User
Pass
2FA

Remove
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1032
JeLLaL

[Never give up!]

Status: Offline
(since 26-01-2022 14:44)

Votes: 480

Post Posted: 17-02-2015, 17:20:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am stat oleaca sa citesc toata panarama de aici.
@shareIFF# , deoarece ai multe admine si joci pe mai multe servere te instiintezi ca nu poti avea rang mai mare de Helper.
Inteleg ca nu ai suficient timp si ai facut activitatea necesara pentru rangul pe care il detii, de asemenea nici eu nu am asa ca nu asta ar fi o problema.
Fii mai atent cu ceea ce se intampla pe server atunci cand esti on, nu doar sa te joci si sa uiti de ceea ce se petrece. Ii banezi pe cei cu nume neadecvate sau prin care se face reclama si kick celor care au un limbaj vulgar (Deoarece n-ai comenzile necesare pentru schimbare nick si gag).

@BlackQ, My friend.. Nu mai fa abuz de admin (De ce ii zici ca ii dai remove cand nici macar nu ai aceasta posibilitate?)
E normal sa te asculte pentru ca ii esti superior in grad, dar asta nu da dovada de mai multa noblete din partea ta. Ai zis ca eu decid, si din acel moment putea sa taci si nu sa faci atat tam-tam. Omul are doar helper. Nu vad nici o dovada in reclamatia ta!

TC.

GFX Zone!
2 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by JeLLaL, 17 February 2015 15:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-08-2025, 14:35:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password