Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
[Respins] Cerere Blood, AlexUnder
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
war4.freakz.ro
->
Admin Request
Author
QQQQQQQ
[still]
Status: Offline
(since 11-09-2014 20:35)
,
Topics: 28
Votes
: 9
Posted: 13-06-2011, 08:26:35
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Akkan wrote:
http://forum.wow-freakz.com/Parere-Demo-t83209.html
CONTRA!
Nu stiu cum ai gasit tu codatii din lista ta dar presupun ca adminii i-au descoperit si ti i-au pasat sau tu doar ai banuit putin si restul au facut-o adminii. "in proportie de 50 % cod, avea 28-0". Sa fim seriosi. Aici nu inveti ce trebuie sa faci ca un admin, cum sa recunosti codatii, ce sa le faci. Aici deja "ajuti" serverul cu capacitatile tale dar se pare ca tu inca nu le ai...
sincer nu inteleg de ce va grabiti, luna si cererea, eu cand am facut cererea de blood aveam 60 de codati prinsi in lista, incearca sa faci o paralela, nimeni nu zice ca trebuie sa ai 60, dar nici 4
0
0
Back to top
milenium
[Creep]
(since 19-02-2013 22:27)
,
Topics: 23
Votes
: 5
Posted: 13-06-2011, 09:50:17
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Contra, mai ai nevoie de experienta.
(Admin) eLeMeNtS: st fanul tau
(Admin) milenium: in loc sa fii al meu
(Admin) eLeMeNtS: si al tau
(Admin) eLeMeNtS: daca pui asta pe forum te sparg
Milenium Rullz
0
0
Back to top
Marmota
[Maniac]
(since 26-02-2019 16:51)
,
Topics: 24
Votes
: 18
Posted: 13-06-2011, 10:47:02
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
hai sa zicem PRO-are ore, e linistit si lista de codatii poate sa si-o mareasca daca ia blood, plus ca are 19 ani deci e mai matur si are mai multa experienta
" si marmota invelea ciocolata in staniol "
0
0
Back to top
Akkan
[IMBALANCED]
(since 09-05-2020 22:16)
,
Topics: 150
Votes
: 48
Posted: 13-06-2011, 10:49:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
QQQQQQQ wrote:
Akkan wrote:
http://forum.wow-freakz.com/Parere-Demo-t83209.html
CONTRA!
Nu stiu cum ai gasit tu codatii din lista ta dar presupun ca adminii i-au descoperit si ti i-au pasat sau tu doar ai banuit putin si restul au facut-o adminii. "in proportie de 50 % cod, avea 28-0". Sa fim seriosi. Aici nu inveti ce trebuie sa faci ca un admin, cum sa recunosti codatii, ce sa le faci. Aici deja "ajuti" serverul cu capacitatile tale dar se pare ca tu inca nu le ai...
sincer nu inteleg de ce va grabiti, luna si cererea, eu cand am facut cererea de blood aveam 60 de codati prinsi in lista, incearca sa faci o paralela, nimeni nu zice ca trebuie sa ai 60, dar nici 4
Pentru ca nu face diferenta dintre skill si cod? Ala nu e demo complicat incat sa stai sa-l studiezi atent.. e simplu, e un joc normal, fara "parole". Se vede clar...
IMBA
LANCED
0
0
Back to top
ZerO.?
[Creep]
(since 12-05-2019 12:34)
,
Topics: 41
Votes
: 30
Posted: 13-06-2011, 11:58:20
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ce nu va iese ma ? Are 4 codati prinsi cu demo, CU DEMO, nu a cerut nimanui sa-i faca poze si sa le ia, a stat sa faca demo. Decat 2 pagini de codati prinsi toti cu comanda champiilor de poze, mai bine 4 codati amarati prinsi cu demo.
Ce legatura are cererea cu demo-ul pus la pareri ? Tocmai, in loc sa-l incurajati ca a procedat astfel, voi il descurajati dandu-i contra din cauza ca a suspectat pe cineva.
Al drecu' de asprii ati devenit..
Pentru report, aveti butonul din drepta sus (langa quote).
0
0
Back to top
Akkan
[IMBALANCED]
(since 09-05-2020 22:16)
,
Topics: 150
Votes
: 48
Posted: 13-06-2011, 13:27:58
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu suntem aspri si nici nu-l descurajam. Dar ii trebuie experienta, adminatul nu e doar o joaca de copii. In plus de asta nu trebuie doar sa recunosti codatii, trebuie sa aplanezi conflicte, sa aplici tot felul de comenzi, sa schimbi hartile in functie de numarul jucatorilor si tot asa. Nu e chiar asa simplu sa fii admin. De ce sa nu mai astepte pana mai prinde experienta?
Si wtf, admin pentru 4 codati? Daca stau 1-2 ore pe server ii prind 4 codati. Daca as fi fost disperat de codati as fi avut lista plina de ei... dar asa mai las la unul, la altul...
Au fost atat de multe certuri din cauza unor greseli facute de incepatori, ne scoatem ochii chiar si intre noi astia cu experienta pentru greseli minore. Sa fim seriosi, suntem aici sa invatam jucatorii cum sa admineze sau sa sprijinim admini cu ceva experienta la bord?
P.S.: imi cer scuze pentru post aici, asta e ultimul.
IMBA
LANCED
0
0
Back to top
Alexandru P
[69]
(since 08-04-2020 20:56)
,
Topics: 305
Votes
: 289
Posted: 13-06-2011, 13:45:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Akkan wrote:
Nu suntem aspri si nici nu-l descurajam. Dar ii trebuie experienta, adminatul nu e doar o joaca de copii. In plus de asta nu trebuie doar sa recunosti codatii, trebuie sa aplanezi conflicte, sa aplici tot felul de comenzi, sa schimbi hartile in functie de numarul jucatorilor si tot asa. Nu e chiar asa simplu sa fii admin. De ce sa nu mai astepte pana mai prinde experienta?
Si wtf, admin pentru 4 codati? Daca stau 1-2 ore pe server ii prind 4 codati. Daca as fi fost disperat de codati as fi avut lista plina de ei... dar asa mai las la unul, la altul...
Au fost atat de multe certuri din cauza unor greseli facute de incepatori, ne scoatem ochii chiar si intre noi astia cu experienta pentru greseli minore. Sa fim seriosi, suntem aici sa invatam jucatorii cum sa admineze sau sa sprijinim admini cu ceva experienta la bord?
P.S.: imi cer scuze pentru post aici, asta e ultimul.
Pentru cunostintele tale sunt co-owner pe un server din aceasta comunitate si adminez de 4 ani. Tu nu vezi un joc din cs si il iei mult prea in serios ...conteaza mai mult decat viata de zi cu zi?...prietene iti dau un sfat, mai lasa pc ,du-te la teatru,in parc, fa o excursie pentru ca din cate observ te-a acaparat lumea virtuala.
Cat despre cerere, rog un owner sa inchida topicul, pentru ca am cauzat destule probleme. (ma multumesc si cu slot)
Contact Y!M: phhh.freakz
0
0
Back to top
ion
[prin vacante]
(since 10-12-2018 10:49)
,
Topics: 333
Votes
: 191
Posted: 13-06-2011, 15:03:13
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Ce daca il suspecteaza pe PassioN de cod, si eu am stat sa-l urmaresc cateva runde. Cand l-ati acuzat, unii dintre voi, pe
Jinx
de aim fiindca tragea bine cu
awp
nu v-a reprosat nimeni ca nu va meritati adminele. Deocamdata a facut cerere doar pentru helper.
7 pro, 9 contra numarate. Mai incearca data viitoare.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
ion.mzk
, 13 June 2011 13:03
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->