print sa fac deoarece caracterul de facut recent si nu am facut pve.. decat bossul nou Alizabal cel din Baradin Hold ! si pe 10 si pe 25 !
11.Detalii PC: RAM: 2GB , Placa Video 1GB,procesor 2.5 !
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: TBC-foarte putin pe server instante... WOTLK: am jucat pe alt server ( nu dau nume deoarece nu vreau sa fac reclama ) am facut toti bossi in WOTLK inclusiv dubgeonurile si mai ales icc+LK... !
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Ma puteti cunoaste mai bine si in game sau pe Teamspeak 3 ! o zi placuta tuturor !

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-02-2013, 21:07:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bloodlline wrote:
1.Prenume IRL: Lucian
2.Varsta: 19
3.Timp la dispozitie pt wow: Luni-Vineri:19:00-01:00 - Sambata-Duminica: 10:00-02:00 !
4.Clasa/iLvL: Paladin/384
5.Main/off spec: Retribution/am sa-mi fac holy cred..
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bloodlline
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Shadows of Faith de ce? pentru ca am stat acolo doar sa fac premadeuri sa-mi iau ceva iteme.. pt ca decat itemele de pvp le puteam lua.. eu de obicei joc PvE... si de asta am si iesit ca nu is PvP'ist inrait... ci prefer PvE !
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Pentru ca mi-au spus mai multi prieteni ca e o guilda cu bun simt si care se tine de treaba.. nu ca toate altele ... care sunt in ele numai oameni ''buni'' care nici makar 2 cuvinte nu stiu sa lege si se cred mari zei dar ei nici clasa nu sio cunosc !
9.Print Recount: as dori sa dau un test damage in game cu un Guild Master sau Officer pentru ca nu am gasit un recount bun care sa numi faca lag.. sau altele !
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: nu am ce print sa fac deoarece caracterul de facut recent si nu am facut pve.. decat bossul nou Alizabal cel din Baradin Hold ! si pe 10 si pe 25 !
11.Detalii PC: RAM: 2GB , Placa Video 1GB,procesor 2.5 !
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: TBC-foarte putin pe server instante... WOTLK: am jucat pe alt server ( nu dau nume deoarece nu vreau sa fac reclama ) am facut toti bossi in WOTLK inclusiv dubgeonurile si mai ales icc+LK... !
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Ma puteti cunoaste mai bine si in game sau pe Teamspeak 3 ! o zi placuta tuturor !

RESPINS

0 0

Back to top
danyray

[Mentally Stable]

(since 20-07-2013 11:57)

Post Posted: 04-02-2013, 21:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Dany
2.Varsta: 21
3.Timp la dispozitie pt wow: sera dupa ora 20:00 si tot weekendul
4.Clasa/iLvL: Shaman 371
5.Main/off spec: Resto/elem
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Rayonza
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: The life is pve Specii Minahonda The betrayers ..etc etc..
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? sper k e o guilda faina si oameni capabili d orce
9.Print Recount: Dau heal k Iisus..dar la dps inca nu am gear asa bun..dar voi face si un print eventual
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: Toate dif inclusiv 25 hc all bosses! si LK 10 si 25 hc
11.Detalii PC: 2G ram..Placa video ddr3 1G..e bunicel -
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza7 ani..din care 5 ani cu shamy -..joc pe freakz de pe wotlk

0 0

Back to top
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 04-02-2013, 23:23:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danyray wrote:
1.Prenume IRL: Dany
2.Varsta: 21
3.Timp la dispozitie pt wow: sera dupa ora 20:00 si tot weekendul
4.Clasa/iLvL: Shaman 371
5.Main/off spec: Resto/elem
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Rayonza
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: The life is pve Specii Minahonda The betrayers ..etc etc..
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? sper k e o guilda faina si oameni capabili d orce
9.Print Recount: Dau heal k Iisus..dar la dps inca nu am gear asa bun..dar voi face si un print eventual
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: Toate dif inclusiv 25 hc all bosses! si LK 10 si 25 hc
11.Detalii PC: 2G ram..Placa video ddr3 1G..e bunicel -
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza7 ani..din care 5 ani cu shamy -..joc pe freakz de pe wotlk

myhay25 wrote:

ATENTIE! Este obligatorie legarea contului de forum cu cel de wow, daca nu respecti acest lucru aplicatia ta va fi respinsa!

0 0

Back to top
danyray

[Mentally Stable]

(since 20-07-2013 11:57)

Post Posted: 04-02-2013, 23:40:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am rezolvat..mi.am legat contul...-
0 0

Back to top
rogerius696

[Mentally Stable]

(since 06-11-2016 11:41)

Votes: 3

Post Posted: 05-02-2013, 00:20:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL:Robert
2.Varsta:19 spre 20
3.Timp la dispozitie pt wow:dupa 4-5 mai tot timpul.uneori si toata ziua depinde cum am orarul la facultate.
4.Clasa/iLvL:Mage 369 deocamdata
5.Main/off spec:Fire/Frost acum dar vreau sa schimb frostul cu arcane.
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ghetarul
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele:Ominence.Vreau sa plec deoarece treaba nu prea mai merge cum mergea inainte.
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre?:Se pare ca sunteti o guilda foarte buna.Sa zicem ceva gen "hardcore".Nu prea le am cu guildele pe freakz avand in spate 6 ani pe blizzard.
9.Print Recount:Sunt fan skada.Nu sufar recountul si deocamdata nu am gasit ceva sa mearga cu elvui.
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://i46.tinypic.com/14twpiw.jpg nu prea am avut sansa sa incerc pe freakz dar va asigur ca am facut toti bosii pe blizzard.
11.Detalii PC: Am o fiara cu procersor i5 3300hz 4 giga ram,placa video din seria AMD Athlon 7800 DDR 5 1 giga.
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza:
Am inceput prin a jucat wow pe blizzard inca din tbc cand Illidan facea senzatii.Am inceput usor usor cu zul aman deoarece m-am apucat putin inainte de a baga patchul cu za.Am dat clear la tot bt-ul Hijal,Za,Karazhan ,Gruul's Lair inclusiv toate heroicele de pe atunci.La wotlk am batut tot din naxxramas inclusiv undying si immortal inainte de a le scoate,respectiv si metaurile pentru mounturile din naxxramas.Obsidiam Sanctum clear tot inclusiv 3 drakes up.Cand a aparut Icecrown totul a fost,sa zic,ca o explozie intalnind noi encounturi.Am reusit sa dau clear la tot pe normal desi faza cu a baga cate 1 quarter pe saptamana ne-a cam tras in jos cu timpul.Ce pot zice e ca dupa aceea am dat clear la tot pe heroic inclusiv Lich King fiind unul dintre cele mai greu encounturi si sa zicem unde imi pierdeam zilele luand wipuri dupa wipuri pana nu mai puteam.La Cataclysm am clearuit cam tot inclusiv Alakir pe heroic si Neferian.Acesta este un screenshot de la Nefarian pe vremea aceea http://imageshack.us/photo/my-images/822/wowscrnshot011111000526.jpg/ . Firelands clearuit numai nu pe heroic si respectiv Dragon Soul pe heroic fara ultimul encoutner de la deathwing.
Si ce am uitat Ulduarul si trial of the crusader.In ulduar am batut tot pe hc inclusiv algalon(si pe 10 si pe 25) si in ToC dat clear tot inclusiv pe heroic cu achievemtnul A Tribute to Insanity.
De cand am inceput sa joc wow am stiut ce vreau sa fiu si am ales healer.Dupa cum se vede in poza de mai sus am fost priest.Cu el am dat clear la mai tot encounterul jocului in afara de Dragon Soul unde am decis sa imi fac un rogue ca sa iau legedendarele.Si avand atatia ani in spate de healer pe freakz am decis sa imi fac un mag ca m-a atras tot timpul cu complexitatea lui.Ca sa nu ii duc dorul healingului mi-am facut si un priest pe freakz ca alt.Vreau sa spun ca de cand ma stiu am citit tot despre clasa mea si alte clase,si recitesc mai tot timpul elitistjerks fiind biblia mea sa ma pot exprima.
Sunt un timp care imi plac experientele noi si invat tot timpul.Daca mi se da in cap pentru unele chestii las capul plecat si vad unde am gresit,daca am gresit.Food-ul si flaskurile mi le fac singur,fac rost singur de ele inclusiv enchanturile.
Recunosc nu am fost un fan addicted la bg-uri dar am fost atras de achievuri avand in jur de 13k pe priest.Insane in the membrane fiind ultimul.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mihai25

[Winter is here!]

Post Posted: 05-02-2013, 00:54:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Ghetarul acceptat
0 0

Back to top
Tactix

[Account disabled]

(since 03-04-2013 18:22)

Votes: 5

Post Posted: 05-02-2013, 17:20:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Marian
2.Varsta: 21 ani
3.Timp la dispozitie pt wow: peste 5-6 ore/zi
4.Clasa/iLvL: Priest 371 ilvl
5.Main/off spec: Shadow
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Tactix
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: HKP(nu am fost intr-o saptamana activ ca am plecat acasa, am anuntat Gm si nu a luat in cosiderare asta ,am luat kick),Specii -un reguament si o organizare varza ,Pride - Gm nu era activ si nu se mai ocupa,etc
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? : Deoarece mi s-a spuns ca este o guilda bine organizata, cu progres si playeri care se respecta intre ei.
9.Print Recount: burst http://imageshack.us/a/img688/7794/wowscrnshot020513164930.jpg sustinut http://imageshack.us/a/img267/4535/wowscrnshot020513164921.jpg
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://imageshack.us/a/img838/7240/wowscrnshot020513163851.jpg
11.Detalii PC: Procesor i7 2.0 GHZ, placa video 2 GB, 4GB RAM ,etc
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: joc de cand sa bagat Cataclism
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: de moment priestu e buguit nu se poate sustine un dps bun pe dummy deci dps-uldin poze e cam mic pentru un shadow priest plus ca e bug la spirit http://img248.imageshack.us/img248/6553/wowscrnshot020513160658.jpg

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mihai25

[Winter is here!]

Post Posted: 05-02-2013, 19:09:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Tactix acceptat
0 0

Back to top
ralpo50

[Firelord]

(since 14-08-2020 19:36)

Votes: 15

Post Posted: 06-02-2013, 00:32:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Rares(Alex)
2.Varsta: 17 ani
3.Timp la dispozitie pt wow: Everyday ora 3-12,inafara de vineri seara + unele weekenduri (mai trebuie cate o berula/un club una alta)
4.Clasa/iLvL: Shamy 377 ilvl
5.Main/off spec: ele/resto (inca nu mam decis ce sa joc,in functie de necesitatile guildei si starea mea de spirit voi vedea ce voi juca ca si main)
6.Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Cameronqt
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: InspiratioN - plictiseala , nimeni nu ajuta pe nimeni la nevoie, pe scurt HAOS TOTAL
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? am auzit ca este o guilda friendly care este si Pve (full progress 4.0.6 ) soo..
9.Print Recount: NU am , dar daca e nevoie fac test la dummy oricand (in cazul in care nu raman resto)
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: Nu ii am pe Hc , doar pe normal (din cauza faptului ca nu am jucat prea mult 4.0.6 , eu jucand in paralel cu Freakz-ul si retail pe Stormscale)
11.Detalii PC: AMD Athlon x2 Dual core 3.0 GHZ(overclocked) , Nvidia GeForce 8600 256 mb , 8 Gb RAM ( desi oricum nu prea conteaza pt ca new PC inc.)
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Joc wow de pe TBC (am inceput pe un sv privat, dupa care am continuat pe Scape-Gaming , dupa care retail , prinzand patchul 2.4.3 pe retail-fiind noob nu am facut raiduri la progress ,dar tot am reusit sa fac illidan/kil'jaeden dupa 1 luna de 2.4 ), Wow WOTLK (Retail full icc 25hc done) , Cata (retail , freakz-doar normal -, Firelands full, Dragon's Soul 25n - retail)
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Hope we'll have a good time together - !

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 06-02-2013, 00:35:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ralpo50 wrote:
1.Prenume IRL: Rares(Alex)
2.Varsta: 17 ani
3.Timp la dispozitie pt wow: Everyday ora 3-12,inafara de vineri seara + unele weekenduri (mai trebuie cate o berula/un club una alta)
4.Clasa/iLvL: Shamy 377 ilvl
5.Main/off spec: ele/resto (inca nu mam decis ce sa joc,in functie de necesitatile guildei si starea mea de spirit voi vedea ce voi juca ca si main)
6.Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Cameronqt
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: InspiratioN - plictiseala , nimeni nu ajuta pe nimeni la nevoie, pe scurt HAOS TOTAL
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? am auzit ca este o guilda friendly care este si Pve (full progress 4.0.6 ) soo..
9.Print Recount: NU am , dar daca e nevoie fac test la dummy oricand (in cazul in care nu raman resto)
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: Nu ii am pe Hc , doar pe normal (din cauza faptului ca nu am jucat prea mult 4.0.6 , eu jucand in paralel cu Freakz-ul si retail pe Stormscale)
11.Detalii PC: AMD Athlon x2 Dual core 3.0 GHZ(overclocked) , Nvidia GeForce 8600 256 mb , 8 Gb RAM ( desi oricum nu prea conteaza pt ca new PC inc.)
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Joc wow de pe TBC (am inceput pe un sv privat, dupa care am continuat pe Scape-Gaming , dupa care retail , prinzand patchul 2.4.3 pe retail-fiind noob nu am facut raiduri la progress ,dar tot am reusit sa fac illidan/kil'jaeden dupa 1 luna de 2.4 ), Wow WOTLK (Retail full icc 25hc done) , Cata (retail , freakz-doar normal -, Firelands full, Dragon's Soul 25n - retail)
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Hope we'll have a good time together - !

RESPINS

0 0

Back to top
sebirockz

[Mentally Stable]

(since 16-02-2016 10:05)

Post Posted: 08-02-2013, 20:16:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Prenume IRL: Sebastian
3.Timp la dispozitie pt wow: 5-6 ore/zi
4.Clasa/iLvL: Shaman Elemental/374
5.Main/off spec:Elemental/Enha
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Taurafumat
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Inspiration. Am plecat din ea pt ca leaderul (Pakkman) are prea mari impresii despre el.
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece imi place lumea care e in guilda. Sunteti sociabil si de treaba.
9.Print Recount: http://i48.tinypic.com/33jo2hg.jpg
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://i47.tinypic.com/2lut2eo.jpg
11.Detalii PC: 8Gb ram,Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Joc doar de pe wotLK, unde am facut toti bossi in afara de LK.
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Gearu din armory e enha. Cel elem e mai prost umpic dar il voi face in curand.Am mai fost la voi in guilda odata prin vara dar a inceput scoala si am zis ca ma axez pe invatat. A aparut patch nou deci m-am lasat d invatat .

0 0

Back to top
alezeus

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-02-2013, 23:12:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sebirockz wrote:
1.Prenume IRL: Sebastian
3.Timp la dispozitie pt wow: 5-6 ore/zi
4.Clasa/iLvL: Shaman Elemental/374
5.Main/off spec:Elemental/Enha
6.Link armotry: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Taurafumat
7.Guilde in care ai fost si motivul plecari din ele: Inspiration. Am plecat din ea pt ca leaderul (Pakkman) are prea mari impresii despre el.
8.De ce doresti sa te alaturi guildei noastre? Deoarece imi place lumea care e in guilda. Sunteti sociabil si de treaba.
9.Print Recount: http://i48.tinypic.com/33jo2hg.jpg
10.Print Achievements cu bossi pe heroic: http://i47.tinypic.com/2lut2eo.jpg
11.Detalii PC: 8Gb ram,Intel Core i5-2500K @ 3.30GHz
12.Experienta ta in wow (vanilla,tbc,wotlk), detaliaza: Joc doar de pe wotLK, unde am facut toti bossi in afara de LK.
13.Numai daca ai ceva important de adaugat: Gearu din armory e enha. Cel elem e mai prost umpic dar il voi face in curand.Am mai fost la voi in guilda odata prin vara dar a inceput scoala si am zis ca ma axez pe invatat. A aparut patch nou deci m-am lasat d invatat .

ACCEPTAT /W OFFITER LOD IN GAME

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 29, 30, 31  Next    

The time now is 09-11-2024, 20:44:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password